,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,پ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, , - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

khabarnamema
khabarnamema

مواد لازم:

زيتون= 1كيلو

سير= 1بوته

مغز گردو ي چرخ شده= 1 پيمانه

اب انار= 1پيمانه

سبزي معطر (در گويش ما زندراني زلنگ(در گويش گيلاني چو چاق)= 2 بسته

رب انار= 1 قاشق

دانه انار ترش در صورت تمايل= نصف پيمانه سايده شده

گلپر= 2قاشق چاي خوري

طرز تهيه:

اول زيتون ها هسته آنرا جدا كرده مي شوييم سبزي معطر را شسته خوب چرخ مي كنيم معمولا بايد سبزي ودانه انار را با هم بسابيم حالا چون وسايله برقي در دسترسمان هست از انها استفاده مي كنيم

وقتي سبزي را چرخ كريم اب زيتون را خالي كرده و گردوي چرخ شده و سبزي ورب انار گلپر سير كوبيده رابا هم مخلوط مي كنيم بعد مقداري از اب انار را ميريزم باز مخلوط مي كنيم اگر مزه وترشي ان خوب بود بقيه آب انار را نمي ريزيم در صورت تمايل مي توان ترشي وسير انرا بيشتر كرد واقعا خوش مزه است اميد وارم كه خوشتان بيايد .


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۹:۱۴:۱۶ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]


بوي دود بادمجان كبابي، اين ترشي را خوش عطر و طعم كرده است.
مواد لازم : بادمجان
يك كيلوگرم
سبزي ترشي خرد شده
300 گرم
هويج
200 گرم
سركه
يك ليتر
زردچوبه
يك قاشق مرباخوري
ادويه ترشي
يك قاشق مرباخوري
فلفل سبز تند
پنج عدد
گردو ريز خرد شده
نصف پيمانه
نمك
به ميزان لازم
طرز تهيه ترشي بادمجان كبابي:
_ بادمجان*ها را شسته و درسته در طبقه پايين فر با حرارت 200 درجه سانتي*گراد كبابي مي*كنيم. پس از سرد شدن پوست آن*ها را گرفته و ريز خرد مي*كنيم.
_ هويج را ريز خرد كرده و با سركه به مدت 10 دقيقه مي*پزيم.
_ فلفل سبز را ريز خرد كرده، سپس تمام مواد را با هم مخلوط و در ظرف شيشه*اي مي*ريزيم و در آن را محكم بسته و در جاي خنك به مدت 10 روز مي*گذاريم تا آماده شود.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۳:۲۸:۰۴ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

 


دو عدد سيب، دو عدد پرتقال و سه عدد كيوي را شسته، پوست كنده، برش عرضي مي‌دهيم و در يك شيشه مي‌چينيم.


براي ديدن فايل كامل اين مطلب با مراحل و تصاوير بيشتر، اينجا كليك كنيد

مواد لازم براي تهيه ترشي چند ميوه

سيب دو عدد
پرتقال دو عدد
سركه سفيد نيم كيلو
كيوي سه عدد
نمك يك قاشق چاي خوري
با اين مقدار مواد لازم حدوداً به اندازه يك ظرف دو ليتري از ”‌ترشي چند ميوه“ خواهيم داشت.
يك قاشق چاي خوري نمك، دو عدد سيب قرمز يا زرد (حدود ۳۰۰ گرم)
ترشي چند ميوهترشي چند ميوه
دو عدد پرتقال تامسون (حدود ۳۰۰ گرم)، سه عدد كيوي بزرگ (حدود ۳۰۰ گرم)
ترشي چند ميوهترشي چند ميوه
نيم كيلو گرم سركه سفيد (حدود دو ليوان سرپر، به حدي كه ظرف پر شود) براي اينكه ترشي آن كم شود، مي‌توان يك ليوان سركه را با يك ليوان آب مخلوط كرد و يا از سركه سيب استفاده كرد.
ترشي چند ميوه
طرز تهيه ترشي چند ميوه

دو عدد سيب، دو عدد پرتقال و سه عدد كيوي را شسته، پوست كنده، برش عرضي مي‌دهيم و در يك شيشه مي‌چينيم. يك قاشق چاي خوري نمك روي آن ريخته در آخر سركه سفيد اضافه مي‌كنيم تا روي ميوه‌ها را بگيرد. در شيشه را بسته، براي مدت يك هفته در دماي اتاق مي‌گذاريم تا ترشي آماده شود.
ترشي چند ميوه
ترشي آماده پذيرايي مي‌باشد.
ترشي چند ميوه
نوش جان

مقدار كالري موجود در كل ترشي چند ميوه حدود ۳۷۰ كيلوكالري مي باشد.
ترشي چند ميوه
براي ديدن مجموعه كامل لذت رشد در آَشپزي، اينجا كليك كنيد
بخش تغذيه و آشپزي تبيان




ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۳:۲۳:۴۴ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

 

كشمش پلو با مرغ يكي از غذاهاي معروف و محبوب آمل است كه بيشتر به عنوان نذري در ماه محرم طبخ ميشود.

مواد لازم :

 

  • برنج 6 پيمانه
  • مرغ 1 عدد
  • كشمش (پلويي) 2 پيمانه
  • زعفران (آب كرده) 3 قاشق سوپخوري
  • روغن (حيواني) 1/2 پيمانه
  • پياز (سرخ شده) 1 چهارم پيمانه
  • رب نارنج 3 قاشق سوپخوري
  • نمك به ميزان لازم
  • فلفل به ميزان لازم
  • روغن به ميزان لازم
  • كرفس (اختياري) به ميزان لازم

 



كشمش پلو با مرغ


طرز تهيه:


1. ابتدا مرغ را شسته و پوست آن را جدا ميكنيم و مرغ را به شش يا هشت تكه تقسيم نموده و با نمك، فلفل و ادويه مزه‌دار مي‌كنيم.

2. بعد مرغ‌هاي مزه‌دار شده را با مقداري روغن با حرارت ملايم سرخ مي‌نماييم.

3. در آخر رب نارنج را با نصف پيمانه آب مخلوط كرده و به همراه پيازداغ روي مرغ‌هاي سرخ‌شده مي‌ريزيم و اجازه مي‌دهيم تا كاملا بپزند.اگر دوست داريد ميتوانيد مقداري كرفس را جداگانه سرخ كرده و با مواد مخلوط كنيد.

4. برنج را در ظرفي مناسب به مرحله آبكشي رسانده و آبكش نموده و دم مي‌كنيم. كشمش‌ها را شسته و سرخ نموده سپس مقداري از برنج دم كرده، كشمش، زعفران و روغن حيواني داغ كرده را با هم مخلوط مي‌كنيم.

5. در ظرف سرو ابتدا پلوي ساده را كشيده، تكه‌هاي مرغ را بر روي آن قرار داده و مخلوط كشمش و برنج را روي آن مي‌دهيم و سرو مي‌نماييم.

نكات:

1) اگر مرغ را با حرارت ملايم سرخ كنيد، در حين سرخ شدن، پخته مي‌شود و نيازي به زمان پخت جداگانه ندارند.

2) اگر دوست داريد به جاي رب نارنج از رب انار ترش استفاده كنيد يا آن را حذف كنيد.

3) اگر در حين جوشيدن برنج يك عدد ليمو عماني داخل آب بيندازيد عطر خيلي خوبي به برنج شما ميدهد.

4) اين غذا در دستور اصلي كرفس ندارد.









ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۳:۱۹:۳۹ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]







مهيا كردن  موساكا ( غذاي يوناني )
موزاكا يا موساكا يك نوع گراتن هست كه از غذاهاي محلي يوناني و با نان سرو مي شود ، تو مزه ش شك نكنيد اما بايد بگويم خيلي پركالريه اگه رژيم داريد سراغ اين غذا نرويد چون رژيمي موساكا اصلا معني ندارد ! ممكنه يك غذاي خوشمزه از آب در بيايد ولي ديگه موساكا نيست.
مواد لازم :

بادمجان قلمي حلقه شده ۴ عدد
گوشت چرخ كرده ۲۰۰ گرم
پياز ريز شده يك عدد
سير خرد شده سه حبه
قارچ ورقه شده ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه اي خرد شده يك عدد متوسط
رب گوجه فرنگي يك قاشق غذاخوري
پنير پيتزا ۲۰۰ گرم
آويشن يك قاشق مربا خوري


مواد لازم براي سس سفيد :

شير يك پيمانه
آرد يك قاشق غذاخوري
كره ۲۰ گرم
خامه يك قاشق غذاخوري
نمك و فلفل مقداري


طرز تهيه :
پياز را تفت بدهيد بعد سير را اضافه كنيد تفت داده و سپس گوشت را به آن اضافه كنيد خوب تفت بدهيد بعد رب و فلفل دلمه اي و نمك و فلفل را اضافه كنيد و يك مايه ماكاروني خوشرنگ درست كنيد، در انتها آويشن را افزوده از روي گاز برداريد.

بادمجان ها را دو ساعت درآب نمك خوابانده بعد خشك كرده و سرخ كنيد. مي توانيد اين كارر در فر انجام بدهيد.
براي تهيه سس سفيد ، شيرو آرد را خوب مخلوط كنيد بزاريد روي حرارت و هم بزنيد تا جوشيده و غليظ بشود ، كره و نمك و فلفل را بزنيد مخلوط كنيد از روي گاز برداريد و بعد خامه را به آن اضافه كنيد .
ته ظرف پيركس را چرب كنيد به ترتيب لايه لايه بادمجان ، مايه گوشت ، سس سفيد و قارچ و پنير را بريزيد تا مواد تمام بشود .
بعد حدود سه ربع بگذاريد در حرارت ملائم فر تا بپزد يكي دو دقيقه گريل را روشن كنيد تا روي آن هم طلائي شود .
نكته اول: مي توانيد قارچ را با مايه گوشتي قاطي كنيد و به همراه گوشت تفت بدهيد.
نكته دوم: مي توانيد يك پيمانه ماست را با يك عدد تخم مرغ به اضافه نمك مخلوط كنيد و در انتها بريزيد روي اين غذا و بعد در فر بگذاريد .
همچنين مي توانيد اين مخلوط ماستي را به مايه گوشتي اضافه كنيد و لايه لايه بريزيد.
نكته سوم: مي توانيد از يك لايه سيب زميني ورقه اي سرخ شده ته ظرف به عنوان پايه غذا استفاده كنيد.
نوش جونتون واقعا خوشمزه است.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۳:۱۵:۳۹ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]









براي اينكه در 30 روز ماه مبارك رمضان غذاهاي متنوعي را امتحان كنيد، ما يك برنامه كامل غذايي براي افطار شما در نظر گرفته ايم. اين دستور شامل پيش‌غذا، غذاي اصلي و دسر براي هر روز است. در هر روز هم دو نكته تغذيه‌اي را برايتان مي نويسيم تا از تغذيه سالم، متنوع و خوشمزه در طول اين ماه لذت ببريد.

نكته تغذيه‌اي 1

آب جوش، شير گرم، خرما و يك آش يا سوپ خيلي سبك يك وعده افطاري مناسب هستند. به فاصله نيم ساعت پس از افطار هم مي‌توان يك شام مختصر و سبك صرف كرد.

نكته تغذيه‌اي 2


به دليل طبع سرد بدن لازم است در وعده افطار از نوشيدني‌هاي ولرم همراه با مواد داراي قند طبيعي مانند خرما، عسل يا انگور شيرين استفاده شود چرا كه اين مواد شيرين علاوه بر تنظيم قند خون بدن خاصيت سم‌زدايي نيز دارند

پيش غذا

راتاتوي

• تعداد: 4 نفر

• زمان تهيه: 15 دقيقه

• زمان پخت: 30 دقيقه

• خوراك: فرانسوي

مواد لازم

• 2 تا 3 عدد پياز درشت

• 5 تا 6 عدد بادنجان متوسط

• 3 تا 4 عدد كدوي متوسط

• 5 تا 6 عدد گوجه فرنگي درشت

• 2 تا 3 عدد فلفل سبز دلمه اي

• 2 تا 3 حبه سير

• يك دسته كوچك سبزي معطر (نعناع ، ترخان و جعفري)

• 150 گرم روغن زيتون

• نمك

افطاري كامل روز شانزدهم ماه رمضان

طرز تهيه

1. پياز را خلال و در روغن سرخ كنيد تا كمي طلايي شود. سير را بكوبيد و داخل پياز بريزيد و هم بزنيد.

2. فلفل را به صورت حلقه يا ريز خرد كنيد و با پياز و سير تفت دهيد.

3. بادنجان و كدو را نازك برش دهيد. به مخلط پياز اضافه كنيد. گوجه فرنگي را نيز خرد و به مواد اضافه كنيد.

4. كمي نمك بزنيد. سبزيجات معطر و خرد شده را اضافه كنيد. حرارت را كم كنيد تا همه مواد پخته و آب آنها كشيده شود.

5. آها را در بشقاب بكشيد و سرو كنيد.


غذاي اصلي

دلمه قارچ با مرغ و سيب زميني

• تعداد: 4 نفر

• زمان تهيه: 15 دقيقه

• زمان پخت: 30 دقيقه

مواد لازم

• يك كيلوگرم سيب زميني

• 250 گرم سينه يا فيله مرغ

• 200 گرم قارچ

• نصف پيمانه پياز داغ

• نصف يك عدد فلفل دلمه اي

• 4/1 پيمانه جعفري خرد شده

• سه عدد تخم مرغ

• نمك، فلفل، ادويه و آرد سـوخـاري به ميزان لازم

• رب گوجه فرنگي يك قاشق غذاخوري

• پنير پيتزا و روغن

افطاري كامل روز شانزدهم ماه رمضان

طرز تهيه

1. ابتدا سيب‌ زميني‌ها را بپزيد، پوست بگيريد و رنده كنيد. يك عدد تخم‌مرغ را به همراه كمي نمك، فلفل و ادويه به سيب‌زميني اضافه كنيد و مواد را ورز دهيد. سپس آنها را كنار بگذاريد.

2. سينه مرغ را نگيني خرد كنيد و به همراه پياز تفت دهيد تا ديگر صورتي نباشد. قارچ نگيني خرد شده و ادويه را به آن اضافه كنيد و تفت دهيد.

3. فلفل دلمه‌اي و رب گوجه‌فرنگي را نيز به مواد اضافه كنيد. كاملا مواد را هم بزنيد تا مخلوط شوند. حرارت را خاموش و جعفري را به مواد اضافه كنيد و هم بزنيد.

4. از مخلوط سيب‌زميني به اندازه يك توپ كوچك جدا كنيد. در دست پهن كنيد. از مخلوط مرغ و قارچ در ميان آن بگذاريد. كمي پنير پيتزا روي مواد بريزيد و دلمه را جمع كنيد تا مواد مياني مشخص نباشد.

5. حالا دلمه‌ها را ابتدا در آرد سوخاري بغلتانيد، دو عدد تخم‌مرغ را با چنگال هم بزنيد، دلمه‌ها را در تخم‌مرغ فرو ببريد، مجددا در آرد سوخاري بزنيد و در روغن داغ سرخ كنيد.


دسر

كلوچه خرما و گردو

• تعداد: 4 نفر

• زمان تهيه: 15 دقيقه

• زمان پخت: 25 دقيقه

• خوراك: ايراني

مواد لازم

• 110 گرم روغن مايع

• 25 گرم شكر

• 6 گرم مايه خمير فوري

• 250 ميلي ليتر شير ولرم

• 450 گرم آرد حدود

• 4/1 قاشق چايخوري وانيل

مواد مياني

• 250 گرم خرما

• 150 گرم گردو

• 1 قاشق چايخوري دارچين

• 2/1 قاشق چايخوري زنجبيل

افطاري كامل روز شانزدهم ماه رمضان

طرز تهيه

1. ابتدا خمير ترش (مايه خمير) را با شير نيمه گرم و كمي از شكر مخلوط كنيد و درب آن را بگذاريد تا خمير مايه عمل آيد (حدود 5 تا 10 دقيقه كافي است).

2. در يك كاسه متوسط، شكر با روغن، وانيل و خمير مايه را با هم مخلوط كنيد. آرد را كم كم اضافه كنيد تا خمير بدست نچسبد.

3. پس از كمي ورز دادن روي خمير را بپوشانيد حدود نيم ساعت استراحت دهيد تا خمير ور بيايد.

4. خمير را در اندازه هاي 50 گرمي چانه كنيد. مواد مياني را وسط آن قرار دهيد و دست به اندازه اندازه نارنگي فرم دهيد.

5. آنها را در سيني چرب شده بچينيد و با كف دست يا پشت قاشق فشار دهيد تا كلوچه پهن شود.

6. در يك كاسه كوچك، يك زرده تخم مرغ را با كمي زعفران، يك قاشق شير و يك قاشق چايخوري شكر مخلوط كنيد. آنها را روي كلوچه ها بماليد. كنجد بپاشيد و سيني را به مدت 20 تا 25 دقيقه در فر 200 درجه سانتيگراد قرار دهيد.

7. براي تهيه مواد مياني،خرما را از هسته جدا كنيد. در صورت تمايل پوست آن را بگيريد كمي حرارت دهيد سپس با پشت قاشق كمي آن را له كنيد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۳:۱۱:۲۷ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
طرز تهيه كوكوي اسفناج براي افطار بيماران ديابتي


طرز تهيه :
تره فرنگي و اسفناج را خرد مي كنيم .
پيازچه را نيز ساطوري مي كنيم .كمي روغن (حدود ۱ قاشق) را در ماهي تابه مي ريزيم تا داغ شود.
تره فرنگي هاي خرد شده را كمي در روغن تفت مي دهيم.
سپس اسفناج خرد شده را به آن مي افزاييم و مي گذاريم روي حرارت متوسط ۳ دقيقه بماند تا اينكه كمي نرم شود.


تخم مرغ ها را هم زده و اسفناج، تره فرنگي، پيازچه و سبزي كوكو را به آن مي افزاييم.
سپس نمك، فلفل، گردوي خرد شده را به آن اضافه مي كنيم.
مواد را در ماهيتابه داراي روغن داغ ( روغن حدود ۳ قاشق غذاخوري ) مي ريزيم.
درب ماهيتابه را مي گذاريم و روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا بپزد.
بعد آن را پشت رو مي كنيم تا طرف ديگر آن نيز سرخ شود.

طرز تهيه كوكوي اسفناج براي افطار بيماران ديابتي


اگر از ديابتي هايي هستيد كه به توصيه پزشك ميتوانيد روزه بگيريد در اين بخش براي افطار شما رسپي مخصوصي را آموزش مي دهيم .

مواد لازم :

روغن مايع مخصوص سرخ كردني به مقدار لازم
تره فرنگي ۲ عدد
اسفناج تازه ۱۷۵ گرم
تخم مرغ ۵ عدد
پيازچه ۴ عدد
سبزي كوكو ۱۵۰ گرم (حدود ۳ مشت)
گردو ۲۰ گرم
نمك و فلفل به مقدار لازم



توجه : سبزي كوكو شامل گشنيز، جعفري، شويد، تره، پيازچه و كمي نعنا مي باشد.





ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۳:۰۷:۱۸ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]


طرز تهيه فلافل نخود و هويج
طعمي جديد و خوشمزه و ترد براي دوستداران فلافل ، هويج فلافل را خيلي خوش طعم و تردتر مي كند اين نوع را هم امتحان كنيد.

آماده سازي : 15 دقيقه
پخت : 20 دقيقه

مواد لازم جهت تهيه فلافل نخود و هويج براي 5 نفر :
نخود خام 200 گرم
هويج متوسط 1 عدد
پياز كوچك 1 عدد
سير 3-4 حبه
انبه پودر شده 1 قاشق غذا خوري
زيره سياه 1/2 قاشق چاي خوري
فلفل سياه 1/2 قاشق چاي خوري
زردچوبه 1 قاشق چاي خوري
جوش شيرين 1 قاشق چاي خوري
نمك به ميزان لازم

 


طرز تهيه فلافل نخود و هويج :
نخود را حتما يك شبانه روز خيس كرده و آب آن را دوبار عوض كنيد.

سپس نخود را دوبار در چرخ گوشت قرار دهيد هويج و پياز و سير را هم اضافه كنيد (مي توانيد با رنده ريز رنده كنيد).

سپس ادويه جات را ريخته و مخلوط را خوب ورز مي دهيم در يخچال قرار مي دهيم. (هر چقدر مدت زمان ماندن در يخچال بيشتر باشد خمير بهتر بهم مي چسبد ) ماهيتابه نچسب را خوب داغ كرده روغن ريخته و از مواد با قالب برداشته و در روغن سرخ مي كنيم.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۳:۰۳:۱۴ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]


طرز تهيه خوراك گوشت قالبي
خوراك گوشت قالبي بسيار لذيذ است.

آماده سازي : 60 دقيقه
پخت : 45 دقيقه

مواد لازم براي خوراك گوشت قالبي براي 4 نفر :
گوشت چرخ كرده 400 گرم
هويج رنده شده 1 عدد بزرگ
پياز رنده شده 1 عدد بزرگ
فلفل دلمه اي 1 عدد متوسط نگيني شده بسيار ريز
قارچ 200 گرم
پنير پيتزا 150 تا200 گرم
هويج يا تخم مرغ پخته به دلخواه

 

طرز تهيه خوراك گوشت قالبي :
گوشت چرخ كرده را با نمك و فلفل و پياز خوب مزه دار مي كنيم مي گذاريم يك چند ساعتي داخل يخچال بماند بعد هويج و فلفل دلمه را اضافه مي كنيم و قارچ را بخارپز كرده به آن اضافه مي كنيم خوب ورز مي دهيم پنير پيتزا را هم اضافه مي كنيم.

من اين مواد را يك شب داخل يخچال مي گذارم . ظرف پيركس مستطيلي مان را چرب مي كنيم نصف مواد را مي ريزيم بعد هويج پخته يا تخم مرغ پخته وسط آن مي گذاريم.

بعد بقيه مواد را روي آن ميريزيم مي گذاريم داخل ماكروفر با تركيب گريل و ماكروفر به مدت 30 دقيقه مي گذاريم خوب مي پزد.

اگر دوست نداريد اين حالت بخارپز بخوريد مي توانيد از قالب خارج كنيد داخل تابه سرخ كنيد. خوراك گوشت قالبي طعم خوبي دارد يك چيزي توي مايه رولت گوشت مي شود.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۲:۵۹:۰۴ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
مواد لازم براي 5 نفر :
كره 180 گرم
تخم مرغ 4 عدد
شير 100 ميلي ليتر (1 استكان)
آلو 6 عدد
هلو 1 عدد
شكر 180 گرم
وانيل چند قطره (به ميزان لازم)
آرد 220 تا 240 گرم
بيكينگ پودر يك و نيم قاشق مربا خوري
جوش شيرين نصف قاشق چاي خوري
طرز تهيه :همه مواد را از قبل از يخچال بيرون مي آوريم ( كره ١٨٠ گرم تخم مرغ ٤ عدد ، شير يك استكان يا ١٠٠ ميل ) تا به دما مناسب برسند.قالب موردنظر را با كمى كره چرب و روى كره را خوب با شكر قهو ه اى بپوشانيد براى كاراملى كردن ( نياز به پاشيدن آرد نيست ).سپس شش عدد آلو را نصف كرده روى شكر ته قالب بچيند و سه عدد آلو و يك عدد هلو را ريز خرد ميكنيم براى داخل كيك و كنار مي گذاريم.حالا ١٨٠ گرم شكر را با ١٨٠ گرم كره خوب با همزن بزنيد تا مواد يك دست و كرم رنگ شود ، ٤عدد تخم مرغ را يكى يكى اضافه و خوب هم ميزنيم سپس چند قطره وانيل يا وانيل شوگر اضافه ميكنيم و هم مي زنيم من مقدارى پودر هل و دارچين به مايه كيك اضافه كردم.در اين جا فر را روشن كردم تا گرم شود و و زياد داغ نشود با حرارت ١٨٠، حالا آرد ( ٢٢٠ گرم تا ٢٤٠ گرم )، يك و نيم قاشق مرباخورى بكينگ پودر و نصف قاشق چايخورى جوش شيرين سه بار الك كرده و كم كم با شير به مواد اضافه و با همزن دستى ميزنيم تا مخلوط شود.در آخر هم آلو و هلو خرد شده و كمى پودر بادام افزودم هم زدم و مايه را داخل قالب روى آلوهاى چيده كه ته قالب گذاشته بوديم ريختم و كيك را براى مرحله پخت در فر بمدت ٥٠ دقيقه قرار دادم.من اين ميزان مواد را در دو تا قالب كوچك ريختم براى همين بافت كيك خيلى نرم و جالب شده بود بستگى به اندازه قالبتان دارد.بعد از پخت و خنك شدن كيك آلو و هلو وارونه آن را وارانه و سرو ميكنيم.

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۲:۵۴:۵۸ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ]
.: Weblog Themes By bornablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 28
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب