,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,پ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, , - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

khabarnamema
khabarnamema


كباب فسنجاني يكي از كباب هاي خوش طعم و طرز تهيه آن بسيار آسان است. اين غذا را هم با برنج و يا هم با نان مي توان سرو نمود . غذاي لذيذي است امتحان كنيد .


مواد لازم :
گوشت بدون استخوان ران وسينه مرغ : 600 گرم
پياز : 1 عدد متوسط
گردو آسياب شده : 200 - 300 گرم
رب انار : يك فنجان سر پر
نمك ,فلفل , زعفران دم كرده : به ميزان دلخواه


نكته :
اين غذا را ميشود هم به صورت كبابي و هم به صورت بخار پز در تابه طبخ كرد

طرز تهيه :
ابتدا گوشت مرغ را شسته ومانند قطعات جوجه كبابي خرد ميكنيم.
سپس پياز را خرد كرده و به آن اضافه مي كنيم.
بعد از آن گردويي كه از قبل آسياب كرده بوديم راهمراه رب انار، نمك، فلفل وزعفران دم كرده به بقيه مواد اضافه ميكنيم و براي ساعتي در جايي خنك به آن استراحت ميدهيم تا به خوبي با هم مزه دار شوند .
سپس آنها را كباب كنيد.


نكته :
1 - پيازها نبايد ريز خرد ويا رنده شوند زيرا به گوشت چسبيده و زمان كباب كردن پيازها زودتر مي سوزند.
2 - مورد ديگر اين كه اگر نخواستيد گوشت ها را به صورت جوجه كبابي با سيخ جوجه, كباب كنيد مي توانيد آن را با مقدار كمي آب درون فر يا تابه هاي دوطرفه به مدت يك ربع تا بيست دقيقه طبخ كنيد كه در آنوقت آب كبابها به روغن ميافتد وطعم ومزه واقعي فسنجان را به خود ميگيرد .



نا گفته نماند كه اين غذا را هم با برنج ويا هم با نان ميتوان سرو نمود . غذاي لذيذي است امتحان كنيد .


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۲:۲۹:۱۰ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

در مقاله‌ي زير با روشي آسان براي تهيه سس فلفل آشنا مي‌شويد.




مواد لازم


مواد لازم مقدار
فلفل سبز 5 ‏ عدد
فلفل قرمز 5 ‏ عدد
‏پودر فلفل 1 قاشق
سس گوجه ٢ ‏قاشق
‏سركه ١ ‏قاشق
نمك، فلفل به مقدار لازم



طرز تهيه


‏سس گوجه‌فرنگي را خوب هم زده تا شل شود. فلفل سبز و قرمز را خرد ‏نموده و به همراه پودر فلفل داخل سس گوجه مي‌ريزيم. سركه، نمك و فلفل را افزوده و سس را در يخچال مي‌گذاريم.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۲:۲۴:۵۴ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

براي يادگيري روش تهيه كاري مرغ اين مقاله را دنبال كنيد.


مواد لازم

  مواد لازم مقدار
1 مرغ ١ ‏عدد
2 كره ١ ‏قالب متوسط
3 ‏ادويه كاري ٢ ‏قاشق سوپ‌خوري
4 قارچ نيم
5 پياز ١ ‏عدد متوسط
6 ‏ادويه و نمك و فلفل به مقدار لازم
7 خامه نصف پيمانه

طرز تهيه

پياز را خردكرده و سرخ‌كنيد. زماني كه پياز نيمه طلايي شد، مرغ را خردكرده و به پياز داغ بيفزاييد و تفت دهيد. سپس قارچ را خردكرده و يك تفت بدهيد. پور كادري را روي همه مواد بريزيد. در مرحله بعد سه ليوان آب جوشيده روي مرغ ريخته و روي شعله كم بپزيد. اواخر طبخ مرغ خامه و فلفل و نمك را افزوده آن را هم بزنيد و بگذاريد ‏تا مرغ كمي جا بيفتد. پس از چند جوش، غذاي شما حاضر است.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۲:۱۹:۵۷ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مي خواهيم فوت كوزه گري يك خورشت فسنجان بسيار خوشمزه و البته خوشرنگ را بر ملا كنيم كه با شيوه اي بسيار ساده وباور نكردني امكان پذير است پس با ما همراه باشيد : براي اينكه بدانيد چطور مي توانيد يك خورشت فسنجان خوشمزه و لذيذ و البته بسيار خوشرنگ داشته باشيد بهتر است به جز مواد لازمي كه براي پخت يك خورشت فسنجان لازم است دو ماده ي مقوي ديگر را نيز اضافه كنيد: اول: براي خوش طعم شدن آن به نسبت مقدار مغز گردوي خورشت، يك سوم هم مغز پسته ي آسياب شده بيفزاييد كه با اين ماده ي مغذي طعم خورشتتان لذيذ تر شود. دوم: جهت خوشرنگ تر شدن (كه البته در بهبود طعم هم بي تاثير نيست )باز هم به نسبت ميزان خورشت مثلا براي چهار نفر دوعدد شكلات تمام كاكائويي را بعداز اضافه كردن رب انار در خورشت بيندازيد و پس از حل شدن، خوب با مواد مخلوط كنيد و بعد بگذاريد خورشتتان خوب جا بيفتد با اين روش شما هم طعم خيلي خوبي به خورشتتان داده ايد و هم در كنار بعضي از رب انارهايي كه زياد خورشت را خوشرنگ نمي كنند مي توانيد رنگ قهوه اي خوشرنگي به خورشتتان بدهيد كما اينكه شيريني اين شكلاتها مي تواند در ملس كردن مزه ي اين غذا تاثير داشته باشد. نكته : به جاي شكلاتهاي بسته بندي شده مي توانيد از شكلاتهاي تخته اي كه در تمام لوازم قنادي يافت مي شود استفاده نماييد.



ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۲:۱۵:۴۵ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]


شيرازي پلو


مواد لازم:


• يك پيمانه برنج براي هر نفر
• 5 تا 6 عدد زرده تخم‌مرغ
• يك پيمانه ماست چكيده
• 700 گرم مرغ
• 250 گرم روغن مايع
• 100 گرم كره
• دو قاشق غذاخوري زعفران دم‌كرده
• 5 عدد بادنجان متوسط
• 3 قاشق غذاخوري زرشك
• 4 قاشق غذاخوري خلال پسته و بادام
• نمك و فلفل سياه



طرز تهيه:

1. فر را با دماي 175 درجه سانتي‌گراد روشن كنيد.

2. مرغ را به همراه پياز، نمك و فلفل سياه روي شعله متوسط قرار دهيد تا پخته شود. در اين فاصله برنج را نيز آبكش كنيد.

3. زرشك را بشوييد و با خلال پسته و بادام مخلوط كنيد و كنار بگذاريد. بادنجان ها را صورت حلقه‌هاي نازك برش بزنيد و سرخ كنيد.

4. زرده تخم‌مرغ را با ماست و زعفران آب كرده مخلوط كنيد و خوب هم بزنيد تا صاف و يكدست شود. روغن و كره را به اين مواد اضافه كنيد. سپس برنج را اضافه كنيد. كف ظرف پيركس را چرب كنيد نيمي از برنج را بريزيد. روي آن را با پشت قاشق صاف كنيد. سپس تكه‌هاي مرغ را روي آن بگذاريد. در لايه بعدي، بادنجان‌هاي سرخ شده بچينيد و روي همه مواد كمي نمك و فلفل بپاشيد تا مزه‌دار شوند. فقط دوسوم ظرف را با مواد پر كنيد تا برنج جاي دم كشيدن داشته باشد.

5. آب مرغ را روي برنج بريزيد و در ظرف را با فويل بپوشانيد. روي فويل چند سوراخ كوچك ايجاد كنيد تا بخار از آن خارج شود و برنج خمير نشود. سپس آن را به مدت يك ساعت و نيم در فر قرار دهيد.

6. براي سرو، ظرف را داخل ديس گرد برگردانيد و با ماست چكيده همراه با زرشك و خلال پسته و بادام تزئين كنيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۲:۱۰:۵۹ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
















و ديگر تزئين هاي خيار






ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۲:۰۶:۱۵ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

رب گوجه*فرنگي، زعفران، فلفل و پودر سير را نيز به مواد اضافه كرده و مخلوط مي*كنيم و ظرف را با درپوش درون دستگاه با قدرت 100 درصد به مدت سه دقيقه قرار مي*دهيم.


مواد لازم :
سيب*زميني بزرگ : دو عدد

روغن زيتون : چهار قاشق غذاخوري
سوياي دانه ريز : 100 گرم
پياز : يك عدد
رب گوجه*فرنگي : دو قاشق غذاخوري
زعفران آب كرده : يك قاشق سوپخوري
كره : 30 گرم
نمك، فلفل و پودر سير : به ميزان لازم

طرز تهيه :
سيب*زميني*ها را با پوست شسته، چند شكاف عميق روي آنها ايجاد كرده و آنها را درون دستگاه مايكروويو با قدرت 100 درصد به مدت هفت دقيقه مي**پزيم.
در ظرفي ديگر پياز را به صورت نگيني خرد كرده و با دو قاشق غذاخوري روغن زيتونو كمي نمك، بدون درپوش داخل دستگاه با قدرت 100 درصد به مدت شش دقيقه قرار مي*دهيم.
سپس سويا را كه از قبل خيسانده*ايم، همراه مابقي روغن زيتون به مواد افزوده و سه دقيقه ديگر با همان قدرت درون دستگاه زمان مي*دهيم.
رب گوجه*فرنگي، زعفران، فلفل و پودر سير را نيز به مواد اضافه كرده و مخلوط مي*كنيم و ظرف را با درپوش درون دستگاه با قدرت 100 درصد به مدت سه دقيقه قرار مي*دهيم.
پوست سيب*زميني*ها را گرفته و دايره*اي به قطر دو سانتي*متر از سر سيب*زميني*ها بريده و داخل آنها را خالي مي*كنيم، به طوري كه سوراخ نشود.
سپس كمي كره داخل سيب*زميني*ها ماليده و از مايه آماده شده درون آنها ريخته و دوباره روي سيب*زميني كمي كره مي*ماليم.
سيب*زميني*هاي پر شده را داخل ظرف، روي سه پايه بلند قرار داده و از تركيب گريل و مايكروويو با قدرت 20 درصد به مدت هفت دقيقه استفاده مي**نماييم كه هم پخت كامل شود و هم سيب*زميني*ها برشته و طلايي شوند، بعد آنها را درون ظرف چيده و با سس دلخواه سرو مي*كنيم.


نكته :
مي*توانيد از كمي جعفري و گشنيز براي داخل مايه دلمه استفاده كنيد. به جاي سويا مي*توان از مرغ يا گوشت چرخ*كرده نيز بهره برد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۲:۰۱:۴۴ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم :
*عناب ۳۰۰ گرم
*آب به مقدار لازم
*آب ليموي تازه يك دوم پيمانه
*رب گوجه فرنگي ۳ قاشق غذاخوري
*سركه سفيد يا قرمز نيم ليتر
*شكر قهوه اي ۳ قاشق غذاخوري
*نعناع خشك ۲ قاشق غذاخوري
*نمك يك قاشق چاي خوري
*فلفل سياه پودرشده يك قاشق چاي خوري




ترشي عناب، تصفيه كننده خون
● روش تهيه
۱. عناب را داخل ظرف بريزيد و آب ليمو را به همراه مقداري آب روي آن بريزيد و با يك قاشق عناب را طوري هم بزنيد كه كاملا زير و رو شود.
۲. يك وزنه سنگين روي عناب ها بگذاريد تا همه آنها كاملا داخل آب فرو برود و خيس بخورد. به مدت ۳ تا ۴ ساعت اجازه بدهيد عناب ها در اين حالت باقي بماند.
۳. سپس عناب را داخل آبكش ريخته و زير شير آب سرد كاملا بشوييد.
۴. در اين مرحله سركه را داخل قابلمه بريزيد و شكر را هم به آن اضافه كنيد. رب گوجه فرنگي هم در همين مرحله اضافه مي شود.
۵. گاز را روشن كنيد و وقتي كه اين تركيب كاملا به جوش آمد اجازه دهيد به مدت ۱۰ ثانيه چند قل بزند تا بوي خامي رب گرفته شود.
۶. در اين مرحله عناب ها را اضافه كنيد و اجازه بدهيد همراه بقيه تركيب ۲ تا ۳ دقيقه بجوشد سپس حرارت را خاموش كنيد.
۷. بعد از اينكه ترشي شما نيمه سرد و به قول معروف ولرم شد، نعناع، نمك و فلفل را اضافه كنيد.


● نكته
به غلظت اين ترشي توجه كنيد. اين ترشي زماني تكميل خواهد شد كه نه خيلي آبكي باشد و نه خيلي غليظ.اين ترشي هميشه بايد داخل يخچال نگهداري شود.

 

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۵۷:۱۴ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

ترشي پياز شكم پر

مواد اوليه :

*پياز سفيد كشيده سه عدد
* فلفل دلمه اي سبز و زرد خلال شده از هر كدام يك عدد
* لوبيا سبز يك پيمانه(۱۰۰ گرم)
* هويج خلال شده متوسط دو عدد
* ساقه پيازچه به ميزان لازم
*سركه سفيد دو پيمانه
*سير خرد شده دو حبه
* نمك و فلفل به ميزان لازم




طرز تهيه:
انتهاي پيازها را جدا كرده، يك برش عميق از سر تا انتهاي آنها ايجاد نموده و درون سركه به مدت يك هفته مي گذاريم تا نرم شوند. لوبيا سبزها را خرد كرده و به همراه كمي نمك و سركه روي حرارت مي گذاريم تا نرم شوند. پيازها را از سركه در آورده و پره هاي آنها را جدا مي كنيم. در ظرفي هويج، فلفل دلمه اي، لوبيا سبز، نمك، فلفل و سير خرد شده را مخلوط كرده و داخل هر پره پياز، مقداري از مواد را ريخته، سپس پره هاي پياز را روي هم آورده و به كمك ساقه پيازچه مي بنديم تا مواد از داخل آن خارج نشود.

 

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۵۲:۵۲ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

ساندويچ پنير و مرغ

مواد اوليه :
*پنير خامه اي دو قاشق سوپخوري
*سس فرانسوي دو قاشق سوپخوري
*نان لواش به ميزان لازم
*سينه مرغ پخته شده ۲۰۰ گرم
*هويج رنده شده نصف پيمانه
*پيازچه خرد كرده دو عدد
*جعفري خرد شده به ميزان لازم


طرز تهيه:
پنير خامه اي و سس را با هم مخلوط مي كنيم و روي نان لواش مي كشيم و مابقي مواد را با هم مخلوط كرده و روي سس مي ريزيم، سپس نان را رول مي كنيم.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۴۸:۲۲ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ]
.: Weblog Themes By bornablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 28
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب