,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,پ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, , - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

khabarnamema
khabarnamema

مواد لازم

شلغم : يك كيلو


طرز تهيه شلغم
شلغم‌ها را شسته و آن را درسته در ظرف قرار دهيد و با چاقو شكاف‌هاي عمقي در آنها ايجاد كنيد، نيازي به اضافه كردن آب نيست. ظرف را با درپوش به مدت 20- 15 دقيقه با درجه حداكثر 100%يا 900 وات در دستگاه گذاشته در اين فاصله يك بار شلغم‌ها را زير و روكنيد.

مي‌توان به شلغم‌هاي پخته در موقع مصرف يك قاشق غذاخوري آب ليمو و يك قاشق غذاخوري روغن زيتون نيز اضافه كرد.


نكته : چغندرها بعد از پخت بسيار خوش رنگ مي‌باشند و از آب آن مي‌توان در تهيه بعضي از سس‌ها و خورش‌ها استفاده كرد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۲:۵۰:۵۵ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
سس خردل را تا حداكثر سه روز در يخچال و در ظرف شيشه‌اي در بسته مي‌توان نگه داشت.


مواد لازم براي يك پيمانه :
آبليمو ۱/۴پيمانه
پودر خردل دو قاشق سوپخوري
خامه چهار قاشق سوپخوري
نمك ۱/۴ قاشق چايخوري
فلفل سياه نصف قاشق چايخوري


طرز تهيه :
ابتدا آبليمو، پودر خردل، نمك و فلفل را در ظرف مناسبي مي‌ريزيم و با قاشق كاملا هم مي‌زنيم تا يكدست شود، در آخر خامه را به آن اضافه مي‌كنيم و همه مواد را كاملا با هم مخلوط مي‌كنيم. اين سس بهتر است همزمان با خوراك اصلي تهيه شود. سس خردل را تا حداكثر سه روز در يخچال و در ظرف شيشه‌اي در بسته مي‌توان نگه داشت.
























 

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۲:۴۶:۵۳ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

براي تهيه اين سس خوشمزه فقط كافيه تمام مواد را با هم مخلوط كنيد

مواد لازم

½ فنجان سس مايونز
¼ فنجان ماست پر چرب
¼ فنجان خيار شور خرد شده
1 قاشق غذاخوري خردل
½ قاشق غذاخوري آب ليمو
½ قاشق چايخوري شويد خرد شده خشك يا تازه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۲:۴۲:۲۴ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

طرز تهيه خورش ماهي



مناسب فصل : همه فصول
آماده سازي : 30 دقيقه
پخت : 20 دقيقه

مواد لازم جهت تهيه خورش ماهي براي 4 نفر :

پياز 2 عدد
رب گوجه فرنگي 1 قاشق مربا خوري
ادويه به ميزان لازم
گوجه فرنگي 2 عدد
ماهي متوسط 4 عدد
رب خرما 1/4 ليوان



طرز تهيه خورش ماهي :
پياز درشت نگين شده را سرخ ميكنيم يك قاشق مربا خورى رب گوجه فرنگى و ادويه اضافه ميكنيم وتفت ميدهيم.

سپس دو عدد گوجه فرنگى رنده يا ريز شده را به ان اضافه ميكنيم ميگذاريم كمى آبش جمع شود.

مثل املت كه جا افتاد، چهار تكه ماهى متوسط سرخ شده را اضافه ميكنيم بعد از يك جوش نصف استكان رب خرما اضافه ميكنيم.
با شعله كم ده دقيقه كه جوش آيد و جا افتاد با برنج نوش جان كنيد...

نكته تهيه خورش ماهي:
ميتوان بجاى ماهى از فيله مرغ هم استفاده شود.



ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۲:۳۸:۲۸ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم


گوشت، نخودچي گل، مغز گردو، كشمش، شيره انگور، رب انار، پياز، زردچوبه، نمك، برنج و روغن خوب

 


طرز تهيه :
ابتدا گوشت و نخودچي را جدا جدا در جوقن (هاون سنگي) مي كوبند. آنگاه نخودچي را الك مي كنند بعد گوشت و آرد نخوچي را مخلوط كرده و چند دانه پياز در آن كوتراش (رنده ) مي كنند كوفته ريزه يا كله گنجشكي درست كرده و در روغن سرخ مي كنند.
گردو، پياز و كشمش را هم جدا سرخ مي كنند هنگام دم كردن برنج كوفته ريزه و گردو و پياز و كشمش را لاي برنج مي گذارند كمي دم بكشد آنگاه شيره و رب اناري را روي آن ريخته مي گذارند تا برنج خوب دم بكشد حالا قنبر پلو آماده است .
اين پلو چون با رب انار پخته مي شود و تيره رنگ است به اين نام مشهور است .


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۲:۳۴:۱۲ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
انجمن تفريحي و سرگرمي وب فان

مواد لازم :

مرغ بي استخوان و بي پوست
8 قطعه
گوشت درشت نمك زده به صورت ريز ريز
3 تكه
آب مرغ
نصف فنجان
مارچوبه نيزه اي شكل
1 بسته
كدوي زرد تابستاني 1 عدد
پياز سبز 4 عدد




روي مرغ نمك و فلفل پاشيده و همراه با گوشت نمك زده در يك قابلمه 12 اينچي روي حرارت متوسط روبه زياد براي مدت 12 دقيقه مي‌پزيم، بعد زمان پخت از شروع تا پايان: 20 دقيقه مي باشد . - 1 كدوي زرد تابستاني، از وسط نصف كرده و به قطعات كوچك خورد كنيد. - 4 پياز سبز كه به قطعات 2 اينچي خورد شده باشد. دستور پخت :
1- روي مرغ نمك و فلفل پاشيده و همراه با گوشت نمك زده در يك قابلمه 12 اينچي روي حرارت متوسط روبه زياد براي مدت 12 دقيقه مي‌پزيم، بعد آن را هم مي‌زنيم تا خوب سرخ شونده با احتياط آب مرغ را اضافه كرده ؛ درب قابلمه را گذاشته و براي 3 تا 5 دقيقه يا بيشتر، تا زماني كه نازك و صورتي رنگ شود( 180 درجه فارنهايت) 2- در ادامه مارچوبه و 1 استكان آب به اين گوشت اضافه كرده و نمك و فلفل را روي آن‌ها پاشيده و آن‌ها را در ظرف بي خطر براي ماكروويو بريزيد و روي آن را با سلفن پلاستيكي بپوشانيد. و 100% قدرت براي مدت 3تا 5 دقيقه بپزيد تا زماني كه سبزيجات حلقه شده ترد و نازك شوند و يك بار هم زده و آن را به بشقاب انتقال دهيد و سرو كنيد. ارزش غذايي - كالري 320 - چربي 18 گرم - چربي اشباع 6 گرم - تك چربي اشباع نشده 7 گرم - حلقه چربي‌هاي اشباع نشده 3 گرم - كلسترول 134 ميلي گرم - سديم 626 ميلي گرم - كربوهيدرات 5 گرم - قند 2 گرم - فيبر 2 گرم - پروتئين 32 گرم - ويتامين 13% c - كلسيم 5% - آهن 18% - كالري ايجاد شده در مصرف روزانه 2000 كالري


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۲:۳۰:۰۵ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
انجمن تفريحي و سرگرمي وب فان
آش شله مشهد
گوشت گوسفند 500 گرم . بلغور گندم 1 ليوان . برنج 1/2 ليوان . باقلا 1/2 ليوان
نخود 1/2 ليوان . لوبيا قرمز 1/2 ليوان . لوبيا سفيد 1/2 ليوان . لوبيا چيتي 1/2 ليوان
خورشت قيمه آماده 2 ليوان . پياز 5 عدد . روغن 5 قاشق غذاخوري . دارچين و نمك و فلفل مقدار لازم

آش شله مشهدي آشي فوق العاده خوشمزه و البته وقت گير ميباشد كه اغلب در نذري ها و مراسم هاي خاص پخته ميشود ، اين آش بدون سبزي بوده و هرچه گوشت بيشتري داشته باشد خوشمزه تر است. طرز تهيه : تمام حبوبات را از شب قبل خيس دهيد. گوشت را داخل قابلمه بريزيد ، چند ليوان اب اضافه كنيد و بگذاريد به جوش بيايد سپس كف روي اب را بگيريد و پيازهاي پوست كنده را به گوشت اضافه كنيد ، در قابلمه را بگذاريد و حرارت را كم كنيد و 3-4 ساعت اجازه دهيد گوشت بپزد و اب گوشت تمام شود سپس پيازها و گوشت پخته را بكوبيد تا يكدست شوند. حبوبات را داخل قابلمه اي بريزيد و چند ليوان آب اضافه كنيد و بگذاريد حبوبات بپزند و نرم شوند سپس گوشت كوبيده ، برنج و بلغور گندم را به حبوبات پخته اضافه كنيد ، دارچين ، روغن ، نمك و فلفل بزنيد و با حرارت كم بگذاريد چند ساعت تمام مواد باهم بپزند. در اين مدت بايد آش را مانند حليم مدام هم بزنيد تا كشدار و غليظ شود ؛ پس از اينكه آش آماده شد در ظرف بريزيد و با قيمه تزيين و سرو كنيد. ( در قابلمه بايد باز باشد ، در اين مدت اگر آب آش كم شد اب جوش اضافه كنيد ).


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۲:۲۵:۵۱ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

انجمن تفريحي و سرگرمي وب فان

مواد لازم براي 4 نفر :


سويا يك و نيم ليوان
پياز خرده شده دو عدد
رب گوجه فرنگي دو قاشق غذاخوري
هويج خرد شده دو عدد
سيب زميني خردشده دو عدد
جعفري ساطوري شده نصف پيمانه
دارچين و آبليمو به مقدار لازم
نمك، فلفل، ادويه به مقدار لازم




طرز تهيه :

سويا را كه از قبل خيس كرده ايم با يك قاشق مرباخوري دارچين به مدت پانزده دقيقه جوشانده، آبكش كرده و چرخ مي كنيم.

سپس نمك و فلفل به آن اضافه كرده و بر روي حرارت ملايم تفت مي دهيم.

پياز، هويج و سيب زميني خرد شده را نيز به آن افزوده و تفت را دامه مي دهيم.

رب گوجه فرنگي، آبليمو و ادويه را همراه يك ليوان آب به مواد افزوده و حرارت را كم مي كنيم تا خوراك بپزد و جا بيفتد.

توجه داشته باشيد كه اين خوراك در پايان طبخ نبايد آب داشته باشد.




ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۲:۲۱:۴۶ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
كوفته سوئدي يك غذاي گوشتي بسيار متفاوت و خوشمزه است . عامل اصلي متفاوت بودن اين غذا استفاده از سس بسيار لذيذ و خوشمزه شويد است. عطر و طعم شويد در اين غذا مكملي بسيار مناسب براي طعم گوشت است.

مواد لازم:

 

  • گوشت چرخ كرده گوساله .... 500 گرم
  • پودر سوخاري .... 7 ق غ
  • پياز رنده شده .... 5 ق غ
  • جعفري ساطوري .... 3 ق غ
  • جوز هندي .... نوك ق م
  • پودر زنجبيل .... 1/2 ق م
  • نمك و فلفل .... به ميزان لازم
  • آرد سفيد .... به ميزان لازم
  • سس شويد :
  • كره .... 30 گرم
  • آرد سفيد .... 2 ق غ
  • شير .... 2 پيمانه
  • آب ليمو تازه .... 3 ق غ
  • شويد تازه خرد شده .... 6 ق غ
  • نمك و فلفل

 



طرز تهيه كوفته سوئدي با سس شويد


طرز تهيه:


1 - گوشت را با پنجره ريز چرخ كرده و پياز را رنده نماييد . گوشت و پياز را مخلوط نماييد .

2 - جعفري را ريز خرد كرده و همراه با پودر سوخاري و تمامي ادويه هاي گوشت مخلوط كرده و كامل ورز دهيد . (جوز هندي را ريز رنده نماييد)

3 - مايه گوشتي را كف دست به اندازه گردي گرد كرده و داخل آرد سفيد بغلطانيد تا يك لايه آرد روي گوشت را بگيرد .

4 - كمي روغن كف تابه لبه دار ريخته و گوشت خا را كمي تفت دهيد . سپس 2 ليوان آب روي كوفته ها ريخته و ابتدا حرارت را زياد كرده تا جوش آمده و سپس كم كنيد تا تا با در بسته آرام آرام بپزد .

سس شويد :

1 - كره را روي حرارت ملايم آب كرده آرد را اضافه نماييد كمي حرارت دهيد (دقت كنيد رنگ آرد عوض نشود) سپس شير را آرام آرام اضافه كرده هم بزنيد تا آرد گلوله نشود . كمي حرارت دهيد تا سس غليظ شود.

2 - شويد خرد شده و آب ليمو تازه را همراه با نمك و فلفل اضافه كرده هم زده و از روي حرارت برداريد.

3 - پس پخت كامل كوفته ها را داخل ظرف مناسب كشيده و از سس تهيه شده روي آن داده و سرو نماييد.

نكات :


1 - مي توانيد از كمي گوشت گوسفند هم در تركيب گوشتتان استفاده نماييد .

2 - بهترين قسمت گوشت گوساله براي اين غذا گوشت سردست مي باشد كه طعم و چربي مناسبي دارد .

3 - اين غذا و سس آن حتما بايد داغ سرو شوند به اين دليل كه پس از سرد شدن سس سفت شده و كيفيت خود را از دست ميدهد .

4 - داخل سس از 2-3 قاشق غذاخوري خامه نيز ميتوانيد استفاده نماييد .

5 - زمان تفت دادن كوفته ها دقت كنيد لايه رويي فقط ببندد و تغيير رنگ به قهوه اي سوخته ندهد .

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۲:۱۷:۴۰ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]


طرز تهيه تخم مرغ اسكاتلندي

آماده سازي : 15 دقيقه
پخت : 40 دقيقه

مواد لازم جهت تهيه تخم مرغ اسكاتلندي براي 4 نفر :
گوشت چرخ كرده 250 گرم
پياز ريز رنده شده 1 عدد
نمك ، فلفل و آويشن به ميزان لازم
پودر سوخاري 1 پيمانه
تخم مرغ 6 عدد

 


تخم مرغ 6 عدد ، 2 عدد براي رويه كه با نمك و فلفل خوب زده شده باشد و 4 عدد آبپز


طرز تهيه تخم مرغ اسكاتلندي :

گوشت جرخ شده رو با پيازو ادويه جات را با دست به مدت چند دقيقه خوب ورز ميدهيم سپس به چهار قسمت مساوي تقسيم ميكنيم . و روي هر تخم مرغ آب پز شده رو با اين مواد گوشتي پر ميكنيم طوريكه تمام روي تخم مرغ را بگيرد.

در ظرفي 2 تخم مرغ رو با نمك و فلفل زده شده اماده كرده و تخم مرغ پيچيده به گوشت رو به تخم مرغ زده و سپس اغشته به پودر سوخاري ميكنيم دوباره داخل ظرف تخم مرغ و دوباره به پودر سوخاري آغشته ميكنيم يعني دومرتبه در تخم مرغ و پودر سوخاري آغشته ميكنيم.

بعد در ماهيتابه كه گرم شده روغن ريخته و با شعله ي كم تمام قسمتهاي آنرا سرخ ميكنيم.



ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۲:۱۳:۱۹ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ]
.: Weblog Themes By bornablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 28
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب