,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,پ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, , - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

khabarnamema
khabarnamema


سيب زميني تنوري يا اسكالپ سيب زميني يك غذاي بسيار خوشمزه و زيبا ميباشد كه هم ميتواند به تنهايي سرو شود و هم در كنار خوراك هاي گوشتي قرار بگيرد.

مواد لازم

  • سيب زميني
  • پنير پارمزان يا پنير پيتزا
  • كره
  • روغن زيتون
  • خامه
  • نمك و فلفل



طرز تهيه
براي درست كردن اين غذا بهتر است كه از سيب زميني هاي درشت و يك اندازه استفاده كنيد آنها را بشوييد ولي پوست نكنيد.


همانطور كه در عكس مي بينيد با چاقوي تيز آنها را با فاصله هاي نزديك منظم ببريد ولي چاقو را تا آخر پايين نبريد زيرا حلقه هاي سيب زميني بايد در يك طرف به هم وصل باشند .


يك قالب كره را كه بهتر است قبلأ در فريزر گذاشته باشيد به قطعات نازك ببريد .
يك قالب پنير را هم به قطعات منظم و نازك ببريد در اينجا از پنير پارميجانو رجيانو كه يك پنير ايتاليايي است استفاده شده ولي شما ميتوانيد از هر پنيري كه دوست داريد يا در دسترس تان است مصرف كنيد .


پنير و كره را يكي درميان در شكاف هاي سيب زميني قرار دهيد و روي آنها را نمك فلفل و روغن زيتون بريزيد.


سيب زميني ها را در فر با حرارت 375 درجه به مدت 45 دقيقه تا يك ساعت بگذاريد .


وقتي پخته شدند آنها را از فر خارج كنيد و روي آنها خامه سفت نشده ريخته و روي خامه كمي پنير رنده شده چدر يا هر پنيري كه دوست داريد بريزيد .

 


دوباره سيب زميني ها را به مدت 10 تا 15 دقيقه در فر بگذاريد .


سيب زميني ها را كه از فر خارج كرديد در يك ظرف مناسب بگذاريد.


روي سيب زميني ها خامه زده شده سفت بريزيد و براي تزئين ميتوانيد از كمي تره يا دم پيازچه خورد شده استفاده كنيد.







ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۵۱:۳۶ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

انجمن تفريحي قاطي




مواد لازم :




  • دو و نيم كيلو ميگو با سر
  • نمك و فلفل
  • سه شاخه برگبو
  • يك چهارم فنجان پونه
  • 50 گرم عصاره سير
  • يك قاشق چاي خوري سس فلفل
  • 700 گرم كره
  • 6 عدد ليمو ترش بزرگ




طرز تهيه :
ميگوها را دريك ظرف بزرگ بگذاريد . آنها را كاملا با نمك و فلفل بپوشانيد . برگ بو ها را خرد كرده و روي ميگوها بريزيد . پونه ، سير و سس فلفل را نيز روي آن بريزيد .
در يك ظرف جداگانه ، كره را آب كرده ، ليمو ها را چلانده و بهمراه پوست درون كره بريزيد و خوب با هم مخلوط كنيد . سپس آن را روي ميگوها بريزيد . فر را داغ كرده و سپس با حرارت 350 درجه ، به مدت 30 تا 40 دقيقه آن را بپزيد در حاليكه روي ميگوها را پوشانده ايد .
<

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۴۶:۲۵ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]


انجمن تفريحي قاطي

مواد لازم :
سينه مرغ بدون استخوان 3 عدد
نمك نصف قاشق چايخوري
فلفل سياه ¼ قاشق چايخوري
پنير بز با سير و سبزيجات 85 گرم
برگ اسفناج تازه 28 گرم
فلفل قرمز كبابي ¾ پيمانه
پيازچه خرد شده يك عدد
پستو يا سس گوجه ‌فرنگي نصف پيمانه

 


طرز تهيه :
فر را با دماي 400 درجه فارنهايت روشن كنيد. سينه‌هاي مرغ را از وسط دو نيم كنيد. آنها را درون پلاستيك بگذاريد. با كمك بيفتك‌كوب روي آنها ضربه بزنيد تا نازك و باريك شوند. يك طرف مرغ‌ها را نمك و فلفل سياه بزنيد. روي آنها پنير قرار دهيد. البته پنير را در مركز مرغ‌ها بگذاريد تا از لبه‌ها بيرون نزند. روي آنها برگ‌هاي اسفناج، فلفل و پيازچه قرار دهيد.

مواد را به آرامي فشار دهيد و با احتياط مرغ‌ها را رول كنيد و انتهاي كار، با كمك خلال دندان آن را در جاي خود محكم كنيد.
پستو گوجه‌فرنگي را روي مرغ‌ها بماليد و آنها را در يك ظرف پيركس مستطيلي بچينيد. سپس آنها را به مدت 25 تا 30 دقيقه در فر قرار دهيد تا مرغ‌ها پخته شوند. ولي مراقب باشيد خيلي خشك نشوند.

پس از پخت خلال‌هاي دندان را خارج كنيد و سرو كنيد.
براي اينكه پنير بز طعم سير و سبزيجات داشته باشد، يك حبه سير رنده شده را به همراه 1/8 قاشق

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۴۱:۳۳ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

 

طرز تهيه خوراك ميگو



خوراك ميگو يكي از خوشمزه ترين خوراك هايي هست كه توصيه مي كنم حتما يه بار امتحان كنيد . مخصوصا" دوستاني كه هنوز نتونستن با ميگو كنار بيان.
مواد لازم :
پياز ۱ عدد
بادمجان ۱ عدد متوسط
هويج ۱ عدد متوسط
فلفل دلمه اي ۱ عدد كوچك
قارچ ورقه شده ۱ فنجان
ميگو ۳۰۰ گرم
ذرت كنسروي نصف فنجان
سير ۱ حبه درشت
نمك,فلفل سياه به مقدار لازم
اب ليموي تازه ۱ عدد
طرز تهيه :
ابتدا پياز نگيني را در روغن تفت دهيد تا سبك شود .


انجمن تفريحي قاطي








بادمجان نگيني را نيز اضافه كنيد و كمي تفت دهيد.



انجمن تفريحي قاطي










هويج را درشت رنده كرده و به مواد بالا اضافه كرده و تفت دهيد.



انجمن تفريحي قاطي










سپس فلفل دلمه اي نگيني شده را نيز بريزيد و تفت دهيد.



انجمن تفريحي قاطي








قارچ و ميگو را نيز همزمان اضافه كرده , شعله را كمي زياد كنيد و همه مواد را خوب مخلوط كنيد تا قارچ و ميگو نيز خوب بپزند.
نكته: اگر شعله كم باشد ميگو و قارچ هردو آب ميندازند و سفت ميشوند.
نكته: زمان پخت ميگو و قارچ خيلي كم است. چيزي حدود ۳ تا ۴ دقيقه.




انجمن تفريحي قاطي










در آخر سير رنده شده , ذرت و نمك و فلفل را نيز اضافه ميكنيم و شعله را خاموش ميكنيم. بعد از خاموش كردن آب ليموي تازه را روي خوراك بريزيد و سرو كنيد.



انجمن تفريحي قاطي

انجمن تفريحي قاطي










اين مقدار براي ۲ نفر كافي ست.
پيشنهاد ميكنم حتما حتما اين خوراك رو امتحان كنيد چون عطر و طعم بينظيري داره…



انجمن تفريحي قاطي








ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۳۶:۴۴ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
تهيه اردور با سيب زميني




مواد لازم:

سيب زميني پخته رنده شده ۳عدد متوسط
مخلوط خيار شور و پيازچه خرد شده نصف پ
گردوي رنده شده نصف پ
سينه مرغ پخته ريز شده يا كالباس يك پ
نان تست ۱۲ ورق
سس مايونز
ماست
پنير خامه اي
نمك و فلفل و آبليمو
پوره نخود سبز، زرشك و جعفري خرد شده براي تزئين



سيب زميني پخته ، مرغ يا كالباس، پيازچه و خيار شور، نمك و فلفل و آبليمو را با هم مخلوط كرده و تا ميزان دلخواه سس مايونز را اضافه ميكنيم. (براي رژيمي بودن از ماست مخلوط با سس استفاده كنيد.). ۲ ق پنير خامه را سس مايونز مخلوط كرده و براي كاور استفاده كنيد.
۶ ورق از نان ها را داخل ديس چيده و مخلوط سس و پنير را تا برس روي نان ها بماليد سپس به آرامي مخلوط سيب زميني را روي نان ها پهن كرده و مجددا سس. سپس ۶ ورق بعدي نان را روي اردور قرار داده و كمي فشار دهيد تا پرس شود.
رو ي اردور را با برس سس زده و به گردوي رنده شده را روي آن بپاشيد.
براي سرو به صورت تك نفره پس از برش زدن به اندازه دلخواه، اطراف را سس زده و با جعفري خرد شده تزئين كنيد. با قيف پوره نخود فرنگي گرم را روي اردور گذاشته و با زرشك تزئين نماييد.






ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۳۱:۵۳ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم:
سيب زميني= 4 الي 5 عدد متوسط
تخم مرغ= 3 الي 4 عدد
پياز =2 عدد متوسط
گوشت چرخ كرده= 400 گرم
نخودفرنگي= يك فنجان پخته شده
شير = يك سوم ليوان
نمك ؛ فلفل زردچوبه= به ميزان لازم
زعفران آب كرده= 1 قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگي=2 قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
پياز را خوردكرده سرخ مي نماييم. گوشت چرخكرده را اضافه كرده بعداز تفت دادن نمك، ادويه، زردچوبه و رب را نيز اضافه مي كنيم. كمي تفت داده با يك سوم ليوان آب مي گذاريم بپزد (مثل مايه ماكاروني) درآخر نخودفرنگي را اضافه مي كنيم.
سيب زميني ها را پخته له كرده با شير و تخم مرغها هم مي زنيم. زعفران را اضافه كرده و مايع را در قيف مي ريزيم.
ته ظرف نسوز خود را از مايه گوشت ريخته و با قيف مايه سيب زميني را بصورت شكوفه روي مايه شكل مي دهيم تا تمام ظرف را پركند. اگر قيف موجود نبود خمير سيب زميني راروي مايه گوشت صاف مي ريزيم. سپس ظرف نسوز را در فر قرار داده با درجه متوسط گريل را روشن مي كنيم. وقتي روي سيب زميني ها طلايي شد از فر درآورده و صرف مي كنيم.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۲۷:۰۹ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]



مواد لازم
ليمو ترش ۱ عدد
سينه مرغ ۴۵۰ گرم
گشنيز تازه خرد شده ¼ پيمانه
پيازچه خرد شده ۱ عدد
سير رنده شده ۳ حبه
سس ماهي يك قاشق غذاخوري
سس سويا ۲ ق چ
فلفل قرمز خرد شده
سس چيلي نصف ق چ
روغن دو قاشق غذاخوري
نان تورتيلا ۱۶ عدد
سالاد كلم
رز تهيه
آب نيمي از ليموترش را بگيريد نصف ديگر آن را سالم نگه داريد. در يك كاسه بزرگ، مرغ، گشنيز، پيازچه، سير، يك قاشق غذاخوري آب ليموترش، سس ماهي، سس سويا، فلفل و سس چيلي را با يكديگر مخلوط كنيد. روي آنها را بپوشانيد و به مدت يك ساعت در يخچال قرار دهيد تا مواد به خورد هم بروند.در يك تابه بزرگ، مخلوط مرغ را در روغن داغ روي حرارت ملايم به مدت ۵ دقيقه تفت دهيد تا رنگ مرغ‌ها سفيد شوند. به طور مرتب هم بزنيد. براي سرو، دو لايه نان تورتيلا در بشقاب قرار دهيد. روي آنها مخلوط مرغ بريزيد و روي آن مقداري سالاد كلم بگذاريد. آنها را با ليموترش سرو كنيد.براي تهيه سالاد كلم به يك كلم كوچك رنده شده، يك عدد پياز قرمز ريز شده، يك پيمانه هويج رنده شده، دو ساقه كرفس ريز شده، يك پيمانه شكر سفيد، يك پيمانه سركه سفيد، يك قاشق غذاخوري روغن زيتون، يك قاشق غذاخوري نمك، يك قاشق غذاخوري خردل و فلفل سياه نياز داريد. در يك كاسه بزرگ كلم، پياز، هويج و كرفس را با يكديگر مخلوط كنيد. يك پيمانه شكر را اضافه كنيد و هم بزنيد. در يك قابلمه كوچك، سركه، روغن، پودر خردل و فلفل را با يكديگر مخلوط كنيد. شعله را زياد كنيد تا بجوشد. مايه داغ را روي مخلوط كلم بريزيد.تاكو يك غذاي مكزيكي مي باشد اما اين مرغ تاكو تايلندي است.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۲۲:۱۸ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

درست كردن ماهي تزئيني كاري ساده است. با ما همراه باشيد.


مواد لازم

  مواد لازم مقدار
1 ماهي ١ ‏كيلو
2 آرد ١ فنجان
3 ‏كره 150 گرم
4 شير نصف فنجان
5 ‏تخم‌مرغ 1 عدد
6 جعفري نصف فنجان
7 ‏خامه ٢ ‏قاشق سوپ‌خوري
8 نمك و فلفل به مقدار لازم

طرز تهيه

‏توجه: بهتر است انتخاب ماهي از نوعي باشد كه تيغ كمتري داشته باشد مثل ماهي شير.ماهي شسته شده را از استخوان‌ها جدا كرده و گوشت آن را چرخ نماييد. سپس كره، خامه، يك عدد تخم‌مرغ كامل و ٢ ‏عدد زرده تخم‌مرغ را به همراه آرد، شير، نمك و ادويه باهم مخلوط كرده و خوب هم بزنيد تا سسي غليظ به دست آوريد. سپس گوشت ماهي چرخ شده را با سس مخلوط كرده و قالب‌ها را به هر شكلي كه ‏مورد نظرتان است، انتخاب كرده و درون ظرفي برگردانيد و با جعفري تزئين نماييد. منبع: 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۱۷:۳۴ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

در اين مقاله روش تهيه رشته چيني با مرغ معرفي شده است.


مواد لازم

  مواد لازم مقدار
1 ‏ماكاروني نازك رشته‌اي نيم كيلو
2 پياز ٢ ‏عدد
3 سينه مرغ ١ ‏عدد
4 ‏فلفل دلمه‌اي 1 عدد
5 فلفل نصف قاشق چاي‌خوري
6 گوجه‌فرنگي ٢ ‏عدد
7 ‏نمك به مقدار لازم

طرز تهيه

‏ ماكاروني ها را با مقداري آب و نمك مي‌پزيم. سپس آن‌ها را با آب سرد آبكشي نموده و دم مي‌كنيم. پيازها را خلال كرده و در روغن داغ كمي تفت مي‌دهيم. ‏فلفل دلمه‌اي را حلقه‌حلقه كرده و به پياز اضافه مي‌كنيم. گوجه‌فرنگي را بسيار ريز خردكرده و به همراه نمك و فلفل به پيازها مي‌افزاييم. سينه مرغ را جداگانه مي‌پزيم. سپس آن را تكه‌تكه نموده و داخل مخلوط پياز مي‌ريزيم. ماكاروني هاي دم ‏كشيده را داخل مواد ريخته و هم مي‌زنيم. در آخر ماكاروني را در ظرف گرد كوچكي ريخته و سرو مي‌كنيم.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۱۲:۵۱ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

با ما همراه باشيد تا با طرز پخت جديدي براي برنج آشنا شويد. روش درست كردن برنج شيرين چيني.

مواد لازم

  مواد لازم مقدار
1 كره ١٠٠ ‏گرم
2 ‏برنج ٢۵٠ ‏گرم
3 ‏شكر ٢ ‏پيمانه
4 مغز گردو 50 ‏گرم
5 مغز بادام 50 ‏گرم
6 كشمش سبز 1 پيمانه
7 ‏مرباي آلبالو ١ ‏پيمانه

طرز تهيه

‏برنج را داخل قابلمه ريخته و باكمي آب و يك استكان شكرمي پزيم. وقتي آب ‏برنج تبخير شد، آن را در هاون كوبيده و مرباي گيلاس يا (آلبالو) را به نيز به برنج ‏اضافه مي‌كنيم. مغز گردوي خردشده، مغز بادام و كشمش را به برنج مي‌افزاييم.اين مواد را به همراه كره داخل قالب ريخته و به مدت ۵ ‏الي 7 دقيقه در فر قرار مي‌دهيم. باقيمانده شكر را در يك استكان آب ريخته و روي حرارت مي‌گذاريم. وقتي دسر آماده شد، آن را در ظرف مناسبي ريخته و شربت تهيه‌شده را روي آن مي‌ريزيم.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۰۷:۵۳ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ]
.: Weblog Themes By bornablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 28
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب