,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,پ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, , - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

khabarnamema
khabarnamema

افراد پشت ميز نشين كه تحت رژيم قرار دارند يك نگراني مشترك دارند من چگونه مي توانم وزن كم كنم
افراد پشت ميز نشين كه تحت رژيم قرار دارند يك نگراني مشترك دارند من چگونه مي توانم وزن كم كنم در حاليكه تمام روز را پشت ميز نشسته ام

اين سئوال خوبي است كنترل وزن به سادگي يك معادله رياضي است براي كم كردن وزن شما بايد كالري بيشتري از آنچه كه جذب مي كنيد بسوزانيد در حاليكه پشت ميز نشسته ايد شما بي حركت هستيد و علاقه زيادي به غذاهاي حاضري و تنقلات داريد بنابراين معادله شما به هم مي خورد و افزايش وزن پيدا مي كنيد.


پيشنهادات «لطفاً!»
شما بايد ظرفيت رژيمي خود را بالا ببريد تعدادي متخصصين تغديه در زمينه كاهش وزن افراد تحت رژيم آزمايشها و تحقيقات زيادي انجام داده اند اينها ترفندهايي است كه آنها توصيه مي كنند.


* علاقه به تنقلات: تعداد زيادي از مردم در حاليكه پشت كامپيوتر نشسته اند تنقلات مي خورند اگر شما يكي از اين افراد هستيد آماده شويد البته احتياجي نيست كه يك برنامه اضطراري و با عجله را اجرا كنيد. دستور العمل اول اين است كه تنقلات را در داخل يخچال يا كابينت قرار دهيد نه در روي ميز كامپيوتر و در دسترس!

* آب بنوشيد: در همين راستا اگر آب در روي ميز كارتان و در ديدتان باشد در نتيجه 6 ليوان ( 8 اونس ) آب مورد نياز بدنتا ن را خواهيد نوشيد هميشه يك بطري آب تازه روي ميز كارتان در دسترس داشته باشيد

* برنامه براي نهار: اگر در بيرون از منزل كار مي كنيد و كار شما پشت ميز نشيني است بهتر است تا غذاي خود را از خانه همراه ببريد تا بتوانيد برنامه غذايي كه براي شما لازم است را رعايت كنيد

* تحرك: حتي اگر براي شما 10 دقيقه ورزش مقدور است حتماًر اين 10 دقيقه را نرمش كنيد هر زمان كه موقعيتي پيش مي آيد و به هر بهانه اي بلند شويد و حركت داشته باشيد

* تمرين در ساعات استراحت: قبل و بعد از اينكه پشت كامپيوتر نشسته ايد حتماً نرمش كنيد اگر محل كار شما خيلي دور نيست در مورد پياده روي از خانه به سر كار برنامه ريزي كنيد اگر واقعاً كار شما به گونه اي است كه كه حتي لحظه اي براي نرمش پيدا نمي كنيد يك سالن در نزديكي محل كار خود پيدا كنيد و براي نرمش به آنجا برويد.

* از دوستان خود كمك بگيريد: با همكارانتان در شركتي كه كار مي كنيد براي كاهش وزن مسابقه بگذاريد اين راهي است كه مي توانيد با يكديگر در اوقات بي كاري تمرين كنيد. اين كمك خيلي بزرگي در كاهش وزن شما مي كند


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۰۰:۲۶ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]


حفظ تناسب اندام به سلامت لثه و دندان ها كمك مي كند.

عوارض اضافه وزن از جمله افزايش خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي، ديابت نوع دو و برخي سرطان ها از مدت ها قبل به اثبات رسيده اند.


متخصصان همواره به بيماران هشدار داده اند براي دستيابي و حفظ سلامت عمومي بدن، وزن خود را كنترل كرده و به طور منظم ورزش كنند و در حال حاضر، تحقيقات اثر سودمند ديگري براي تناسب اندام يافته اند: سلامت لثه و دندان ها.

بر اساس مطالعه اي كه در مجله پريودونتولوژي امريكا به چاپ رسيده است، در افرادي كه وزن متعادلي دارند و از تناسب اندام برخوردارند، ميزان شيوع التهاب شديد لثه كمتر از ساير افراد است.

براي انجام اين تحقيق، bmi يا شاخص توده بدن و درصد چربي بدن به عنوان معيار كنترل وزن و همچنين حداكثر اكسيژن مصرفي به عنوان معيار فعاليت فيزيكي مورد بررسي قرار گرفت. سپس اين نتايج با نتايج حاصل از معاينه لثه و دندان ها مقايسه گرديد.

نتايج نشان داد در افرادي كه كمترين ميزان شاخص توده بدن و بيشترين معيار تناسب اندام را دارا بودند، احتمال التهاب شديد لثه به طور قابل توجهي پايين تر است.

بيماري لثه يك بيماري التهابي مزمن است كه استخوان و بافت هاي حمايت كننده اطراف دندان ها را تحت تاثير قرار مي دهد.

بيماري لثه يكي از دلايل عمده در از دست دادن دندان ها در ميان بزرگسالان به شمار رفته و با ساير بيماري ها از جمله بيماري هاي قلبي، ديابت و آرتريت روماتوئيد (نوعي بيماري التهابي مفاصل) درارتباط است.

رييس آكادمي پريودونتولوژي امريكا معتقد است: ارتباط بين تناسب اندام، سلامت لثه و سلامت عمومي بدن، هشداري براي مردم است تا وزن خود را در محدوده طبيعي حفظ كرده و به ميزان كافي ورزش و فعاليت بدني داشته باشند. كنترل وزن و فعاليت بدني هر دو در ارتقاي سلامت عمومي بدن نقش دارند، علاوه بر اين، مطالعات اخير نشان داده اند كه تناسب اندام، خطر بيماري هاي لثه را كاهش مي دهد.

وي همچنين توصيه مي كند براي مراقبت از لثه و دندان ها، استفاده روزانه از مسواك و خمير دندان و همچنين مراجعه منظم به دندانپزشك و پريودونتيست (دندانپزك متخصص در زمينه تشخيص، درمان و پيشگيري از بيماري هاي لثه) ضروريست.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۹:۵۵:۳۱ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم :

فيله ماهي (شير، قباد...) 300 گرم
كنجدخام دو قاشق غذاخوري
سس خردل دو قاشق غذاخوري
شير دو قاشق غذاخوري



طرز تهيه ماهي كنجدي :
شير و سس خردل را مخلوط كنيد و فيله‌هاي پاك و آب گرفته شده را درون آن بغلتانيد، سپس فيله را در كنجد خام قرار دهيد (كمي فيله را دركنجد‌ها فشار داده و سپس با تكان كوچك كنجدهاي اضافي را بگيريد.)

فر را از قبل 220‌درجه سانتي‌گراد داغ كنيد. ماهي‌ها را روي سيني چرب شده فر بچينيد و به مدت 10 تا 12 دقيقه بپزيد. سيب‌زميني آب‌پز يا سالاد سيب‌زميني يا هر نوع سالاد تازه فصل مي‌تواند با اين ماهي سرو شود.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۹:۵۰:۲۸ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
 

مواد لازم
* نشاسته ذرت ۴ قاشق غذاخوري
* آب مرغ ۳ پيمانه
* سس سويا ۲ قاشق غذاخوري
* زنجبيل تازه رنده شده ۲ قاشق غذاخوري
* پوست ليمو رنده شده ۱ قاشق غذا خوري
* سير رنده شده ۲ قاشق غذاخوري
* ادويه ماهي ۲ قاشق غذاخوري
* نمك و فلفل به اندازه كافي
* آويشن خشك نصف قاشق چايخوري
* خرچنگ ۵ ۶ عدد
* صدف ۵ ۶ عدد
* ميگو ۱۰ عدد



طرز تهيه :
در يك قابلمه بزرگ نشاسه، ذرت، آب مرغ، سس سويا، زنجبيل، پوست ليمو، سير، ادويه ماهي، نمك، فلفل و آويشن را مخلوط كنيد و بگذاريد جوش بيايد. خرچنگ ها را اضافه كرده، ۱۰ دقيقه صبر كنيد; سپس صدف و ميگو را درون ظرف ر يخته پس از ۱۰ دقيقه، غذا را در ظرف مورد نظر بكشيد و روي آن را با جعفري تازه تزئين كنيد. توجه شود كه در قابلمه بايد بسته باشد.

 

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۹:۴۵:۳۲ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
سلامت نيوز :ازآنجايي كه كنترل جذب كالري يكي ازمهمترين جنبه هاي برنامه كاهش وزن است وفرد نبايد به دليل طعم مطبوع غذا اين مسئله را ناديده بگيرد . شما مي توانيد با محدود كردن كالري مصرفي ازغذاهاي مطبوع لذت ببريد .

به گزارش سلامت نيوز اين مطلب اطلاعاتي درمورد غذاهاي كم كالري جايگزين براي غذاهاي پركالري ارائه مي دهد.

روش هاي آشپزي كم كالري :

بخارپز:بخارپزكردن شيوه اي است كه غذا بوسيله بخارآب جوش پخته مي شود .درشيوه بخارپزمستقيم :غذا دريك سبد دردار روي بخارآب مستقيم قرارمي گيرد.درشيوه بخارپزغيرمستقيم :موادغذايي دريك ظرف دردار، دربخارآب يا برروي آب جوش قرارمي گيرد .شيوه پخت با فشار: نوعي ازبخارپزكردن است كه آب تحت فشارزياد به جوش مي آيد .بخارپزكردن يك شيوه بسيارعالي بدون چربي درآشپزي است .براي طعم داركردن آب ومعطركردن آن مي توان ازگياهان معطروادويه جات استفاده كرد .

روش بخارپزكردن معمولا براي پخت ماهي ، ايدلي(برنج بخارپزونخود)دكلا (كيك بخارپزبا آرد بنگال نخودوآرد برنج)شيريني، فريني وسبزيجاتي مانند كلم ، نخود فرنگي ،لوبيا وهويج به كارمي رود.

جوشيدن :جوشيدن شيوه اي است كه غذا درآب جوش پخت مي شود .دراين روش مواد غذايي درماهيتابه درداربا سايز متناسب با غذا با حداقل مقدارآب ، تاحدي كه به روي غذا برسد،پخته ميشود.

برشته كردن (كباب كردن) : كباب كردن پختن غذا درفريا تنوربا دماي بالاست .كباب كردن طعم غذا را خوشمزه تر مي كند. اين روش براي پخت گوشت ترد شده ،جوجه وسبزيجات وسيب زميني ، گوجه ،بادمجان ،حبوبات ،سمولينا ،خرده گندم ،ورميشل وغيره استفاده مي شود.

سرخ كردن : سرخ كردن ، پختن وسرخ كردن غذا درمقداركمي روغن درماهيتابه كم عمق است درهرنوع پختي موادبايد به يك اندازه خردشوند معمولا سبزيجاتي مانند كلم ،هويج ، لوبيا،فلفل قرمزياسبز،جوانه ي لوبيا ، پياز، گوجه ،رشته فرنگي وتيكه هاي كوچك گوشت با اين روش پخت مي شوند . اگرسبزيجات قبل ازسرخ شدن بخارپز شوند نيازبه روغن كمتري براي سرخ كردن آنها است وسريعتر سرخ مي شوند.

آهسته پختن :آهسته پختن ، پختن غذا درماهيتابه ي سرپوشيده با مقداركمي مايع (آب ، آب همان مواد غذايي يا ...) كه به آهستگي (بدون اينكه بجوشد ) بپزد.دراين روش غذا با حداقل ميزان روغن پخته وترد مي شود .اين روش بيشتربراي پختن گوشت ،مرغ و ميوه وسبزيجات استفاده مي شود.

بريان كردن (كباب كردن) : بريان كردن پخت غذا برروي حرارت مستقيم آتش وزغال يا حرارت غيرمستقيم دستگاه حرارتي برسيخ يا توري مشبك است .اين نوع پخت طعم دودي به غذا مي دهد .اين روش براي كباب كردن گوشت ترد شده ،استيك وماهي ،جگر، قلوه ، مرغ ، سبزيجات ، گوجه شكم پر، فلفل سبز، گل كلم ، كدو قلياني و غيره به كارمي رود.

آب پز : آب پز كردن غذا ، پختن غذا درحداقل مقدارآب است كه باعث مي شود كه غذا به آهستگي (بدون اينكه بجوشد) بپزد. براي طعم داركردن آب مي توان ازگياهان معطر وادويه جات استفاده كرد اين روش بيشتر براي پخت ماهي وتخم مرغ به كارمي رود.

باحرارت ملايم پختن :اين روش تركيبي ازدوروش بريان كردن وآهسته پختن است .با حرارت ملايم پختن يعني سرخ كردن گوشت وسبزيجات درحداقل ميزان روغن وبه تدريج درمقداري مايع پختن است . دراين روش سبزيجات سفت وقطعه هاي سفت گوشت ، راحت تر مي پزند .

ترد كردن :تردكردن ، قرار دادن موادغذايي (معمولا گوشت ) درتركيبي ازسركه ،روغن ، ادويه جات ، كشك وآب ليمو است . معمولا گوشت ، قبل از پختن جهت طعم دارشدن وترد شدن ، درتركيب مواد بالا (كه ماريناد نام دارد) خيسانده مي شود . درصورت دلخواه روغن نيز مي توان اضافه كرد .براي غذاهاي آسيايي سويا ، زنجفيل ،سيرو براي غذاهاي ايتاليايي مي توان گوجه اضافه كرد.




ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۹:۴۰:۱۶ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

 

اگر مي خواهيد چاق شويد و اضافه وزن پيدا كنيد حتما توصيه مي كنيم اين مطلب را بخوانيد

همين حالا قلم و كاغذ را برداريد ، يك خط كسري بكشيد، بالاي اين خط وزنتان را به كيلوگرم و زير آن قدتان را بر حسب متر به توان ۲ بنويسيد ، حاصل كسر را كه به دست آورديد اگر ۱۸ يا كمتر از آن بود، اين گزارش را بخوانيد، چون گزارش ما درباره شيوه هاي چاق شدن لاغرهاست ؛ همان ها كه حاصل كسرشان ۱۸ يا كمتر از آن شده است.
نام آزمايشي كه درباره آن صحبت كرديم bmi است كه از شيوه هاي علمي تعيين چاقي يا لاغري افراد محسوب مي شود. بر اساس اين آزمايش كساني كه حاصل كسرشان بين ۲۰ تا ۲۵ باشد وزن طبيعي و كساني كه كسرشان ۲۵ به بالا باشد اضافه وزن دارند.
اما اگر حوصله حساب و كتاب هاي پيچيده را نداريد، راهي براي محاسبه سرانگشتي اين كه لاغر يا چاق هستيد هم وجود دارد. اگر مرد هستيد قدتان را به سانتي متر بنويسيد و از ۱۰۰ كم كنيد حاصل اين تفريق وزن تقريبي ايده آل شما را نشان مي دهد، اما اگر زن هستيد بايد قدتان را به سانتي متر بنويسيد و به جاي ۱۰۰ از ۱۰۵ كم كنيد البته اين كه جثه و سن شما چقدر باشد هم در وزن ايده آل تان دخيل است، اما به هر حال اين محاسبه، رقمي تقريبي از وزني كه بايد داشته باشيد را به شما ارائه مي دهد.

گام اول براي چاق شدن، دليل لاغري را بفهميد
برليانت بزرگمهر، مشاور تغذيه و رژيم درماني در گفتگو با جام جم نخستين قدم براي چاق شدن را پيدا كردن دليل آن مي داند چرا كه معتقد است بسته به نوع لاغري راه درمان آن هم متفاوت است. مسوول كميته آموزش همگاني انجمن تغذيه ايران، در اين باره به ذكر مثال هايي مي پردازد و مي گويد: يكي از دلايل لاغري، پركاري غده تيروئيد است كه باعث افزايش سوخت و ساز در بدن مي شود. در اين صورت هر چقدر هم غذا بخوريد به دليل سوخت و ساز بالاي بدن، لاغر مي مانيد.
به گفته او، عامل ديگر لاغري بيماري بي اشتهايي عصبي است و بيماراني كه بي اشتهايي عصبي دارند براي چاق شدن بايد ابتدا، عوامل استرس زا را در اطراف خود كاهش دهند.
از سويي ديگر برخي افراد، لاغري را از خانواده هاي شان به ارث مي برند كه به گفته اين مشاور تغذيه معمولا پس از طي دوران نوجواني و جواني، چاق مي شوند. بنا به تعريف بزرگمهر، لاغري وقتي ايجاد مي شود كه دريافت انرژي از طريق مواد غذايي كمتر از مصرف آن در بدن باشد.
او اظهار مي كند: لاغر ها به ۲ گروه سالم و بيمار تبديل مي شوند. لاغرهاي سالم، معمولا در طول زمان اضافه وزن پيدا مي كنند، اما لاغر هاي بيمار، كم غذا هستند و مواد مغذي لازم به آنها نمي رسد و به همين دليل بايد به پزشك مراجعه كنند.

گام دوم، رژيم خوشمزه
اگر شما از آن دست لاغر هاي رنجور باشيد كه دليل اصلي لاغريتان فقط رژيم بد غذايي است خيلي آسان مي توانيد با تغيير اين رژيم، به مرور زمان وزنتان را به حد مطلوب برسانيد.

بزرگمهر درباره راه هاي چاق شدن با تغيير رژيم غذايي مي گويد: در رژيم غذايي براي چاق شدن از غذاهاي كم حجم و پركالري مانند كره، عسل، خرما و مغز دانه ها استفاده كنيد.

برخي لاغر ها براي چاق شدن سراغ مواد غذايي پرخطر مي روند مثلا ميزان روغن غذايشان را زياد مي كنند يا شكر و شيريني را در رژيم غذايي شان افزايش مي دهند؛ در حالي كه اين مشاور تغذيه چنين روشي را بشدت رد مي كند و معتقد است اين نوع روش ها به سلامت لاغر ها آسيب مي رساند و حتي احتمال دارد باعث بيماري هاي قلبي و عروقي شود!

گام سوم، چطور غذا بخوريم؟
محيطي كه لاغر ها در آن غذا مي خورند به گفته بزرگمهر بايد دلچسب و مطلوب باشد. فرد لاغري كه مي خواهد با غذا خوردن چاق شود، بايد غذايش را در محيطي به دور از استرس بخورد.

بزرگمهر مي گويد: اگر لاغريد سفره تان را رنگين كنيد حتي اگر شده با شاخه گلي. غذايتان بايد خوش طعم و خوشبو باشد و به هيچ وجه با اصرار ديگران، زيادتر از حد توان تان غذا نخوريد چون در اين صورت از غذا دلزده مي شويد و در دفعات بعدي حوصله خوردن نخواهيد داشت.
او مي افزايد: زياد كردن وعده هاي غذايي يكي از راه هاي چاق شدن است، حتي اگر در هر وعده ميزان غذاي مصرفي تان كم باشد. بنا بر گفته هاي اين مشاور تغذيه، خوردن آب با فاصله كمي از آغاز يا پايان وعده هاي غذايي، براي لاغر ها ضرر دارد، چون شيره هاي گوارشي را رقيق مي كند و غذا به درستي هضم نمي شود.

گام چهارم ، لاغر شكم قلنبه نشويد!
شما هم شنيده ايد برخي لاغر ها مي گويند اگر ورزش كنند آب مي شوند و به همين دليل در طول رژيم غذايي شان براي چاق شدن، از جايشان تكان نمي خورند، مي دانيد نتيجه اش چه مي شود؟ يك شكم قلنبه !
مسوول كميته آموزش همگاني انجمن تغذيه ايران در اين زمينه تاكيد مي كند: ورزش نكردن در لاغر ها باعث چاقي موضعي مي شود و براي جلوگيري از چنين اتفاقي، آنها بايد ورزش و پياده روي را در برنامه هاي روزانه خود بگنجانند.
او مي گويد: بي تحركي عضلات لاغر ها را ضعيف مي كند در حالي كه ورزش عضلات آنها را قوي و بزرگ مي كند و حتي بر اشتهاي شان اثر مي گذارد. بزرگمهر البته تاكيد مي كند كه پياده روي نبايد با فاصله اي نزديك از آغاز غذا خوردن انجام شود چون احتمال دارد، اشتها را كور كند و به همين دليل بايد ميان ورزش و غذا خوردن فاصله بيندازيد.




ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۹:۳۴:۴۸ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]





مواد لازم


گوشت خورشتي يك كاسه ماست‌خوري
لوبيا خردكرده 4 فنجان
رب گوجه‌فرنگي دو قاشق غذاخوري
برنج دو فنجان
روغن يك فنجان
نمك، فلفل، زعفران و زردچوبه به مقدار لازم
پياز يك عدد
سيب‌زميني درشت دو عدد

با اين مقدار مواد لازم به اندازه يك ديس متوسط از ”‌ لوبياپلو با گوشت خورشتي “ خواهيم داشت.

مواد لازم براي تهيه‌ي لوبياپلو با گوشت خورشتي


دو قاشق غذاخوري رب گوجه‌فرنگي، معادل 80 گرم. يك كاسه ماست‌خوري گوشت خورشتي، معادل 250 گرم




چهار فنجان لوبيا درشت خردكرده، معادل 300 گرم. دو عدد سيب‌زميني درشت، حدود 400 گرم براي تهيه ته ديگ




نمك، فلفل، زعفران و زردچوبه به ميزان لازم



يك فنجان روغن، معادل صد گرم. يك عدد پياز متوسط، معادل 100 گرم.




دو فنجان برنج، معادل 260 گرم

طرز تهيه لوبياپلو با گوشت


چهار فنجان لوبيا را درشت خرد كرده با كمي نمك و آب حدود نيم ساعت مي‌گذاريم تا پخته شود و آب آن تبخير شود.



گوشت خورشتي را ريز خرد كرده، با آب و كمي نمك و فلفل مي‌پزيم.


يك عدد پياز را در يك فنجان روغن سرخ مي‌كنيم سپس زردچوبه و دو قاشق غذاخوري رب گوجه‌فرنگي به آن اضافه كرده، تفت مي‌دهيم. در آخر لوبيا و گوشت پخته را اضافه كرده تا مايه لوبياپلو آماده شود.


دو عدد سيب‌زميني درشت را پوست كنده، براي تهيه ته ديگ، مطابق شكل، به صورت گل، برش مي‌زنيم.


برنج را به صورت آبكش مي‌پزيم. سيب‌زميني‌هاي برش خورده را ته قابلمه مي‌چينيم. بعد روي آن برنج آبكش شده را با مايه لوبياپلو (لابه لا) در قابلمه مي‌كشيم. در آخر مي‌توان كمي زعفران آب كرده روي برنج سفيد ريخت.


قابلمه را روي شعله گذاشته تا برنج دم بكشد. بعد از حدود نيم الي يك ساعت لوبياپلو آماده مي‌باشد. آن را در ظرف مي‌كشيم و ته ديگ‌هاي سيب‌زميني را دور آن مي‌چينيم.


مي‌توان كمي سس گوجه روي ته ديگ به شكل گل ريخت تا غذا آماده پذيرايي شود و يا سيب‌زميني‌ها را به صورت ساده برش زد و مطابق شكل تزئين كرد. نوش جان

كالري اين غذا


مقدار كالري موجود در كل غذا 2700 كيلوكالري مي‌باشد.


مقدار كالري موجود در يك قاشق غذاخوري لوبياپلو حدود 50 كيلوكالري مي‌باشد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۹:۲۹:۱۰ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
دلمه ماهي با سس پنير



آب ليمو ترش ، سير له شده ، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده قطعات ماهي را مدت ۲ تا ۳ ساعت در آن بگذاريد تا طعم بگيرد . برگ سفناج را ۳۰ ثانيه در آب گرم بگذاريد تا نرم شود بعد زير آب سرد...


مواد لازم براي آشپزي

▪ برگ اسفناج درشت ۱۰۰ گرم يا ۱۰ تا ۱۲ عدد درشت
▪ ليمو ترش ۱ عدد
▪ پودر سير يا سير له شده ۱ قاشق چايخوري
▪ آب ماهي ۲/۱ فنجان
▪ پيازچه خرد شده ۲ قاشق سوپخوري
▪ فيله ماهي ۴ قطعه ( هر كدام ۱۵۰ گرم)
▪ نمك و فلفل به مقدار لازم
▪ پنير خامه اي ۱۰۰ گرم

● چگونگي تهيه


آب ليمو ترش ، سير له شده ، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده قطعات ماهي را مدت ۲ تا ۳ ساعت در آن بگذاريد تا طعم بگيرد . برگ سفناج را ۳۰ ثانيه در آب گرم بگذاريد تا نرم شود بعد زير آب سرد بگيريد تا تر و تازه شود بعد در سيني پهن كنيد و فيله ماهي را روي اسفناج قرار داده آن را لوله كنيد و ماهي هاي آماده را مدت ۲۰ تا ۲۵ دقيقه داخل بخار پز بپزيد . آب ماهي را با پنير خامه ايي و پيازچه خرد شده روي حرارت ملايم بگذاريد تا فقط گرم شود . دلمه ماهي را داخل ظرف مناسبي قرار داده و سس پنير و پيازچه را روي آن بريزيد . مدت زمان پخت نيم ساعت است . اين مقدار براي ۴ نفر در نظر گرفته شده است .


▪ توجه
۱) انتخاب صحيح ماهي
۲) رعايت زمان پخت در بخارپز



ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۹:۲۳:۳۵ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]



مواد لازم :

سيب زميني 3 عدد
پياز سرخ كرده 2 ليوان
سبزي ترخون خرد شده 1 فنجان
پودر اويشن 4 قاشق غذا خوري
تخم مرغ 4 عدد
پنير پيتزا ورقه 5 عدد
نمك ،فلفل ،زردچوبه به ميزان لازم
لوبيا پخته شده ۲ ليوان



طرز تهيه:
ابتدا سيب زميني ها را به صورت مربع ريز خورد كرده و در روغن سرخ ميكنيم بعد درظرف گودي پياز سرخ كرده سيب زميني سرخ كرده سبزي.آويشن ولوبيا پخته شده را همراه با تخم مرغ و نمك فلفل زردچوبه خوب مخلوط كرده بعد در تابه روغن ريخته مواد را داخل تابه ميريزيم روي ان پنير پيتزا ورقه اي قرار ميدهيم با حرارت ملايم تا زير كوكو خوب سرخ شود و پنير روي ان اب شود اين كوكو نياز به برگرداندن ندارد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۵:۱۵:۲۶ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
طرز تهيه كباب يوناني


مواد لازم:
گوشت فيله پاك كرده :: 1 كيلوگرم
فلفل سبز دلمه :: 2 تا 3 عدد
پيازمتوسط :: 2 تا 3 عدد
كره :: 100گرم
نمك وفلفل :: به مقدار كافي

طرزتهي
ه

گوشت را ازطول به طول يك انگشت به يك اندازه مي بريم وبعد آنرا از قطر به دو تا سه قسمت تقسيم مي نماييم (بسته به قطر فيله)
به طوركلي اين كباب بايد تقريبا به قطر دو انگشت باشد يكي از پيازها را رنده كرده آب آن را با دو قاشق روغن زيتون و كمي فلفل مخلوط مي نماييم و گوشت را چند ساعت دراين سس مي خوابانيم در صورت نداشتن فرصت كافيست گوشت را با اين سس مخلوط نماييم بعد گوشت را به ترتيبي كه يك تكه گوشت يك تكه فلفل و يك تا دو پر پياز به سيخ مي كشيم و روي حرارت ملايم كباب مي كنيم و گاهي روي كباب كمي كره آب كرده مي ماليم و در اواخر طبخ كمي نمك به دو طرف سيخ مي پاشيم و در آخر كمي كره روي كباب ها مي گذاريم.




ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۵:۰۹:۰۴ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ]
.: Weblog Themes By bornablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 28
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب