,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,پ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, , - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

khabarnamema
khabarnamema

كيك موز و كيوي را به عنوان دسري خوشمزه و يا عصرانه همراه با چاي ميل كنيد.

مواد لازم:


  • موز رسيده: 3 عدد
  • روغن زيتون يا روغن نارگيل: 45 گرم
  • تخم مرغ: يك عدد
  • كيوي: 2 عدد
  • شكر قهوهاي: 3 قاشق سوپخوري
  • آرد: 180 گرم
  • شكلات چيپسي: 20 گرم
  • بيكينگ پودر: يك دوم قاشق چايخوري




طرز تهيه:


1- ابتدا فر را با دماي 180 درجه سانتيگراد روشن كنيد تا گرم شود. موزها را پوست بگيريد سپس آنها را خردكنيد. يك عدد از كيوي را پوست بگيريد و آن را خرد كنيد سپس آن را كنار بگذاريد.

2- در يك كاسه مناسب موز و كيويهاي خردشده، تخم مرغ و روغن را بريزيد و خوب با هم مخلوط كنيد. حالا شكر، آرد، بيكينگ پودر و شكلات چيپسيها را هم به مواد اضافه كنيد. با همزن مناسب يا با يك همزن چوبي همه مواد را به آرامي هم بزنيد و خوب مخلوط كنيد تا مايه كيك شما آماده شود.

3- اكنون داخل قالب موردنظرتان را با كاغذ روغني بپوشانيد. اگر كاغذ روغني در منزل نداريد به جاي آن ميتوانيد قالب را چرب كنيد و سپس كف آن را آرد بپاشيد. حالا مايه كيكي را كه آماده كردهايد، داخل قالب بريزيد.كيوي ديگر را با پوست يا بدون پوست بسته به نوع سليقهتان به صورت ورقهاي خرد كنيد و روي كيك بچينيد. حالا قالب را به مدت 35 دقيقه داخل فر قرار دهيد كه بپزد. براي اطمينان از پخت كيك يك عدد خلال دندان يا چنگال را وسط كيك فرو كنيد، اگر كاملا تميز بيرون آمد، كيك شما آماده است.

4- اكنون ميتوانيد قالب را از فر خارج كنيد. حالا كمي صبر كنيد تا كيك سرد شود و راحتتر بتوانيد آن را از قالب جداكنيد. كيك را از قالب درآوريد، به صورت دلخواه برش داده و سرو كنيد.



ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۲:۳۸:۴۰ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم براي 2نفر=
2موز
مقداري گردوي خوردشده ي ريز
پودر نارگيل
چيپس شكلات
بسكوييت شكلاتي پتي پور خوردشده

ابتدا موز را له ميكنيم بعد داخل ظرفي ريخته و گرده خورده ريز و پودر نارگيل و چيپس شكلات و بسكوييت پتي پور خورد شده را به ان اضافه ميكنم بعد باهم مخلوط كرده
و مدت نيمساعت در يخچال ميگذاريم
معجون ما اماده خوردن است به همين راحتي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۲:۳۱:۴۵ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

 


چي لازم دارم؟


  • روغن: 3 قاشق غذاخوري
  • ريواس قاقري بزرگ: 5 عدد
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • پياز: 2 عدد
  • سيب زميني: 2 عدد
  • نمك و ادويه: به مقدار لازم
  • آرد: نصف قاشق غذاخوري



چطور بپزم؟

ابتدا سيبزمينيها را نگيني خرد كرده و به همراه پياز خلال شده در روغن تفت دهيد. سپس قاقريها را ريز خرد كرده و به آن اضافه كنيد تا تفت بخورد. ادويه و نمك را به مواد داخل قابلمه اضافه كرده و روي شعله ملايم هم بزنيد. بعد از چند دقيقه آرد را اضافه كنيد و به هم زدن ادامه دهيد. سپس به تعداد نفرات آب جوش اضافه كرده (يك كاسه براي هر نفر) و شعله را كم كنيد. بعد از 25 دقيقه تخم مرغ را داخل اشكنه در حال جوش بشكنيد و آن را به آرامي هم بزنيد. با پخته شدن تخم مرغ، اشكنه آماده است.

فوت كوزهگري:

درصورت تمايل ميتوانيد به اشكنه گوشت قورمه نيز اضافه كنيد. پيشنهاد ميشود اين خوراك را با پياز تازه و نان خشك محلي ميل بفرماييد. براي تزئين آن هم ميتوانيد از پودر پنير پارمسان استفاده كنيد.

برترينها


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۲:۲۳:۳۶ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]



وقتي يك مهماني مفصل و رسمي داريد بد نيست در كنار بقيه قاطي پلو ها يك پلوي قالبي هم بپزيد . اين پلو كه كيك برنج مخلوط نام دارد، ظاهري شبيه كيك دارد و ميز و يا سفره شما را متفاوت مي كند .
مواد لازم براي كيك برنج خوشمزه ۶-۴ نفر :
آرد ۵۰۰ گرم
بيكينگ پودر ۱ قاشق مرباخوري
ماست سفت ۱/۲ پيمانه
تخم مرغ ۴ عدد
زعفران دم كرده ۳ قاشق سوپخوري
آب مرغ ۱ پيمانه
كنجد، بادام يا پسته به ميزان لازم
كره ۱/۲ پيمانه
زرده تخم مرغ ۱ عدد
فيله يا سينه مرغ ۵۰۰ گرم
ادويه پلويي و نمك و فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
برنج ۴ پيمانه
قارچ ۲۵۰ گرم
نخود فرنگي ۱ قوطي (۲۰۰ گرم)
پيازداغ طلايي ۳-۲ قاشق سوپخوري
سير (در صورت تمايل) ۱ حبه
رب گوجهفرنگي ۲ قاشق سوپخوري
طرز تهيه كيك برنج مخلوط بي نظير آسموني:
در تابهاي پياز داغ طلايي را با كره مخلوط كنيد و زردچوبه و سير خرد شده را به آن اضافه كنيد. قارچها را ورقهورقه كرده و به تابه اضافه كنيد. به مقدار خيلي كم (در حد يك قاشق) آبليمو روي قارچ ها ريخته شعله را زياد كنيد تا آب قارچها سريع تبخير شود و رنگ سفيد قارچ تغيير نكند و له نشود.
بعد از اينكه آب قارچ گرفته شد، رب گوجهفرنگي، زعفران و نخود سبز را هم اضافه كنيد. مرغها را به صورت خلالي برش دهيد. سپس آنها را هم به مواد افزوده و با حرارت ملايم تفت دهيد تا جايي كه مواد بدون آب شود. حالا حرارت را خاموش كنيد.
برنج را به روش معمول بجوشانيد و آبكش كنيد. سراغ آماده كردن خمير برويد. آرد را با بيكينگ پودر مخلوط كنيد. ظرف گود تقريباً بزرگي را برداريد و تخم مرغ ها را در آن بشكنيد، نمك ، فلفل و زردچوبه هم بريزيد و با چنگال آنها را هم بزنيد. سپس ماست سفت و آب مرغ و كمي ادويه به آن اضافه كنيد. كره را در ظرفي كوچك روي حرارت ملايم آب كنيد. حرارتش را كه از دست داد آن را هم به مواد تخممرغي اضافه كنيد. حالا آرد را كمكم به اين مواد اضافه كرده و هم بزنيد. به اندازهاي آرد اضافه كنيد كه خمير به دست نچسبد.
سطح صافي را آرد پاشيده و خمير را با وردنه پهن كنيد و قالب مورد نظر را چرب كنيد. خمير را كمي بزرگتر از قالب باز كنيد. آن را در قالب انداخته و خمير را به ديواره و كف قالب بچسبانيد. سپس به تناوب مقداري برنج، مقداري از مايه آماده شده و كمي ادويه پلويي را در آن ريخته و سپس اضافههاي خمير را روي برنج مخلوط برگردانيد.
يك زرده تخم مرغ را با زعفران مخلوط كرده و با قلمموي مخصوص آشپزي روي لايه آخر خمير بماليد و روي همه سطح كنجد يا مغز دلخواه بپاشيد. فر را با ۱۸۰ درجه سانتيگراد روشن كرده و كمي صبر كنيد تا گرم شود. قالب را به مدت ۳۵ دقيقه در طبقه وسط قرار دهيد. بعد از اين مدت قالب را از فر بيرون آورده ، ۱۰ دقيقه صبر كنيد و سپس كيك را از قالب بيرون آوريد.




ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۲:۱۳:۱۸ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
آموزش تزيين كيك سورپرايز رنگين كمان
براي آماده سازي و تزيين به كيك ساده ، خامه ، خمير فوندانت ، باتر كرم ، پاستيل ، شكلات و … نياز داريد
ابتدا 2 كيك ساده به صورت جدا آماده كنيد ، هر كيك را پس از سرد شدن به 2 قسمت برش بزنيد
پس از برش زدن 4 برش نيم دايره از كيك خواهيد داشت ، داخل 2 تكه از كيكها را همانند شكل خالي كنيد
لايه ها را روي هم قرار دهيد ، مابين لايه ها خامه بزنيد و داخل كيك را با پاستيل ، شكلات و … پر كنيد
مقداري خمير فوندانت را به رنگ آبي كنيد و روي كيك بكشيد ( زير فوندانت فقط از باتر كرم استفاده كنيد )
در زمان روكش كردن كيك دقت كنيد كه سطح صاف كيك پايين كار و بخش گرد كيك بالاي كار باشد
مقداري خمير فوندانت يا مارزيپان را با رنگ هاي خوراكي رنگ كنيد و به صورت نواري كنار هم بگذاريد
با مقداري آب سطح خميرهاي رنگي را مرطوب و روي كار متصل كنيد ، در پايان با خمير سفيد ابر ايجاد كنيد

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۲:۰۵:۵۱ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
 

كيك ميوه اي
تخم مرغ درشت 6 عدد . شكر 1 ليوان . آرد 1 ليوان . خامه 1 ليوان
پودر قند 3/4 ليوان . پنير خامه اي يا ماسكارپونه 200 گرم . توت فرنگي و كيوي به مقدار لازم




طرز تهيه : فر را با دماي 180 درجه سانتيگراد روشن كنيد تا گرم شود ؛ تخم مرغ ها و شكر را داخل كاسه اي بريزيد و به مدت 5 – 7 دقيقه با همزن بزنيد تا خوب مخلوط شده و حجم مواد بيشتر شود سپس ارد را كم كم روي مواد الك كنيد و با ليسك هم بزنيد ( بسيار آرام و به صورت دوراني مخلوط نماييد ).






ته 2 قالب كيك را چرب كنيد يا كاغذ روغني بيندازيد سپس نصف مواد را داخل يك قالب و نصف مواد را داخل قالب ديگري بريزيد و داخل فري كه از قبل روشن كرده ايد و گرم شده است به مدت 20 – 30 دقيقه قرار دهيد ( از قالب متوسط براي تهيه كيك استفاده كنيد ) ، پس از پخت اجازه دهيد كيك خنك شود سپس هر كيك را به دو قسمت برش بزنيد.





پنير خامه اي و پودر قند را داخل كاسه اي بريزيد و 1 دقيقه با همزن بزنيد تا مواد مخلوط شوند سپس خامه را اضافه كنيد و 3 دقيقه بزنيد تا كرم كيك يكدست و سبك شود ( دقت كنيد كه خامه بايد بسيار سرد باشد و با دور تند همزن زده شود ).



كيوي ، توت فرنگي و هر ميوه ديگري كه تمايل داريد را به حلقه هاي نازك برش بزنيد ، روي هر لايه كيك مقداري كرم خامه اي بزنيد و حلقه هاي ميوه را روي آن قرار دهيد ، لايه هاي كيك را به همين صورت با كرم خامه اي و لايه هاي ميوه پوشش دهيد ( در زمان قرار داده هر لايه كيك روي لايه بعدي كمي كيك را فشار دهيد ).





پس از چيدن لايه ها با باقي مانده كرم خامه اي سطح كيك را پوشش دهيد سپس با ميوه هاي مختلف كيك را تزيين كنيد ، كيك را داخل يخچال قرار دهيد تا سرد شود سپس به اندازه هاي دلخواه برش بزنيد و سرو كنيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۴۴:۵۶ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم:
كره ي پاستوريزه 40 گرم
خامه ي فرم گرفته يك پيمانه سر پر
شكر سه چهارم پيمانه
پوست پرتقال 70 گرم
بادام پرك 140 گرم
آرد سفيد گندم سه چهارم پيمانه
شكلات قهوه اي خرد شده 250 گرم
روغن جامد 2-1 قاشق غذاخوري
روش تهيه
كره را ذوب كرده، خامه و شكر را به كره بيافزاييد و با هم مخلوط كنيد. مخلوط حاصل را روي حرارت ملايم قرار دهيد تا به جوش آيد، سپس از روي حرارت برداريد. پوست پرتقال ، بادام پرك و آرد را به آن بيافزاييد و به خوبي مخلوط كنيد.
از مخلوط آماده شده به اندازه ي دلخواه برداريد و در سيني فر- كه چرب شده- بريزيد، و سطح آن را صاف كنيد و در طبقه ي وسط فري كه از قبل با حرارت 180 درجه سانتي گراد گرم شده به مدت 10 دقيقه قرار داده، سپس از فر خارج كنيد. دقت كنيد كه وسط شيريني پخته و لبه ي آن كمي طلايي شود. (با استفاده از چاقو امتحان كنيد مي بايستي به راحتي از سيني جدا شود و نرم نباشد اگر نياز بود به فر برگردانيد تا كاملاً پخته شود) شيريني ها را روي پنجره ي فلزي خنك كنيد.
شكلات را به روش *بن ما ري ( كه طريقه آن در زير آمده است) ذوب كنيد، روغن را به آن اضافه كرده و به خوبي مخلوط كنيد تا يكدست شود. در اين هنگام سس شكلات آماده است.
با كاردك فلزي روي سطح شيريني را سس شكلات بماليد و كنار بگذاريد تا كمي خنك شود.
*روش بن ماري : ظرف محتوي شكلات را بر روي ظرف آبي كه در حال جوش است قرار دهيد. دراين حالت شكلات بر اثرحرارت غيرمستقيم ذوب مي شود.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۳۸:۴۷ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم:
هويچ رنده شده ريز 2عدد متوسط
تخم مرغ 2عدد
گل محمدي خشك پودرشده يك قاشق سوپخوري
دارچين يك قاشق سوپخوري
روغن به مقدار كافي


مواد لازم براي شيره خاگينه:
مقداري آب
شكر

طرز تهيه:
خيلي سادس،همه ي موادرو مخلوط ميكنيم ودر ماهيتابه توي روغن سرخ ميكنيم وبعدشيره خاگينه رو درست ميكنيم وموادمون رو تو شيره ميريزيم بعد قاشق قاشق ازمواد برداشته وسرخ ميكنيم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۳۲:۱۱ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

طرز تهيه خمير سمبوسه


با آموزش طرز تهيه اين خمير ميتوانيد درون آن را با هر موادي كه دوست داريد پر كنيد.

آماده سازي : 15 دقيقه
موردمصرف : پيش غذا

مواد لازم جهت تهيه خمير سمبوسه :





آرد 3 پيمانه



روغن ذرت 1/3 پيمانه


نشاسته 1 قاشق غذا خوري


تخم مرغ 1 عدد


نمك و فلفل به ميزان لازم


آب ولرم به ميزان لازم





طرز تهيه خمير سمبوسه :

روغن را روي آرد ريخته و با دست مخلوط مي كنيم.

سپس نشاسته و نمك را همراه با تخم مرغ و روغن و آب ولرم مخلوط كرده و كمي ورز داده تا خمير متوسط نرمي بدست بيايد يعني نه خيلي شل و نه خيلي سفت باشد.

سپس در كيسه نايلون گذاشته و به مدت دو ، سه ساعت استراحت مي دهيم تا خمير عمل بيايد.

سطح صافي را آرد پاشي كرده با وردنه باز كرده تا نازك شود با قالب گرد شكل مي دهيم . سپس مواد مياني را در يك طرف ريخته و طرف ديگر را روي آن قرار داده و محكم مي بنديم.

در روغن داغ سرخ مي كنيم (البته اگر قالب سمبوسه داشته باشيد خيلي راحت مي توانيد خمير را داخل قالب گذاشته و مواد را داخل آن ريخته و بع


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۲۵:۳۴ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]







طرز تهيه توپك هاي پنيري براي سفره افطار


به علت عدم نياز به پخت و يا سرخ كردن، اين غذا، غذايي ساده و در عين حال سالم و مناسب براي افطار كردن در ماه رمضان است.

مواد لازم :

پنير فتا (پنير صبحانه) ۵۰۰ گرم
ماست چكيده خامه‌اي ۱۰۰ گرم
شويد و زيره ۵ قاشق غذاخوري
مغز پسته ۵ قاشق غذاخوري
مغز گردوي خرد شده ۵ قاشق غذاخوري
كنجد ۵ قاشق غذاخوري



روش تهيه :
پنير فتا و ماست چكيده را به وسيله چنگال با هم خوب مخلوط كرده و به اندازه يك فندق از آن برداريد و در دست فرم دهيد سپس در صورت تمايل مي‌توانيد در شويد و زيره بغلطانيد، اين مواد براي افرادي كه داراي چربي خون بالا هستند، مناسب مي‌باشد. و يا اينكه توپ‌هاي پنيري را در مغز گردوي خرد شده، مغز پسته يا كنجد بو داده بغلطانيد و كنار هم در ظرف قرار دهيد و همراه نان و سبزي خوردن يا با چاي ميل كنيد.

نكته تغذيه‌اي :
به علت عدم نياز به پخت و يا سرخ كردن، اين غذا، غذايي ساده و در عين حال سالم و مناسب براي افطار كردن است. در ضمن وجود پنير، ماست و مغزهاي روغني باعث بالا رفتن ارزش غذايي اين افطاري مي‌شود. شويد و زيره نيز براي افراد مبتلا به چربي و فشار خون بالا م�


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۱۸:۵۷ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ]
.: Weblog Themes By bornablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 28
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب