,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,پ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, , - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

khabarnamema
khabarnamema


گوشت چرخ كرده=۳۰۰گرم
سوسيس=۳۰۰ گرم
گوجه فرنگي = ۱ عدد
فلفل دلمه متوسط= ۱ عدد
پياز كوچك= ۲ عدد
سيب زميني متوسط = ۱ عدد
پنير پيتزا رنده شده=۲۰۰ گرم
نان لواش= ۱ بسته
ادويه :نمك – فلفل- زردچوبه – آويشن – پودر سير= به مقدار لازم
طرز تهيه:
ابتدا پيازها رو نگيني خرد كنيد بعد تو ماهيتابه روغن بريزين و تفت بدينبعدش سيب زميني ها رو نگيني خرد كنين و اون رو هم همراه با پياز تفت بدين
تو اين مرحله گوشت چرخ كرده رو بهش اضافه كنين و اون رو هم تفت بدين وقتي احساس كردين گوشت چرخ كرده نيمه پخت شده ، سوسيس و گوجه رو رنده كنين و به موادتون اضافه كنين
بعدش فلفل دلمه رو هم خرد كنين و همراه بقيه مواد تفت بدين.
ادويه ها رو بهش اضافه و در آخر رب رو هم به مواد اضافه كنين و بگذارين چند دقيقه تحت حرارت ملايم حسابي پخته بشه
بعد يه نون لواش رو بردارين و به شكل مستطيل برش بدين و مواد رو بگذارين يك گوشه و بعد روش پنير بريزين و لوله اش بكنيد و در روغن سرخ نمائيد.

آموزش تهيه ي سمبوسه پيتزايي سمبوسه خوشمزه طرز تهيه ي انواع سمبوسه طرز تهيه ي سبموسه پيتزا طرز تهيه ي سمبوسه طرز تهيه ي سمبوسه پيتزايي مواد لازم براي تهيه ي سمبوسه مواد لازم براي تهيه ي سمبوسه پيتزايي

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۱۲:۲۳ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]


مواد لازم:

برنج : 4 پيمانه يا 600 گرم
گوشت راسته و يا مغز ران : 40 تا 500 گرم
سيب زميني : 2 عدد
كره : 30 گرم
روغن، زعفران و نمك : به مقدار لازم



طرز تهيه ته چين فوق العاده خوشمزه و آسان:

1. ابتدا گوشت را به صورت ورقه هاي نازك برش مي زنيم و كمي نمك روي آن مي پاشيم .

2. سيب زميني را را پوست مي كنيم و به صورت ورقه هايي با ضخامت يك سانتيمتري برش مي زنيم ، و به آن نمك مي افزاييم برنج را مي شوييم و با 5 پيمانه آب و 4 قاشق چايخوري نمك خيس مي كنيم.

3. حالا مقداري روغن كف قابلمه مي ريزيم و روي حرارت قرار مي دهيم و صبر مي كنيم بعد از داغ شدن روغن، ورقه هاي سيب زميني را با فاصله مي چينيم.

4. ورقه هاي گوشت را بين سيب زميني ها مي چينيم و حرارت را ملايم مي كنيم .

5. در اين فاصله برنج را روي حرارت مي گذاريم و در قابلمه را مي گذاريم تا با شعله زياد به جوش بياد و بلا فاصله بعد از جوش آمدن در قابلمه را بر مي داريم تا كم كم اب آن نسبتا تمام شود و كره را به آن اضافه مي كنيم تا حالت سنجاق جوش پيدا كند.

6. در نهايت برنج كته شده را به آرامي روي آن مي ريزيم و روي آن هم كمي زعفران دم كرده مي دهيم.

7. صبر مي كنيم حدود يك ساعت با حرارت ملايم دم بكشد، گوشت وسيب زميني برشته شوند.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۰۵:۴۴ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]



دستور تهيه:1. كدوها را بشوييد و سر و ته آنها را ببريد. با طرف سوراخ درشت رنده، كدوها را رنده كنيد. در نهايت بايد دو فنجان كدوي رنده شده داشته باشيد.


2. سير، آويشن، ريحان، نمك و فلفل را در كاسه اي مخلوط كنيد. خوب هم بزنيد تا يكنواخت شود. مزه آن را بچشيد و در صورت نياز نمك و فلفل اضافه كنيد. اگر كمي نمك و فلفل آن بيشتر شد اشكالي ندارد، زيرا وقتي آرد و تخم مرغ را اضافه مي كنيد، مزه آن كمتر مي شود.


3. تخم مرغ را در كاسه اي بشكنيد و خوب هم بزنيد و به كدوها اضافه كنيد. سه چهارم فنجان نيز آرد اضافه كنيد. همه مواد را خوب مخلوط كنيد تا مخلوط يكنواختي بدست آيد.


4. نيم فنجان روغن را در ماهيتابه كوچكي بريزيد و روي اجاق داغ كنيد تا حباب بزند. نبايد دود آن دربيايد، ولي اگر اينطور شد شعله را كم كنيد. از مخلوط كدو يك قاشق داخل ماهيتابه بريزيد و آن را سرخ كنيد. هر دو طرف كتلت ها را سرخ كنيد و وقتي طلايي شدند از روغن دربياوريد. روغن اضافي آنها را بگيريد و سرو كنيد.





ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۲:۵۹:۰۸ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]




مواد لازم جهت تهيه كباب مرغ يوناني :



سينه يا ران مرغ بدون استخوان ۵۰۰ گرم سير ۱ تا ۲ حبه پودر جعفري ۲ قاشق سوپخوري پودر اورگانو ۲/۱ قاشق سوپخوري آويشن ۱ قاشق سوپخوري آب ليموي تازه ۲ تا ۳ قاشق سوپخوري روغن زيتون ۳ تا ۴ قاشق سوپخوري نمك و فلفل سياه مقداري سيخ چوبي به ميزان لازم


مراحل طرز تهيه كباب مرغ يوناني :

گوشت مرغ را به قطعات ۲ تا ۵/۲ سانتي خرد مي كنيم. سير رنده شده را در كاسه گوشت مرغ ريخته و پودر جعفري، پودر اورگانو، آويشن، آب ليموي تازه، روغن زيتون ونمك و فلفل سياه را به مدت ۲ دقيقه خوب مخلوط كنيد و سپس در هر سيخ چوبي ۳ تا ۴ تكه از گوشت مرغ را قرار داده و به مدت ۸ دقيقه الي ۱۰ دقيقه با درجه زياد كباب پز برقي و يا مدت ۵ الي ۶ دقيقه براي هر طرف در تابه با حرارت متوسط با كمي روغن سرخ كردني، سرخ نماييد و با ديپ ماست ميل نماييد.اين غذا را با گوشت گوسفند هم مي توان طبخ نمود.

براي تزيين كباب مرغ يوناني مي توانيد از سبزيجات استفاده نماييد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۲:۵۲:۰۳ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
انجمن تفريحي قاطي

اين كفش ها جاي كار زياد دارند ميتوان روي كفش بند كار كرد .

ساندويچ سالاد الويه يا سيب زميني با تزيين كفش دخترانه گل دار ! براي جشن تولد كودكان

مواد لازم :
يك نوع سالاد دلخواه
نان در اندازه كوچك

براي تزيين كفش :
گوجه فرنگي
برگ سبزيجات

طرز تهيه :
ابتدا يك نوع سالاد دلخواه را تهيه كنيد . نانهاي ساندويچي سالم و صاف و كشيده را براي خريد انتخاب كنيد . اندازه نانها بايد كوچك و در سايز كفش كودك باشد .

سپس نان ها را با كارد تيز برش زده و به شكل كفش كودك درست كنيد .

انجمن تفريحي قاطي



اكنون خمير داخل نان را خالي كرده و آنرا صاف كنيد .

انجمن تفريحي قاطي



از سالاد دلخواه , داخل نان ريخته و سپس با برگ سبز و گوجه فرنگي و يا هر تزيين دلخواه ديگر كفش را تزيين كنيد . اين ساندويچ هاي براي جشن تولد دخترهاي كوچك و ملوس بسيار مناسب است .

انجمن تفريحي قاطي




اين كفش ها جاي كار زياد دارند ميتوان روي كفش بند كار كرد . با يك سيخ چوبي كه مقطع گرد دارد روي آن 6 سوراخ تعبيه كرد و سپس از داخل آن چند نوار با سبزي " تره " رد كرد و سپس با برگ و گوجه فرنگي و ذرت آنرا تزيين نمود .

 

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۲:۴۵:۲۰ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

انجمن تفريحي قاطي


براي تهيه خورش‌ها به نكات ذيل توجه كامل داشته باشيد:

خورش بايد با حرارت ملايم طبخ شود.
خورش را نبايد زياد به‌هم زد زيرا بهم زدن خورش باعث له شدن مواد و از بين رفتن شكل آن مي‌شود.
انواع سبزي را بايد بعد از پخته شدن گوشت داخل خورش ريخت.
چاشني خورش‌ها بستگي به ذائقه اشخاص دارد بدين جهت ممكن است برحسب ذائقه چاشني آن را كم يا زياد كرد.
خورش بايد كم آب و كلاً جا افتاده باشد.
براي سرخ كردن پياز بايد دقت كامل كرد كه پياز زياد سوخته نباشد يا سفيد نماند بلكه رنگ آن كاملا طلائي شود.

نمك و ترشي و چاشني خورش را بايد در اواخر طبخ داخل خورش ريخت.
گوشت كليه خورش‌ها بايد با حرارت ملايم در ظرف بسته پخته شود و بعد سبزيجات آن اضافه گردد.

وقتي تمام مواد خورش پخته شد در آن را باز مي‌گذاريم تا آب زيادي آن تبخير شود.

براي تهيه پياز داغ :
براي تهيه دو تا سه قاشق پياز سرخ كرده كه در تمام خورش‌ها مصرف مي‌شود بايد سه تا چهار عدد پياز متوسط را خرد كرد و با سه تا چهار قاشق سوپخوري روغن آبكرده در ظرفي ريخت و رويي آتش گذارد و گاهي آهسته به‌هم زد تا پياز طلائي رنگ شود


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۲:۳۸:۰۳ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

 



مواد لازم:

براي 4 نفر

آبليمو به ميزان لازم
فلفل سياه به ميزان لازم
نمك به ميزان لازم
پياز 2قاشق غذاخوري (ريز و سرخ شده با كره)
كره 2قاشق غذاخوري (آب شده)
شير 2سوم ليوان
آرد 1قاشق غذاخوري
مرغ 600گرم (فيله شده)
قارچ 400گرم
زرده تخم مرغ 1عدد
زعفران به ميزان لازم


طرز تهيه:

1. ابتدا فيله هاي مرغ را آغشته به نمك، كره،آبليمو و كمي آبزعفران كنيد و آن را به همراه قارچ خرد شده و پياز داغ درون ظرف گودي بريزيد و ظرف را بدون درپوش به مدت 5 دقيقه با قدرت حداكثر 100 % در دستگاه مايكروويو بگذاريد تا مواد تفت بخورد اگر ميخواهيد غذا را روي گاز بپزيد اول كره را اضافه كرده و بعد فيله ها را سرخ كنيد و بعد قارچ و بقيه مواد را بريزيد و كاملا تفت دهيد.

2. سپس نصف ليوان آبجوش را به همراه زعفران آب شده به آنها اضافه كرده و ظرف را با درپوش به مدت 17ـ 15 دقيقه قدرت 100% حداكثر در مايكروويو بگذاريد يا آنكه نيم ساعت روي گاز بپزيد.

3. بعد آرد را در شير سرد حل كرده و به همراه آبليمو به غذا اضافه كنيد و ظرف را بدون در به مدت 4 دقيقه قدرت حداكثر 100% در دستگاه بگذاريد يا همچنان روي شعله حرارت بدهيد تا وقتي كه مطمئن شويد مرغ شما كاملا پخته شده است.

4. در اين فاصله يكبار آن را هم بزنيد 1 عدد زرده را با چنگال هم بزنيد و در 1 دقيقه مانده به اتمام زمان به مواد اضافه كنيد.


نكات:

1. زمان ريختن زرده تخممرغ مرتباً خورش را هم بزنيد تا زرده بسته نشود.
2. بهتر است اين خورش در فر يا مايكروويو تهيه شود.
3. موقع سرو غذا به خورش كمي آبليمو اضافه كنيد.
4. بهتر است قارچ را قبل از اضافه كردن كمي با آبليموي داغ تفت دهيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۲:۳۱:۰۶ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]





رولت گوشت جزء دسته غذاهاي رسمي به حساب مي آيد. رولت گوشت عليرغم سادگي و مواد اوليه كم، طعم بسيار لذيذي دارد و مناسب مهماني هاي رسمي مي باشد.



آماده سازي : 15 دقيقه
پخت : 60 دقيقه



مواد مورد نياز:
راسته گوساله 600 گرم
هويج 2 عدد
فلفل دلمه اي 2 عدد
رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذا خوري
كره 50 گرم
آبليمو 1 قاشق غذا خوري
فلفل سياه 1 قاشق غذا خوري
زردچوبه 1 قاشق غذا خوري
دارچين 1/2 قاشق غذا خوري



آموزش تهيه :
گوشت را به 4 تكه 150 گرمي برش مي دهيم. بطوريكه ضخامت هر تكه نيم سانت باشد.



وسط هر تكه گوشت دو تكه هويج و دو تكه فلفل دلمه خلالي مي گذاريم و بصورت رول مي پيچيم و با يك نخ دور تا دور آن را سفت مي كنيم تا گوشت هنگام تفت دادن از هم باز نشود.



رولت ها را با زردچوبه و كمي فلفل در ظرفي با كره تفت مي دهيم و با 2 ليوان آب به مدت 60 دقيقه مي گذاريم پخته شود.



بعد از يك ساعت رب را به همراه نمك و آبليمو به رولت ها اضافه كرده و نيم ساعت ديگر به آن اجازه پختن مي دهيم.
اين غذا با برنج سرو مي شود.



نكات قابل توجه براي اين غذا:
• به خاطر داشته باشيد كه نخ رولت هاي گوشت را قبل سرو كردن باز كنيد.
• در صورت تمايل مي توانيد رولت ها را با كارد تيز قبل از سرو كردن برش بزنيد .
• براي خوش طعم تر شدن گوشت مي توانيد از 2 حبه سير هنگام پخت استفاده كنيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۲:۲۳:۰۷ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

قارچ يكي از منابع غذايي بسيار خوشمره و مفيد براي بدن است كه سرشار از ويتامين و پروتئينهايي است كه ميتواند براي گياهخواران جايگزين خوبي براي گوشت شود



اردور با قارچ

مواد لازم:
قارچ : نيم كيلو
پياز رنده شده : 3 عدد
تخم مرغ : 4 عدد
روغن و نمك و فلفل : به مقدار لازم
كمي زعفران و مقداري جعفري

طرز تهيه :
قارچهارا تميز كرده ساطوري نمائيد و سه عدد پياز رنده شده را در روغن كمي تفت بدهيد.
سپس قارچها را اضافه كرده و نيم سرخ كنيد .
مقداري آب و يا اگر موجود باشد مقداري آب گوشت به همراه نمك و فلفل به آن اضافه كنيد و بگذاريد بپزد .
تخم مرغ ها را با مقداري زعفران بزنيد و ظرف را از روي حرارت برداشته تخم مرغ ها را به آن اضافه كنيد و دوباره روي حرارت كم قرار دهيد قدري كه بسته شد مقداري جعفري خرد شده روي آن بپاشيد و با چند دانه زيتون ميل نمائيد .


كباب قارچ
نوع اول

قارچ صدفي را در كره يا روغن بغلتانيد.
سپس به آن نمك و فلفل زده به مدت 20 الي 30 دقيقه صبر كنيد تا مزه بگيرد .بعد به سيخ كشيده و يا لاي طوري سيمي قرار دهيد بر روي آتش ذغال كباب كنيد. (خواباندن در پياز توصيه نمي شود زيرا باعث دنبه اي شدن قارچها مي شود )

كباب قارچ به نوعي ديگر :

تخم مرغ : يك عدد
آرد سوخاري : يك قاشق
روغن يا كره : به مقدار كافي
تخم مرغ را خوب به هم بزنيد و آرد سوخاري را كم كم به آن اضافه كرده به هم بزنيد.
قارچهارا در مايع فوق غلتانده و بر روي سيني فر كه قبلا با روغن يا كره چرب كرده ايد بچينيد.
مي توانيد بر روي آنها سبزيجات معطر هم بپاشيد .
سيني را در فر گذاشته به مدت ده دقيقه در حرارت 180 درجه كباب كنيد .

سس قارچ :
مقداري قارچ را با چند دانه پياز خرد شده در مقداري آب گوشت بپزيد و له كنيد، سپس دو زرده تخم مرغ را بزنيد و داخل مايع نماييد و به مدت 10 دقيقه روي آتش بجوشانيد بعد آنرا صاف كنيد و از آن استفاده نماييد. اين سس بيشتر براي غذاهايي كه گوشت دارد استفاده مي شود.

پاي قارچ :
پاي غذائي است سرخ شدني و خشك .
قارچ : 250 گرم
برنج : 2 پيمانه
پياز : يك عدد
تخم مرغ آب پز : 3 عدد
خمير نان : 120 گرم
تخم مرغ زده شده : 1 عدد
نمك و فلفل و ادويه : به مقدار كافي

طرز تهيه :
برنج را آب كش كنيد .
قارچ خرد شده و پياز را با هم سرخ كنيد .
نمك و ادويه و فلفل را اضافه كنيد .
در ظرف ديگري يك لايه برنج و يك لايه از مواد قارچ و يك لا يه تخم مرغ بچينيد و دوباره يك لايه برنج و ... .
تابالاي ظرف ادامه دهيد سپس روي ظرف را با خمير نان بپوشانيد و تخم مرغ زده شده را روي آن بماليد و در فر به مدت 15 دقيقه در درجه بالا قرار دهيد تا طلائي شود و سپس ميل كنيد .

سوفله قارچ
مواد لازم :

كره : 60 گرم
آرد : 40 گرم
شير : يك پيمانه
تخم مرغ : 4 عدد
پنير پيتزا رنده شده : 125 گرم
قارچ خرد شده : 250 گرم
كره جهت چرب كردن ظرف ( ظرف بايد نسوز باشد ) : 30 گرم
نمك و فلفل به ميزان لازم .

طرز تهيه :
كره و شير و آرد و نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده بر روي حرارت ملايم قرار دهيد تا غليظ شود.
زرده هاي تخم مرغ را يكي يكي به مايع اضافه كنيد سپس مقدار زيادي از پنير رنده شده را به آن بيافزائيد .
قارچها را جداگانه تفت دهيد .
سفيده هاي تخم مرغها را به هم زده تا پف كند و به مايع قبلي اضافه كنيد .
داخل ظرف سوفله را با كره چرب كنيد و يك لايه از مخلوط را بريزيد و سپس يك لايه از قارچ و باز يك لايه از مخلوط و يك لايه از قارچ تا ظرف پر شود .
بقيه پنير ها را روي آن بپاشيد و به مدت20 تا 30 دقيقه در فر با حرارت متوسط قرار دهيد تا بپزد .

قارچ شور
قارچ گوشتي يا قارچ صدفي : 1 كيلو
نمك : 5 قاشق غذا خوري
سركه : نصف پيمانه
آب : 1.5 ليتر
سبزيجات معطر، سير و فلفل : به ميزان دلخواه

طرز تهيه :
ابتدا نمك و سركه را در آب حل كرده بجوش مي آوريم ( براي پاستوريزه شدن ) درب قابلمه را گذاشته و صبر مي كنيم تا سرد شود .
سپس قارچها را كه با آب جوشيده سرد شده تميز كرده ايم در ظرف شيشه اي چيده بر روي آن سبزيجات و سير و فلفل را كه قبلا شسته ايم قرار مي دهيم ( بخصوص سبزيجات را حتما خوب تميز كنيد ) سپس آب و نمك سرد شده را بر روي آن اضافه مي كنيم تا روي آن را بپوشاند .
درب ظرف را محكم بسته در جاي خنك به مدت حدود بيست روز نگهداري ميكنيم . سپس مصرف شود.
رعايت پاستوريزه كردن همه اجزا بخصوص ظرف شيشه اي و حتي درب آن موجب سالم ماندن شورها ميشود . هميشه خراب شدن شورها مثل كفك زدن ويا له شدگي آنها وغيره به خاطر رعايت نكردن بهداشت است . از ورود قارچهاي هوازي و ميكروبها به داخل شورها بايد جلوگيري نمود.

سوپ قارچ
قارچ : يك كيلو
تخم مرغ : 3 عدد
خامه : 100 گرم
فلفل دلمه اي : يك عدد
آرد : 2 قاشق سوپخوري
آب گوشت يا آب مرغ : 5 ليوان
آب ليمو : 2 قاشق
نمك و فلفل به ميزان دلخواه

قارچ و فلفل سبز را خرد مي كنيم و در روغن تفت مي دهيم .
سپس روي حرارت آب گوشت و يا آب مرغ را روي آن ريخته آرد را كم كم به آن اضافه كرده و به هم مي زنيم تا گلوله نشود.
تخم مرغ ها را روي آن شكسته هم مي زنيم .
كمي نمك و آبليمو را خوب مي زنيم و داخل سوپ مي ريزيم به هم زده از روي حرارت بر مي داريم.
سوپ را داخل ظرفي ريخته و آنرا با خامه و مقداري جعفري خرد شده تزئين مي كنيم .

ماكاروني با قارچ
ماكاروني : يك بسته
گوجه فرنگي : 125 گرم
قارچ : 250 گرم
پياز : يك عدد
رب گوجه فرنگي : 2 قاشق سوپخوري
فلفل دلمه اي : خرد شده يك پيمانه
نمك و فلفل : به ميزان كافي

طرز تهيه :
قارچ را تميز كرده و خرد كنيد و در روغن سرخ كنيد .
پياز و فلفل دلمه اي را هم سرخ كنيد .
رب گوجه به آن اضافه كرده به هم بزنيد گوجه فرنگي را پوست كنده و ريز خرد كنيد به مواد اضافه كنيد نمك و فلفل را هم اضافه كرده و با حرارت كم بپزيد .
در ظرف بزرگي آب ريخته دو قاشق نمك و يك قاشق روغن به آن اضافه كنيد و وقتي به جوش آمد ماكاروني را در آن ريخته به مدت 8 تا 10 دقيقه بجوشانيد .
سپس آبكش كرده و موادي را كه قبلا آماده كرده ايد به آن اضافه كنيد و مخلوط نماييد و به مدت 30 دقيقه روي حرارت ملايم دم كنيد . و سپس نوش جان بفرمائيد .


كتلت قارچ
قارچ : 500 گرم
تخم مرغ : 4 عدد
آرد نان سفيد : مقداري
نمك و فلفل و روغن : به مقدار كافي
قارچها را چرخ كنيد و يا ريز ريز خرد كرده و تخم مرغها را به آن اضافه نموده مقداري آرد الك شده روي آن بپاشيد و خوب به هم بزنيد .
سپس روغن را در ظرفي روي حرارت گرم نموده و مواد را با قاشق به صورت گرد در روغن داغ شده بريزيد .
درب ظرف را گذاشته و پس از مدتي كه ته آن سرخ شد بر گردانيد تا طرف ديگز آن سرخ شود . سپس نوش جان كنيد .





ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۲:۱۵:۵۲ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

 


اين نوع از ماكاروني را از دست ندهيد.


در روزهايي كه همه اعضاي خانواده دور هم هستن، غذاي گرم اما جديد واقعا مي چسبه. در خانواده ما همه طرفدار ماكاروني هستن كه هميشه با گوشت درست مي كنيم، اما امروز تصميم گرفتم ماكاروني سالم با سبزيجات تهيه كنم.


مواد لازم براي 4 نفر :
هويج با برش هاي نازك :250 گرم
آب و پوست يك عدد پرتقال يا ليمو
ماكاروني : 300 گرم
پنير چدار : يك و نيم پيمانه
ترخون تازه يا خشك : يك قاشق غذاخوري

نمك و فلفل : به اندازه كافي


طرز تهيه :
فر را روي ۳۵۰درجه سانتي گراد قرار بدين.
در يك قابلمه متوسط هويج، پوست و آب پرتقال يا ليمو همراه با يك چهارم پيمانه آب مخلوط كنين. به آن كمي نمك بزنين. روي قابلمه را بپوشونين و بذارين روي حرارت كم به مدت ۳۰دقيقه بجوشه تا نرم بشه.
پوست ميوه رو بردارين و بقيه مواد رو به شكل پوره در بيارين.
ماكاروني رو طبق دستور روي پاكت، بپزين و آبكش كنين و يك پيمانه از آب اون رو كنار بذارين.

ماكاروني رو به قابلمه برگردونين. آب ماكاروني و پوره هويج رو به اون اضافه كنين و بذارين به مدت 5 دقيقه بپزه تا سس اون كمي غليظ بشه.
سه چهارم پنير رو به مواد اضافه كنين، ترخون، نمك و فلفل رو هم اضافه كنين.
ماكاروني رو در ظرف مناسب بريزين و باقي مانده پنير رو به اون اضافه كنين و به مدت 20 دقيقه در فر قرار بدين.


ارزش غذايي هر وعده :
كالري : 370
چربي : 8 گرم
چربي اشباع شده : 4.5 گرم
كربوهيدرات : 58 گرم
فيبر : 4 گرم



خواص ترخون :
اين گياه تحريك كننده اشتهاست.
تركيب هاي پلي فنوليك در اين گياه، ميزان قندخون را كاهش مي دهد.
منبع غني ويتامين A،C و Bكمپلكس است.



 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۲:۰۸:۲۶ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ]
.: Weblog Themes By bornablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 28
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب