,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,پ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, , - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

khabarnamema
khabarnamema
مواد لازم
برنج پنج پيمانه
شير چهار پيمانه
آب سه پيمانه
كشمش 200 گرم
نمك و روغن به ميزان لازم

طرز تهيه
ابتدا برنج را مي‌شوييم، بعد شير و آب را در قابلمه روي برنج ريخته، نمك و روغن را به اندازه لازم به آن اضافه مي‌كنيم و قابلمه را روي شعله گاز مي‌گذاريم تا آب و شير بخار شوند. قبل از اين كه برنج را دم كنيم، كشمش‌ها را روي سطح آن مي‌ريزيم تا با بخار برنج بپزند. دقت داشته باشيد كه حتما حرارت زير قابلمه كم باشد، چون شير خيلي زود مي‌سوزد و برنج را مي‌سوزاند.

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۲:۰۱:۵۴ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

فلافل از غذاهاي لذيذ مناطق جنوبي كشور است كه طرفداران زيادي در ايران و خارج از كشور دارد. بيشتر به صورت ساندويچ استفاده مي شود. و يك ميان وعده خوب و مقوي براي بچه هاست. فلافل با سس مخصوصي به نام سس تاتار مصرف مي شود كه طرز تهيه اين سس در طرز تهيه سس ها در ياد بگير دات كام آمده است.
مواد لازم:

  • نخود 1 پيمانه
  • باقلا زرد 1 پيمانه
  • سير خرد شده 2 حبه
  • پياز 1عدد
  • تخم مرغ 1عدد
  • تخم گشنيز آسياب شده 1 قاشق مرباخوري
  • زيره 1 قاشق مرباخوري
  • آبليمو1 قاشق مرباخوري
  • آرد 3 قاشق
  • فلفل قرمز و نمك 1 قاشق مرباخوري
  • ادويه به ميزان لازم


طرز تهيه:
نخود و باقلا را از شب قبل خيس كنيد. در چرخ گوشت يا در دستگاه خردكن، 1 تا 3 بار چرخ كنيد تا كاملاً له شود. سير، پياز، تخم گشنيز، آبليمو را ريخته و دستگاه را روشن كنيد.تخم مرغ را اضافه كرده و مخلوط كنيد. آرد، زيره، فلفل قرمز، نمك و ادويه را اضافه كرده و كاملا در دستگاه له مي كنيم تا خميرسفتي حاصل شود.
روغن را داغ كنيد. فلافل را با قالب مخصوصش كه شبيه قاشق گرد است برداشته و در روغن داغ فراوان با حرارت كم سرخ كنيد تا مغز پخت شود.
-فلافل با سس مخصوص تاتار مصرف مي شود.
- فلافل بيشتر به صورت ساندويچ مصرف مي شود كه براي هر نان ساندويچي معمولي 3 عدد فلافل، گوجه فرنگي و خيارشور نياز است.
- سعي كنيد پوست نخود را بگيريد.
- اگر فلافل زرد بود نشاندهنده اين است كه از نخود يا باقلا زرد استفاده شده است ولي معمولا از هر دو استفاده مي شود. در ضمن اين نكته را بدانيد كه خاصيت باقلاي سبز بيشتر از باقلاي زرد است.
- در هنگام سرخ شدن حرارت كم باشد تا مغزپخت شود.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۵۷:۲۲ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

طرز تهيه ي ساندويچ موتزارلا





● مواد لازم براي ۴ نفر:

نان تست: ۸ ورق
روغن زيتون: به ميزان لازم
پنير موتزارلا: ۱۵۰ گرم، ورقه ورقه
گوجه فرنگي متوسط: ۲ عدد، حلقه حلقه
ريحان: يك دسته كوچك
نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم


● روش تهيه:

۱ نان ها را روي تخته كار قرار داده و هر دو طرف آن را با قلم مو، روغن زيتون بماليد.
۲ روي چهار ورقه نان، پنير موتزارلا، گوجه و برگ ريحان قرار داده و كمي نمك و فلفل بپاشيد.
۳ چهار نان باقيمانده را روي ساندويچ ها قرار داده و با دست، كمي فشار دهيد تا نان ها و مواد به هم بچسبند.
۴ دو قاشق غذاخوري روغن زيتون بكر را در يك تابه روي شعله متوسط داغ كنيد. در هر نوبت، ۲ ساندويچ را داخل تابه گذاشته و هر طرف را دو، سه دقيقه سرخ كنيد تا ترد و برشته شود. همين كار را با دو ساندويچ ديگر انجام داده و به سرعت آنها را سرو كنيد.

● نكته:
اگر به دنبال يك طعم جديد هستيد، مي توانيد گوجه هاي ورقه شده را يك ساعت در سركه بالزاميك بخوابانيد.

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۵۲:۳۷ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم براي خمير پيتزا: آردگندم=290 گرم
نمك=1 قاشق چايخوري سر خالي
خمير مايه=15 گرم
روغن زيتون يا مايع= 1 قاشق غذاخوري
شكر=نصف قاشق چايخوري
آب=1 استكان
من خودم ار اين مدل خمير مايه استفاده كردم

طرز تهيه خمير پيتزا:
ابتدا آرد را درون ظرف مورد نظر ريخته و بعد از آن نمك،روغن،شكر را به آرد اضافه ميكنيم و با هم مخلوطشان ميكنيم،بعد از آن خمير مايه را درون 6 قاشق غذاخوري آب گرم حل ميكنيم و به موادمان اضافه ميكنيم و بعد از آن كم كم آب را اضافه ميكينم و خمير را ورز ميدهيم تا جايي كه ديگه خمير به دست نچسبه و نرم بشه ،تقريبا 30 تا 45 دقيقه،اگر ديديد كه هنوز به دست ميچسبد،مقداري ديگر آب به خميرتان اضافه كنيد يا اگر خمير شل بود مقداري آرد دوباره به آن اضافه كنيد و بعد از آن پارچه تميزي را نم دار كرده و آب آن را كاملا بگيريد و روي خميرتان بگذاريد تا خشك نشود و در ظرفتان را بگذاريد و تا 1 روز بگذاريد در يخچال بماند.
مواد لازم براي سس پيتزا(سس گوجه فرنگي):
گوجه فرنگي= 300 گرم يا كنسرو آن
رب گوجه فرنگي در صورت تمايل=1 قاشق غذا خوري
نمك و فلفل=به مقدار لازم
طرز تهيه سس پيتزا:
اگر كنسرو گوجه بود كه خود آن له شده هست،اگر كنسرو نبود گوجه ها را در مخلوط كن ريخته و مخلوط ميكنيد،خيلي له نكنيد و بعد رب گوجه فرنگي،نمك و فلفل را در گوجه هاي له شده بريزيد و هم بزنيد تا با هم خوب مخلوط شوند.


مواد لازم براي روي پيتزا:
كنسرو تن ماهي=1 عدد
قارچ=6 عدد
فلفل دلمه اي سبز خرد شده=1 عدد
پياز= 1 عدد بزرگ
پنير پيتزا رنده شده=220 گرم
فلفل سبز تند در صورت تمايل =2 عدد
پودر اورگانو خشك=1 قاشق غذاخوري
سالامي(salami) هر حيوان يا پرنده اي كه دوست داريد= 90 گرم
طرز تهيه خود پيتزا:
روي ميز آشپزخانه يا ... مقداري آرد ريخته و خمير را روي آن بگذاريد و با استفاده از وردنه آن را پهن كنيد،اگر دوست داريد خمير نازك بشه كه نازك پهن كنيد،اگر دوست داريد كه خمير نازك نباشه،نازك پهن نكنيد،من خودم براي اين مقدار خمير آن را به اندازه سيني فر كه 36 در 30 بود گذاشتم كه خمير آن نازك ميشه.
بعد از اينكه خمير را پهن كرديد و خواستيد درون سيني فر يا هر چيز ديگري خمير را بگذاريد،اول كف آن سيني فر يا ...را با مقداري روغن مايع چرب كرده و خمير پهن شده را به آرامي درون سيني يا ... قرار داده و با انگشتانتان به آرامي خمير را فرم آن ظرف در بياوريد و سس گوجه را روي تمام سطح خمير بريزيد و با پشت قاشق آن را به آرامي صاف كنيد و بعد از آن اول سالامي و بعد فلفل ها و بعد تن ماهي(روغن آن را بگيريد) و بعد قارچ و بعد هم پياز (را هم بشكل خلالي يا حلقه اي خرد كنيد) را روي خمير ميگذاريم.
فر را روي درجه حرارت 200 درجه سانتيگراد يا 392 درجه فارنهايت بگذاريد و اول به مدت 8 تا 10 دقيقه در كف فر قرار ميدهيم و بعد به مدت 15 دقيقه طبقه وسط ميگذاريم و 10 دقيقه آخر پنير پيتزا را اضافه ميكنيم و در آخر زير خمير را نگاه ميكنيم،اگر به اندازه كه دوست داشتيد برشته شده بود كه هيچ،اگر به اون اندازه مورد نظر برشته نشده بود،براي مدتي دوباره آن را كف فر قرار ميدهيد و در آخر كه خواستيم پيتزا را نوش جان كنيد،مقداري پودر اورگانو خشك روي سطح پيتزا ريخته،با اين كار پيتزا شما خوش طعم تر ميشود و پيتزا را برش داده و نوش جان كنيد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۴۸:۰۷ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

.....

مواد لازم

رب گوجه‌فرنگي - يك قاشق سوپخوري
گوشت چرخ كرده - 300 گرم
سبزي معطر (خرد شده) - 100 گرم
سير تازه - چهار حبه
پياز داغ - چهار قاشق سوپخوري
فلفل دلمه‌اي - يك عدد
قارچ - 100 گرم
روغن مايع - 500 گرم
فلفل و نمك - به ميزان لازم

مواد لازم براي خمير سمبوسه

آرد گندم 300 گرم

مايه خمير يك قاشق چايخوري

ماست 50 گرم

روغن مايع 30 گرم

نمك نصف قاشق سوپخوري

آب به ميزان لازم


طرز تهيه

ابتدا پياز و فلفل‌دلمه‌اي را سرخ كرده، بعد گوشت را به آن اضافه مي‌كنيم، وقتي گوشت هم تفت خورد قارچ و سبزي خرد شده، فلفل ، نمك و رب گوجه‌فرنگي را نيز اضافه مي‌كنيم.

طرز تهيه خمير

بعد از الك كردن آرد، آب را كم‌كم اضافه مي‌كنيم و خمير ملايمي به دست مي‌آيد، مايه خمير را كه نيم ساعت قبل با آب‌گرم خيس كرده‌ايم داخل آرد اضافه مي‌كنيم و جوش‌شيرين ، ماست و مقداري نمك، اضافه مي‌كنيم و خمير خيلي نرم درست مي‌كنيم.

مقداري آرد روي تخته مي‌پاشيم و خمير را به اندازه گلوله‌هاي كوچك درست كرده بعد روي تخته پهن مي‌كنيم و از مواد آماده داخل خمير مي‌ريزيم و خمير را مي‌بنديم، دور تا دور سمبوسه‌ها را با چنگال مي‌دوزيم و داخل روغن داغ تا وقتي طلايي شود سرخ مي‌كنيم.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۴۲:۵۹ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

نكات مهم در تهيه سس با مايكروفر




مواد لازم :

علاقه قدري

طرز تهيه : نكات مهم در تهيه سس ها :
1- حرارتي كه سس با آن تهيه مي شود بايد ملايم باشد.
2- سس هايي كه براي غلظت بيشتر آن از آرد استفاده مي شود بايد هنگام اضافه كردن آب، گوشت يا شير آن را مرتبا هم زد.
3- براي نرم شدن سس در مواقع پختن در داخل مايكروفر ( در هر مرحله از پختن ) و يا موقع اضافه كردن مواد ديگر بايد آن را خوب هم زد .


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۳۸:۳۲ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
چند ترفند باحال خانه داري




تشخيص عسل خوب از بد

--- براي تشخيص عسل ؛ سر گوگرد دار چوب كبريت را وارد عسل كرده(آغشته به عسل)
سپس با فندك سعي كنيد آنرا آتش بزنيد . اگر روشن نشد عسل خوبي خريديد

--- يا با قاشق مقداري از آنرا در ظرف آب سرد بريزيد طوري كه با فاصله از اب وارد اب شود
اگر مستقيم (اصطلاحا نخ عسل) در يك جا جمع شد عسل مرغوبيست

--- يا ظرف شيشه اي حاوي عسل را جلوي نور بگيريد اگر نور براحتي از ان عبور كرد عسل خوبي نيست ، بايد تيره باشد

تشخيص رب گوجه فرنگي خوب از بد


خيلي از كارخانجات براي توليد رب گوجه فرنگي از كدو استفاده ميكنند. براي تشخيص اينگونه ربها يك قاشق از رب را در يك ليوان آب حل كنيد اگر قرمز رنگ بود خوب و اگر نارنجي يا زرد بود ، كدو است

تشخيص شير خوب از بد

براي تشخيص شيري كه در آن شير خشك كمتر استفاده شده ، سر سوزن را وارد شير كرده بيرون آوريد اگر سريع قطره شير چكيد كيفيت آن پايين اگر زمان زيادي نياز به چكيدن قطره بود كيفيت آن خوب است

تشخيص چاي خوب از بد

براي تشخيص چاي يك پيمانه در آب سرد بريزيد. اگر آب سريع رنگ گرفت در چاي از رنگ استفاده شده اگر زماني حدود20 دقيقه براي رنگ گرفتن آب زمان نياز بود چاي خوبي است

خاك اره

از خاك اره نرم و لطيف براي پاك كردن فلزات حكاكي شده قيمتي مانند طلا و نقره مي توان استفاده كرد.

معجزه نشاسته

اگرمقداري نشاسته را در كمي آب حل كنيم و با قلم مو به اشياي گچي و مرمري بزنيم، در پاكيزگي آنها معجزه مي كند.

ورقه نازك آلومينيوم

با استفاده از اين ورقه ها مي توان اشياي نقره اي را نيز حفظ كرد زيرا نقره در معرض هوا سياه مي شود. پس نقره آلات را اگر در اين ورقه ها محكم بپيچيم، هميشه تميز و شفاف مي مانند.

كاغذ خشك كن

وقتي قالي يا پارچه هاي پشمي كركدار، غفلتاً در بارش باران خيس شوند، اگر خود به خود خشك شوند روي آنها لكه باقي مي ماند ولي براي رفع اين اشكال مي توانيد با كاغذ خشك كن تمام آب آن را بگيريد به اين ترتيب كوچكترين لكه اي باقي نخواهد ماند.

قند سوخته

مي توان آن رابه عنوان بوگير يخچال مورد استفاده قرارداد، مخصوصاً در زمان مسافرت كه يخچال بلااستفاده مي ماند قراردادن اين ماده در داخل يخچال باعث از بين بردن تمام بوها خواهد شد.

سركه

اگر سطح وان حمام جرم گرفته و نمي‌خواهيد براي تميز كردن آن از مواد شيميايي استفاده كنيد، بهتر است اسفنجي را به سركه آغشته كرده و با آن وان حمام را تميز كنيد. سپس مقداري پودر جوش‌شيرين را روي سطح وان ريخته و با اسفنج آن را مرطوب كنيد. در پايان هم آن را با آب تميز بشوييد تا به نتيجه دلخواه برسيد.

اين روزها هوا سرد شده و دوباره شومينه‌ها روشن شده‌اند. اما اگر شما هم در خانه شومينه داريد و آجرهاي اطراف آن كثيف شده، براي تميز كردن آن از سركه استفاده كنيد. قلم مو را داخل سركه سفيد زده و با آن آجرها را تميز كنيد. سپس آنها را با دستمال، خشك كنيد. مي‌بينيد كه آجرها كاملاً تميز مي‌شود.


ماست

اگر فرش شما لك شده‌، مي‌توانيد مقداري ماست روي لكه ريخته و بعد از چند دقيقه ماست را با يك قاشق جمع كنيد. سپس با دستمال تميزي خوب آن محل را خشك كنيد.

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۳۳:۱۷ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

يكي از لذت‌ بخش‌‌ترين ميان‌وعده‌هايي كه در تابستان طرفدارانش بيشتر هم مي‌شود، بستني است. در اين مطلب مي‌خواهيم كمي درباره‌ آن بيشتر بدانيم ...
آيا تا به حال سردرد پس از خوردن بستني را تجربه كرده‌ايد؟ محققان به اين نوع سردرد، « فريز مغزي » مي‌گويند. وقتي خوراكي‌هاي سردي مانند بستني يا آب بسيار سرد مي‌خوريم، دماي سقف دهانمان كه در حالت عادي گرم است به سرعت پايين مي‌آيد و باعث ايجاد اختلال در خون‌رساني به اين ناحيه و تحريك اعصابي مي‌شود كه بايد خون را به مغز برسانند. با ايجاد اختلال در خون‌رساني به مغز هم به وسيله تورم عروق اتفاق مي‌افتد و به اين ترتيب، اعصاب مغزي تحريك مي‌شوند و سردرد به سراغمان مي‌آيد. اگر طرفدار بستني هستيد و نمي‌توانيد سردردهاي پس از آن را تحمل كنيد، نگران نباشيد. متخصصان دانشگاه ميشيگان مي‌گويند اگر خوراكي‌هاي سرد را آهسته بخوريد و اجازه دهيد بدنتان خود را با دماي آن‌ها وفق دهد، از اين‌گونه سردردها خلاص خواهيد شد. اگر دوست داريد اطلاعات كامل‌تر و جديدتري در مورد بستني به دست بياوريد، بد نيست اين پرسش و پاسخ‌ها را با دقت بخوانيد.1 - چرا روي بعضي از بستني‌ها يخ مي‌بندد؟گاهي وقتي بستني را از فريزر و بسته‌بندي خارج مي‌كنيم، بلورهاي ريز يخ بر سطح آن مي‌بينيم و نمي‌دانيم دليل يخ زدن روي بستني چيست. اين مسئله نه ربطي به كيفيت پايين بستني دارد و نه به زياد ماندن آن داخل فريزر. تنها دليل يخ زدن سطح بستني اين است كه شما آن را مدتي بيرون از فريزر نگهداري كرده‌ايد و پس از نرم و باز شدن يخ، دوباره آن را داخل فريزر گذاشته‌ايد. براي پيشگيري از ايجاد چنين مشكلي بايد بستني را تا پيش از مصرف همواره در دماي بين 0 تا منفي 5 درجه سانتي‌گراد داخل فريزر نگه داريد.2 - چرا براي تهيه بستني‌هاي خانگي به نمك نياز داريم؟اگر اهل درست كردن دسرهاي خانگي باشيد، شايد اين سۆال برايتان پيش بيايد. نمك، ماده‌اي سخت است و تركيب آن با خامه باعث مي‌شود مواد بستني راحت‌تر سرما را جذب كند و داخل فريزر يخ ببندد.3 - آيا كالري يك اسكوپ بستني يخي ميوه‌اي از يك اسكوپ بستني خامه‌اي كمتر است؟يك اسكوپ بستني يخي يا بستني ماستي حدود 120 كيلوكالري انرژي دارد و فاقد چربي‌هاي اشباع است، اما يك اسكوپ بستني خامه‌اي داراي حداقل 145 كيلوكالري انرژي است كه اين انرژي با افزودن شكلات يا انواع مغزها به بستني‌هاي خامه‌اي به مراتب بالاتر هم مي‌رود.از سوي ديگر يك اسكوپ بستني خامه‌اي حدود 6 گرم چربي اشباع دارد، بنابراين مصرف اين‌گونه بستني‌ها به افراد دچار اضافه وزن يا كلسترول بالاي خون توصيه نمي‌شود.4 - چرا خوردن بستني اعتيادآور است؟بستني‌خورهاي حرفه‌اي مي‌دانند مرتب و روزانه بستني خوردن مي‌تواند پس از مدتي براي فرد اعتياد به بستني ايجاد كند. محققان معتقدند شيريني و چربي بستني باعث جذب ذائقه‌هاي مختلف به آن مي‌شود، حالا اگر فردي مدام بستني بخورد، ذائقه‌اش به دريافت شيريني و چربي بيشتر متمايل مي‌شود و به اين ترتيب، ميل و حرص او به خوردن بستني بيشتر و بيشتر خواهد شد. تنها راه رهايي از اعتياد به بستني، محدود كردن مصرف آن به 2 بار در هفته است.5 - آيا بستني‌هاي لايت از بستني‌هاي معمولي سالم‌ترند؟به تازگي بستني‌هايي با عنوان « لايت » به بازار آمده‌اند و ادعا مي‌شود از ساير بستني‌ها سالم‌تر هستند. بد نيست بدانيد چربي اين بستني‌ها حدود 50 درصد و كالري آن‌ها حدود 33 درصد كمتر از ساير بستني‌هاست اما اين دليلي بر سالم‌تر بودن آن‌ها نيست.به هر حال در تهيه بستني‌هاي لايت هم از خامه استفاده شده است و خامه، هم انرژي دارد و هم چربي اشباع. متأسفانه بسياري از افراد به دليل اينكه فكر مي‌كنند بستني‌هاي لايت سالم‌تر هستند، تعداد يا حجم بيشتري از آن‌ها را در برنامه غذايي‌شان مي‌گنجانند و به اين ترتيب سالم‌تر كه نمي‌مانند هيچ؛ دچار اضافه وزن و چربي بالاي خون هم مي‌شوند.6 - بستني ماستي چيست؟
بستني ماستي به انواعي از بستني‌ها گفته مي‌شود كه ويژگي‌هاي ماستي دارند. بيشتر بستني‌هايي كه ما در حال حاضر آن‌ها را مصرف مي‌كنيم، تخميري نيستند بلكه بلافاصله فرموله و سپس منجمد مي‌شوند، اما بستني مي‌تواند تخميري هم باشد.در بستني تخميري، پايه فرآورده تخمير مي‌شود. حالا اگر در مخلوط اين بستني‌هاي تخميري، از ماست كه خودش شير تخمير شده با استارترهاست هم استفاده شود، به آن مي‌گوييم بستني ماستي! در واقع، پايه اوليه بستني‌هاي ماستي همان شير است كه در روند توليد به آن استارترهايي كه ماست توليد مي‌كنند، مي‌افزايند و ديگر مواد لازم براي مخلوط بستني مانند شكر، چربي، مواد پايداركننده و طعم‌دهنده‌ها را هم به آن اضافه مي‌كنند.بستني ماستي جزو گروه لبنيات، البته با كمي تغييرات شيميايي است كه خواص بسيار مفيد و فراواني هم دارد. اين بستني، علاوه بر اينكه تركيب‌هاي شير را دارد، طي فرآيند توليد، غليظ‌تر هم شده است و شايد بتوان تنها اشكال آن را كالري بالايش دانست.7 - نان بستني اكسيد تيتانيوم دارد؟نان بستني از مخلوط آب، آرد، نمك، مقدار كمي روغن و... تهيه مي‌شود. ارزش غذايي آن به مقدار كم به نسبت مواد تشكيل‌دهنده از نظر نشاسته و املاح شبيه ارزش غذايي نان است. از تركيب اين مواد، خميري بسيار شل در مقايسه با خمير نان به دست مي‌آيد. اين خمير داخل قالب‌هاي مستطيل شكل خيلي داغي كه عمقشان بسيار كم است و به اشكال متفاوت لوزي، چهارخانه، خطوط مورب و... هستند، ريخته مي‌شود. در اثر حرارت قالب، خمير خود را مي‌گيرد و مي‌پزد و در نهايت نان‌هايي نازك و ترد و شكننده تهيه مي‌شود. نان بستني قيفي هم به اين روش تهيه مي‌شود فقط قالب‌ها به شكل قيف هستند. براي اينكه نان‌هاي بستني، حالتي براق و درخشنده داشته باشند، به آن‌ها ماده‌اي به نام اكسيد تيتانيوم مي‌افزايند. اين ماده انواع مختلفي دارد و به دو نوع «غذايي» و «صنعتي» در بازار موجود است. در نوع غذايي، ماده اكسيد تيتانيوم كيفيت و درجه خلوص بالايي دارد و مواد سمي و فلزات در آن موجود نيست، اما نكته مهم اين است كه بايد بر اساس استاندارد و حد قابل مشخص و مجاز، از اين ماده استفاده شود.از آنجا كه برخي از نان‌هاي بستني داخل كارگاه‌ها تهيه و توزيع مي‌شوند، ممكن است از نوع صنعتي اين ماده كه كيفيت خوبي ندارد يا بيش از مقدار مشخص شده، استفاده شود. از سوي ديگر چون اكسيد تيتانيوم فرآورده‌اي وارداتي است، امكان واردات آن از كشورهاي غيرقابل اطمينان وجود دارد.بيشتر كارخانه‌هاي مطمئن و معروف در توليد بستني، نان بستني را نيز خودشان تهيه مي‌كنند. در اين كارخانه‌ها بر روند توليد نان بستني نظارت و كنترل انجام مي‌شود اما روي كارگاه‌هايي كه اقدام به توليد نان بستني مي‌كنند، نظارت و كنترلي وجود ندارد و از سوي ديگر به دليل عدم نظارت و كنترل دقيق، براي تهيه نان بستني از اكسيد تيتانيوم غذايي يا صنعتي استفاده مي‌شود. پس بستني‌هاي ناني را از مكان‌هاي معتبر بخريد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۲۸:۱۳ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]




شير منبع غني از كلسيم است و نقش عمده كلسيم در تشكيل استخوان و دندانها مي باشد .

شير و فرآورده هاي شير بخاطر مقدار كلسيم كافي ، آساني هضم و ارزاني از بهترين منابع كلسيم مي باشند . شير بدون چربي و شيري كه چربي آن گرفته شده از نظر كلسيم بر شيركامل ارجحيت دارد . زيرا وقتي كه چربي شير كه مقدار جزئي كلسيم دارد گرفته شود ،
بجاي آن شيركلسيم دار جانشين مي شود كه پرارزشتر است . يك فنجان بستني از لحاظ مقدار كلسيم تقريباً با نصف فنجان شير برابر است . شيرپاستوريزه بايد حتماً در داخل يخچال بين صفر تا ۴ درجه بمدت حداكثر ۴۵ ساعت نگهداري شود.
از نگهداري شير پاستوريزه در خارج از يخچال خودداري شود . بعد از مصرف شير پاستوريزه ، شيشه خالي را با آب سرد شستشو دهيد. از انداختن درب آلومينيومي و يا ساير اشياء به داخل شيشه هاي شير پاستوريزه خودداري نمائيد .
چنانچه شيرپاستوريزه بيش از ۴۸ ساعت در يخچال باقي بماند و علائم قساد و بريدگي در آن مشاهده نشود قبل از مصرف آن را حداقل بمدت ۱ دقيقه بجوشانيد .

توصيه هاي لازم در مورد فرآورده هاي شير
▪ از مصرف خامه غيرپاستوريزه خودداري نمائيد .
▪ كره بسته بندي شده پاستوريزه تنها بمدت يك هفته در داخل يخچال قابل نگهداري است . براي مدت بيشتر بايد داخل فريزر نگهداري شود .
▪ از مصرف كره غيرپاستوريزه و بصورت مستقيم خودداري كنيد .

توجه : كره غيرپاستوريزه و فله را ميتوان بعنوان كره آشپزخانه مصرف نمود .
▪ بستني هاي سنتي بايد از شيرپاستوريزه تهيه شوند .
▪ از مصرف هر گونه بستني با رنگ مصنوعي خودداري كنيد .
▪ از مصرف پنير تازه بپرهيزيد .
▪ پنير تازه در صورتي قابل مصرف است كه به مدت ۲ ماه از آب نمك و داخل يخچال باقي بماند تا عاري از آلودگيهاي ميكروبي گردد .
▪ هنگام خريد كشك مايع دقت كنيد تا علائم كپك زدگي و بوي نامطبوع نداشته باشد .
▪ كشك مايع را قبل از مصرف به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقيقه بجوشانيد .

● ‌توصيه هاي لازم در مورد شيرخام ( غيرپاستوريزه )
▪ اگر اجباراً از شيرخام استفاده مي كنيد حتماً آنرا جوشانده و ۱۰ دقيقه در حال جوش بهم بزنيد . شيرخام را قبل از جوشاندن در يخچال نگذاريد .
▪ چنانچه در هنگام جوشاندن شيرمقداري از آن در محوطه آشپزخانه ريخت ، بايد حتماً محل كاملاً شسته شود . از مصرف مجدد كيسه هاي پلاستيكي كه قبلاً شيرخام در آن بسته بندي شده جداً خودداري گردد.
▪ ظروف مورد استفاده شيرخام بايد پس از مصرف با آب و مايع ظرفشويي شسته شده و با آب سالم آبكشي شود . نهايتاً سعي كنيد از شيرپاستوريزه استفاده شود . گاهي بر شيرفاسد جوش شيرين مي زنند كه دلمه نبندد بنابراين شيركيلويي خريداري نشود .




ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۲۳:۲۸ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

ليمو ها رو شسته و رويشان نمك ميريزيم و ميگذاريم يك روز بماند بعد از يك روز زير اب سرد ميشوييم و داخل اب در حال جوش همراه با نصف ليوان سركه سفيد ميريزيم يه قل كه زد در ابكش ريخته و روي ان اب سرد ميگيريم دوباره داخل اب در حال جوش همراه با سركه ميريزيم چند جوش كه زد داخل ابكش ريخته ولي اينبار اب سرد روش نميگيريم
پس از اينكه مقداري خنك شد درون هركدام از ليموها يه خلال زده ( با خلال دندان يه سوراخ ريز ايجاد ميكنيم ) و روي پارچه اي در زير افتاب پهن ميكنيم و ميگذاريم به مدت 10 روز بماند پس از 10 روز ليموها را داخل يك سبد ريخته به سايه منتقل ميكنيم ميگذاريم تا كاملا خشك شود


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۱۸:۳۶ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ]
.: Weblog Themes By bornablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 28
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب