,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,پ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, , - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

khabarnamema
khabarnamema

 

طرز تهيه سمنو براي سفره هفت سين



انجمن تفريحي و سرگرمي وب فان



مواد لازم:

گندم: 250 گرم
آرد: يك كيلو


طرز تهيه:
• پس از اينكه گندم‌ها را خوب پاك كرديد آن‌ها را شسته و درون كاسه‌اي ريخته و تا روي آن‌ها، آب بريزيد.

• پس از دو روز كه مرتب آب آن‌ها را عوض كرديد، خواهيد ديد كه گندم‌ها جوانه زده‌اند و نوك ‌آن‌ها نقره‌اي رنگ شده است.
• در اين مرحله،‌ گندم‌ها را از كاسه خارج كنيد و آن‌ها را درون دستمال خيسي بريزيد و آن را درون كاسه‌اي قرار دهيد.

• هر روز با دست مقداري آب بر روي پارچه بپاشيد. پس از يكي دو روز خواهيد ديد كه گندم‌ها ريشه زده‌اند در اين موقع آن‌ها را از درون پارچه بيرون آورده و در يك سيني بريزيد و باز هم به مرطوب كردن آن ادامه دهيد تا گندم‌ها كم كم داراي ساقه شوند.
• ساقه‌هاي ايجاد شده نقره‌اي رنگ هستند و براي تهيه سمنو آماده‌اند.

• گندم‌ها را با ساقه و ريشه خرد كرده ، خوب بشوييد و آب آن‌ها بگيريد، سپس با هاون يا چرخ گوشت، آن‌ها را بكوبيد و له كنيد.
• در يك ظرف بزرگ ، گندم‌ها را ريخته و تا اندازه‌اي روي آن‌ها آب بريزيد كه مايع شلي بدست آيد.

• مايع شل را درون پارچه‌اي بريزيد تا شيره گندم خارج شود. اين كار را چند بار تكرار كنيد تا عصاره آن‌ها كاملا خارج شود.
• عصاره را چند دقيقه در جايي ساكن بگذاريد تا نشاسته گندم ته نشين شود سپس فقط مايع زلال رويي را در ديگي بريزيد.

• آرد را در ديگ الك كرده، سپس آرد و شيره را كم كم هم مي‌زنيم تا رقيق شود.
• سمنو را روي حرارت زياد گذاشته تا جوش آيد. در اين ميان مرتب و پشت سر هم آن را هم بزنيد تا غليظ شده و به شكل حلوا درآيد.

• سپس با حرارت كم به مدت نيم ساعت آن را دم كنيد.
• سمنو آماده است.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۲:۰۰:۰۴ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]


مواد لازم :


لوبيا چشم بلبلي نصف ليوان
گوجه فرنگي يك عدد
ذرت كنسروي ۴ قاشق غذاخوري
جعفري و گشنيز تازه خرد شده ۲ قاشق غذاخوري
پياز نصف يك عدد متوسط
آبليمو نيم قاشق
سركه بالزاميك ( سركه سفيد ) يك قاشق
نمك و فلفل به مقدار لازم






طرز تهيه :


لوبيا ها را از شب قبل خيس كنيد٬ بعد با آب بذاريد روي شعله كم تا آهسته بپزند . اواخر پخت نمك به آن اضافه كنيد. بعد بذاريد تا خنك شوند. بقيه مواد را خرد كنيد و با لوبيا و ذرت مخلوط كنيد. فلفل و سركه (مي توانيد سركه سفيد رو هم جايگزين كنيد) و آبليمو رو هم اضافه كنيد و بذاريد داخل يخچال تا خوب مزه بگيرد. بعد از يكي دو ساعت ، از خوردن اين سالاد سرد و خوشمزه لذت ببريد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۵۱:۵۸ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
انجمن تفريحي و سرگرمي وب فان

يكى از غذا هاى خوشمزه خطه شمال ناز خاتون است . اگر به غذاهاى تهيه شده با بادمجان علاقه منديد حتما اين غذا را درست كنيد: مواد لازم:

بادمجان قلمي
8 تا 10 عدد
گوجه فرنگي درشت
4 تا 5 عدد
آب انار
2 ليوان
آبغوره
نيم ليوان
گلپر يك قاشق سوپخوري
نعناي خشك نيم قاشق سوپخوري
پياز رنده شده 2 قاشق سوپخوري




طرز تهيه: بادمجانها را در فر يا روي آتش كبابي ميكنيم ، در صورت كباب كردن در فر، بادمجانها را در سيني فر مي چينيم و سپس فر را با حرارت 400 درجه گرم ميكنيم و سيني را به مدت تقريبا" يك ساعت كف فر قرار ميدهيم تا بادمجانها كاملا" پخته شوند بعد آنها را پوست ميكنيم و ساطوري ميكنيم روي گوجه فرنگي‌ها آب جوش ميريزيم و پوست آنها را ميكنيم و گوشت آنها را خرد ميكنيم آب انار و آبقوره را با بادمجان ساطوري مخلوط كرده و ميگذاريم آهسته بجوشد و كاملا" به خورد بادمجان برود ، بعد گلپر و نعنا و پياز رنده شده را در آن ميريزيم و بلافاصله از روي آتش برميداريم و تكه‌هاي گوجه فرنگي را داخل آن ميريزيم و بهم ميزنيم و در ظرف ميكشيم ممكن است كمي گردوي چرخ كرده روي آن بپاشيم .


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۴۵:۰۱ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
انجمن تفريحي و سرگرمي وب فان

مواد لازم :

سبزي ترخون
نيم كيلو
سير
5-4 حبه
فلفل سبز تند
4-3 عدد
سركه
به ميزان لازم
نمك 3 قاشق غذاخوري




طرز تهيه : ابتدا سبزي را پاك كرده . مي شوييم و بعد از اينكه آب آن گرفته شد داخل شيشه مورد نظر ريخته يك لايه سير ؛ فلفل ؛ نمك روي آن مي ريزيم و دوباره سبزي را ريخته و به همين ترتيب شيشه را پر مي كنيم و در انتها سركه را روي آن مي ريزيم و درب شيشه را مي بنديم . مي گذاريم به مدت يك هفته بماند. نكته : بهتر است براي ترشي از يك تكه نبات استفاده كنيم تا ترشي زودتر برسد.(براي 6 تا 8 نفر)


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۳۶:۵۷ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
انجمن تفريحي و سرگرمي وب فان


در مورد سوپ‌ها به نكات ذيل توجه كامل داشته باشيد:
سوپ يكي از غذاهاي اوليه است كه انسان تهيه آن را آموخته است. زيرا از همان روزهائي كه بشر يادگرفت كه ظرفي را روي آتش بگذارد و گوشت را پخته بخورد. يكي از اولين غذاها سوپ بود. او پس از اينكه گوشت را با آب پخت براي اينكه بو و طعمي بآن بدهد از سبزي‌هاي مختلفي كه خوش مزه بودند استفاده كرد. هنوز زنان فرانسوي از اين رسم پيروي مي‌كنند و در خيلي از خانه‌ها هميشه ظرفي را در روي آتش به‌نام ظرف روي آتش دارند كه در آن تكه‌هاي اضافي گوشت و استخوان و سبزيجات و غيره ريخته و كم كم به حالت دم نه جوش همه آنها پخته مي‌شوند و طعم مطبوعي از خود باقي مي‌گذارند در اغلب خانه‌هاي دهاتي فرانسه يك چنين غذائي هميشه آماده وجود دارد تهيه انواع سوپ بستگي به سليقه و ذائقه ملل مختلف دارد. بعضي‌ها در سوپ جو ، برنج ، و يا ماكاروني اضافه مي‌كنند. در قرن شانزدهم هم سوپي به‌نام رستوران ناميده ميشد كه براي تجديد قوا و تقويت تجويز مي‌شد. شخصي محلي باز كرد كه در آنجا فقط اين‌گونه سوپ سرو مي‌شد و نام آن را (رستوران) ناميد. از آن زمان به محل‌هائي كه غذا براي عموم تهيه مي‌شود نام رستوران متداول شده است. امروزه سوپ داراي دو هدف دو گانه است.
اشتها را تحريك مي‌كند.
داراي مواد مقوي و خيلي مغذي مي‌باشد. براي تهيه سوپ بايستي به بقيه صورت غذا توجه داشته باشيم اگر غذا عادي و خيلي سنگين نيست بايستي سوپ‌هاي خامه يا مواد مغذي مشابه آن سرو نمود.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۲۹:۴۱ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
مواد لازم :
گوشت راسته گوساله 750 گرم
پياز 2 عدد
روغن كنجد 0.5 قاشق مرباخوري
شكر 2 قاشق مرباخوري
زنجبيل 2 قاشق مرباخوري
سس سويا 1 قاشق سوپخوري
فلفل سياه 2 قاشق سوپخوري
آب ليموترش 2 قاشق سوپخوري

 

طرز تهيه :
گوشت را مدت كوتاهي در فريزر قرار دهيد تا كمي يخ بزند سپس خارج كرده و به قطعات نازك خرد كنيد , گوشتها را با پياز , روغن كنجد , شكر , زنجبيل , سس سويا و آبليمئ در كاسه اي مخلوط كرده و درب آن را گذاشته و بمدت چند ساعت يا يك شب در يخچال بگذاريد سپس آنها را روي شعله زياد كباب كنيد تا نرم شده و بپزند .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر كافيست.

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۱۲:۰۶ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم

پنير خامه‌اي و سفيد فتا از هر كدام 100 گرم
سبزي معطر خردشده دو تا سه قاشق غذاخوري
گردو، پسته و بادام آسياب‌شده به ميزان لازم
خمير آماده نان و كنجد به ميزان لازم


 

نان و توپك پنيــري

طرز تهيه

براي تهيه پياله‌ها از نان، به اندازه يك نارنگي از خمير برداشته و دور تا دور قالب بچسبانيد تا شكل قالب پيدا كند. سپس در فر 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 90 دقيقه قرار دهيد.

پنير را با چنگال له كرده سبزي را اضافه كنيد، دست را با روغن چرب كرده از پنير به اندازه گردو برداشته و در دست به شكل توپ در آوريد سپس در مغزهاي آسياب‌شده بغلتانيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۰۵:۰۳ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

 

مواد اوليه :
* دال عدس 300 گرم
* پيازچه و كره از هر كدام 50 گرم
* كالباس و ذرت و پنير پيتزا از هر كدام 100 گرم
* خمير فيلو يك بسته
* جعفري به ميزان لازم
طرز تهيه:
اغلب افراد از خوردن ساندويچ لذت مي‌برند. به همين دليل من تصميم گرفتم طرز تهيه يك ساندويچ جديد و سالم را به شما آموزش دهم.
ابتدا روي خميرهاي فيلو را كره ماليده و در فر مي‌گذاريم تا طلايي شود. سپس دال عدس را بخار مي‌دهيم تا پخته شود. بعد با جعفري، پيازچه، كالباس، ذرت و پنير مخلوط كرده و در داخل فيلوهاي طلايي شده قرار مي‌دهيم. مدت زمان طلايي‌شدن فيلوها در فر 10 دقيقه با حرارت 170 درجه سانتي‌گراد است.

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۵۸:۳۳ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
مواد لازم:
-نان تاكو:8عدد
-نخود:200گرم
-نخود فرنگي:200گرم
-سير:4حبه
-روغن:2 قاشق غذا خوري
-آب ليمو:2قاشق غذا خوري
-گوشت بره: 600گرم خرد شده
-پياز: يك عدد
-كره:سه قاشق غذاخوري
-زعفران دم كرده گشنيز:4شاخه
-ماست:300گرم
-چيلي:2قاشق مرباخوري
-كاهو:8برگ
-دارچين، هل آسياب شده، گشنيز آسياب شده، زيره، زنجبيل، ميخك: از هر كدام 1/2قاشق مرباخوري
-نمك فلفل

طرز تهيه :

ساندويچ گوشت دوست داريد؟ البته از نوع گوشت بره و نه استيك و برگر. حتماً دوست داريد. اين تاكوي مكزيكي، ساندويچ خوش خوراكي است. نان تاكو، ساجي است كه احتمالاً همه نانوايي هاي صنعتي ندارد. مي توانيد از نان لواش به جاي نان ساجي استفاده كنيد.
1-سير، نخود و نخودفرنگي را بپزيد و سپس با هم بكوبيد تا پوره شوند. كمي فلفل و نمك بزنيد.
2-پياز را خرد كنيد و با گوشت سرخ كنيد، ادويه ها و مزه هايي كه داريد را هم اضافه كنيد. نمك را آخر بار اضافه كنيد تا گوشت سفت نشود.
3-پوره نخود را به گوشت اضافه كنيد و با يكديگر مخلوط كنيد. البته با قاشق چوبي نه ميكسر.
4-داخل هر نان تاكو، يك عدد برگ كاهو بگذاريد.
5-مواد ديگر را لاي تاكوها بگذاريد، ساندويچ شما آماده است.

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۵۲:۰۰ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]


مواد لازم

• 2 پيمانه عدس قرمز

• 1 عدد پياز بزرگ

• 2 قاشق سوپخوري سير له شده

• 2 قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي

• 2 عدد سيب زميني متوسط

• 2 عدد ليمو عماني

• 1 قاشق چايخوري ادويه

• 1 قاشق غذاخوري فلفل قرمز

• 1 قاشق غذاخوري روغن

• تمبر هندي

دال عدس


طرز تهيه

1. ابتدا پياز را با روغن سرخ كنيد. پياز كه طلايي شد، سير را اضافه كنيد و كمي تفت دهيد.

2. سپس رب گوجه فرنگي، فلفل، ادويه، ليمو عماني، سيب زميني و عدس را با هم به آن اضافه كنيد. حرارت شعله را كاملا ملايم كنيد تا با بخار بپزد.

3. هر از چند گاهي همه مواد را زير و رو كنيد تا به ته ظرف نچسبد، زيرا عدس قرمز فورا مي چسبد. بعد از اينكه غذا آب انداخت، تمبرهندي، نمك و آب را به ميزان لازم اضافه كنيد و اجازه دهيد مواد كاملا بپزد.

4. وقتي غذا جا افتاد، زير آن را خاموش كنيد و با گوشت كوب، دال عدس را كاملا بكوبيد. اين غذا را مي توانيد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۴۵:۲۹ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ]
.: Weblog Themes By bornablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 28
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب