,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,پ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, , - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

khabarnamema
khabarnamema

آش يك نوع غذاي سنتي ايراني است، در هر شهر و ديار آن را به نوعي تهيه مي كنند و مواد لازم انواع آش هم در بعضي شهرها فرق مي كند بنابر اين توجه شما را براي تهيه آن به موارد زير جلب مي كنيم:
* آش را بايد با آتش ملايم پخت و مدت آن هم بايد طولاني باشد و مرتب بايد آن را هم بزنيد تا تمام مواد آن با هم مخلوط شود.
*تمام حبوباتي كه در آن به كار مي بريد بايد از شب قبل خيس شده باشد.
* در پختن آشي كه با برنج همراه است بايد توجه كنيد كه برنج آن بايد كاملاً له شده باشد.
* گوشتي كه براي پختن آش به كار مي رود بهتر است از گوشت گردن يا سينه باشد.
* موقع پاك كردن سبزي آش ساقه هاي سبزي را دور نريزيد زيرا با استفاده از ساقه هاي سبزي آش لذيذتر مي شود.
* براي پختن آش بهتر است از خرده برنج (نيمدانه) استفاده كنيد چون زودتر له مي شود.
* آبي كه داخل آش مي ريزيد بايد آب جوش باشد و براي اينكه برنج كاملاً باز شود آب را به دفعات در آش بريزيد.
* گندمي كه مي خواهيد براي آش به كار ببريد بهتر است گندم پوست گرفته باشد و در ثاني با چرخ گوشت آن را چرخ كنيد.
* اگر مي خواهيد در آش از گوشت استفاده نكنيد و آش شما خوشمزه شود حتماً از قلم گوساله كه از وسط شكسته ايد، استفاده نماييد.
* وقتي آش آماده مي شود روي آن خود به خود مي بندد در اين صورت آش جا افتاده است.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۴:۱۰:۱۲ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

سوپ قارچ با مايكروفر




مواد لازم :

آب گوشت 0.5 ليتر
شير هموژنيزه 0.5 ليتر
خامه 250 گرم
قارچ 250 گرم
آرد سفيد 1 قاشق سوپخوري
پياز 50 گرم
كره 30 گرم
جعفري ساطوري شده 1 قاشق سوپخوري
فلفل قدري
نمك قدري

طرز تهيه :
ابتدا روغن يا كره را داخل ظرف مناسب ريخته و به مدت 30 ثانيه با قدرت 100% داخل مايكروفر قرار دهيد . سپس قارچ را به آن اضافه كنيد و 2 دقيقه ديگر با قدرت 100% داخل مايكروفر بگذاريد. در يك ظرف گود مناسب جداگانه شير ( يا آب گوشت ) را با آرد كاملا مخلوط كرده و مايه آماده شده را براي مدت 4-6 دقيقه داخل مايكروفر با قدرت 100% قرار دهيد . در اين مدت 2 بار آن را به هم بزنيد تا آرد داخل مايه بصورت گلوله در نيايد. سپس قارچ آماده شده و جعفري و نمك و فلفل را به آن اضافه كرده و به مدت 5-8 دقيقه با قدرت 70% داخل مايكروفر قرار دهيد. سپس خامه را با مقداري از سوپ خوب حل كرده و موقع سرو به آن اضافه مي كنيم .
بدين ترتيب غذا آماده است.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۴:۰۵:۳۷ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

كباب تابه اي با مايكروفر مواد لازم :

گوشت چرخ كرده 300 گرم
پياز 2 عدد
گوجه فرنگي 2 عدد
كره 25 گرم
زعفران قدري
فلفل قدري
نمك قدري

طرز تهيه : ابتدا پيازها را رنده كنيد و گوشت را با مقداري نمك و فلفل و زعفراني كه قبلا در آب جوش حل كرده ايد، مخلوط كنيد و خوب مايه را مالش دهيد. سپس مخلوط را در يك ديس گرد مناسب پهن كنيد و آن را به شكل قطعات مستطيل شكل ببريد . كره را روي آن بگذاريد و به مدت 5 دقيقه با قدرت 100% بدون درب داخل مايكروفر قرار دهيد.
گوجه فرنگي ها را پوست گرفته آن را بصورت حلقه اي ببريد و روي گوشت و دور ديس بچينيد و ظرف را بدون درب به مدت 10 دقيقه با قدرت 100% داخل مايكروفر قرار دهيد.
بدين ترتيب غذا آماده است .


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۴:۰۰:۵۷ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

كمپوت سيب با مايكروفر




مواد لازم :

سيب 500 گرم
شكر 100 گرم
وانيل 1 قاشق مرباخوري
آب 0.4 ليتر

طرز تهيه : سيب ها را پوست گرفته و بنا به سليقه خود آنها را خرد كرده و داخل يك ظرف گود مناسب بريزيد و آب را به آن اضافه كرده و درب آن را گذاشته و به مدت 5-4 دقيقه با قدرت 100% داخل مايكروفر قرار دهيد. سپس شكر را به آن اضافه كرده مقداري آن را هم بزنيد . درب ظرف را گذاشته و مجددا به مدت 6-5 دقيقه با قدرت 100% داخل مايكروفر قرار دهيد( در اين فاصله نيز آن را يكبار هم بزنيد ).


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۳:۵۶:۲۴ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم :

هلوي هسته گرفته و حلقه شده 1 كيلوگرم – شكر 100 گرم – آبليمو 1 قاشق غذاخوري – روغن ذرت 2 قاشق غذاخوري – دارچين 2/1 قاشق چايخوري – نمك مقداري – پاستري 22 سانتي متري 1 عدد.

طرز تهيه :

تمامي مواد به جز پاستري را با هم مخلوط كرده و روي پاستري بريزيد. روي ظرف را سلفون كشيده دستگاه را با قدرت 100% به مدت 10 الي 14 دقيقه روشن كنيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۳:۵۱:۵۶ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم :

آرد گندم 225 گرم – زنجبيل 1 قاشق چايخوري – خمير مايه 1 قاشق چايخوري – پودر قند 15 گرم – انجير خشك شده 125 گرم – نمك مقداري – شير 250 ميلي ليتر.

طرز تهيه :

آرد ، زنجبيل ، خمير مايه و شكر را در ظرفي بريزيد و انجير و نمك را هم اضافه كنيد و مواد را با هم مخلوط كنيد. شير را 20 ثانيه گرم كنيد و روي مواد بريزيد و هم بزنيد. مواد را در ظرف بزرگي بريزيد ، روي آن را بپوشانيد و به مدت 15 ثانيه با قدرت 100% گرم كنيد. 10 دقيقه صبر كنيد و همين عمل را 3 الي 4 بار تكرار كنيد. خمير را ورز دهيد و در ظرف پهن كنيد و 15 ثانيه گرم كنيد. دستگاه را با دماي 200 درجه گرم كنيد. ظرف را روي پايه كوتاه گذاشته و oven را به مدت 55 الي 65 دقيقه روشن كنيد تا روي نان قهوه اي شود. قبل از سرو بگذاريد سرد شود. با كره و مربا سرو كنيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۳:۴۷:۱۶ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

كيك يزدي:

چهار عدد تخم مرغ را با يك پيمانه پودر قند هم مي زنيم 1 قاشق مربا خوري بيكنگ پودر اضافه ميكنيم و1/2 قاشق چايخوري هل كوبيده را به مواداضافه كرده ودر آخر1/4 قاشق چايخوري جوش شيرين وروغن به مقدار 2/3 پيمانه اضافه ميكنيم. وكاملا مخلوط ميكنيم ودر آخر به تناوب 250 گرم آرد و2/3 پيمانه شير را مي ريزيم ودر قالب نچسب با
***فرمان*** زير پخت ميكنيم:

دكمه كان وكشن...دما 180 درجه سانتي گراد........ 20 تا 25 دقيقه زمان...استارت



+++نكات:

*زمان مث فر معمولي
* ظروف فلزي آزاد
*پايه كوتاه لازم دارد
*درب ظرف باز باشد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۳:۴۲:۴۰ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم:
سبزيجات خرد شده(نعنا-ترخان-ريحان)=يك فنجان
ماست=دو فنجان
نمك و فلفل=بقدر كافي
طرز تهيه:
ماست را با نمك و فلفل خوب هم مي زنيم تا كاملا صاف شود بعد سبزيجات را با آن مخلوط مي كنيم و مصرف مي نمائيم. اين سس را مي توان با انواع سبزيجات پخته شده مثل كرفس،هويج و لوبياي سبز سرو كرد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۳:۳۸:۰۴ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم:
سيب درختي =نيم كيلو
گوجه فرنگي =يك كيلو
به=نيم كيلو
بادمجان=يك كيلو
گلابي =نيم كيلو
سير =250گرم
هويج فرنگي =نيم كيلو
نعناع=250گرم
خيار =1كيلو
فلفل تند=100گرم
ادويه ترشي=شامل زيره سياه ، زيره سبز، گلپر، تخم گشنيز، تخم شويد، اجغو،تخم رازيانه ،سياه دانه
سركه=به مقدار لازم
نمك =نصف قاشق غذاخوري
زعفران ساييده =نصف قاشق مرباخوري
طرز تهيه:
بادمجانها راتكه كرده( با پوست) درون سركه بجوشانيد و پس از سرد شدن چرخ كنيد بقيه مواد را نيز شسته و خشك و چرخ كنيد و پس ازمخلوط كردن بابادمجانها سركه و نمك وادويه ترشي وزعفران را به آن اضافه كنيد. اين ترشي نياز به زمان براي رسيدن ندارد
به اين نكات توجه داشته باشيد :
1-آب ميوه ها را بيرون نريزيد .
2-ادويه ترشي را پس از آسياب كردن به مقدار 2 قاشق غذاخوري پر اضافه كنيد.
( سياه دانه نبايد آسياب شود)
3-اجغودراصطلاح محلي به زنيان گفته ميشود


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۳:۳۳:۱۱ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

● سس ماست

▪ مواد لازم:

ـ سير خرد شده
۱حبه
ـ برگ جوان كرفس خرد شده
نصف ليوان
ـ ماست
۲ فنجان
ـ پياز بزرگ
۱ عدد
ـ نمك
يك قاشق چاي‌خوري
ـ شكر
دو سوم قاشق مرباخوري

▪ طرز تهيه :

برگ كرفس، پياز و سير را در مخلوط ‌كن خوب نرم كنيد. سپس ماست ،شكر و نمك را به آن اضافه كنيد تا مخلوط يك دست شود. سس آماده است. اين سس را با هر نوع سالاد يا غذا مي‌ توان مصرف كرد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۳:۲۸:۴۲ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ]
.: Weblog Themes By bornablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 28
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب