,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,پ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, , - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

khabarnamema
khabarnamema


مواد لازم

• 3 پيمانه برنج

• 1 پيمانه عدس پخته شده

• نصف پيمانه كشمش پلويي

• 2 عدد سينه مرغ پخته شده

• 4 قاشق غذاخوري پياز داغ و سير داغ

• 3 قاشق مرباخوري دارچين، زيره، پودر ليمو عماني و هل كوبيده شده

• نمك وفلفل وزردچوبه

عدس پلو عربي با مرغ


طرز تهيه

1. ابتدا برنج را كه از قبل خيس كرده ايد با نمك، كمي زردچوبه و دارچين روي حرارت قرار دهيد تا بجوشند. سپس آنها را آبكش و عدس پخته را به آن اضافه كنيد.

2. هنگام دم كردن، 1 قاشق مرباخوري از ادويه مخصوص لاي برنج بريزيد و دم كنيد.

3. مرغ پخته شده را ريش ريش كنيد و همراه با پياز و سير داغ و كشمش كمي تفت دهيد. بقيه ادويه و زردچوبه و نمك فلفل سياه را به مرغ اضافه كنيد. هنگامي كه برنج دم كشيد از مواد روي آن بريزيد.

4. در صورت تمايل مي توانيد از م


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۳۸:۲۴ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم:
* خمير مايه- يك و يك دوم قاشق مرباخوري.* شكر- يك و يك دوم قاشق مرباخوري.* آب ولرم- يك ليوان.* نمك- يك قاشق مرباخوري.* آرد- ۳ ليوان.* كره آب شده- ۶ قاشق غذاخوري.* ماست- ۳ قاشق غذاخوري.
طرز تهيه:
* خمير مايه و شكر را در آب ولرم مخلوط كنيد و بگذاريد به مدت ۱۰ دقيقه بماند.* ابتدا نمك و آرد، سپس كره و ماست را به مايه اضافه كنيد تا به شكل خمير دربيايد.* خمير را ورز دهيد تا نرم شود.* خمير به دست آمده را به مدت ۹۰ دقيقه در ظرف چرب قرار دهيد و روي آن را بپوشانيد تا خمير ور بيايد.* سپس مجددا خمير را به مدت ۱۰ دقيقه ورز دهيد.* خمير را به ۸ توپ كوچك تقسيم كنيد و با استفاده از وردنه باز كنيد و هر دو طرف را با كره چرب كرده و در ماهي تابه قرار دهيد تا هر دو طرف طلايي شود.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۹:۵۹:۲۵ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

اين خمير براي تارت و نان هاي شيرين كوچك مصرف مي شود.

مواد لازم:

۱. آرد ۵۰۰ گرم

۲. كره ۳۰۰ گرم

۳. پودر قند يك قاشق سوپخوري

۴. آب يا شير در حدود نصف پيمانه

۵. نمك به مقدار كم

با اين مواد در حدود يك كيلوگرم خمير به دست مي آيد كه براي تارت بزرگ و يا ۳۰ عدد از نانهاي كوچك كافي است.

طرز تهيه:

آرد را در ظرف گودي مي ريزيم . نمك و پودر قند و آب يا شير را وسط آرد مي ريزيم و به هم مي زنيم،بعد كره را قطعه قطعه و كوچك خرد مي كنيم و وسط خمير مي ريزيم و با نوك انگشت خمير را با كره مخلوط مي كنيم به طوري كه مرطوب شود و چسبندگي پيدا كند ولي كش نيايد.

نكته حساس در اين خمير آن است كه نبايد اين خمير زياد ورز داده شود و كافي است كه خمير چسبندگي پيدا كند و قابل باز شدن باشد.

بعد خمير را در كيسه نايلون مي گذاريم تا دو سه ساعت بماند و به هر طريق كه بخواهيم از آن استفاده مي كنيم.

مي شود اين خمير را با انواع روغن نباتي جامد تهيه كنيم در اين صورت ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم روغن كافي مي باشد.هر قدر روغن اين خمير بيشتر باشد تردتر مي شود البته حداكثر آن ۲۵۰ گرم است.

ميتوان دو عدد زرده تخم مرغ با خمير مخلوط كرد در اينصورت خمير كمي سفت تر مي شود .

در صورت مصرف زرده تخم مرغ زرده ها را با شير و پودر قند و نمك وسط آرد مي ريزيم و مخلوط ميكنيم بعد كره را اضافه مي كنيم.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۹:۵۳:۲۱ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

خمير سمبوسه

مواد لازم

1-مايه خمير ترش 1 ق . غ

2-شير 1 ليوان

3-تخم مرغ 2 عدد

4-آرد نيم كيلو

5-كره 100 گرم



طرز تهيه

آرد را در ظرفي ريخته و تخم مرغ را به آن ا فزوده سپس نمك و مايه خمير ترش را كه قبلاً با آب جوش خيس كرده ايم را به مواد بالا اضافه ميكنيم.كره وشير را به مايه اضافه كرده و هم ميزنيم و به مدت 5 دقيقه در يخچال قرار داده تا سفت شود سپس از يخچال درآورده و استفاده مي نمائيم .


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۹:۴۷:۱۷ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

پيتزاي سفيد



مواد لازم
براي براي ۴ نفر:
▪ ۲ ق.س روغن زيتون
▪ ۴ دانه سير له شده
▪ ۱ فنجان گوجه فرنگي خرد شده
▪ ۱۲۰ گرم پنير پيتزا رنده شده
▪ يك عدد پياز سفيد حلقه اي و نازك خرد شده
▪ ۱ق.چ مرزنگوش خشك يا سبزيجات معطر خرد شده
▪ نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
طرز تهيه
خمير پيتزا را با وردنه پهن كرده سپس سير را روي آن
بپاشيد و به ترتيب گوجه فرنگي ، پنير پيتزا را روي سير بريزيد. لبه هاي
خمير را خالي بگذاريد. بعد حلقه هاي پياز را روي پنير قرار دهيد. سپس آنرا
درون فر گذاشته تا رنگ آن قهوه اي شود. پس از ۱۵ دقيقه به آن نمك و فلفل
زده و پيتزا را برش دهيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۹:۴۳:۲۳ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

گوشت گوسفند ريز خرد شده: 150 گرم
قارچ: 3 عدد
پياز: 1 عدد
سس گوجه فرنگي: 2 قاشق غذا خوري
سس تند: 1 قاشق چاي خوري
ماست: 2/1 ليوان
سس مايونز: 1 قاشق غذا خوري
آب: 2 قاشق غذا خوري
پنير چدار: 70 گرم
گوجه فرنگي: 1 عدد
خيار: 1 عدد
گشنيز: 5 ساقه
خمير پيراشكي قالب زده شده: 9 عدد
پودر سير ، آويشن ،روغن ، نمك وفلفل به مقدار دلخواه


دستور تهيه :
ابتدا پياز ها را ريز خرد كرده و با مقداري روغن كني تفت مي دهيم ، گوشت را اضافه كرده و 5 دقيقه تفت مي دهيم ، پودر سير ، آويشن وسس گوجه فرنگي و سس تند را اضافه كرده و در آخر آب و نمك و فلفل را اندازه مي كنيم و مي گذاريم 30 دقيقه بپزد ، گشنيز ها را ريز خرد كرده و با ماست و مايونز و كمي نمك ، فلفل و پودر سير مخلوط مي كنيم و كنار مي گذاريم ، خيار و گوجه فرنگي را خيلي ريز خرد كرده و با مقداري نمك و آبليمو مخلوط مي كنيم . خمير هاي پيراشكي را داخل سرخ كن يا يك تابه كوچك روغن تك تك كمي سرخ مي كنيم و روي دستمال يا توري مي گذاريم تا روغن اضافي اشان گرفته شود ، در آخر به سادگي نان ها را با مخلوط گوشت و مقداري از سس و مخلوط خيار گوجه بصورت ساندويچ در آورده و غذا را سرو مي كنيم .


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۹:۳۹:۲۴ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد جهت نان:
آرد =٢ ليوان
بكينگ پودر= نصف قاشق غ
نمك= ١ قاشق غ
آب= به مقدار لازم
مواد داخل ساندويچ:
سينه مرغ =1عدد خرد شده
فلفل سياه ،فلفل قرمز ، ادويه، نمك = به مقدار لازم
پياز خلال شده و فلفل دلمه اي به رنگهاي مختلف= از هركدام يك عدد
پنير موزاريلا يا چيدار= به مقدار لازم
طرز تهيه:
مواد خمير رو با هم مخلوط كرده و ورز بديد تا زماني كه ديديد به دست نچسبه، آب رو به اندازه لازم به تدريج اضافه كنيد تا زماني كه حس كرديد كافيه، بعد بذاريد نيم ساعت بمونه تا ور بياد، بعد از اون دوباره اونو شانه بگيريد و باز بذاريد نيم ساعت بمونه تا باز بشه؛و بعد از نيم ساعت شانه ها رو با وردنه پهنش كنيد و روي اونو با فرچه روغن بماليد؛و توي ماهي تابه رو كه از قبل گرم شده سرخش كنيد، يه طرفش كه به اصطلاح گُل زد و نقطه نقطه سرخ شد برش گردونيد و طرف دوم رو هم سرخ كنيد؛
مواد ساندويچ رو به دلخواه ميتونيد حذف يا اضافه كنيد!
پياز رو تويي روغن سرخ كرده و مرغ و فلفل و ادويه رو هم اضاه كنيد،و با قاشق هم بزنيد تا توي آبي كه مرغ ميندازه پخته شه و آبش تبخير بشه و فلفل دلمه اي هارو بهشون اضافه كنيد و چند تا تفت كه خورد كافيه،و مواد رو بذاريد لاي نون ، و پنير رو هم همين طور؛و بپيچونيدش و توي يه سيني مخصوص فر بچينيدشون و به مدت ۵ دقيقه بذاريد توي فر، فقط براي اينكه پنير ها ذوب بشن.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۹:۳۴:۲۵ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم:
ژامبون يا رست بيف= 4 ورق يك سانتي
نان تست برش نخورده= 1 عدد
گوجه فرنگي= 3 تا 4 عدد
سس مايونز= 2 تا 3 قاشق غذا خوري
پنير خامه اي= 500 گرم
جعفري و گشنيز خرد شده= 2 تا 3 قاشق غذا خوري
طرز تهيه:
دور تا دور نان را با كارد به قطر يك سانت برداريد. بقيه ي نان را از عرض چهار برش بزنيد.
پنير خامه اي را با سس مايونز مخلوط كنيد تا به صورت كرم در آيد.
به گوجه فرنگي هاي ورقه شده كمي نمك بزنيد.
يك لايه نان را ظرف مورد ظرف مورد نظر قرار داده، رويش را كرم ماليده، ژامبون را روي آن قرار دهيد. (ژامبون ها را به اندازه ي نان برش بزنيد).
به يك لايه ي ديگر كمي كرم زده، روي ژامبون قرار داده كمي فشار دهيد تا به لايه ي ژامبون بچسبد.
دوباره روي نان را كرم ماليده دو ظرفش را گوجه فرنگي اسلايس شده قرار دهيد.
بين دو گوجه فرنگي را نيز سبزي خرد شده بريزيد.
به نان بعدي كرم ماليده و آن را روي گوجه فرنگي قرار دهيد. دوباره روي نان كرم زده ژامبون بگذاريد. به آخرين لايه، كرم زده روي ژامبون قرار دهيد. كمي فشار داده تا به هم بچسبد. روي تمام سطح كرم بكشيد و در پايان مقداري از كرم را با چند قطره رنگ قرمز به رنگ صورتي در آورده و روي كيك را تزيين كنيد. اين كيك را به مدل هاي مختلف مي توان درست كرد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۹:۲۹:۱۱ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]


انجمن تفريحي و سرگرمي وب فان انجمن تفريحي و سرگرمي وب فان
مناسب براي :
2نفر

زمان آماده سازي مواد :
10 دقيقه

زمان پخت :
20 - 25 دقيقه
مواد لازم :
خمير پيتزا : 2 عدد
سوسيس پپروني : 250 گرم
گوجه فرنگي : به ميزان كافي
روغن : به ميزان كافي
سس گوجه فرنگي : 3 قاشق غذاخوري
پنير پيتزا : 200 گرم
فلفل دلمه اي : براي تزيين

روش تهيه :
1ابتدا فر را در دماي 120 درجه روشن مي كنيم تا گرم شود . كف ظرف مورد نظر را كمي چري كرده و خمير را داخل آن قرار مي دهيم .

2 سطحشما قادر به مشاهده لينك ها نمي باشيد . براي مشاهده عضو شده يا وارد شويد.را به سس قرمز آغشته كرده و پنير پيتزا را روي خمير 9595 مي پاشيم . سوسيسها را خرد كرده و روي خمير ميچينيم . در نهايت گوجه و فلفل دلمه را به مواد اضافه مي كنيم .

3 شما قادر به مشاهده لينك ها نمي باشيد . براي مشاهده عضو شده يا وارد شويد. را داخل فر گذاشته و دما را روي 220 تنطيم ميكنيم . وقتي سطح پنيرها طلايي شد ، پيتزاي شما آماده است .


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۹:۲۳:۵۲ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

انجمن تفريحي و سرگرمي وب فان

مواد لازم :

آلبالو يك كيلوگرم
نمك و سركه به اندازه كافي



طرز تهيه ترشي آلبالو :
آلبالوها را تميز مي كنيم ، در صافي ريخته ومقداري نمك به آن مي زنيم ، چند ساعت مي گذاريم بماند . آنگاه آلبالو رادر ظرف دهانه گشادي مي ريزيم و** ظرف را از سركه پر مي*كنيم . بايد در ظرف را محكم ببنديم ودرجاي خنك نگهداري كنيم . منبع : 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۹:۱۹:۰۵ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ]
.: Weblog Themes By bornablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 28
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب