,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,پ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, , - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

khabarnamema
khabarnamema
رضا صادقي با انتشار عكس زير در صفحه اجتماعي اش نوشت:اين گيلاس بابا هم يجوريايى مادرمه .... وقتى به دنيا اود من هم زنده شدم ...... تيارا بانوى مهربون بابايى مهمان ويژه كنسرت ارديبهشت ماه .....كودكان سرزمينم هميشه لبخند زنان باشن و سلامت امين
١٤ ماهـگيت مبارك بابايى

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۵ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۳۳:۳۱ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۵ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۲۹:۰۷ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

خرابكاري هاي كوچولوهاي شيطون +عكس

خرابكاري هاي كوچولوهاي شيطون +عكس

خرابكاري هاي كوچولوهاي شيطون +عكس

خرابكاري هاي كوچولوهاي شيطون +عكس

خرابكاري هاي كوچولوهاي شيطون +عكس

خرابكاري هاي كوچولوهاي شيطون +عكس

خرابكاري هاي كوچولوهاي شيطون +عكس

خرابكاري هاي كوچولوهاي شيطون +عكس

خرابكاري هاي كوچولوهاي شيطون +عكس

خرابكاري هاي كوچولوهاي شيطون +عكس

خرابكاري هاي كوچولوهاي شيطون +عكس

خرابكاري هاي كوچولوهاي شيطون +عكس

خرابكاري هاي كوچولوهاي شيطون +عكس

خرابكاري هاي كوچولوهاي شيطون +عكس

خرابكاري هاي كوچولوهاي شيطون +عكس


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۵ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۲۳:۵۴ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]



بعــــــــــــــــــله،به اين ميگن مامان خلااااااااااااق!!!!!!!!!

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۵ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۱۹:۱۴ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۵ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۱۴:۳۵ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
عكس بچه
انجمن تفريحي قاطي
عكس بچه
انجمن تفريحي قاطي
عكس بچه
انجمن تفريحي قاطي
عكس بچه
انجمن تفريحي قاطي
 

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۵ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۰۹:۳۹ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
انجمن تفريحي و سرگرمي وب فان

 


مناسب براي :
5 - 6 نفر


زمان آماده سازي مواد :
20 دقيقه


زمان پخت :
20 - 25 دقيقه


مواد لازم :

خمير يوفكا مستطيلي 9595 : 10 ورق
شكلات تلخ : 50 گرم
شكلات شيرين : 50 گرم
گردو : 5 عدد
بادام : 10 عدد

زردآلو و آلوي خشك : از هركدام 10 عدد
پنير خامه اي : 100 گرم
شكر : 1/3 فنجان
كره ذوب شده : 75 گرم

روش تهيه :

انجمن تفريحي و سرگرمي وب فان
1 شكلاتها را رنده كرده و با شكر مخلوط مي كنيم . با استفاده از چاقو بر روي تمام ميوه ها شياري ايجاد كرده ، سپس داخل هر ميوه را با پنير خامه اي پر مي كنيم سپس بادام ها را داخل آلو ، و گردو ها را داخل زردآلو قرار مي دهيم .
انجمن تفريحي و سرگرمي وب فان
2 خمير يوفكاي 9595 را از فريزر خارج كرده و ميگذاريم تا از حالت انجماد خارج شود . (براي استفاده از خمير يوفكاي منجمد شده بهترين راه اين است كه حداقل 12 ساعت قبل از استفاده ، خمير را از فريزر خارج كرده و درون يخچال نگهداري كنيم تا خمير به آرامي از حالت انجماد خارج شود ، اين كار باعث مي شود تا سطح خميرهاي داخل بسته كمتر خيس شده و خمير راحت تر بصورت لايه لايه شود و يا اينكه يك تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فريزر خارج كرده و در دماي محيط قرار داده و در روي بسته با تيغ يك شكاف 3 تا 4 سانتي ايجاد كنيد تا هوا به مقدار بسيار جزيي وارد بسته شود . در نظر داشته باشيد كه درب بسته را باز نكنيد) .
3 يك لايه از خمير را برداشته و روي آن را توسط قلم مو به كره ذوب شده آغشته مي كنيم تا سطح خمير كاملا مرطوب شود . سپس لايه دوم را روي لايه اول قرار داده و همانند قبل مرطوب مي كنيم . سپس از عرض خمير را برش زده به طوريكه دو نوار دو لايه داشته باشيم .
4 مقداري از مخلوط شكلات و شكر روي نوار پاشيده سپس يك آلو و زردآلو روي نوار گذاشته و به صورت سمبوسه مي پيچيم .
انجمن تفريحي و سرگرمي وب فان
5 سمبوسه ها را به مدت 20 دقيقه در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 تا 200 درجه سانتي گراد قرار داده تا سطح آنها طلايي شود ( ميتوانيد سمبوسه ها را داخل روغن سرخ كنيد ) . دسر را به صورت گرم سرو كنيد .

انجمن تفريحي و سرگرمي وب فان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۵ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۰۴:۴۵ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

شور و ترشي فقط به خيار شور و ترشي كلم و بادمجان محدود نمي شود. انواع ترشي هاي مختلف در دنيا وجود دارد كه ما ايراني هاي از بسياري از آنها بي خبر هستيم و حتي تصور هم نمي كنيم با اين مواد هم مي توان ترشي درست كرد. آيا تاكنون ترشي ترب خورده ايد؟ يا ترشي زردآلو امتحان كرده ايد؟ از همه جالب تر، ترشي هندوانه خورده ايد يا اصلا ديده ايد؟

ما در اين مطلب 5 نوع ترشي جالب و هيجان انگيز به شما ياد مي دهيم تا درست كنيد و به دوستان و آشنايان خود فخر بفروشيد.

ترشي هندوانه

• ميزان: 450 گرم
• زمان تهيه: يك ساعت
• زمان باقي ماندن در چاشني: يك شبانه روز
• زمان پخت: 45 دقيقه
• فرايند آماده سازي: 10 دقيقه

انجمن تفريحي و سرگرمي وب فان


مواد لازم

• 4 كيلو و 500 گرم هندوانه
• 6 پيمانه آب
• 1/3 پيمانه نمك ترشي
• آب سرد
• 3.5 پيمانه شكر
• 1.5 پيمانه سركه سفيد
• 1.5 پيمانه آب
• 35 سانتي متر چوب دارچين، خرد شده
• دو قاشق چايخوري ميخك

طرز تهيه

1. براي تهيه اين ترشي به سفيده مياني پوست هندوانه نياز داريد. ابتدا رويه سبز پوست هندوانه را جدا كنيد. سپس بخش ميوه كه صورتي است را جدا كنيد. همه اضافي هاي پوست داخلي هندوانه را تميز و از آن جدا كنيد تا لايه اي سفيد رنگ باقي بماند. سپس آن را به مربع هاي سه سانتي متري برش دهيد. بايد حدود 9 پيمانه مكعب هندوانه به دست بياييد.

2. اين 9 پيمانه را داخل يك كاسه تا تشت بسيار بزرگ بريزيد. در يك كاسه بزرگ ديگر، 6 پيمانه آب، نمك ترشي را با هم مخلوط كنيد و روي پوست هاي هندوانه بريزيد. روي آن در بگذاريد و اجازه دهيد يك شبانه روز بماند.

3. مخلوط پوست هندوانه را داخل آبكش بريزيد و زير آب سرد بشوييد. اجازه دهيد آب آن به خوبي گرفته و خشك شود. سپس آنها را داخل قابلمه بريزيد. آب سرد روي آنها بريزيد تا روي پوست را بگيريد. روي حرارت ملايم اجازه دهيد تا آب بجوشد. سپس در قابلمه را بگذاريد و به مدت 20 تا 25 دقيقه روي حرارت كم بگذاريد به حالت نيم جوش باقي بماند تا پخته شود.

4. در اين مرحله، شيره را درست كنيد. در يك قابلمه نچسب، شكر، سركه و 1.5 پيمانه آب را با هم مخلوط كنيد. چوب دارچين و ميخك را داخل آن بيندازيد. مواد را آبكش كنيد و آب آن را نگهداريد. آب صاف شده را داخل همان قابلمه برگردانيد.

5. پوست هاي هندوانه را به قابلمه مخلوط شيره اضافه كنيد. اجازه دهيد بجوشد. سپس حرارت را كم كنيد، در قابلمه را بگذاريد و به مدت 25 تا 30 دقيقه بگذاريد پخته و پوست ها شفاف و بي رنگ شوند.

6. پوست هاي شفاف هندوانه و شيره آن را داخل شيشه تميز و استرليزه بريزيد. حدود يك سانتي متر از بالاي آن را خالي بگذاريد. سپس در شيشه را محكم ببنديد.

7. شيشه را 10 دقيقه داخل آب در حال جوش روي حرارت قرار دهيد. سپس در گوشه اي قرار دهيد تا خنك شود.


ترشي لوبيا سبز

• زمان تهيه: 40 دقيقه
• زمان باقي ماندن در چاشني: 4 ساعت
• زمان پخت: 3 دقيقه
• فرايند سرد شدن: يك ساعت و نيم

انجمن تفريحي و سرگرمي وب فان


مواد لازم

• 1350 گرم لوبيا سبز تازه
• سه پيمانه آب
• سه پيمانه سركه سيب
• يك قاشق غذاخوري نمك ترشي
• 3 قاشق غذاخوري شويد تازه
• نصف قاشق چايخوري فلفل هندي
• 6 حبه سير رنده شده

طرز تهيه

1. لوبياها را بشوييد و آبكش كنيد. سر و ته و نخ اضافه آنها را بگيريد. آنها را داخل قابلمه قرار دهيد و رويشان آب جوشيده بريزيد تا همه سطح آنها را بپوشاند. دوباره به مدت 3 دقيقه روي حرارت متوسط قرار دهيد تا بجوشد.

2. لوبياها را داخل كاسه بزرگ بريزيد.

3. در يك قابلمه بزرگ، سه پيمانه آب، سركه، نمك ترشي، شويد، فلفل قرمز و سير را با هم مخلوط كنيد. روي حرارت قرار دهيد تا بجوشند. سپس در دماي اتاق خنك كنيد. بهتر است پيش از سرو به مدت 4 ساعت آن را سرد كنيد و دو هفته داخل يخچال نگهداري كنيد.


ترشي زردآلو با سركه بالزاميك

• زمان تهيه: 35 دقيقه
• زمان باقي ماندن در چاشني: 30 دقيقه
• فرايند آماده سازي: 10 دقيقه

انجمن تفريحي و سرگرمي وب فان


مواد لازم

• يك پيمانه سركه بالزاميك سفيد
• نصف پيمانه عسل
• نصف پيمانه آب
• چوب دارچين 5 تا 7 سانتي متري
• 6 عدد ميخك كامل
• 900 گرم زردآلوي رسيده

طرز تهيه

1. براي تهيه شربت، در يك قابلمه متوسط سركه، عسل، آب، دارچين و ميخك را با هم مخلوط كنيد. اجازه دهيد بجوشد سپس حرارت را كم كنيد. به مدت 5 دهيد بگذاريد نيم جوش باقي بماند. از روي حرارت برداريد و 30 دقيقه كنار بگذاريد. سپس ميخك و دارچين را جدا كنيد.

2. يك قابلمه را آب كنيد و روي حرارت بگذاريد تا بجوشد. كاسه بزرگي را با آب يخ پر كنيد. زردآلوها را 30 تا 60 ثانيه داخل آب جوش بيندازيد. سپس با قاشق آنها را داخل آب يخ بريزد تا پوست آنها به راحتي جدا شوند.

3. اين كار را با همه زردآلوها تكرار كنيد. آنها را چهارقاچ كنيد. سپس آنها را داخل يشه شسته و استرليزه شده بريزيد.

4. شربت را دوباره گرم كنيد و بجوشانيد سپس روي زردآلوها بريزيد و حدود يك سانتي متر از بالاي شيشه را خالي نگه داريد. در شيشه را محكم ببنديد.

5. شيشه را 10 دقيقه داخل آب در حال جوش روي حرارت قرار دهيد. سپس در گوشه اي قرار دهيد تا خنك شود.


ترشي كدو سبز

• زمان تهيه: 55 دقيقه
• زمان استراحت: 2 ساعت
• فرايند آماده سازي: 10 دقيقه

انجمن تفريحي و سرگرمي وب فان


مواد لازم

• يك كيلو و 600 گرم كدوسبز
• يك پيمانه پياز خرد شده
• 3 قاشق غذاخوري نمك ترشي
• تكه هاي يخ
• دو پيمانه سركه سيب
• 1.5 پيمانه شكر
• يك قاشق غذاخوري تخم خردل
• نصف قاشق چايخوري تخم كرفس
• يك قاشق چايخوري دانه فلفل
• نصف قاشق چايخوري زردچوبه

طرز تهيه

1. كدوها را بشوييد و حلقه اي خرد كنيد. در يك كاسه بزرگ، 12 پيمانه كدوسبز و يك پيمانه پياز خلال شده را با هم مخلوط كنيد. روي آنها نمك بپاشيد. خوب هم بزنيد، سپس روي آنها قالب هاي يخ بريزيد. روي آنها يك بشقاب سنگين قرار دهيد و بگذاريد دو ساعت در دماي اتاق باقي بماند.

2. همه يخ ها را جدا كنيد و كدوها را داخل آبكش بريزيد تا آب اضافه آنها گرفته شود. در يك قابلمه استيل، سركه، شكر، تخم خردل، تخم كرفس، دانه هاي فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط كنيد. اجازه دهيد اين مخلوط بجوشد تا شكر آب شود. سپس كدو را اضافه كنيد و دوباره بگذاريد بجوشد. به طور مدام هم بزنيد. سپس حرارت را كم كنيد و بگذاريد 5 دقيقه بدون در نيم جوش باشد.

3. كدوها را داخل يك شيشه استرليزه بريزيد و در آن را محكم ببنديد.

4. شيشه ترشي را داخل آب جوش روي حرارت 10 دقيقه بجوشانيد و سپس كنار بگذاريد خنك شود.


ترشي تربچه

• زمان تهيه: 45 دقيقه
• زمان خنك شدن: يك تا 2 ساعت
• زمان پخت: 15 دقيقه
• فرايند آماده سازي: 10 دقيقه

انجمن تفريحي و سرگرمي وب فان


مواد لازم

• 900 گرم تربچه
• 2.5 پيمانه آب
• دو قاشق غذاخوري نمك
• 2 3/4 پيمانه سركه سفيد
• 3 قاشق غذاخوري شكر
• دو قاشق چايخوري دانه فلفل
• 10 عدد ميخك
• نصف قاشق چايخوري ادويه هفت بيجار

طرز تهيه

1. تربچه ها را بشوييد و سر و ته آنها را جدا كنيد. آنها را حلقه اي خرد كنيد. در يك كاسه بزرگ، 2.5 پيمانه آب و نمك را با هم مخلوط كنيد. سپس تربچه را اضافه كنيد. روي آنها را بپوشانيد و به مدت 1 تا 2 ساعت داخل يخچال خنك كنيد. به طور مرتب هم بزنيد. سپس با آب سرد آبكش كنيد.

2. در يك قابلمه لعابي سركه، شكر، دانه هاي فلفل، ميخك و ادويه را با هم مخلوط كنيد. روي حرارت متوسط قرار دهيد تا بجوشد و تا زماني هم بزنيد تا شكر آب شود. سپس حرارت را كم كنيد و 15 دقيقه در قابلمه را بگذاريد.

3. تربچه ها را داخل شيشه هاي استرليزه شده بريزيد. سركه داغ شده را روي تربچه ها بريزيد و حدود يك سانتي متر از سر آن را خالي بگذاريد.

4. شيشه را 10 دقيقه داخل آب در حال جوش روي حرارت قرار دهيد. سپس در گوشه اي قرار دهيد تا خنك شود.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۵ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۰۰:۰۴ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

انجمن تفريحي و سرگرمي وب فان
شپله گياهي بوته اي است كه در شهرهاي غربي كشور از جمله كرمانشاه و همدان و... ميرويد .اين گياه داراي خاصيت هاي زيادي است از جمله در درمان درد هاي مفاصل و كاهش چربي خون موثر ميباشد ... مواد لازم :

شپله
نمك
سركه



طرز تهيه : شپله را شسته و دم آنرا گرفته ودر آب جوشيده سرد شده نمك بريزيد به مدت ۵ الي ۶ روز شپله را در آن ريخته و طي اين مدت هر روز آب نمك آنرا عوض و در يخجال نگه داري كنيد وپس از آن شپله را از آب نمك خارج كرده و با آب روي حرارت گذاشته و وقتي به جوش آمد آب آنرا دور بريزيد و مجدداْ يك بار ديگر اينكار را تكرار تا تلخي شپله گرفته شود دقت كنيد زيادنجوشد چون ترشي شپله شما نرم ميشود . شپله را بعد ازجوشيدن روي صافي بريزيد تا آبش برود يك ساعتي صبر كرده و شپله ها را در شيشه مخصوص ترشي ريخته و روي آن سركه بريزيد وچنانچه دوست داشتيد كمي هم نمك اضافه كنيد و در آنرا محكم كرده و در جاي خنك ويا در يخچال نگهداري كنيد بعد از بيست الي يكماه ترشي آماده ميشود . شپله گياهي بوته اي است كه در شهرهاي غربي كشور از جمله كرمانشاه و همدان و... ميرويد . اين گياه داراي خاصيت زيادي است از جمله در درمان درد هاي مفاصل و كاهش چربي خون موثر ميباشد وضد تشنج و اسپاسم ميباشد.به عنوان تحريك‌كننده و محافظ كبد مي باشد و باعث بهبود عملكرد كبد مي شود.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۵ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۹:۵۵:۱۶ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم
نان دوگي دوگي
تون فرنگي و خامه به ميزان لازم

 

طرز تهيه
ابتدا نان‌ها را يكي‌يكي داخل ظرف چيده و ميان‌شان كمي خامه بماليد تا نان‌ها تمام شوند. مي‌توانيد از حلقه‌هاي توت‌فرنگي هم بين آنها استفاده كنيد. ورقه آخر را كه گذاشتيد سطح نان را خامه زده و در يخچال بگذاريد پس از يك ساعت ميان‌وعده ما حاضر است. در صورتي كه دوست داشته باشيد عصرانه شما شيرين‌تر باشد مي‌توانيد كمي شكر يا مارمالاد توت‌فرنگي هم ما بين ورقه‌هاي نان بريزيد، ولي خود دوگي چون كمي شيرين است احتياج به شيريني بيشتر ندارد.
نكته :دوگي دوگي نوعي نان ورقه‌اي كُره‌اي مي‌باشد كه در نان فانتزي‌ها موجود است.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۵ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۹:۵۰:۳۶ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ]
.: Weblog Themes By bornablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 28
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب