,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,پ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, , - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

khabarnamema
khabarnamema
اين سوپ يكي از معروف ترين سوپ هاي كشور تركيه است و در ايران و به خصوص نواحي اذربايجان هم طبخ ميشود.اين سوپ بسيار خوشمزه و لذيذ است.


مواد اوليه : براي 2 نفر
پياز 1عدد
روغن زيتون 3 قاشق غذاخوري
نمك به ميزان لازم
فلفل قرمز 1 قاشق چايخوري
زيره 1 قاشق چايخوري
عدس قرمز 1 پيمانه
رب گوجه فرنگي 1ونيم قاشق غذاخوري
آب 6 پيمانه
نعنا 1 و نيم قاشق غذاخوري
سماق 1قاشق غذاخوري
فلفل قرمز يك چهارم قاشق چايخوري (نساييده و پرك)


طرزتهيه:
روغن يا كره را در قابلمه گرم مي كنيم و پيازرا داخل آن تفت مي دهيم تا طلايي شودفلفل قرمز، زيره و رب گوجه و فلفل قرمز پرك را اضافه مي كنيم و تفت مي دهيم..درب ظرف را مي گذاريم وحدود 5 دقيقه صبر ميكنيم.
عدس قرمز را اضافه مي كنيم. و مخلوط مي كنيم تا عدس با رب و ادويه ها مخلوط يكدست شود.
حالا آب يا آب گوشت را اضافه مي كنيم و اجازه ميدهيم عدس بپزد تا كاملاً باز شود .اين كار حدودا نيم ساعت زمان ميبرد. حالا با گوشكوب برقي يا مخلوط كن سوپ را ميكس مي كنيم. نعنا داغ كرده و آن را به سوپ اضافه ميكنيم.
سوپ رو از روي حرارت برمي داريم سماق را اضافه مي كنيم و به هم مي زنيم و سرو مي كنيم.


نكات:
1)اگر دوست نداريد ميتوانيد سوپ را ميكس نكنيد.
2)روي سوپ را مي توانيد با نعنا داغ ،سماق و يا نعنا تازه تزيين كنيد.
3)سوپ بعد از سرد شدن سفت مي شود. براي گرم كردن مجدد با مقداري آبجوش رقيقش كنيد.
نوش جان

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۲:۰۸:۵۶ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
مواد اوليه:


 

  • آرد: 3 پيمانه (مخصوص نان)
  • كره: 100گرم
  • سوسيس: 10عدد
  • ماست: يك پيمانه
  • بيكينگ پودر: 2 قاشق مرباخوري
  • نمك: نصف قاشق چاي‌خوري
  • شكر: 2 قاشق مرباخوري
  • سياه دانه: به ميزان لازم
  • زرده تخم‌مرغ: يك عدد

 



طرز تهيه رولت سوسيسي



طرز تهيه:


1. ابتدا كره را روي حرارت ذوب كرده و ماست را به آن اضافه كرده و مخلوط كنيد، مواد خشك را با هم مخلوط كرده و حداقل 3 بار الك كنيد تا هوا بخورند و سبك شودند و بعد كم كم به ماست و كره اضافه كنيد و بهم بزنيد تا خمير نرمي بدست بيايد سپس خمير را داخل ظرف چرب شده اي قرار داده و روي آن را با يك پارچه نخي نمناك بپوشانيد و اجازه دهيد خمير به مدت 20 تا 30 دقيقه استراحت كند.


2. پس از استراحت خمير را به 10 قسمت مساوي تقسيم كنيد ، يك تكه از خمير را به شكل مستطيل به طولي كمي بيشتر از سوسيس و عرضي 3 سوسيس روي سطح صافي به قطر نيم سانت باز كنيد سپس سوسيس را روي خمير گذاشته و خمير را دور آن بپيچانيد و اطراف آن را با فشار دست خوب به يكديگر متصل كنيد.روي سطح خمير را برش هاي مورب و كم عمق بزنيد و اجازه دهيد ابتدا و انتهاي خمير باز بماند.


3. يك عدد زرده تخم مرغ را زده و روي خمير بماليد و كمي كنجد يا سياه دانه روي آن بريزيد.همه سوسيس‌ها را به اين شكل در آوريد.


4. سيني نان را در فر با حرارت 200 درجه سانتيگراد و به مدت 30 دقيقه قرار دهيد ، چند دقيقه آخر زمان پخت بالاي فر را روشن كنيد تا روي نان‌ها طلايي شود سپس همراه با سس كچاب يا تند سرو نمائيد.


نكات:


در صورت تمايل روي سوسيس‌ها مقداري كره و زرده تخم مرغ زده و بعد داخل خمير قرار دهيد.

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۲:۰۴:۲۸ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم:

گوشت چرخ شده 250 گرم
جعفري ريز شده 1 ليوان
پياز رنده شده 1عدد
گوجه فرنگي ريز شده 1 عدد
روغن زيتون 2 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
پودر دارچين كمي



نان عربي به مقدار لازم


طرز تهيه:

تمام مواد را در ظرفي بريزيد و با هم مخلوط كنيد.
نان عربي را از وسط باز كنيد و لاي آن از مايه گوشتي بريزيد و نان را ببنديد.
روي نان را با كمي روغن زيتون چرب كنيد.




نان را روي يك تكه آلومينيوم بگذاريد و سپس به چهار قسمت مساوي تقسيم كنيد.




آلومينيوم را دور نان بپيچيد و نان را در سيني فر بگذاريد و اجازه دهيد نان به مدت 30 دقيقه با حرارت 180 تا 200 درجه سانتيگراد بپزد.
نان ها پس از خارج كردن از فر بايد كمي برشته شده باشند.
نان ها را در ظرف بچينيد و اطراف آن را با مواد دلخواه خود تزئين كنيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۵۹:۱۷ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

غذاي كره اي

مواد لازم براي
آشپزي آكا
:
تربچه كوچك.......................................... .1عدد
شكر.....................................1 قاشق غذاخوري
سركه سيب.............................1 قاشق غذاخوري
فلفل قرمز تند.......................نصف قاشق غذاخوري
گوجو گارو.............................نصف قاشق چايخوري
سير له شده.........................................م� �داري
نمك............................................ .....2 قاشق
كنجد خرد شده.......................نصف قاشق چايخوري

طرز تهيه:
ابتدا يك تربچه كوچك را رنده كرده يا با چاقو برش مي زنيم و مقدار 2 قاشق نمك روي ان مي پاشيم.بعد از گذشت 3 دقيقه ان را شسته و بگذاريد ابش گرفته شود. بعد يك قاشق شكر و مقداري سركه سيب روي ان مي ريزيم. بعد از چند دقيقه ان را صاف مي كنيم و بعد از اينكه ابش گرفته شد ان را در ظرفي ريخته و مقدار يك قاشق فلفل قرمز تند در ان مي ريزيم و در نهايت كمي كنجد خرد شده و مقداري سير له شده به ان اضافه مي كنيم و به هم مي زنيم و هم اكنون سالاد شما اماده است.

اطلاعات لازم:
مو : تربچه سفيد
گوچو كارو : پودر فلفل قرمز


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۵۵:۱۲ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

بادمجانها را پوست ميكنيم. آنها را هم از طول و هم از قطر به دو نيم ميكنيم تا هر بادمجان ۴ قطعه شود. كمي نمك به آنها ميپاشيم و اطرافشان را در روغن ميغلتانيم...

[highlight=#fbfbfb]

مواد لازم


بادمجان قلمي يا دلمه اي كوچك ۵/۱ كيلوگرم
پياز ريز سفيد ۵۰۰ گرم
گوجه فرنگي ۱ كيلوگرم
سركه ۱ استكان معمولي
سير ۱ بوته
روغن مايع ۱۵۰ گرم
نمك و فلفل بقدر كافي

طرز تهيه :
بادمجانها را پوست ميكنيم. آنها را هم از طول و هم از قطر به دو نيم ميكنيم تا هر بادمجان ۴ قطعه شود. كمي نمك به آنها ميپاشيم و اطرافشان را در روغن ميغلتانيم. روي گوجه فرنگيها آب جوش ميريزيم و پوست آنها را گرفته،خردشان ميكنيم. پياز را هم پوست ميگيريم و ميشوييم. داخل ظرف گرد نسوز مناسبي دو سه قاشق روغن مايع ميظريزيم و پيازها را در آن روي حرارت ملايم قرار ميدهيم. كمي نمك و فلفل هم ميزنيم. سير را نيز پوست كنده،ميكوبيم و با پياز كمي سرخ ميكنيم. نصف پيازهاي سرخ شده را از ظرف خارج ميكنيم و به جاي آن نصف گوجه فرنگيها را ميريزيم. بادمجانها را روي گوجه فرنگيها ميچينيم. بقيه گوجه فرنگيها را روي بادمجانها ميريزيم. بقيه پيازها را هم روي اين گوجه فرنگيها ميخوابانيم و سركه و كمي نمك و فلفل روي همه ميپاشيم. در ظرف را ميبنديم، ظرف را به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقيقه روي پنجره فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهايت ميگذاريم تا تمام مواد بپزند، ولي زياد له نشوند. خوراك را با همان ظرف سر ميز ميبريم. در حرارت ملايم روي گاز يا آتش هم ميتوان اين غذا را تهيه كرد. بايد توجه داشت، ظرف از نوع ظرف پيركسي باشد كه در حرارت نشكند، چون لطف اين غذا در آن است كه با ظرف سر ميز برود.[/highlight]

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۵۰:۴۵ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

 

[highlight=#fbfbfb]
كشورهاي همسايه معمولاً تحت‌تأثير الگوي غذايي هم قرار گرفته و بعضي از غذاهاي كشورهاي همجوار را با اندكي تغييرات و به‌ صورتي كه با ذائقه‌شان هماهنگ باشد در فهرست غذايي خود قرار مي ‌دهند.
اين اتفاق در مورد باقلاپلوي ايراني براي كشورهاي پاكستان و هندوستان تا حدودي افتاده است. آنها اين غذاي خوشمزه را به طريق زير مي ‌پزند. بد نيست اين بار شما اين روش را امتحان كنيد.
مواد لازم براي 4نفر:

باسماتي 275 گرم يا يك و يك ‌دوم پيمانه
آب 3 پيمانه
كره 40 گرم يا 3 قاشق سوپ‌خوري
باقلاي تازه و ريز 175 گرم يا يك و يك‌ دوم پيمانه
شويد تازه خرد شده 6 قاشق سوپ‌خوري
يك قاشق چاي‌خوري
زيره سبز يك قاشق چاي‌خوري
ساييده شده نصف قاشق چاي‌خوري
نمك به مقدار لازم
مقداري شويد تازه براي تزئين
پودر قرمز يك قاشق چاي‌خوري
طرز تهيه:

1- قابلمه‌اي را آماده كرده و برنج را همراه با آب در آن بريزيد. مقدار كمي نمك هم به آن اضافه كنيد. سپس قابلمه را روي حرارت قرار دهيد تا آب آن به جوش آيد. پس از آن، مدت 10 دقيقه صبر كنيد تا برنج كاملاً در آب بجوشد، سپس آن را در سبدي آبكش كنيد.
2- قابلمه ديگري آماده كرده و يك‌ سوم از كره را در آن بريزيد و روي شعله اجاق‌گاز قرار دهيد تا آب شود. سپس كف قابلمه را با لايه‌اي از برنج آبكش‌شده پوشانده و يك ‌چهارم از ميزان باقلا و مقدار كمي شويد تازه خرد شده را روي آن بريزيد.
3- حالا لايه ديگري از برنج را روي شويد ريخته و همين‌طور ريختن مواد را به‌ صورت لايه‌لايه ادامه دهيد تا مواد به پايان برسد، البته لايه پاياني بايد برنج باشد. نصف استكان آب داخل برنج بريزيد، سپس قابلمه را به مدت 8 دقيقه روي اجاق‌گاز قرار دهيد.
4- پس از اين مدت، باقيمانده كره را آب كرده و روي برنج بريزيد. در پايان، دارچين، زيره و فلفل قرمز را روي برنج بپاشيد و دم‌كني را روي قابلمه بگذاريد.
حرارت اجاق‌گاز را پايين آورده و 25 تا 30 دقيقه صبر كنيد تا برنج دم بكشد. از طرفي ديگر، پودر زعفران را در آب حل كرده و مقداري برنج را به آن آغشته كرده و پس از كشيدن برنج، سطح آن را با برنج زعفراني و چند برگ شويد تازه تزئين كنيد.
نكته:

در اين باقلاپلو از باقلاي خام استفاده شده است، اگرچه باقالاي مصرفي خيلي ريز و زودپز است ولي اگر در پخت كامل آن مردد هستيد بهتر است ، باقلا را به صورت مجزا پخته و سپس لابه‌لاي برنج بريزيد.[/highlight]

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۴۶:۳۷ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]


طرز تهيه لازانيا سبزيجاتطرز تهيه لازانيا گوشت چرخ كرده و سبزيجات
لازانيا سبزيجات وعده غذايي خوشمزه و سالم كه درست كردن آن به نسبت ساده و آسان است .

آماده سازي : 25 دقيقه
پخت : 60 دقيقه

مواد لازم جهت تهيه لازانيا سبزيجات براي 12 نفر :
لازانيا 500 گرم
قارچ قطعه قطعه شده 500 گرم
فلفل سبز خرد شده 3/4 فنجان
پياز خرد شده 3/4 فنجان
سير خرد شده 3 حبه
روغن 2 قاشق غذا خوري
سس اسپاگتي ( رب و گوشت چرخ كرده و پياز ) 750 گرم
ريحان خشك شده 1 قاشق چاي خوري
پنير خامه اي 500 گرم
پنير موزارلا خرد شده 4 فنجان
تخم مرغ 2 عدد
پنير پارمزان رنده شده 1/2 فنجان

 


طرز تهيه لازانيا سبزيجات :
رشته لازانيا را در يك قابلمه بزرگ آب جوش به مدت 10 دقيقه بپزيد. سپس با آب سرد شستشو دهيد و آب را خالي كنيد.

در يك تابه بزرگ؛ قارچ، فلفل سبز، پياز، و سير را در روغن هم بزنيد و بپزيد. مخلوط را به سس پاستا و ريحان اضافه و بگذاريد بجوشد. حرارت را كاهش داده و بگذاريد براي 15 دقيقه بپزد.

پنير خامه اي، 2 فنجان پنير موتزارلا، و تخم مرغ را با هم مخلوط كنيد.

فر را از قبل تا دماي 350 درجه فارنهايت (175 درجه سانتيگراد) گرم كنيد. ظرف مورد نظر را چرب كرده و انتهاي ظرف چرب را با 1 فنجان سس گوجه فرنگي بپوشانيد. هر نصف لايه لازانيا را با مخلوط پنير، سس و پنير پارمسان بپوشانيد و لايه سازي را ادامه دهيد و روي آن ها را با 2 فنجان پنير پارمسان باقيمانده بپوشانيد.

به مدت 40 دقيقه طبخ كنيد، سپس فويل را از روي آن برداريد و قبل از سرو كردن بگذاريد روي آن طلايي شود.

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۴۲:۳۵ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

طرز تهيه نرگسي مخلوط
غذاي نرگسي مخلوط غذايي خوشمزه و بسيار راحت است كه مي توانيد طبق دستور زير تهيه نماييد :



مواد لازم :

سيب‌زميني ٢ ‏عدد

فلفل دلمه‌اي 1 ‏عدد

كره ٢ ‏قاشق سوپ‌خوري

سوسيس ٣ ‏عدد

‏تخم‌مرغ ۵ ‏عدد

نخودفرنگي نصف فنجان

‏نمك و فلفل به مقدار لازم



طرز تهيه :كره را آب كرده و سيب‌زميني و سوسيس خردشده را در آن سرخ نماييد. فلفل دلمه‌اي را ريز خردكرده و با مواد تفت دهيد. سپس نمك، فلفل و نخودفرنگي را همراه با تخم‌مرغ‌ها به مواد اضافه كرده و در ظرف را ببنديد تا تخم‌مرغ‌ها بسته شود. غذا را در ظرف مناسبي ريخته و با سس قرمز و جعفري تزئين نماييد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۳۸:۳۴ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

برترين ها: تهيه و پخت اين غذا حدود 3 ساعت زمان نياز دارد. اما در عوض طعمي جديد را تجربه مي كنيد.

بيف با سس نارگيل عجب چيزيه!


مواد لازم

• 680 گرم گوشت گوساله خرد شده
• يك عدد پياز بزرگ
• 4 حبه سير
• يك قاشق چايخوري زنجبيل رنده شده
• دو قاشق غذاخوري روغن گياهي
• ¾ قاشق غذاخوري پودر كاري
• يك قاشق چايخوري فلفل هندي
• يك قوطي شير نارگيل
• دو قاشق غذاخوري شكر قهوه اي
• يك قاشق غذاخوري سس سويا
• نصف قاشق غذاخوري سس ماهي
• يك عدد فلفل دلمه اي زرد خرد شده
• 235 گرم گوجه فرنگي گيلاسي
• نمك
• دو عدد پيازچه

بيف با سس نارگيل عجب چيزيه!


روش تهيه

1. پياز را به تكه هاي درشت خرد كنيد. زنجبيل و سير را رنده كنيد.

بيف با سس نارگيل عجب چيزيه!


2. روي گوشت ها نمك بپاشيد.

بيف با سس نارگيل عجب چيزيه!


3. در يك قابلمه بزرگ، روغن را روي حرارت متوسط گرم كنيد. تكه هاي گوشت را داخل قابلمه بريزيد و تفت دهيد تا قهوه اي شوند. سپس گوشت ها را داخل يك بشقاب بريزيد.

بيف با سس نارگيل عجب چيزيه!


4. پيازها را داخل قابلمه بريزيد و 5 دقيقه تفت دهيد.

بيف با سس نارگيل عجب چيزيه!


5. سپس سير، زنجبيل، پودر كاري و فلفل هندي را اضافه كنيد و 2 تا 3 دقيقه تفت دهيد.

بيف با سس نارگيل عجب چيزيه!


6. در اين مرحله شير نارگيل، شكر قهوه اي، سس سويا و سس ماهي را اضافه كنيد و هم بزنيد. در صورت نياز نمك و فلفل اضافه كنيد.

بيف با سس نارگيل عجب چيزيه!


7. گوشت را داخل قابلمه بريزيد و خوب هم بزنيد.

بيف با سس نارگيل عجب چيزيه!


8. شعله را كم كنيد، در قابلمه را بگذاريد تا 2.5 ساعت در حالت نيم جوش به آهستگي پخته شود.

9. هنگامي كه گوشت پخته شد، فلفل دلمه اي و گوجه فرنگي را اضافه كنيد و اجازه دهيد 15 دقيقه ديگر پخته شوند.

بيف با سس نارگيل عجب چيزيه!


10. اين خوراك را با پيازچه تزئين و با برنج سرو كنيد.

بيف با سس نارگيل عجب چيزيه!

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۳۴:۲۸ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

پرينت مطلب

پيتزا

پيتزا سبزيجات بدون پنير

خمير پيتزا 500 گرم . هويج رنده شده 1 عدد . پياز قرمز 1 عدد . گوجه فرنگي 1 عدد
برگ گشنيز خرد شده 2 قاشق غذاخوري . سير رنده شده 3 عدد . نمك و فلفل مقداري

پيتزا

طرز تهيه : خمير پيتزا را بخريد يا خودتان در خانه آماده كنيد ، خمير را پهن كنيد و به 5 قسمت مساوي تقسيم كنيد ( ميتوانيد با كمك ليوان قالب بزنيد ).

سبزيجات خرد شده را روي نان ها بريزيد و با دست كمي فشار دهيد تا مقداري از مواد به داخل خمير برود ، روي مواد را با قلمو به روغن زيتون يا روغن مايع آغشته كنيد.

پيتزا

داخل ماهيتابه را چرب كنيد و روي حرارت متوسط قرار دهيد ، نان ها را داخل ماهيتابه بگذاريد و پس از اينكه يك طرف نان پخته و طلايي شد برگردانيد تا طرف ديگر نيز كمي برشته شود.

پيتزاها را داخل ظرف قرار دهيد و با سس و چاشني هاي دلخواه سرو كنيد ( ميتوانيد از سبزيجات ديگري مانند فلفل دلمه اي ، كدوي سبز رنده شده ، قارچ و … هم استفاده كنيد ).


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۳۰:۲۷ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ]
.: Weblog Themes By bornablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 28
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب