,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,پ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, , - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

khabarnamema
khabarnamema

مواد لازم :

آب گوشت 2 پيمانه
آرد 1 قاشق سوپخوري
كره 100 گرم
زرده تخم مرغ 3 عدد
خامه 100 گرم
آبليمو 3 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل به مقدار لازم

طرز تهيه :

كره را در ظرف لعابي بريزيد و روي حرارت قرار داده تا آب شود . بعد آرد را بريزيد و مرتب بهم بزنيد تا آرد خرمايي رنگ شود . سپس آب گوشت را كم كم اضافه نمائيد و مرتب بهم بزنيد تا آرد سرخ شده در آب گوشت حل شود . سپس بگذاريد سس آهسته بجوشد و كمي غليظ شود . زرده هاي تخم مرغ را با كمي نمك و فلفل يا چنگال بزنيد و به تدريج داخل سس بريزيد بدون اينكه بگذاريد سس بجوشد ، بلافاصله سس را از روي حرارت برداريد (زرده تخم مرغ نبايد با سس بجوشد ، چون سس لطافت خود را از دست مي دهد و بريده مي شود ) سپس خامه و آب ليمو را به سس اضافه كنيد . مي توانيد از اينسس در انواع گوشت و مرغ و ماهي استفاده نمائيد .


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۳:۲۳:۲۱ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

نوع تغذيه و حس چشايي ما آدمها متفاوت است
ممكن است از اين نوع شور خوشتون نياد ولي يه نفرديگه دوست داشته باشه
مواد لازم : يك شيشه تميز و پاك در اندازه دلخواه
پيازهاي ريز را پوست گرفته و در شيشه بياندازيد
به مقدار ميزان سركه و نمك و آب توجه كنيد
نيم پيمانه نمك يا يك سوم پيمانه نمك
سه پيمانه آب جوشيده داغ
يك پيمانه سركه خوب
نمك را در آب داغ حل كنيد و با سركه به جوش بياوريد و روي پياز ها بريزيدپس از دوهفته ميل كنيد .
هويج رنده كرده (شور هويج )
كلم و هويج تكه شده به اندازه بند انگشت (شور هويج كلم )
شور خيار: خيار تكه شده
شور كرفس
اگر خواستيد ترشي درست كنيد و همه لوازم را در دسترس نداشتيد مي تونيد مواد رو شور كنيد و هر وقت موادتون كامل شد از توي شور در بيارين و توي سركه اصلي بريزين البته آب اون شور رو مي تونيد براي نيم پز كردن برخي سبزيها يا موسير استفاده كنيد
در صورت تمايل مي توانيد براي طعم دادن از مقداري برگه ترخان خشك شده استفاده كنيد كمي پونه هم طعم سبزي هاي زمستان را عالي مي كند


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۲:۴۶:۳۹ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

اين ترشي مخصوص شهر همدان است
فلفل مخصوص اين شهربه نام بي ور معروف است

فلفل بي ور
سركه
نمك
ادويه ترشي
كمي مرضه
طرز تهيه:
اول فلفل را با سوزن سوراخ كرده و بعد داخل اب نمك قرار داده و بعد 20 دقيقه اب را خالي كرده تا كمي از تلخي فلفل كم شود
و بعد فلفل را ميجوشانيم البته 3 مرتبه تا كاملا تلخي ان گرفته شود و بعد داخل ابكش ريخته و رويش را جسمي سنگين قرارداده تا ابش كشيده شود
بعد داخل ظرف ريخته و بقيه مواد را اضافه كرده و در ش را محكم بسته تا ترشي جا بيافتد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۲:۴۰:۵۷ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

سركه : ۰.۵ ليتر
نمك : قدري
آب ليموترش : ۰.۵ ليتر
انبه : ۵۰۰ گرم
رب گوجه فرنگي : ۲۵۰ گرم
زعفران : ۱.۵ قاشق مربا خوري
هل : ۱.۵ قاشق مربا خوري
دارچين : ۱.۵ قاشق مربا خوري
خاك قند : ۱.۵ قاشق مربا خوري
چون معمولاً انبه خشك در دسترس مي‌باشد لذا قبلاً براي آماده كردن انبه خشك به طريق ذيل عمل مي‌كنيم:
انبه را يك شب در آب ليمو حل مي‌كنيم و با رب گوجه فرنگي مخلوط مي‌نمائيم و زعفران سائيده و دارچين و هل كوبيده و خاك قند را اضافه مي‌كنيم، مقدار خاك قند و ساير ادويه‌جات بستگي به ذائقه ما دارد و به اندازهاي كه دوست داريم مي‌توانيم كم يا زياد كنيم.
بعد سركه را مي‌ريزيم و به‌هم مي‌زنيم تا تمام مواد مخلوط شده و برشي كاملاً جا بيافتد اين ترشي بايد كاملاً غليظ و تقريباً سفت باشد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۲:۳۶:۱۲ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم
گل كلم خرد شده 1 پيمانه
سير خرد شده 6-8 حبه
فلفل سبز تند 4-3 عدد
هويج خرد شده نصف پيمانه
كرفس خرد شده نصف پيمانه
آب گوجه فرنگي 4-3 پيمانه
سركه نصف پيمانه
سيب زميني ترشي نصف پيمانه
نمك 3 قاشق غذاخوري
طرز تهيه
ابتدا گوجه فرنگيها را داخل آب جوش به مدت 5 دقيقه قرار ميدهيم تا پوست آن جدا شود سپس داخل ميكسر ريخته تا كاملاٌ له شود . تمامي مواد را با هم مخلوط مي كنيم . گوجه ها را با 2 قاشق غذاخوري نمك به مدت 10 دقيقه مي جوشانيم و پس از خنك شدن مواد را داخل شيشه مورد نظر ريخته و آب گوجه را روي آن مي ريزيم و در انتها نصف پيمانه سركه روي آن مي ريزيم و در جاي خنك قرار مي دهيم وبه مدت يك هفته مي گذاريم بماند . تكته : درب ترشي كاملاٌ بسته باشد و قاشق چرب داخل آن زده نشود.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۲:۳۱:۱۳ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
يك ظرف مربع يا مستطيل پيركس را در نظر بگيريد كمي از سس بشامل را كف ظرف بريزيد و صاف كنيد سپس نيمي از ماكاراني فرمي آبكش شده را روي سس بريزيد

مواد مورد نياز :
ماكاراني فرمي : 300 گرم
گوشت چرخ كرده : 150 گرم
سس بشامل : 1 دستور
پنير پارمزان : 200 گرم

طرز تهيه :
ابتدا گوشت چرخ كرده را همراه پياز و ادويه گوشت و پودر سير و كمي فلفل و رب گوجه فرنگي آماده كنيد.
سس بشامل يا سس سفيد را نيز طبق دستور ذكر شده در لازانيا تهيه كنيد.
يك ظرف مربع يا مستطيل پيركس را در نظر بگيريد كمي از سس بشامل را كف ظرف بريزيد و صاف كنيد سپس نيمي از ماكاراني فرمي آبكش شده را روي سس بريزيد اكنون كمي از مواد گوشتي و سس بشامل را به همه جاي ماكاراني ها برسانيد .
در صورت تمايل مي توانيد سطح آن را با پنير پارمزان بپوشانيد ولي براي كم كالري شدن مي توان كمي به اطراف ظرف فقط بريزيد.(چرا اطراف ظرف؟به برش بهتر گراتن كمك مي كند.)
مجددا ماكاراني فرمي و دوباره مواد گوشتي و سس سفيد را بريزيد.
بهتر است روي گراتن ماكاراني باشد و يك لايه پنير پارمزان بپاشيد.
روي ظرف را با فويل آلومينيومي بپوشانيد و در فر 180 درجه سانتيگراد يا 350 درجه فارنهايت به مدت 20 دقيقه زمان پخت دهيد.
سپس فويل را برداريد و اجازه دهيد 15 دقيقه در فر سطح گراتن طلايي شود.

نكته ها :
1 - اين مقدار براي 4-5 نفر كافي است.
2 - گراتن را نيز مانند لازانيا اجازه دهيد 10-15 دقيقه خنك شود سپس برش بزنيد و سرو كنيد.



 

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۲:۲۶:۳۰ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم:
پاستا(از هر شكلي)=۶۰۰ گرم
روغن زيتون=۱۵۰ ميلي گرم
مخلوطي از گياهان خوشبو(جعفري،ريحان و گشنيز)=به ميزان لازم
مغز گردو=۵۰ گرم
نمك و فلفل=به ميزان لازم
پنير چدار رنده شده=۵۰ گرم
طرزتهيه:
پاستا را طبق دستور پخت روي بسته آن بپزيد. گياهان خوشبو را در سبزي خرد كن بريزيد و روغن زيتون را به آن اضافه كنيد..
سپس مواد را خوب مخلوط كنيد تا سبزي ها كاملا خرد شوند.سپس مغز گردو،نمك،فلفل و پنير رنده شده را اضافه كرده و دوباره با دستگاه مخلوط كنيد.پاستا را در ماهيتابه با كمي روغن زيتون تفت داده و در بشقاب بريزيد. سپس پاستا را با سس تزئين كنيد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۲:۲۱:۴۵ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
لـازانياى پپــرونــى

مواد لازم:

  • خمير لازانيا
  • پپروني: 40 گرم
  • فلفل چيلي: 5 گرم
  • زيتون: 10 گرم
  • سوسيس دودي: 10 گرم
  • ريحان خرد شده: 20 گرم
  • پنير پارمسان: 20 گرم
  • پنير موتزارلا: 20 گرم
  • سس آلفردو: 40 گرم
  • خامه:20 گرم
  • پنيرخامه‌اي:20 گرم



روش تهيه:

خمير لازانيا را باز كرده، ابتدا يك لايه خامه سپس يك لايه پنيرخامه‌اي و در آخر با پنير موتزارلا روي آن را پر كرده. سپس بر‌ش‌هاي پپروني و سوسيس دودي را روي آن چيده و تكه‌هاي خرد شده زيتون و ريحان را اضافه كرده و مقداري پنير پارمسان را روي آنها ريخته و روي خمير رول شده را با پپروني و مقدار كمي پنير پارمسان تزيين مي‌كنيم و داخل فر قرار مي‌دهيم.

دماي فر 280 درجه سانتيگراد و زمان پخت 6 دقيقه است.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۲:۱۶:۵۰ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

طرز تهيه مرغ بريانيغذايي لذيذ و خوشمزه كه مطمئنا شما عزيزان از خوردن آن لذت خواهيد برد.
بازديد : 3149 نفر

مواد لازم :

مرغ ۱ عدد(كوچك)
فلفل سبز ۱ عدد(كوچك) يا يك عدد پياز درشت
گوجه فرنگي ۱عدد(متوسط و سفت)
زردچوبه ۱ قاشق چايخوريزعفران دم كرده ۱ قاشق چايخوري
نمك به ميزان لازم
فلفل سياه به ميزان لازم
برگ بو ۲ عدد

طرز تهيه :
ابتدا مرغ را از قسمت عقب شكم كه باز است، قسمتهاي داخل شكم مرغ را كه شامل ريه و كليه در بخش داخلي و چسبيده به دنده هاي پشت قرار گرفته را خارج كنيد (اين بخش باعث سياه شدن داخل شكم پس از پخت ميشود ) . در بخش گردن معمولا قسمتي از باقيمانده مري و ناي و هم چنين چربي زير پوست را هم در آورده وچربي انتهاي دم را ببريد. وقتي كه داخل شكم مرغ و سطح پوست كاملا تميز شد سطح آن را خشك كنيد. به سطح و داخل شكم مرغ نمك و فلفل و زردچوبه بپاشيد. بالهاي مرغ را به سمت پشت برده و در قسمت پشت ثابت كنيد.شكم مرغ را با يك عدد گوجه فرنگي و پياز يا با گوجه فرنگي و فلفل سبز و يا در صورتي كه جا گرفت با هرسه پر كنيد و لبه هاي انتهاي شكم را به هم آورده و اگر پوست هم پارگي داشت لبه هاي پوست را هم به هم نزديك كنيد و با خلال دندان به هم بدوزيد . پاهاي مرغ را توسط نخ به هم ببنديد تا مرغ در هنگام پختن ولو نشود .از زعفران دم كرده به جاي زردچوبه هم ميتوانيد استفاده كنيد از نظر رنگ هردو يكرنگ ميشوند ولي زعفران عطر و بوي خوبي به مرغ مي دهد و بهتر است كه زعفران را از اول به مرغ نزنيد وقتي مرغ نيم پز شد و پوست مرغ در حال طلايي شدن در فر را باز و با برس طي دو مرحله روي مرغ را زعفران بزنيد تا عطر آن پس از بريان شدن بيشتر حس شود و بهتر است كه با كمي كره همراه باشد .مقدار زردچوبه و زعفران به حدي باشد كه پس بريان شدن خوشرنگ جلوه دهد.
قبل از گذاشتن در فر برگ بو را در ظرف بگذاريد .مرغ به علت داشتن چربي و آب ،خود به خود آب انداخته و اگر لازم بود در اواسط پخت يا از اول يك استكان آب اضافه كنيد . مرغ را روي پنجره وسط و با بيشترين حرارت روشن كنيد و زماني كه سطح مرغ برشته شد مرغ آماده است براي اطمينان بيشتر يك سيخ چوبي را به درون مرغ فرو كنيد و از پخته شدن آن مطمئن شويد . مدت زمان پخت بسته به كوچكي و بزرگي مرغ دارد . مدت ۵/۲ الي ۳ ساعت طول مي كشد تا مرغ بريان شود.
درپايان پخت كمي از سس با مقدار زيادي چربي كه مربوط به پوست مرغ است در ظرف جمع ميشود و مزيت اين روش نسبت به گريل كردن اين است كه چربي مرغ به اطراف و كف سيني پاشيده نمي شود.
نكته: مرغ را در ديس بكشيد و تزئين كنيد و براي بريدن از قيچي استفاده كنيد تا باقيمانده مرغ متلاشي نشود.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۲:۱۱:۵۷ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم:

گوشت چرخ‌كرده 300 گرم
پياز متوسط 2 عدد
لپه نصف پيمانه
رب گوجه فرنگي 2 تا 3 قاشق غذاخوري
زرشك يك چهارم پيمانه
نمك و فلفل و دارچين به مقدار لازم

طرز پخت:

* پياز را خرد كرده با نمك و زردچوبه تفت دهيد تا سبك شود.

* سپس گوشت را اضافه كرده و رب و نمك و فلفل را هم اضافه كرده و تفت دهيد.

* لپه را كه نيم ساعت خيس خورده است به خورش اضافه كرده و درون آن آب ريخته، صبر كنيد تا لپه بپزد. در اين زمان مي‌توانيد دارچين را هم اضافه كنيد.

* وقتي لپه پخت و خورش تقريباً آماده بود زرشك را كه از قبل كمي خيس كرده‌ايد را از آب درآورده و درون خورش بريزيد. به اصطلاح 2 تا جوش كه زد غذا حاضر است.

* در آخر اين خورش را با سيب زميني سرخ كرده سرو مي‌كنيم.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۲:۰۷:۰۷ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ]
.: Weblog Themes By bornablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 28
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب