,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,پ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, , - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

khabarnamema
khabarnamema

مواد لازم:يك و يك دوم فنجان كره نرم شده.
2 فنجان شكر سفيد
4 عدد تخم مرغ
يك قاشق چاي خوري وانيل
5 فنجان آرد
2 قاشق چاي خوري بكينگ پودر
يك قاشق چاي خوري نمك





طرز تهيه:
براي تهيه اين كوكي لذيذ ابتدا در يك كاسه بزرگ خامه ،شكر و كره را با هم تركيب كنيد و هم بزنيد تا نرم شوند.
تخم مرغ ها را نيز با وانيل مخلوط كرده و هم بزنيد.حالا به مواد قبلي بيفزاييد.
آرد را با بكينگ پودر و نمك مخلوط كنيد ودر 3 مرحله به مواد اضافه كنيد.
خمير بدست آمده را بپوشانيد و حداقل يك ساعت در يخچال خنك كنيد.
فر را روي 400 درجه فارنهايت يا 200 درجه سانتي گراد قرار دهيد .روي سيني پخت كاغذ روغني قرار دهيد .
خمير را پس از يك ساعت از يخچال خارج كنيد .پهن كنيد و شكل دهيد.هر شكلي كه دوست داريد به خمير بدهيد.
كوكي ها را روي كاغذ روغني با فاصله قرار دهيد و 10 دقيقه در فر بپزيد.سپس اجازه دهيد تا به طور كامل خنك شوند.
روي كوكي ها را مي توانيد با خامه كه با رنگ هاي خوراكي مجاز به رنگ دلخواه در آورده ايد تزيين كنيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۳:۵۲:۱۰ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم:

آرد: سه پيمانه شير: يك پيما نه شكر: يك قاشق غذاخوري نمك: يك قاشق چايخوري بكينگپودر: دو قاشق چايخوري پر روغن مايع: دو قاشق غذاخوري پنير پيتزا: 100 گرم



طرز تهيه خمير باقلواي گوشت:

تمام مواد خشك را دو بار الك كنيد و بعد شير و روغن را به آنها اضافه كنيد و مخلوط كرده، روي آن را بپوشانيد و در جاي تاريك گذاشته و دو ساعت به آن استراحت دهيد . لازم است بدانيد كه اين خمير براي تهيه انواع پيراشكي، قطاب، نان، و نان پيتزا و سمبوسه استفاده ميشود .
مواد لازم ميان باقلوا:
گوشت چرخ كرده: 100 گرم
فلفل دلمه اي: نصف فنجان
ذرت: يك فنجان
پياز:دو قاشق غذاخوري
نمك و فلفل: به ميزان لازم
رب گوجه: يك قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
ابتدا پياز را نگيني خرد كنيد و سپس با كمي روغن تفت دهيد. گوشت چرخكرده را به همراه ذرت، فلفل دلمهاي و رب گوجهفرنگي به پياز اضافه كنيد. در نهايت با افزودن نمك و فلفل اين مواد را از روي حرارت برداريد.
در اين مرحله خمير را نصف و به ضخامت كمتر از نيم سانتيمتر آن را باز كنيد. كف ظرف نچسبي را چرب كرده و يك قسمت از خمير باز شده را كف آن پهن كنيد، به طوري كه ديوارههاي ظرف با خمير پوشيده شود. مايع گوشتي را روي خمير بريزيد و پنير پيتزا را روي آن بپاشيد. خمير دوم را روي آن قرار دهيد و كنارههاي آن را به لايه اول متصل كنيد. در نهايت مقداري زرده تخممرغ را روي خمير بماليد و كمي كنجد روي آن بپاشيد. اين غذا را به مدت 30 تا 40 دقيقه در حرارت 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا روي آن طلايي شود.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۳:۴۴:۳۹ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]


مواد لازم:

  • سفيده تخممرغ 3 عدد
  • شكر دانهريز 40 گرم
  • پودرشكر 180 گرم
  • پودربادام 125 گرم
  • رنگ آبي، اسانس ليمو از هر كدام چند قطره



روش تهيه:

1. براي تهيه خمير ماكارون فر را اگر گازي بود روي 150 و اگر برقي بود روي 140 درجه سانتيگراد تنظيم كرده گرم ميكنيم.

2. كف سيني فر را كاغذ روغني پهن كرده، آن را چرب ميكنيم. ابتدا سفيدههاي تخممرغ را با همزن برقي هم ميزنيم تا پف كند. سپس آرامآرام شكر دانه ريز را به سفيده اضافه كرده، به همزدن ادامه ميدهيم تا حالت فومي شكل پيدا كند.

3. پودرشكر و پودربادام را با يكديگر آسياب كرده و خوب مخلوط ميكنيم و توجه داريم كه به واسطه چربي بادام مخلوط ما حالت خميري شكل پيدا نكند. رنگ و اسانس را نيز به مواد اضافه كرده و مواد خشك را در سه مرحله توسط ليسك به خورد سفيدهها ميدهيم. يك ماسوره ساده به قطر دو سانتيمتر داخل كيسه قيف قرار ميدهيم.

4. مايه را داخل قيف ريخته دايرههايي به قطر سه تا چهار سانتيمتر از مايه روي كاغذ ميگذاريم. سيني را چند بار روي ميز ميكوبيم و به مدت 30 دقيقه در دماي محيط استراحت ميدهيم تا رويه ماكارونها حالت چسبنده نداشته باشد سپس آن را به مدت 20 دقيقه روي پنجره وسط فر قرار ميدهيم. بين ماكارونها از مخلوط خامه، مارمالاد به (بدون شهد) وچند قطره آب ليموترش استفاده ميكنيم.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۳:۳۷:۱۹ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

اگر براي مهماني هايتان معمولا چند مدل سالاد آماده مي كنيد، سالاد ژله اي را فراموش نكنيد. شما با همين روش مي توانيد انواع و اقسام سالادهاي قالبي دكوراتيو را درست كنيد و با آن پز دهيد.


مواد لازم براي لايه اول:


  • 3 ق چ پودر ژلاتين
  • 1 ق چ شكر
  • 1 فنجان آب
  • 4 /1 ق نمك
  • 1 عدد كلم بروكلي
  • 2 عدد هويج
  • 12 عدد گوجه گيلاسي
  • 3 قطره اسانس ليمو



مواد لازم براي لايه دوم:


  • 1 عدد سينه مرغ
  • 3 عدد سيبزميني متوسط
  • 1 عدد هويج پخته
  • 2 عدد خيار شور
  • 2 ق س جعفري
  • 2 /1 پيمانه سس مايونز
  • نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • 1 عدد پياز خرد شده



طرز تهيه لايه اول:

1. در ظرف مناسبي آب، پودر ژلاتين و شكر را مخلوطكنيد سپس ظرف را روي حرارت غيرمستقيم قرار دهيد تا ژلاتين كاملاًحل شود. بعد از حل شدن ژلاتين، نمك و اسانس ليمو را اضافه كنيد. مواد را داخل يك ظرف بريزيد و آن را در يخچال به مدت 10 دقيقه قرار دهيد سپس نيمي از مخلوط ژلاتين آماده را در ظرف بريزيد و دوباره به مدت 20 دقيقه داخل يخچال قرار دهيد تا سفت شود.

2. كلم بروكلي و هويجها راخردكنيد و بشوييد. گوجهفرنگي را هم از وسط نصف كنيد سپس آنها را بخارپزكنيد.حالاظرف را از فريزر خارج كنيد و مواد بخارپز شده را روي آن بچينيد.باقيمانده مخلوط ژلاتين را روي مواد بريزيد و سپس ظرف را به مدت 20 دقيقه ديگر در يخچال بگذاريد تا كاملاًخودش را بگيرد.

طرز تهيه لايه دوم:

1. سينه مرغ را همراه با مقداري پياز،آب،نمك،فلفل و زردچوبه در يك قابلمه روي حرارت بگذاريد تا بپزد. هويج و سيبزميني را هم بپزيد. بعدازاينكه مرغ پخت، آن را ريشريش كرده، كنار بگذاريد. سيبزميني و هويج راهم بعدازاينكه پخته شدند،رنده كنيد. خيار شورهارا هم خردكنيد.

2. اكنون سينه مرغ ريشريش شده،سيبزميني و هويج رنده شده و خيار شور خردشده را همراه با جعفري خرده شده، نمك، فلفل و سس مايونز در يككاسه مناسب باهم مخلوطكنيد. قالب را از داخل يخچال بيرون آوريد و مخلوطي را كه آماده كردهايد را روي آن بريزيد و به مدت 3 ساعت ظرف را در يخچال قرار دهيد تا مواد سرد و سفت شوندسپس آن را در ظرف مناسبي برگردانيد.



ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۳:۲۹:۴۹ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

طرز تهيه عدسي بادمجون
مواد لازم :
1 عدد پياز برگ خلال و سرخ شده
1 حبه سير حلقه حلقه سرخ شده
2 عدد بادمجون
عدس به مقدار لازم
كشك
نمك ، فلفل ، ادويه ، زرد چوبه و زعفران به مقدار لازم

عدس ها را در قابلمه ريخته و روي حرارت ملايم ميگذاريم تا بپزد و بعد بادمجون هاي برش داده شده را سرخ مكنيم و به عدس هاي پخته و آبكش شده اضافه ميكنيم و بعد با گوشكوب آنها را مخلوط كرده و نمك
، فلفل ، ادويه ، زرد چوبه و زعفران را به مواد اضافه كرده و روي حرارت قرار ميدهيم و بعد كم كم كشك را اضافه ميكنيم و در آخر همه مواد را در ظرف مورد نظر ريخته و با سير ، پياز ، نعنا سرخ شده و كشك تزئين ميكنيم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۳:۲۲:۱۷ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

 



يك قوري چاي رقيق دم كنيد و بعد از اينكه آن را از روي حرارت برداشتيد، چند برگ نعناع تازه در آن بريزيد. بعد از اينكه چاي سرد شد، مقداري شكر در آن بريزيد، سپس چند ليوان را از يخ و پودر يخ پر كنيد و چاي را روي يخها بريزيد. با چند برگ نعناع ريحانها را تزيين كنيد.

البته خونوادهي ما چاي سردو فقط يه يخ اضافه ميكنيم

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۳:۱۴:۳۷ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

دليل سوئيسي ناميده شدن اين سوفله پنير گروير (Gruyer) بهكار رفته در آن است وگرنه آشپزي سوئيس تركيبي از آشپزي آلمان، فرانسه و ايتالياست كه در همسايگي اين سرزمين آرام و زيبا قرار دارد.






مجله سيب سبز: دليل سوئيسي ناميده شدن اين سوفله پنير گروير (Gruyer) بهكار رفته در آن است وگرنه آشپزي سوئيس تركيبي از آشپزي آلمان، فرانسه و ايتالياست كه در همسايگي اين سرزمين آرام و زيبا قرار دارد. گروير يك پنير نسبتا سفت سوئيسي است كه با پنير گودا جايگزين شده است. براي تهيه اين رسپي كار سختي پيشرو نداريد. دفعه بعد كه براي خريد رفتيد 3-2 عدد سيبزميني درشت گرفته و براي تهيه اين سوفله آسان و جذاب استفاده كنيد.


مواد لازم:



  • سيب زميني 4 عدد بزرگ
  • خامه 4 قاشق غذاخوري
  • ترخون
  • زرده تخم مرغ 2 عدد
  • نمك و فلفل به اندازه كافي




ميز 4 نفره:

1. چهار عدد سيبزميني بزرگ و بيضي مانند را با اسكاچ بشوييد، اما مواظب باشيد كه پوست آنها كنده نشود. همه جاي سيبزمينيها را با چنگال سوراخ كنيد و براي يك تا يك و نيم ساعت در فر كه از قبل با دماي 220درجه سانتيگراد داغ كردهايد، بپزيد. سيبزمينيها را بعد از آن از فر خارج كرده و دماي فر را تا 180 درجه سانتيگراد كم كنيد.

2. سيبزمينيها را نصف كرده و داخل آنها را با قاشق خالي كنيد، سپس پوستها را براي 20 دقيقه ديگر داخل فر بگذاريد تا برشته شوند. گوشت سيبزميني را پس از سرد شدن در يك كاسه با چنگال له كنيد و با 100 گرم كره نرم شده، يك قاشق غذاخوري شويد يا ترخون ساطوري، 4قاشق غذاخوري خامه سفت و دو عدد زرده تخممرغ مخلوط كنيد و كمي نمك و فلفل بزنيد.

3. دو سفيده تخممرغ را آنقدر با همزن برقي با سرعت بالا بزنيد تا سفت و سفيد شود و اگر كاسه را برگردانيد، نريزد. سفيده را هم با قاشق چوبي، به آرامي و با همزدن دوراني با بقيه مواد مخلوط كنيد و مراقب باشيد پف سفيده نخوابد. داخل پوست سيبزمينيها را با مايه تا كمي بالاتر از لبهها پر كنيد و براي 24 دقيقه با 180 درجه بپزيد. سپس با ماست خامهاي يا مايونز پر كنيد.

ارزش غذايي:

يك تكه پنير به اندازه يك قوطي كبريت يا حدود 30گرم، يكسوم كلسيم و بخشي از ويتامين B12، فسفر، پروتئين و 125 كالري موردنياز بدن يك فرد بالغ را در يك روز فراهم ميكند.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۳:۰۷:۱۶ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]


مواد لازم:
شير 2 فنجان
موز 2 عدد
ماست يك دوم فنجان
دارچين يك دوم قاشق چاي خوري
يخ 6 تكه
عسل يك قاشق غذا خوري
طرز تهيه:
همه تركيبات نام برده شده به جز يخ را در يك مخلوط كن بريزيد و دستگاه را روشن كنيد.
منتظر بمانيد تا همه تركيبات نرم شوند.
نوشيدني را در دو ليوان سرو بريزيد و با تكه ايي موز آنرا تزيين و اسموتي را نوش جان كنيد.

منبع: nikoo.com

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۲:۵۹:۵۷ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

طرز تهيه يك خورش با كلم بروكلي و گوشت گوساله را مي آموزيد. اين غذا از كلسترول بسيار پاييني برخوردار است و براي افراد داراي امراض قلبي بي ضرر مي باشد.

مواد لازم:


  • آرد يك چهارم فنجان
  • استاك گوشت ۳۰۰ گرم
  • شكر سفيد ۲ قاشق غذا خوري
  • سويا سس ۲ قاشق غذا خوري
  • استيك گوساله قطعه قطعه شده ۵۰۰ گرم
  • زنجبيل خرد شده يك چهارم چاي خوري
  • بروكلي تازه و خرد شده ۴ فنجان
  • سير رنده شده يا له شده يك حبه




طرز تهيه:


1. در يك كاسه كوچك، آرد را با شكر و سويا سس مخلوط كنيد و به خوبي هم بزنيد تا تركيب شوند.

2. يك ماهي تابه ر روي حرارت قراردهيد و تكه هاي گوشت را در آن بريزيد.

3. 5 دقيقه گوشت را تفت دهيد تا رنگ آن كمي تغيير كند.

4. تركيب آرد ،سير ،زنجبيل ،بروكلي خرد شده و استاك گوشت را مخلوط كنيد و روي حرارت مواد را به جوش آوريد.

5. سپس حرارت را كم كنيد و ۵ تا ۱۰ دقيقه آنرا بجوشانيد.

6. زمانيكه غليظ شد از روي حرارت برداريد و با برنج سرو كنيد.



ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۲:۵۲:۲۹ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]


اگر از خورش هاي قديمي و تكراري خسته شده ايد، خوراك بوقلمون ادويه دار را با برنج امتحان كنيد.

مناسب براي :۴ نفر

زمان آماده سازي : بيش از ۱ ساعت


مواد لازم:

ران بوقلمون خرد شده 680 گرم
برنج دانه بلند 1 پيمانه
فلفل دلمه اي 2 عدد
سفيده تخم مرغ بزرگ 1 عدد
پيازچه 1 دسته
سس سويا كم نمك ½پيمانه
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوري
شكر قهوهاي 2 قاشق غذاخوري
سس چيلي 1 قاشق غذاخوري
روغن زيتون 2 قاشق غذاخوري
زنجبيل تازه 2.5 سانتيمتر

طرز تهيه:

  1. برنج را بپزيد. در يك كاسه بزرگ نشاسته ذرت و سفيده تخم مرغ را با هم مخلوط كنيد.
  2. پوست و استخوان ران بوقلمون را بگيريد و آن را خرد كنيد و آنها را در مخلوط نشاسته و تخممرغ بريزد و هم بزنيد تا سطح گوشتها با اين مخلوط پوشانده شود. اين كار موجب ميشود گوشت پس از پختن آبدارتر بماند و سس غليظتري بهدست آيد. در كاسه ديگري سس سويا، سس چيلي و شكر قهوهاي را با هم مخلوط نماييد.
  3. يك تابه بزرگ را روي حرارت قرار دهيد و روغن را در آن گرم كنيد. بوقلمونهاي خرد شده را به همراه زنجبيل خلالي به روغن اضافه كنيد و آنها را به مدت 3 دقيقه يا تا زماني كه گوشه گوشت هاي بوقلمون قهوهاي شود، تفت دهيد.
  4. دانههاي فلفل دلمهايها را خارج كنيد و آنها را به قطعات كوچك برش بزنيد. سپس پيازچهها را به قطعاتي با طول 3.5 سانتيمتر خرد كنيد. فلفل دلمهاي و پيازچهها را به گوشتها اضافه كنيد و در حدود 3 دقيقه نيز آنها را با هم تفت دهيد. مخلوط سس سويا را به مواد اضافه كنيد و حدود 2 دقيقه در حالي كه غذا را هم ميزنيد، اجازه دهيد تمام مواد با هم حرارت ببينند تا سس غليظ شود .
  5. اين خوراك را با برنج سرو نماييد.







ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۲:۴۵:۲۵ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ]
.: Weblog Themes By bornablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 28
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب