,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,پ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, , - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

khabarnamema
khabarnamema

سيب پلو

مواد لازم


• 2 پيمانه برنج

• 3 پيمانه آب

• 2-3 عدد سيب زميني متوسط

• شويد خشك

• نمك

• 2 قاشق غذاخوري روغن زيتون


طرز تهيه

1. برنج را بشوييد و با نمك، حدود دو ساعت خيس كنيد. سيب زميني ها را نيز نگيني خرد كنيد.

2. برنج، روغن زيتون و سيب زميني را در پلوپز بريزيد. هر زمان آب برنج تبخير شد پلو پز را چند لحظه خاموش

كنيد، برنج را در ظرفي ديگر خالي كنيد. در پلوپز كمي روغن بريزيد و يك لايه سيب زميني يا نان به عنوان

ته ديگ بگذاريد. سپس از برنج يك كف*گير روي ته*ديگ بريزيد و بعد شويد بپاشيد. همين مراحل را تكرار

كنيد و دم كني بگذاريد.


3. اين پلو را با گوشت قلقلي، مرغ يا ماهيچه سرو مي كن


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۵:۰۱:۰۵ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم


ماكاراني ( پاستا ) 1 بسته
گوجه فرنگي 3 تا 4 عدد
ليمو ترش 1 عدد
خامه 100 گرم
روغن 1/2 پيمانه
نمك و فلفل به مقدار لازم

طرز تهيه
در يك قابلمه مقداري آب را به جوش آوريد و بعد پا ستاها را اضافه كنيد و نمك را به اندازه اضافه كنيد. بعد آبكش كنيد و زير آب سرد نگيريد بعد در يك قابلمه مناسب كمي روغن بريزيد و روي حرارت بگذاريد پا ستا هاي آبكش شده درونش بريزيد و يك تفت دهيد بعد در يك ماهي تابه ديگر گوجه فرنگي ها را نگيني خرد كنيد و با كمي كره يا روغن تفت دهيد و از حرارت برداريد و خامه را اضافه كنيد و بعد پاستا را در ظرف مد نظر بريزيد و از سس


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۴:۵۴:۲۰ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
كوفته از انواع غذاي ايراني است كه نوع خاصي از آن چون مخصوص تبريز است، كوفته تبريزي ناميده مي شود و روش تهيه منحصربفردي دارد.

مواد لازم:
گوشت 2بار چرخ شده نيم كيلو
لپه پخته نيم كوب شده يك فنجان
رب گوجه فرنگي 2 قاشق سوپخوري
برنج نيم پز شده يك دوم فنجان
تخم مرغ كامل 2 عدد
پياز رنده شده يك دوم فنجان
تره و مرزه خرد شده يك دوم فنجان
روغن 2 قاشق غذاخوري
زردچوبه،نمك وفلفل به قدر كافي
مواد داخل كوفته:
پياز سرخ شده 2قاشق سوپخوري
مغزگردو خرد شده يك دوم فنجان
زرشك 2قاشق سوپخوري
تخم مرغ آبپز 2-1 عدد
خلال بادام 2قاشق سوپخوري

طرز تهيه:
در ظرف بزرگي گوشت چرخ كرده ، پياز رنده شده، تره ، مرزه ، تخم مرغ ها ، لپه ، برنج ، نمك و فلفل و زردچوبه را مخلوط كرده و با گوشت كوب در حدود 6-5 دقيقه مي كوبيم تا مايع كوفته چسبندگي پيدا كند و سپس وسط مايع گوشتي را كمي باز كرده و مواد داخل كوفته را (كه ميزان آنها در بالا گفته شده است)درون آن قرار داده و در حالي كه دستمان را با آب آغشته مي كنيم، تكه هاي گرد شده را خوب غلطانده و در قابلمه مناسبي روغن و رب را كمي تفت مي دهيم و 3 ليوان آب اضافه كرده و بعد از جوش آمدن شعله را ملايم كرده و كوفته را به آرامي درون قابلمه قرار مي دهيم و در ديك را نمي گذاريم چونكه كوفته بلافاصله ترك برمي دارد.
زماني كه يك طرف كوفته خودش را گرفت، به آرامي آن را بر مي گردانيم و مي گذاريم طرف ديگر آن خودش را بگيرد و پخته شود.اگر كوفته به آب بيشتري نياز داشت، كمي آب گرم به آن اضافه كنيم تا كاملاً كوفته پخته و سس آن كمي غليظ شود.

جلوگيري از وارفتن كوفته تبريزي
اگر اولين بارتان است كه كوفته درست مي كنيد حتما با مشكل وارفتگي كوفته ها مواجه شده ايد . سه راه حل ساده براي اين مشكل وجود دارد.
1-براي اينكه كوفته هاي شما در آب از هم نپاشد ، قدري آرد و تخم مرغ به مواد آن بيافزائيد.
2_ مي توانيد مقداري عدس خام را چرخ كرده و در موادتان از آن استفاده كنيد.
3_ پس از گلوله كردن كوفته ها و قرار دادن در قابلمه،حرارت آتش را زي�


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۴:۴۷:۳۸ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
مواد لازم:

برنج=2 پيمانه

انار دانه شده= يك و نيم پيمانه

خلال پسته= يك سوم پيمانه

گشنيز تازه خرد شده=1 پيمانه

پودر تخم گشنيز= 1قاشق مربا خوري

كشمش پلويي=نصف پيمانه

زعفران=به مقدار لازم


طرز تهيه:

مرحله 1
- برنج را با آب و نمك خيس كرده، سپس به روش معمول آبكش كنيد.


مرحله 2 - مابقي مواد لازم را با يكديگر مخل كرده و هنگام دم كردن برنج، يك رديف برنج ريخته، يك رديف مخلوط انار


و همينطور ادامه دهيد تا آخر و نهايتا اجازه دهيد برنج دم بكشد.


مرحله 3 - هنگام كشيدن برنج مقداري كره و زعفران روي برنج داده و سپس در بشقاب يا ديس مو

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۴:۴۰:۴۷ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم :


بيسكويت پودر شده : 1پيمانه

پودر نارگيل : 1/4 پيمانه

كره : 100 گرم

عسل ياشربت غليظ : 1/4 پيمانه

شكلات براي تزيين



طرز تهيه:


بيسكويت پودرشده+پودر نارگيل رو مخلوط ميتونيد ادويه مورد نظر هم اضافه كنيد من هل ريختم
كره را روي حرارت ملايم گذاشته عسل رو هم اضافه كنيد مواد وقتي ذوب شده ومخلوط شدن به
مخلوط بيسكويتها اضافه ميكنيم خوب مخلوط ميكنيم ته ظرف پيركس رو خوب چرب كرده مواد را
پهن ميكنيم بعد شكلات ذوب شده چندساعت در يخچال قرار داده بعد برش ميزنيم





















ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۴:۳۴:۰۷ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

موادلازم:

بستني نصف ليوان
موز يك عدد
ماست يك چهارم ليوان
هويج ريز رنده نصف ليوان

عسل دو قاشق غذاخوري




طرز تهيه:
موز پوست كنده را درسته در ته قالب قرار دهيد(ظرفهاي پلاستيكي مربع مستطيل مخصوص فريزر براي اين كار ايده ال است ). ماست و عسل را تركيب كرده ،بستني و هويج را به ان اضافه كنيد.همزده در قالب بريزيد، طوريكه روي موز را بپوشاند بمدت يك ربع تا نيم ساعت در فريزر قراردهيد.

دسر اماده است ان را به طرف مورد نظر منتقل كرده با يك چاقوي تيز به ورقه هايي به قطر يكسانت برش دهيد.(اگر كالري دريافتي برايتان مهم نيست ميتوانيد از خامه فرم گرفته يا ماست خامه اي، كشمش يا انواع مربا در اين دسر استفاده كنيد) . اگر دسر مدت بيشتري در فريزر بماند حالت بستني يخي پيدا ميكند.

نكته:
اگر از بستني وانيلي در اين دسر استفاده كنيد به مراتب زيبا تر خواهد بود.من از بستني شكلاتي استفاده كردم.كيفيت بستني و ماست استفاده شده تاثير زيادي در طعم دسر ايجاد ميكند.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۴:۲۶:۵۶ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

كباب گوجه

مواد لازم:


4 عدد گوجه فرنگي بزرگ
200 گرم گوشت چرخ كرده
1 عدد پياز كوچك
1 عدد فلفل قرمز كوچك
1 قاشق چاي خوري رب گوجه فرنگي
فلفل قرمز پرك
نمك و فلفل به مقدار لازم
1/3 فنجان آب
1/3 فنجان روغن زيتون


طرز تهيه:


فلفل قرمز و پياز رو ريز خورد مي كنيم.


گوشت چرخ كرده رو با پياز و فلفل قرمز خوردشده و نمك و فلفل قرمز و فلفل سياه مخلوط مي كنيم و كمي ورز ميديم تا چسبندگي پيداكنه.


روي گوجه فرنگي ها با كارد تيز برشهايي به فاصله 2-3 سانت ميزنيم طوري كه تكه هاي گوجه به هم متصل باشند و بتوانيم تكه هاي گوشت رو لابه لاشون جا بديم.از مخلوط گوشت چرخ كرده گوله هايي اندازه گردو برميداريم به صورت كباب هاي كوچك درمياريم و لابلاي لايه هاي گوجه فرنگي مي چينيم.
گوجه هاي پرشده با گوشت رو داخل يك قابلمه كم عمق مي چينيم و كمي نمك ميزنيم و آب و روغن رو كنارش ميريزيم و روي حرارت ملايم 40 دقيقه مي پزيم،
فدات شم خاله جونم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۴:۲۰:۲۸ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

آماده سازي : 20 دقيقه
پخت : 40 دقيقه

مواد لازم جهت براي 6 نفر :

خرما هسته جدا شده 1 و 1/4 پيمانه 250 گرم
آب جوش 1 پيمانه
هل پودر شده 1/4 ق غ
تخم مرغ بزرگ 4 عدد
شكر 1 پيمانه
روغن 3/4 پيمانه
وانيل 1ق چ
آرد 2 و 1/2 پيمانه
پكينگ پودر 1 ق غ
دارچين 1 ق غ
نمك 1/2 ق چ
جوش شيرين 1/2 ق چ






مواد لازم براي سس كاراملي :

* شكر قهو ه اي 3/4 پيمانه
خامه 1/2 پيمانه
كره 50 گرم






* شكر قهو ه اي البته از شكر سفيد هم ميتونيد استفاده كنيد

دستور تهيه :
فر را روي حرارت 170 درجه روشن تا گرم شود
ابتدا خرما هسته جدا شده را با آب جوش مخلوط كرده سپس مدت چند دقيقه روي حرارت ملايم گذاشته و با كمك پشت چنگال خرما را نرم ميكنيم (اگر بتوانيد بعد با الك صاف كنيد تا پوست خرما كاملا گرفته شود بهتر است)


تخم مرغها را با شكر خوب هم زده تا كرمي شود سپس روغن و وانيل و مخلوط خرما را اضافه و دوباره خوب هم ميزنيم /مخلوط آرد و پكينگ پودر الك شده (3 بار) با دارچين و جوش شيرين و نمك را در طي سه مرحله به مخلوط خرما اضافه مي كنيم تا مواد به خورد هم برود .

مواد را در قالب چرب شده و آرد پاشي شده ميريزيم و در فر به مدت 35 دقيقه در فر مي پزيم و بعد از پختن و كمي خنك شدن سس كاراملي رو روي كيك ميريزيم و با كمي پسته خلالي شده تزئين ميكنيم .

طرز تهيه سس كاراملي :
ابتدا شكر را روي حرارت گذاشته تا شكر ذوب شود بعد كره و خامه را به مخلوط اضافه ميكنيم و هم ميزنيم مدت چند دقيقه روي حرارت بماند بعد برميداريم بعدا از خنك شدن روي كيك ميريزيم .


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۴:۱۳:۵۵ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
به نام خدا


سلام امروز روش پخت مرغ شكم پر رو گذاشتم اميدوارم خوشتون بياد...

مواد اوليه:
مرغ كامل با پوست 1 عدد
كشمش يك پيمانه
گردو يك پيمانه
زرشك نيم يك پيمانه
هويج 2-3 عدد
پياز 2-3 عدد
فلفل دلمه 1-2 عدد
گوجه 1-2 عدد
نمك و زردچوبه و ادويه مرغ(اگه داريد) به مقدار لازم
روغن زيتون 1 قاشق غذاخوري(در صورت تمايل)
تنورك پخت(كيسه مخصوص فر)و نخ و سوزن
روش پخت




  • يك پياز متوسط را خورد كرده و كمي تفت دهيد
  • كشمش و گردو را به آن اضافه كنيد و خوب تفت بديد در آخر هم زرشك را اضافه كنيد تا زياد سرخ نشه
  • مرغ را كاملا تميز كنيد و بذاريد آبش بره
  • بهتره گردنشو جدا كنيد و چربي هاي اضافه را بگيريد اما حواستون باشه پوست گردن جدا نشه از بدن مرغ
  • نمك زردچوبه و ادويه را با هم مخلوط كنيد و با دست روي مرغ بماليد البته زير پوست مرغ(تا جايي كه ميشه همه جاشو بااين مواد آغشته كنيد)
  • گردن مرغ را داخل بدنش بذاريد(اگه جداش كرديد) و قسمت بالايي مرغ را بدوزيد
  • موادي كه آماده كرديد را توي شكم مرغ بريزيد و ته مرغ را هم بدوزيد
  • ظرف مناسب انتخاب كنيد و به اندازه لازم از تنورك جدا كرده يه سرش را با نخ ببنديد و توي ظرف بذاريد فر را هم روشن كنيد تا گرم بشه
  • توي تنورك راپياز حلقه شده گوجه حلقه شده وفلفل دلمه بچينيد
  • روي پوست مرغ را روغن زيتون بماليد و پاهاي مرغو با نخ به هم ببنديد!
  • مرغ را داخل تنورك قرار بديد و هويج ها را برش بديد اطرافش بذاريد
  • سمت باز تنورك را هم با نخ محكم ببنديد
  • با سوزن چندتايي سوراخ روي كيسه بزنيد و ظرف را توي فر بذاريد
  • بسته به ميزان حرارت(180 تا 200 فارنهايت)زمان پخت اين غذا از 1ساعت و نيم تا دو ساعت طول ميكشه.






ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۴:۰۵:۵۴ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

كيك كاراملي










براي شروع شما يك بسته كرم كارامل را با يك و نيم ليوان شير مخلوط كنيد و بزاريد روي حرارت. مرتب هم بزنيد تا به جوش بياد شعله رو براي يك دقيقه كم كنيد و بعد خاموش كنيد. بريزيد داخل قالب مورد نظر كه بهتره از اين مدل تو خالي باشه.

وقتي مطمئن شديد كه دسر كامل بست بريد سراغ درست كردن كيك. انتخاب نوع كيك هم با خودنوته. فرقي نميكنه كه چي باشه اما ترجيحا شكلاتي يا كاكائويي باشه كه بعدا زيباتر ميشه. من چون پودر كاكائوم تموم شد مجبور شدم ساده درست كردم. در عوض روش يكم شكلات چيبسي ريختم.مواد كيك رو بريزيد روي دسر كارامل.

حالا قالب كيك رو بزاريد داخل يه ظرفي كه تا نيمه پر آب كرديد.

وقت گذاشتن داخل فر هست. با دماي هميشگي 180 درجه. فر هم از يك ربع قبل گرم شده باشه. زمان ميديد تا كيك بپزه. وقتي از فر خارج كرديد داخل همون قالب بمونه تا خنك بشه و كارامل مجددا ببنده. ميتونيد داخل يخچال هم بزاريد و بعد از چند ساعت سرو كنيد.

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۳:۵۹:۱۹ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ]
.: Weblog Themes By bornablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 28
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب