,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,پ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, , - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

khabarnamema
khabarnamema

انجمن تفريحي و سرگرمي وب فان

مواد لازم :

باميه 500 گرم
سركه و آب از هر كدام دو پيمانه (500 ميلي*ليتر)
نمك نصف قاشق مرباخوري
سير سه حبه
فلفل تند دو عدد
برگ گلپر چهار عدد
نمك يك و نيم قاشق سوپخوري



طرز تهيه:
ابتدا باميه*ها را شسته و با قيچي انتهاي آن را جدا مي*كنيم. سپس آنها را در قابلمه ريخته، با 250 ميلي*ليتر سركه، 250 ميلي*ليتر آب و نصف قاشق مرباخوري نمك روي حرارت ملايم مي*گذاريم تا بپزد. پس از پختن، باميه*ها را آبكش كرده و مي*گذاريم تا سرد شود. باميه، فلفل تند، سير و برگ گلپر را با هم مخلوط كرده و در شيشه مي*ريزيم. يك پيمانه سركه يك پيمانه آب و يك و نيم قاشق سوپخوري نمك را مخلوط كرده و هم مي*زنيم تا نمك در آب حل شود محلول را روي باميه*ها ريخته، در شيشه را محكم بسته و در جاي خنك نگهداري مي*كنيم. بعد از دو هفته ترشي آماده است. منبع : sooran.com


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۵ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۹:۰۱:۵۸ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم:

زيتون= 1كيلو

سير= 1بوته

مغز گردو ي چرخ شده= 1 پيمانه

اب انار= 1پيمانه

سبزي معطر (در گويش ما زندراني زلنگ(در گويش گيلاني چو چاق)= 2 بسته

رب انار= 1 قاشق

دانه انار ترش در صورت تمايل= نصف پيمانه سايده شده

گلپر= 2قاشق چاي خوري

طرز تهيه:

اول زيتون ها هسته آنرا جدا كرده مي شوييم سبزي معطر را شسته خوب چرخ مي كنيم معمولا بايد سبزي ودانه انار را با هم بسابيم حالا چون وسايله برقي در دسترسمان هست از انها استفاده مي كنيم

وقتي سبزي را چرخ كريم اب زيتون را خالي كرده و گردوي چرخ شده و سبزي ورب انار گلپر سير كوبيده رابا هم مخلوط مي كنيم بعد مقداري از اب انار را ميريزم باز مخلوط مي كنيم اگر مزه وترشي ان خوب بود بقيه آب انار را نمي ريزيم در صورت تمايل مي توان ترشي وسير انرا بيشتر كرد واقعا خوش مزه است اميد وارم كه خوشتان بيايد .


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۶:۳۲:۴۷ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
انجمن تفريحي و سرگرمي وب فان

اين سالاد فوق العاده خوشمزه است و علاوه بر مزه ي خوبي كه دارد براي سرماخوردگي هاي پاييزي هم خيلي مناسب است چون كلم بروكلي عفونتهاي گلو و ريه را درمان ميكند هم چنين براي درمان سرفه هاي خشك كاربرد دارد.



مواد لازم براي تهيه استونا :
كاهو ۱۰۰ گرم
كلم بروكلي ۱۰۰ گرم
گل كلم ۱۰۰ گرم
آبليمو دو قاشق
نعنا خشك يك قاشق چايخوري
كرفس سه ساقه
هويج دو عدد
سركه سيب و روغن زيتون از هر كدام سه قاشق

طرز تهيه استونا :

ابتدا سبزيجات را كاملا شسته در ظرفي كاهو چيني را پس از ورق كردن دور تا دور ظرف بچيند. كلم بروكلي، گل كلم، كرفس و هويج را درشت خرد كرده و در ظرف بريزيد سپس سس را روي آن ريخته سرو كنيد. براي درست كردن سس ، سركه سيب، آبليمو، روغن زيتون و نعنا را با هم مخلوط كرده و خوب هم بزنيد سپس روي سالاد بريزيد.

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۶:۲۷:۳۰ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]


مهيا كردن  ترشي انار با لبو
مواد لازم جهت تهيه ترشي انار با لبو :
لبو ۵ عدد
سيب ۳ عدد
انار ۲ عدد
سركه به ميزان لازم
شكر به ميزان دلخواه
طرز تهيه ترشي انار با لبو :
لبو خام را پوست كنده و رنده كنيد. سركه به ميزاني اضافه كنيد كه روي لبو را بگيرد.
لبو و سركه را روي حرارت ملايم گذاشته و اجازه دهيد بجوشد تا شكلي شبيه حالت مارمالاد حاصل شود.
سيب را پوست كرده و رنده كنيد و به لبو جوشيده شده اضافه كنيد. سپس شكر را به ميزان دلخواه اضافه كنيد شيريني اين ترشي سليقه اي است بعضي آن را بسيار ترش و بعضي شيرين تر ميل ميكنند پس شكر را كم كم اضافه كنيد و كمي كه جوش خورد مزه كنيد اگر طبق مزاج شما هنوز ترش بود مي توانيد شكر بيشتري اضافه كنيد.
اين مخلوط را كنار گذاريد تا سرد شود.
انار را دان كنيد بعد از سرد شدن مخلوط بالا، دانه انار را بصورت خام اضافه كنيد. ترشي انار حاضر است. بگذاريد چند روزي در شيشه در بسته بماند تا مواد ترشي مزه ها را به هم داده و در اصطلاح جا بيفتد.
اين ترشي براي ميز مهماني عصرانه و نهار بسيار زيبا، چشمگير و خوشرنگ مي باشد و به خاطر مزه ملسي كه دارد مورد پسند ميهمانانتان قرار خواهد گرفت. مواد مورد نياز اين ترشي در اوايل پاييز در دسترس است و به سبب مواد اوليه كم و دردسترس همچنين طرز تهيه سريع و آُسان مورد توجه قرار مي گيرد.
نكات تهيه ترشي انار با لبو:
اناري كه براي اين ترشي استفاده ميكنيد ، نبايد مغز دانه هاي آن سفت باشد . در اينصورت در ترشي خوشايند نيست!
مي توانيد شكر را كمتر بريزيد و به جاي آن ترشي انار را با نمك درست كنيد.




ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۶:۲۲:۵۵ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

 

كشمش پلو با مرغ يكي از غذاهاي معروف و محبوب آمل است كه بيشتر به عنوان نذري در ماه محرم طبخ ميشود.

مواد لازم :

 

  • برنج 6 پيمانه
  • مرغ 1 عدد
  • كشمش (پلويي) 2 پيمانه
  • زعفران (آب كرده) 3 قاشق سوپخوري
  • روغن (حيواني) 1/2 پيمانه
  • پياز (سرخ شده) 1 چهارم پيمانه
  • رب نارنج 3 قاشق سوپخوري
  • نمك به ميزان لازم
  • فلفل به ميزان لازم
  • روغن به ميزان لازم
  • كرفس (اختياري) به ميزان لازم

 



كشمش پلو با مرغ


طرز تهيه:


1. ابتدا مرغ را شسته و پوست آن را جدا ميكنيم و مرغ را به شش يا هشت تكه تقسيم نموده و با نمك، فلفل و ادويه مزه‌دار مي‌كنيم.

2. بعد مرغ‌هاي مزه‌دار شده را با مقداري روغن با حرارت ملايم سرخ مي‌نماييم.

3. در آخر رب نارنج را با نصف پيمانه آب مخلوط كرده و به همراه پيازداغ روي مرغ‌هاي سرخ‌شده مي‌ريزيم و اجازه مي‌دهيم تا كاملا بپزند.اگر دوست داريد ميتوانيد مقداري كرفس را جداگانه سرخ كرده و با مواد مخلوط كنيد.

4. برنج را در ظرفي مناسب به مرحله آبكشي رسانده و آبكش نموده و دم مي‌كنيم. كشمش‌ها را شسته و سرخ نموده سپس مقداري از برنج دم كرده، كشمش، زعفران و روغن حيواني داغ كرده را با هم مخلوط مي‌كنيم.

5. در ظرف سرو ابتدا پلوي ساده را كشيده، تكه‌هاي مرغ را بر روي آن قرار داده و مخلوط كشمش و برنج را روي آن مي‌دهيم و سرو مي‌نماييم.

نكات:

1) اگر مرغ را با حرارت ملايم سرخ كنيد، در حين سرخ شدن، پخته مي‌شود و نيازي به زمان پخت جداگانه ندارند.

2) اگر دوست داريد به جاي رب نارنج از رب انار ترش استفاده كنيد يا آن را حذف كنيد.

3) اگر در حين جوشيدن برنج يك عدد ليمو عماني داخل آب بيندازيد عطر خيلي خوبي به برنج شما ميدهد.

4) اين غذا در دستور اصلي كرفس ندارد.









ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۶:۱۸:۱۰ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]


ممتاز نيوز به نقل از برترين ها : تمالي خوراكي مكزيكي است از گوشت چرخ كرده و رب گوجه فرنگي و فلفل قرمز و غيره كه در برگ ذرت مي پيچند و مي پزند. در اينجا مدلي از تمالي را آموزش مي دهيم كه تركيبي از سبك مكزيكي و ايتاليايي است. مواد لازم براي سس بولونز:

• ۳۵۰ گرم گوشت چرخ كرده
• ۱ عدد پياز، خرد شده
• ۴ عدد هويج، خرد شده
• ۳ حبه سير، له شده
• ۱۵۰ گرم رب گوجه فرنگي
• ۸۰۰ گرم گوجه فرنگي، له شده
• يك فنجان خامه
• نيم فنجان پنير پارمزان، رنده شده
• ۱ قاشق غذاخوري آويشن

طرز تهيه خوراك تمالي ايتاليايي

واد لازم براي خمير تمالي:
• ۱ فنجان بلغور ذرت
• ۴ فنجان آب مرغ
• ربع فنجان پنير پارمزان
• ۱ فنجان آرد ذرت
• ۱ قاشق چايخوري فلفل سياه
• ۸ عدد برگ سبز بزرگ كلم

دستور پخت:
۱٫ پياز و هويج ها را ريز ريز كنيد.
طرز تهيه خوراك تمالي ايتاليايي

۲٫ براي درست كردن سس بولونز بايد اول گوشت را در روغن تفت دهيد تا قهوه اي شود. سپس از روي حرارت برداريد و پياز و هويج را تفت دهيد تا نرم شوند.
طرز تهيه خوراك تمالي ايتاليايي

۳٫ حالا سير را اضافه كنيد و يك دقيقه بپزيد و بعد رب گوجه فرنگي را اضافه كنيد و حدود ۳ دقيقه بپزيد و گاهي هم بزنيد.
طرز تهيه خوراك تمالي ايتاليايي

۴٫ حالا بايد گوشت، گوجه فرنگي له شده، خامه، پنير پارمزان و آويشن را اضافه كنيد و در صورت نياز نمك بزنيد. بگذاريد اين مخلوط يك و نيم تا دو ساعت بجوشد.
طرز تهيه خوراك تمالي ايتاليايي

۵٫ براي درست كردن خمير تمالي، آب مرغ را بگذاريد بجوشد، بلغور ذرت را اضافه كنيد و بعد از روي حرارت برداريد. سپس پارمزان، آرد ذرت و فلفل را اضافه كنيد. هم بزنيد تا غليظ شود و به غلظت كره بادام زميني برسد. بعد نوبت پيچيدن تمالي ها است. يك لايه خمير، سس و پنير روي برگي بگذاريد و شروع به پيچيدن كنيد.
طرز تهيه خوراك تمالي ايتاليايي

۶٫ سپس تمالي ها را داخل بخارپز بگذاريد و ۴۵ دقيقه تا ۱ ساعت آنها را بخارپز كنيد.
۷٫ قبل از آنكه آنها را از بخارپز دربياوريد، بگذاريد ۵ تا ۱۰ دقيقه سرد شود.
طرز تهيه خوراك تمالي ايتاليايي


طرز تهيه خوراك تمالي ايتاليايي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۶:۱۰:۴۳ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
دلمه كاهوپيچ، يكي از معروف ترين و پرمخاطب ترين غذاهاي رژيمي خاورميانه است كه سرو آن در ميان بسياري از مردم اين منطقه رايج است. با ما همراه باشيد تا طرز تهيه اين دلمه خوشمزه را به شما آموزش دهيم.دلمه كاهو و ماهي
 

مواد لازم دلمه كاهو و ماهي:
مواد لازم
اندازه
مقدار / كالري
ماهي از هر نوع كه دوست داريد
نيم كيلوگرم
100 گرم / 100 كالري
برگ تازه كاهو
حدود 24 عدد
100 گرم / 17 كالري
برنج
يك پيمانه، نيم پز شده
100 گرم / 360 كالري
پياز
يك عدد، رنده شده
100 گرم / 5 كالري
پودر سير
مقداري
100 گرم / 246 كالري
كرفس
4 تا 5 شاخه، خرد شده
100 گرم / 13 كالري
فلفل قرمز
مقداري
100 گرم / 22 كالري
گوجه فرنگي
مقداري، پوست كنده و كاملا خرد شده
100 گرم / 15 كالري
مارگارين
3 قاشق سوپ خوري
100 گرم / 850 كالري
رب گوجه فرنگي
به مقدار لازم
100 گرم / 76 كالري
نمك و فلفل
به مقدار لازم
100 گرم / 0 كالري


طرز تهيه دلمه كاهو و ماهي :*. تيغ و استخوان هاي ماهي را جدا كرده و ماهي را به قطعات ريز در آوريد.*. برگ هاي كاهو را مدتي در آب جوش قرار دهيد سپس از آب بيرون آوريد.*. قطعات ريز ماهي را با برنج، پودر سير، پياز، كرفس، فلفل قرمز و گوجه فرنگي مخلوط كرده و نمك و فلفل را به آن ها اضافه كنيد.*. درون هر يك از برگ هاي كاهو، مقداري از مخلوط را ريخته و آن را بپيچيد.*. دلمه ها را به رديف، درون قابلمه بچينيد و روي آن ها مارگارين بريزيد و رب گوجه فرنگي و نمك و فلفل را به آن ها بيافزاييد.*. در قابلمه را گذاشته و بگذاريد با حرارت كم، حدود نيم ساعت بپزند.
خواص كاهو :*. كاهو گياهي است يك ساله و داراي برگ هاي پهن و دراز و سبز، با طعم كمي شيرين. كاهو موجب افزايش گلبول هاي قرمز خون شده و آهن موجود در آن براي درمان كم خوني مفيد است؛ از همين رو در گونه ها، سرخي مطلوب پديد مي آورد و اعصاب را منظم مي كند و بر قدرت بينايي مي افزايد.
اميدواريم با تهيه اين دلمه خوشمزه، لذت كافي را برده و لحظات خوشي را در كنار خانواده سپري كنيد.نـوش جان

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۶:۰۶:۲۳ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
مواد اوليه :
پودر كاكائو 1ليوان
شكر 1ليوان
شير1ليتر
كره 50گرم
طرز تهيه:
ظرف نسبتا بزرگي را انتخاب كنيد و پودر كاكائو و شكر را داخل آن ريخته و با قاشق به خوبي مخلوط كنيد تا كاملا يكدست شوند(اگر يكدست نشوند بعدا گلوله ميشوند). شير را به مواد اضافه كرده و به خوبي مخلوط ميكنيم و روي حرارت قرار ميدهيم.
هم ميزنيم تا اطراف آن حباب بزند اما نجوشد.
شعله را ملايم كرده و به خوبي مخلوط ميكنيم.اين كار را آنقدر ادامه ميدهيم تا شكلات غليظ شود(حدود 45دقيقه تا 1ساعت). بعد از 45 دقيقه جوشيدن كره را اضافه ميكنيم.
مواد را هم ميزنيم تا كره ذوب شود. دوباره هم ميزنيم تا شكلات به غلظت خوبي برسد و بعد شعله را خاموش كرده و صبر ميكنيم تا شكلات سرد شود.
نكات:
1)در صورت تمايل از ميزان پودر كاكائو كم كنيد تا شكلات شما شيرين تر شود.
2)نبايد اين شكلات ته بگيرد در صورت ته گرفتن ظرف را عوض كنيد.
3)بهتر است شكلات را 10دقيقه يا 5دقيقه يكبار هم بزنيد تا ته نگيرد.
4)نبايد حرارت در حين غليظ شدن شكلات زياد باشد چون بعدا شكلات شكرك ميزند.
5)در صورت تمايل مقداري فندق يا كرم فندق هم به كاكائو اضافه كنيد.
نوش جان

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۶:۰۲:۱۸ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]


طرز تهيه كوكوي پاستا
كوكوي پاستا غذايي سبك و خوشمزه است.

آماده سازي : 45 دقيقه
پخت : 30 دقيقه
مناسب براي : جشن تولد

مواد لازم جهت تهيه كوكوي پاستا :
ماكاروني 1 بسته
آب جوش به ميزان لازم
نمك به ميزان لازم
مايه گوشت به ميزان لازم
تخم مرغ به ميزان لازم
پنير پيتزا به ميزان لازم
فلفل قرمز به ميزان لازم
سيب زميني رنده شده به ميزان لازم

 

طرز تهيه كوكوي پاستا :
يك بسته ماكاروني را كه داخل آب جوش 10 دقيقه جوشاندي آبكش كردي نمك زدي با مايه گوشتي «گوشت.پيازسرخ كرده.سير له شده.فلفل دلمه .هويچ نگيني شده» مخلوط بعد تخم مرغ با پنير پيتزا و كمي فلفل قرمز اضافه كنيد.

قالب كاپ كيك را با قلم مو چرب بعد با مواد پر كنيد . من از قبل سيب زميني رنده و سرخ كرده بودم روي آن ريختم و روي قالب را با فويل پوشانده در فر به مدت نيم ساعت گذاشتم.

بعد هم كوكوي پاستا را با خيار و گوجه تزيين كردم
.
طرز تهيه كوكوي پاستا

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۵:۵۷:۳۸ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم:
اسپاگتي 100 گرم
خامه 100 گرم
زرده تخم‌مرغ دو عدد
كره 30 گرم
قارچ 50 گرم
ژامبون 100 گرم
پنير پارمسان به ميزان لازم
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا 80 گرم ژامبون را داخل كره تفت ميدهيم و قارچ را به آناضافه ميكنيمو سپس 100 گرم خامه و نمك و فلفل را به آن ميافزاييم و مواد فوق را رويشعله ملايم به مدت يك دقيقه هم ميزنيم به طوري كه مواد قل نزند در آخر همزرده تخممرغ را به آن اضافه كرده وشعله را خاموش ميكنيم. مواد آماده شده رابه اسپاگتي آبپز شده اضافه ميكنيم. در هنگام سرو، پنير پارمسان را روي مواداضافه كرده به طور ي كه پنيرروي اسپاگتي آبشود . ميتوانيم با كمي جعفري خرد شدهروي آن را تزئين كنيم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۵:۵۳:۰۸ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ]
.: Weblog Themes By bornablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 28
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب