,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,پ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, , - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

khabarnamema
khabarnamema

مواد لازم :

گوشت مرغ قيمه شده ۵۰۰ گرم
سير رنده شده ۲ حبه
پياز خرد شده يك عدد
لازانيا يك بسته ۵۰۰ گرمي
گردوي خرد شده يك پيمانه
ادويه لازانيا ( يا ادويه پيتزا ) مقداري
نمك و فلفل ، زعفران مقداري
پنير پيتزا ۲۰۰ گرم
كنجد يك قاشق غذاخوري


مواد لازم براي سس سفيد :

شير يك پيمانه
كره ۲۵ گرم
آرد يك قاشق غذا خوري
نمك و فلفل مقداري


طرز تهيه :
مرغ رو با سير و نمك آغشته كنيد و بزاريد كنار ، پياز رو تفت بديد طلائي كه شد ، مرغ رو بهش اضافه كنيد




خوب تفت بديد ، در ظرف رو بزاريد و حرارت رو كم كنيد تا مرغ درضمن سرخ شدن بپزه .



بعد گردو ، فلفل ، زعفرون و ادويه لازانيا رو بهش اضافه كنيد چند دقيقه تفت بديد تا گردو ها نرم بشن بعد ازرو گاز برداريد.



براي تهيه سس سفيد اين غذا ، كره رو آب كنيد بعد ارد رو توش تفت بديد تا خاميش گرفته بشه ، شيرسرد رو بهش اضافه كنيد و سريع هم بزنيد تا آرد قلنبه نشه ، وقتي جوشيد نمك و فلفل رو اضافه كرده ازروگاز برداريد.
داخل يه قابلمه بزرگ آب رو بجوشونيد يك قاشق نمك و يك قاشق روغن مايع بريزيدو لازانيا ها رو درسته بريزيد توش و بزاريد بپزه بعد آبكش كنيد وروش آب سرد بگيريد تا نشاسته اضافيش گرفته بشه.



دوتا لازانيا رو مثل + رو هم قرار بديد بعد روشون ادويه لازانيا بپاشيد ، ازمايع مرغ وسطش بزاريد و به صورت اشكال زير بپيچيد .



بعد بچينيد تو ظرف پيركس



سس سفيد رو بريزيد روش




پنير پيتزا رو بپاشيد رو لازانيا و روي اون كنجد بپاشيد .



اين غذا رو درفر يا ماكرو ويو آماده كنيد فقط تا حدي كه پنيرش آب شده وبرشته بشه ، بعد تا داغه سروش كنيد ، سرو اين لازانيا خيلي راحته چون نيازي به برش لازانيا نداره .

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۴۳:۱۶ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم كباب گوشت و كنجد :
كنجد خام ۴/۱ پيمانه (۲۰ گرم)
سوياسس ۳/۱ پيمانه (۵۳ ميلي ليتر)
شكر ۲ قاشق سوپخوري (۲۶ گرم)
سركه يا آب ليموترش ۴/۱ پيمانه (۴۰ ميلي ليتر)
روغن زيتون ۲/۱ پيمانه (۷۵ميلي ليتر)
نمك و فلفل به مقدار لازم
سير (كوبيده) ۲ حبه (۱۰ گرم)
فيله گوشت گوساله ۶۰۰ گرم
كلم سفيد و قرمز(خردشده) ۴۰۰ گرم
پيازچه(خردشده) ۶ عدد (۴۸ گرم)
تربچه(خردشده) ۴ عدد (۲۰ گرم)

روش تهيه كباب گوشت و كنجد:

كنجد را روي حرارت ملايم تفت دهيد سويا سس، شكر، سركه، روغن زيتون، فلفل و سير را با نيمي از كنجد مخلوط كنيد. گوشت را به قطعات يكدست برش داده و نيمي ازسس را به آن اضافه كنيد تا گوشت كاملاً مزه دار شود. (بهتر است بگذاريد گوشت در مواد نيم ساعت بماند) سپس نمك را اضافه كرده و روي كباب پز(باربيكيو) قرار دهيد تا پخته شود. در اين فاصله كلم سفيد، قرمز، پيازچه و تربچه را با بقيه ي سس مخلوط كنيد و در ظرف مورد نظر ريخته و گوشت كباب شده را روي آن قرار دهيد. و بقيه كنجد را روي آن بپاشيد.

جايگزين كباب گوشت و كنجد:

به جاي فيلـه گـوساله از راسته گوسفند نيز مي توانيد استفاده كنيد و به جاي باربيكو هم مي توانيد از ماهي تابه چدني استفاده كنيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۳۸:۴۴ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
 



مواد لازم براي دو عدد نيمرو برگر


  • گوشت چرخ كرده, 400 گرم
  • پياز, يك عدد متوسط
  • روغن, دو قاشق غذاخوري
  • زيره, نوك قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل, به ميزان لازم
  • دو عدد پنير ورقه اي در صورت دلخواه



طرز تهيه نيمرو برگر

ابتدا پياز را خورد و يا رنده كنيد. سپس گوشت چرخ كرده, نمك, فلفل و زيره را به آن اضافه كرده و خوب با دست ورز بدهيد.





حالا گوشت را به دو قسمت تقسسم كرده و هر قسمت را اول گرد كرده و بعد روي سطحي صاف به شكل همبرگر تخت كنيد.




با يك ليوان و يا استكان وسط همبرگر را سوراخ كنيد.




حالا با كمي روغن همبرگر را در يك ماهيتابه نچسب سرخ كنيد.




بعد از چند دقيقه يك تخم مرغ در وسط برگر كه سوراخ كرده بوديد بشكونيد




وقتي تخم مرغ كمي سفت شد برگر را برگردانيد تا روي ديگرش هم پخته شود




اگر دوست داشتيد در آخر يك لايه پنير هم ميتوانيد به آن اضافه كنيد






 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۳۴:۰۴ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]





ماهى سالمون كريسمسى, طرز پخت ماهى سالمون كريسمسى, طرز تهيه ماهى سالمون, پخت غذاي مخصوص كريسمس, طبخ آبزيان, غذاي مخصوص ايام كريسمس, مواد لازم براي ماهى سالمون كريسمسى, پخت ماهي مخصوص كريسمس, غذاهاي مخصوص كريسمس, نحوه درست كردن ماهي ايام كريسمس, آموزش آشپزي, سايت آشپزي,غذاهاي دريايي انواع ماهي

اين ماهى سالمون براى ايام كريسمس و سال نو ميلادى درست كردم.

آماده سازي : 120 دقيقه
پخت : 40 دقيقه


مواد لازم :

سير به ميزان لازم
رب فلفل به ميزان لازم
زنجبيل تازه به ميزان لازم
كره 100 گرم
نمك ، فلفل سياه ، كمى زيره به ميزان لازم
پوست رنده شده ليمو به ميزان لازم
روغن زيتون 2 قاشق غذا خوري
نارنج به ميزان لازم
زعفران به ميزان لازم



طرز تهيه :

اين ماهى سالمون براى ايام كريسمس و سال نو ميلادى درست كردم. ماهى را با تركيب مواد آماده شده ماساژ ميدهيم.





بعد مثل عكس سبزيجات و چوب هاى دارچين را روى ماهى ميريزيم ، و فويل را روى ماهى كشيده و در يخچال حداقل به مدت دو ساعت قرار ميدهيم.







بعد در سينى فر قرار داده و در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتى گراد به مدت نيم ساعت ميگذاريم و بعد براى ده دقيقه هم زير گريل قرار ميدهيم.




ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۲۸:۴۶ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مـواد لازم براي 4 نفر:
هويج حلقه‌حلقه شده : 2 ليوان ( 50 كيلوكالري )
قارچ متوسط : 3 ليوان ( 50 كيلوكالري )
ساقه پيازچه : 4 عدد ( 25 كيلوكالري )
گل‌كلم خرد شده : 3 ليوان ( 25 كيلوكالري )
تخم‌مرغ : 1 عدد ( 100 كيلوكالري )
آرد سوخاري : 6 قاشق غذاخوري ( 160 كيلوكالري )
آرد سفيد : 6 قاشق غذاخوري ( 160 كيلوكالري )
شكر : 1 قاشق چاي‌خوري ( 16 كيلوكالري )
روغن مخصوص سرخ كردن : 6 قاشق غذاخوري ( 540 كيلوكالري )
نمك و فلفل سياه : به ميزان دلخواه ( 0 كيلوكالري )


طرز تهيه:
ابتدا در قابلمه‌اي كوچك هويج‌ها را با شكر و آب‌ ليمو بپزيد.
در قابلمه‌اي ديگر نيز گل كلم‌ها را بخارپز كنيد. فقط حواستان باشد كه اين سبزي به سرعت پخته مي‌شود بنابراين نبايد بيش از حد آن را حرارت داد.
قارچ‌ها را هم درسته در قابلمه‌اي كه آب آن در حال جوشيدن است، بريزيد و به سرعت آبكش كنيد. اين كار باعث خواهد شد قارچ‌ها حين سوخاري شدن آب نيندازند.
پيازچه‌ها را به دو نيم تقسيم و خام براي سرخ كردن استفاده كنيد.
حالا قطعات اين سبزي‌ها را تك به تك ابتدا در آرد سفيد سپس در تخم‌مرغ و نهايتاً در آرد سوخاري قرار دهيد و در روغني كه كاملاً داغ شده است، سرخ كنيد.
وقتي سبزي‌ها سرخ شدند، آن‌ها را از تابه برداريد و در سبدي فلزي بگذاريد. يادتان باشد كه اين غذا را بايد گرم و بلافاصله بعد از تهيه ميل كرد در غير اين صورت تردي خود را از دست خواهد داد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۲۳:۳۰ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم :
ماست : نصف پيمانه
تخم مرغ : 2 عدد
بكينگ پودر : 1 ق س
نمك : يك پنس
روغن مايع : يك چهارم پيمانه
آرد سفيد به اندازه اي كه خمير به دست نچسبد
وانيل شكري : نصف ق م يا وانيل خالص يك هشتم ق م
شربت بار

تاتلي

طرز تهيه :
ماست ، نمك ، بكينگ پودر رو با هم مخلوط كنيد
تخم مرغ ها و روغن مايع رو اضافه كرده و مخلوط مي كنيم .
سپس آرد اضافه كنيد تا مقداري كه به دست نچسبه .
يك ساعت خمير شيريني رو استراحت بدين.
روي سطح كار آردپاشي كرده و با وردنه باز مي كنيم.
سپس نوارهايي به باريكي يك سانت و طول 10 سانت مي بريم.
گره ميزنيم و بعد در روغن داغ سرخش كنيد.
بعد داخل شربت ولرم بندازيد تا شيره داخلش بره . زياد زمان نمي بره. با كمي چشيدن هم مي تونيد به مقدار شيريني و جذب اون پي ببريد.
بعد از شربت درآورده و داخل آبكش قرار بدين تا شربت اضافي اون گرفته بشه.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۱۸:۱۵ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]




چيكن كوردن بلو ( فرانسه )



سينه مرغ پخته 2 عدد . كالباس 6 ورق . پنير ورقه اي 6 عدد . آرد سوخاري 1 ليوان

كره 3 قاشق غذاخوري . آرد 3 قاشق غذاخوري . شير 2 ليوان . فلفل 1/2 قاشق چايخوري

آبليمو 1 قاشق چايخوري . نمك 1/2 قاشق چايخوري . جعفري خرد شده 1 قاشق غذاخوري






طرز تهيه : ته قالب را چرب كنيد ، مرغ پخته را ريش ريش كنيد و ته قالب بريزيد و پخش كنيد ، ورقه هاي كالباس را روي مرغ قرار دهيد سپس روي كالباس را با ورقه هاي پنير بپوشانيد.



كره را داخل قابلمه اي بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا ذوب شود ، آرد را به كره اضافه كنيد و تفت دهيد تا رنگ آرد طلايي شود سپس شير را اضافه كنيد و هم بزنيد تا زماني كه سس غليظ شود ، سس را از روي حرارت برداريد و آبليمو ، نمك و فلفل را اضافه كنيد.




سس سفيد را روي ورقه هاي پنير بريزيد و خوب پخش كنيد ، آرد سوخاري را با جعفري خرد شده و چند قاشق روغن مخلوط كنيد تا بافتي مانند خرده نان پيدا كند سپس روي سس سفيد را با آن بپوشانيد.



قالب را داخل فري كه از قبل با دماي 180 درجه سانتيگراد روشن كرده ايد و گرم شده است 30 – 40 دقيقه قرار دهيد ، پس از اينكه كوردن بلو طلايي رنگ شد از فر خارج كنيد و 10 دقيقه كناري قرار دهيد تا خنك شود سپس برش بزنيد و سرو كنيد.



نكته ها : ميتوانيد به جاي پنير ورقه اي از پنير موزارلا يا پنير گودا استفاده كنيد ، پيشنهاد ميشود از كالباس با طعم دودي استفاده كنيد.








ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۱۲:۴۹ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
مجله سيب سبز: دليل سوئيسي ناميده شدن اين سوفله پنير گروير (Gruyer) بهكار رفته در آن است وگرنه آشپزي سوئيس تركيبي از آشپزي آلمان، فرانسه و ايتالياست كه در همسايگي اين سرزمين آرام و زيبا قرار دارد. گروير يك پنير نسبتا سفت سوئيسي است كه با پنير گودا جايگزين شده است. براي تهيه اين رسپي كار سختي پيشرو نداريد. دفعه بعد كه براي خريد رفتيد 3-2 عدد سيبزميني درشت گرفته و براي تهيه اين سوفله آسان و جذاب استفاده كنيد.





مواد لازم:


  • سيب زميني 4 عدد بزرگ
  • خامه 4 قاشق غذاخوري
  • ترخون
  • زرده تخم مرغ 2 عدد
  • نمك و فلفل به اندازه كافي



ميز 4 نفره:


1. چهار عدد سيبزميني بزرگ و بيضي مانند را با اسكاچ بشوييد، اما مواظب باشيد كه پوست آنها كنده نشود. همه جاي سيبزمينيها را با چنگال سوراخ كنيد و براي يك تا يك و نيم ساعت در فر كه از قبل با دماي 220درجه سانتيگراد داغ كردهايد، بپزيد. سيبزمينيها را بعد از آن از فر خارج كرده و دماي فر را تا 180 درجه سانتيگراد كم كنيد.

2. سيبزمينيها را نصف كرده و داخل آنها را با قاشق خالي كنيد، سپس پوستها را براي 20 دقيقه ديگر داخل فر بگذاريد تا برشته شوند. گوشت سيبزميني را پس از سرد شدن در يك كاسه با چنگال له كنيد و با 100 گرم كره نرم شده، يك قاشق غذاخوري شويد يا ترخون ساطوري، 4قاشق غذاخوري خامه سفت و دو عدد زرده تخممرغ مخلوط كنيد و كمي نمك و فلفل بزنيد.

3. دو سفيده تخممرغ را آنقدر با همزن برقي با سرعت بالا بزنيد تا سفت و سفيد شود و اگر كاسه را برگردانيد، نريزد. سفيده را هم با قاشق چوبي، به آرامي و با همزدن دوراني با بقيه مواد مخلوط كنيد و مراقب باشيد پف سفيده نخوابد. داخل پوست سيبزمينيها را با مايه تا كمي بالاتر از لبهها پر كنيد و براي 24 دقيقه با 180 درجه بپزيد. سپس با ماست خامهاي يا مايونز پر كنيد.

ارزش غذايي:

يك تكه پنير به اندازه يك قوطي كبريت يا حدود 30گرم، يكسوم كلسيم و بخشي از ويتامين B12، فسفر، پروتئين و 125 كالري موردنياز بدن يك فرد بالغ را در يك روز فراهم ميكند.

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۰۷:۳۴ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]


بسياري از ما ايراني ها بال و كتف مرغ را دوست داريم اما بيشتر ما وقتي پيكنيك مي رويم آن را كباب مي كنيم. اما روش ديگري نيز براي تهيه آن وجود دارد. (سبك چيني )




• تعداد: 12 نفر
زمان تهيه: 25 دقيقه
زمان خوابيدن در مواد: يك ساعت
زمان پخت: 15 دقيقه
مواد لازم

• 12 عدد بال مرغ

• يك پيمانه كوكاكولا

• ¼ پيمانه سويا سس كم نمك

• دو قاشق غذاخوري سركه سفيد

• 3 عدد زنجبيل كوچك و تازه

• 2 حبه سير رنده شده

• ¼ قاشق چايخوري پودر فلفل قرمز

• دو قاشق غذاخوري روغن گياهي

• يك قاشق غذاخوري كنجد بوداده


طرز تهيه


1. بال هاي مرغ را تميز كنيد، بشوييد و خشك كنيد. آنها را داخل كيسه پلاستيكي در كاسه بگذاريد.


2. براي تهيه چاشني، در يك كاسه كوچك، كوكاكولا، سركه، سير، زنجبيل و فلفل قرمز را با هم مخلوط كنيد. مواد را داخل كيسه بال ها بريزيد و كيسه را تكان دهيد. آنها را به مدت يك ساعت داخل يخچال بگذاريد. سپس آنها را آبكش كنيد تا مواد اضافه از مرغ ها جدا شوند.


3. در يك تابه بزرگ، روي حرارت ملايم بال هاي مرغ را ده دقيقه تفت دهيد تا طلايي و برشته شوند. باقي مانده چاشني را روي بال ها بريزيد و بگذاريد روي حرارت ملايم نيم جوش شوند. 5 دقيقه در تابه را بگذاريد. دوباره در را برداريد و 10 دقيقه ديگر بپزيد تا مرغ ها ديگر صورتي يا خام نباشند. آنها را داخل بشقاب بريزيد و با كنجد سرو كنيد.

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۰۲:۱۵ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]


ميتوانيد با ساده ترين مواد در دسترستان, اين اسنك گياهي و ساده، ولي بسيار خوش طعم را تهيه نماييد.

مناسب براي :4 نفر

زمان آماده سازي :بيش از 1 ساعت

سيبزميني شكمپر يك غذاي خوشمزه و آسان است كه براي هر زماني مناسب است. شما ميتوانيد اين غذا را به سهولت در هر موقعيت و براي هر وعدهاي، براي خودتان و دوستانتان آماده كنيد. اين غذا در مدت 2 ساعت آماده ميشود و براي سرو به تعداد 4 نفر مناسب است.

مواد لازم:

  • پيازچه خردشده 1 قاشق غذاخوري + مقداري براي تزئين
  • نمك درشت و فلفل آسياب شده به مقدار لازم
  • پنير چدار يا گودا رنده شده ½ پيمانه
  • پنير خامه اي 2 قاشق غذاخوري
  • كره 2 قاشق غذاخوري
  • شير 3 تا 4 قاشق غذاخوري
  • سيب زميني 2 عدد بزرگ


طرز تهيه:

  1. فر را از قبل روي 190 درجه سانتيگراد قرار ميدهيم. سيب زمينيها را خوب ميشوييم ولي پوست آنها را نميگيريم. سپس آنها را با چنگال سوراخ ميكنيم و روي سيني فر قرار داده و ميگذاريم 1 ساعت و نيم بپزد تا نرم شوند.
  2. سپس 10 دقيقه ميگذاريم خنك شوند.(در صورتيكه تمايل داريد غذايتان زودتر آماده شود، ميتوانيد سيب زمينيها را درون مايكروويو به مدت 9 دقيقه روي درجه بالا بپزيد و سپس در فر با حرارت 190 درجه، آن را 20 دقيقه ديگر بپزيد.)
  3. پس از پخته شدنِ سيب‎زمينيها، آنها را در جهت طولي نصف ميكنيم. داخل سيبزمينيها را تا جايي خالي ميكنيم تا يك پوسته نازك (به شكل كاسه) از آنها باقي بماند. سيبزميني هايي كه خالي كردهايم را داخل كاسه ميريزيم. شير، كره، پنير خامهاي و ¼ پيمانه پنير رنده شدهٔ چدار يا گودا را اضافه ميكنيم. نمك و فلفل ميزنيم، پيازچه را اضافه و مخلوط ميكنيم.
  4. اين مواد را داخل پوست سيبزميني ها ميريزيم و داخل ظرف فر ميچينيم. ¼ پيمانه پنير باقيمانده را روي آن ميريزيم. حدود 15 تا 20 دقيقه در فر ميپزيم تا كاملاً گرم شود و در انتها پس از بيرون آوردن از فر ميتوانيم آنها را با پيازچه تزئين كنيم.



ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۵۶:۵۹ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ]
.: Weblog Themes By bornablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 28
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب