,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,پ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, , - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

khabarnamema
khabarnamema





… شما از پرتال ممتاز در سايت سرگرمي بخش آموزش آشپزي آكا و طرز تهيه هزاران غذا و آشپزي آسان قسمت انواع دسر – پيش غذا- از ايده هاي دسرهاي رژيمي بازديد مي كنيد اميدواريم بپسنديد
ايده هاي دسرهاي رژيمي

اگر شما هم عاشق دسر هستيد ولي به خاطر نگراني از چاق شدن آنها را كنار گذاشته ايد با ايده هاي خوشمزه زير دسرهايي رژيمي درست كنيد.

اگر نگران قند خونتان هستيد، دنبال راهي براي افزايش سبزيجات مصرفي‌تان مي‌گرديد و نمي‌خواهيد قند و چربي زيادي مصرف كنيد اما درعين‌حال عاشق دسر هستيد مي‌توانيد سبزيجات را دريابيد.

شايد در نگاه اول مثلاً اضافه كردن شلغم، كدو حلوايي،هويج و غيره به دسر به نظرتان نشدني بيايد اما كار نشد ندارد. مي‌توانيد اين سبزيجات پرخاصيت را به دسرهايتان اضافه كنيد و از خواص آن بهره ببريد. با ما باشيد.

آووكادو
البته آووكادو جزو ميوه‌ها محسوب مي‌شود. پوره‌ي اين ميوه‌ي چرب يكي از بهترين جايگزين‌هاي كره محسوب مي‌شود. مي‌توانيد از آن براي تهيه‌ پودينگ شكلاتي يا در تركيب دسرهاي خامه‌اي، كيك‌ها و مافين استفاده كنيد. پتاسيم موجود در آووكادو بيشتر از موز است و از ابتلا به بيماري‌هاي قلبي عروقي پيشگيري مي‌كند.

لوبياي كنسروي
لوبيا را آبكش كرده و پوره كنيد. مي‌توانيد براي تهيه‌ي كيك و مافين‌ها از اين پوره استفاده كنيد. لوبياي سفيد طعم خنثي دارد كه براي هر نوع استفاده‌اي مناسب است. يادتان باشد كه همه‌ي انواع لوبياها سرشار از آهن هستند و به گردش اكسيژن در خون كمك مي‌كنند.

شلغم، هويج، كدو حلوايي، سيب‌زميني شيرين
هر كدام از اين سبزيجات را كه بيشتر دوست داريد رنده و در تركيب كيك و مافين استفاده كنيد. تمام اين سبزيجات سرشار از بتاكاروتن هستند كه براي سلامتي چشم‌ها بسيار مفيدند.

پوره‌ كدو حلوايي
كدو حلوايي را پوره كنيد و به بيسكويت‌ها، كيك، تارت ها، مافين و كرپ‌هاي خانگي‌تان اضافه كنيد.
كدو حلوايي طعم خوبي به دسرهايتان مي‌دهد و يك ماده‌ي غذايي كاملا سالم است.

كدو مسمايي
كدو را ريز رنده كنيد و در تركيب كيك، مافين و تارت‌هاي ميوه‌اي استفاده كنيد. اين كدو سرشار از فولات و ويتامين B است كه نقش موثري در سلامت خانم‌هاي باردار و شيرده دارد.




ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۲۶:۲۰ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
در اين دستور، يكي از روش هاي طبخ ماهي به روش آسيايي را به شما آموزش خواهيم داد. آنرا تهيه كنيد و از طعمش لذت ببريد. اين غذا را مي توانيد با برنج نيز ميل كنيد.

مواد لازم:

 

  • فيله ماهي 4 تكه 170 گرمي
  • آرد ذرت
  • روغن بادام زميني 2 قاشق چاي خوري
  • كره 3 قاشق غذا خوري
  • زنجبيل 30 گرم
  • فلفل قرمز تند يك عدد نواري خرد شده به اندازه هاي درشت
  • سير 3 حبه خرد شده
  • ليمو ترش يك عدد برش خورده و نصف شده
  • برنج پخته شده براي سرو
  • پيازچه خرد شده 6 عدد
  • ليموي ترش 2 عدد

 



طبخ ماهي به روش آسيايي


طرز تهيه:


1. فيله ماهي ها را در يك سيني بزرگ قرار داده و به آنها فلفل بپاشيد.

2. سپس هر دو سمت فيله ها را در آرد ذرت بغلتانيد.

3. روغن را در ماهي تابه داغ كنيد و فيله ها را در روغن داغ قرار دهيد.

4. دو طرف ماهي ها را سرخ كنيد.

5. روغن كنجد را در يك ظرف ديگر روي حرارت گرم كنيد.

6. زنجبيل و فلفل هاي خرد شده و پيازچه خرد شده را اضافه كنيد و براي 2 دقيقه تفت دهيد و هم بزنيد.

7. سپس سير را اضافه كنيد. ليموي ترش را در آن بفشاريدو هم بزنيد .

8. سس آماده شده را روي ماهي ها بدهيد و ميل كنيد.

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۲۲:۲۳ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

سالمون تند با هويج كبابي

• تعداد: 4 نفر

• زمان تهيه: 30 دقيقه

• زمان پخت و برشته شدن: 30 دقيقه

مواد لازم

• 4 عدد هويج متوسط، خرد شده

•دو عدد چغندر كوچك، خرد شده

• سه قاشق غذاخوري روغن زيتون

• يك قاشق چايخوري نمك دريايي يا معمولي

• 115 تا 140 گرم فيله سالمون

• يك قاشق چايخوري فلفل سياه

• ¼ پيمانه آب پرتقال منجمد

• دو قاشق غذاخوري آب

• پيازچه خرد شده (اختياري)

طرز تهيه

1. فر را با دماي 425 درجه فارنهايت گرم كنيد. در تابه فر، هويج، چغندر، نصف روغن و نصف نمك را بريزيد. 20 دقيقه در فر بپزيد تا طلايي شوند. در طول پخت آنها را هم بزنيد تا هر دو طرف سبزيجات بپزند.

2.در همين زمان، به سالمون نمك و فلفل بزنيد. باقي روغن زيتون را داخل تابه بريزيد و سالمون را 3 دقيقه سرخ كنيد. آن را برگردانيد و 3 دقيقه ديگر سرخ كنيد. آن را داخل ظرف بگذاريد و با سبزيجات تزئين كنيد. آب پرتقال منجمد و آب را داخل تابه بريزيد و يك تا دو دقيقه حرارت دهيد تا غليظ شود. يك قاشق از آن را روي سالمون و روي آنها پيازچه بريزيد و سرو كنيد.


 



سالمون با سبزيجات

• تعداد: 4 نفر

• زمان تهيه: 15 دقيقه

• زمان پخت و برشته شدن: 10 دقيقه

مواد لازم

• 450 گرم فيله بي استخوان سالمون، به 4 بخش تقسيم كنيد

• يك عدد ليمو ترش

• يك قاشق غذاخوري شويد تازه ريز شده

• يك قاشق غذاخوري يك قاشق غذاخوري ريز شده

• يك قاشق غذاخوري جعفري ريز شده

• نصف قاشق چايخوري نمك

• نصف قاشق چايخوري فلفل سياه

• دو قاشق غذاخوري كره آب شده

طرز تهيه

1. فر را با دماي 350 درجه فارنهايت گرم كنيد. پوست ليمو را به اندازه يك قاشق چايخوري رنده كنيد. كنار بگذاريد. ليمو را نصف كنيد. در يك كاسه پوست رنده شده ليمو، سبزيجات، نمك، فلفل و كره را با هم مخلوط كنيد و روي سالمون بماليد.

2. تابه مخصوص فر را چرب كنيد. سمت سبزيجات خورده سالمون را كف تابه بگذاريد. سه دقيقه بپزيد تا طلايي شود. سالمون را برگردانيد، آب ليمو بريزيد و 3 تا 7 دقيقه ديگر آن را داخل فر بپزيد.

3. سالمون را داخل ظرف قرار دهيد، از سس داخل تابه روي آن بريزيد و در صورت تمايل با پوست رنده شده ليمو و سبزيجات تازه تزئين و سرو كنيد.





كتلت سالمون و سيب زميني

• تعداد: 4 نفر

• زمان تهيه: 20 دقيقه

مواد لازم

• 400 گرم فيله سالمون بي ستخوان

• دو پيمانه خامه ترش و پوره سيب زميني با پودر پياز

• نصف پيمانه پودر نان خشك يا نان باگت

• 3 قاشق غذاخوري شويد تازه خرد شده

• 140 گرم سالاد كاهو و كلم

• نصف پيمانه سس سالاد

طرز تهيه

1.سالمون را داخل تابه پيركس قرار دهيد. روي آن را سلفون بكشيد. ظرف را داخل مايكروفر با قدرت 100 درصد به مدت 2.5 تا 3.5 دقيقه بپزيد تا ماهي نرم و پخته شود. در يك كاسه، سالمون، سيب زميني، پودر نان خشك و شويد را با هم مخلوط كنيد. مخلوط به دست آمده را به شكل كتلت درآوريد و هر كدام را 3 تا دقيقه بپزيد تا طلايي شود.

2.سالاد سبزيجات را در ظرف بريزيد و كتلت هاي سالمون را روي آنها قرار دهيد و با سس سالاد سرو كنيد.


 



سالمون مديترانه اي و نودل

• تعداد: 4 نفر

• زمان تهيه: 20 دقيقه

مواد لازم

• 30 گرم فتوچيني

•دو قاشق غذاخوري روغن زيتون

• 450 گرم فيله بي استخوان، 8 تكه شود

• نمك و فلفل سياه

• 6 پيمانه اسفناج ريز و تازه

• نصف پيمانه فلفل دلمه اي زرد يا قرمز سرخ شده

• نصف پيمانه سس سالاد با سركه بالزاميك

طرز تهيه

1.فتوچيني را بپزيد و آبكش كنيد.

2.يك قاشق غذاخوري روغن زيتون روي سالمون بماليد. نمك و فلفل بزنيد. تابه را روي حرارت متوسط گرم كنيد و سالمون را داخل آن قرار دهيد. 8 تا 12 دقيقه بپزيد تا سالمون بپزد. سالمون را از تابه خارج كنيد. برگ هاي اسفناج، فلفل هاي دلمه اي و روغن باقي مانده را داخل تابه بريزيد و دو دقيقه بپزيد. فتوچيني را داخل تابه بريزيد. سس سالاد، نمك و فلفل را اضافه كنيد. مواد را داخل 4 كاسه تقسيم كنيد و سالمون ها را روي آنها قرار دهيد.





سالمون و راويولي

• تعداد: 4 نفر

مواد لازم

• 260 گرم راويولي پنير

•يك عدد ليمو ترش

• 350 گرم فيله سالمون بي استخوان

• نمك و فلفل سياه

• دو قاشق غذاخوري روغن زيتون

• 170 گرم برگ اسفناج كوچك

• 3 حبه سير رنده شده

•دو قاشق غذاخوري كره

• پنير پارمسان رنده شده

طرز تهيه

1. راويولي را طبق دستور نوشته شده روي بسته بندي بپزيد.

2.در همين زمان، ليمو را دو نصف كنيد. آب نيمي از آن را بگيريد و نيم ديگر را خرد كنيد. تكه ها و آب ليمو را كنار بگذاريد. سالمون را نمك و فلفل بزنيد.

3. در يك تابه بزرگ، روغن زيتون را گرم كنيد. سالمون را اضافه كنيد و 8 دقيقه بپزيد تا ماهي مغزپخت شود. سالمون را از تابه خارج كنيد. اسفناج را دو دقيقه در تابه سرخ كنيد. آنها را خارج كنيد. آب ليمو، سير و كره را به تابه داغ اضافه كنيد. آنها را تا زماني كه كره آب شود حرارت دهيد.

4. سالمون را به چهار قسمت تقسيم كنيد. راويولي و اسفناج را داخل ظرف بگذاريد. سس داخل تابه را روي سالمون ها بريزيد. ماهي را با تكه هاي ليمو و پنير پارمسان سرو كنيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۱۸:۰۷ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
اگر به دنبال يك صبحانه براي رژيم لاغري يا براي ديابتي ها هستيد ، ايناملت خوشمزه بسيار مناسب است. با تهيه اين املت براي صبحانه ، از آغاز يك روز زيبا لذت ببريد.

مواد لازم:

 

  • تخم مرغ 2 عدد بزرگ
  • كره يك قاشق غذا خوري
  • اسفناج يك فنجان خرد شده
  • گوجه فرنگي خرد شده يك سوم فنجان
  • نمك يك هشتم قاشق چاي خوري
  • پنير سوئيسي يك سوم فنجان خرد شده
  • فلفل يك هشتم چاي خوري

 

 
املت رژيمي

طرز تهيه:

1. آب را با دو عدد تخم مرغ در يك غذا ساز تركيب كنيد.

2. كره را در يك ماهي تابه روي حرارت ملايم ذوب كرده و اسفناج خرد شده و گوجه فرنگي ها را به آن بيفزاييد.

3. نمك ، فلفل و تركيب آب و تخم مرغ را به ماهي تابه بيفزاييد.

4. هنگامي كه تخم مرغ در ماهي تابه در حال شكل گرفتن و بسته شدن است ، با يك قاشق بزرگ صاف ، لبه هاي آنرا از ماهي تابه جدا كنيد .

5. پنير سوئيسي رنده شده را روي املت بپاشيد و اجازه بدهيد تا پنير ذوب شود.اين املت را با نان تست كره ايي و ميوه تازه ميل كنيد.

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۱۴:۰۳ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
خورش پرتقال

مواد لازم :
پرتقال 6 عدد
مرغ 1عدد متوسط
كره 50 گرم
شكر 2 قاشق سوپخوري
زعفران به مقدار كم
خلال پسته 2 تا 3 قاشق سوپخوري
نمك به مقدار لازم


طرز تهيه:

مرغ را در قطعات كوچك ببريد و كمي در كره تفت دهيد. سپس پوست يك پرتقال را كه خلال كرده و تلخي اش را گرفته ايد با يك تا دو ليوان آب و نمك به مرغ اضافه كنيد و بگذاريد بپزد. پوست 6 عدد پرتقال را بگيريد و حتي پوست نازك پره هاي پرتقال را نيز گرفته و قسمت هاي گوشتي پرتقال را به مرغ پخته اضافه كنيد. شكر و زعفران را نيز اضافه كنيد چند دقيقه بپزيد تا پرتقال ها له نشوند وقتي در ظرف خورش را كشيديد، خلال پسته را روي آن بريزيد.

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۱۰:۰۶ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

به نام خدا

كوكو بادمجان با گوشت

مواد لازم (براي 4 نفر)

بادمجان ‌حلقه شده 4 ليوان

كدو سبز ‌حلقه شده 2 ليوان

گوجه‌فرنگي 1 ليوان

پياز خرد شده 1 ليوان

تخم‌مرغ 4 عدد

گوشت چرخ‌كرده 200 گرم

روغن 4 قاشق

نمك، فلفل، زردچوبه به ميزان دلخواه


طرز تهيه
ابتدا پيازهاي خرد شده را در كمي روغن تفت دهيد و سپس به آن گوشت و ادويه‌ها را اضافه كنيد. در ظرفي ديگر بادمجان‌ها و حلقه‌هاي كدو را كه از قبل كمي سرخ كرده‌ايد، كاملا بكوبيد و با گوشت مخلوط كنيد. گوجه‌فرنگي‌هاي خردشده و تخم مرغ را نيز به ساير محتويات اضافه و همه را در ظرفي نچسب كه ته آن با روغن چرب شده، خالي كنيد. آن را براي 30 دقيقه در فر بگذاريد تا كاملا مغزپخت شود

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۰۵:۱۶ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

به نام خدا

هليم شير

يه صبحانه سريع و خوشمزه علي الخصوص براي بچه ها كه صبحها ادا دارند و صبحانه نمي خورن عاليه
مواد لازم:
گندم پرك 80 گرم
آب 3 ليوان
شير 1 ليوان
كره يك ق غذا خوري
دارچين و شكر كمي
نمك 1 ق چ
گندم و آب و نمك را در قابلمه بريزيد و روي اجاق بگذاريد وقتي نيم پز شد مرتب هم بزنيد تا ته نگيرد.
گندم ها كه خوب پخته و له شد شير را كم كم اضافه كنيد و هم بزنيد.
وقتي كه هليم غليظ شد قابلمه را از روي شعله برداريد.
كره را آب كنيد و موقع كشيدن هليم يك قاشق كره و دارچين و شكر روي هر كاسه بريزيد.

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۰۱:۰۸ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

به نام خدا

آش سبزى

۶٠٠ گرم گوشت بدون استخوان گوسفند (گوشت گردن بهتر است)
١ ليوان نخود (يك چهارم ليتر)
١ ليوان لوبيا سفيد
١ ليوان عدس
١ ليوان برنج
١۵٠ گرم تره
١۵٠ گرم ترخون

طرز تهيه:

حبوبات را شب قبل در آب سرد خيس مي‌كنيم، از پختن نخود و لوبيا همراه گوشت خوداري مي‌كنيم، چون معمولآ دانستن مدت طبخ اينگونه حبوبات مشكل است و بستگي به نوع آن دارد، به همين خاطر نخود و لوبيا را جداگانه مي‌پزيم و در آخر آنها را باهم به مدت لازم طبخ مي‌كنم، براي طبخ هميشه از شعله‌ كم استفاده كنيد و مواد را به آرامي بجوشانيد از جوشش شديد جدا خوداري كنيد.
گوشت، لوبيا و نخود را پخته تا اينكه آنها تقريبآ پخته و از حالت سفتي خارج شده باشند.
گوشت را پس از پختن با مخلوط كن خورد مي‌كنيد تا بصورت كاملآ خورد شده درآيد، سپس آن را با لوبيا و نخود دريك قابلمه بزرگ ريخته براي مرحله‌ي بعدي طبخ آماده كنيد، برنج را هم اضافه كرده بمدت كافي بجوشانيد تا دانه برنج تقريبآ در آش محو شود، اگر از برنج آش استفاده كنيد اين مرحله زودتر انجام خواهد شد و همچنين آش شما قوام بهتري خواهد يافت.
در اين مرحله ترخون و تره را خورد كرده با عدس به ديگر مواد اضافه كنيد، نمك به اندازه ي دلخواه بزنيد و طبخ را بر روي شعله ي ملايم ادامه دهيد و مداوم آن را بهم بزنيد. اين كار را نيم ساعت يا بيشتر ادامه دهيد تا آش تان آماده شود.

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۲:۵۶:۴۷ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

برگ سير سه دسته
تخم‌مرغ دو عدد
نمك، فلفل و زردچوبه و روغن به ميزان لازم

سيرابيج

(غذاي محلي استان گيلان)

طرز تهيه:
برگ سير را به صورت دسته‌اي به فاصله يك سانتي‌متر برش زده و بعد كاملا شسته و آبش را بگيريد و در تابه تفت دهيد تخم‌مرغ‌ها را زده و در تابه جدا گانه سرخ كنيد. در انتها به تخم‌مرغ سرخ‌شده برگ سير ادويه زده همزمان به مدت 10 دقيقه روي حرارت ملايم بگذاريد

نكته

به جاي برگ سير در تهران مي‌توان از تره‌فرنگي استفاده كرد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۲:۵۳:۰۱ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
آبگوشت فلفل همدان


مواد لازم براي ۴-۶ نفر :

گوشت گوسفندي با استخوان و چربي ۵۰۰ گرم
نخود ۲ ليوان
فلفل سبز همدان ۱۰۰ گرم
سيب زميني ۸-۱۰ عدد سايز كوچك
گوجه فرنگي ۶ عدد متوسط ( پوره و تفت داده شده )
پياز ۲ عدد متوسط
سير ۲-۳ حبه ( در صورت تمايل )
زيره سبز ۱ قاشق غذا خوري
زنجفيل تازه ۱ قاشق چايخوري ( رنده شده )
آبليمو به مقدار لازم
نمك ، زردچوبه به مقدار لازم

 


طرز تهيه :

نخود را از چند ساعت قبل با مقداري آب خيس كنيد و طي اين مدت چند بار آب روي آن را عوض كنيد. بعد آبكش كنيد و كنار بگذاريد.
گوشت را همراه با يك عدد پياز خرد شده و مقدار مناسب آب روي حرات بگذاريد، حرارت را بالا ببريد تا آب بجوشد، كف روي گوشت را بگيريد، نخود آبكش شده، زيره سبز، پوره گوجه فرنگي تفت داده شده، مقداري زردچوبه، سير و زنجفيل رنديده را به گوشت اضافه كنيد. بعد از اينكه آب دوباره جوشيد، درب ظرف را ببنديد، حرارت را روي شعله ملايم تنظيم كنيد و دو ساعت زمان براي اين مرحله در نظر بگيريد.
{ اين نوع فلفل خاص ( كه در تصوير مشاهده ميكنيد ) اصالتا مربوط به شهر همدان است، البته كم و بيش در ساير نقاط كشور نيز كاشت و برداشت ميشود. ولي در كل به همين نام و يا به نام فلفل كبابي شهرت دارد. خاصيت اين نوع فلفل در هر دو نوع تند و شيرين آن، عدم تعادل طعم آن است! يعني نوع تند آن بسيار تند و نوع شيرين آن نيز آنقدر بي مزه است كه بيشتر طعم آب ميدهد. معمولا براي تهيه اين آبگوشت از نوع تند آن استفاده ميشود كه بسيار هم تند است!! و براي اينكه مزه تندي آن به تلخي نزند از روش “بلانچ كردن” استفاده ميشود. به اين صورت كه در قابلمه اي مقداري آب جوش بياوريد و بعد از جوشيدن آب، به اندازه اي نمك به آن اضافه كنيد كه طعم آب كاملا شور مزه شود، همزمان يك ظرف آب خيلي سرد (بهتر است از چند قطعه يخ نيز كمك بگيريد ) آماده كنيد.
وقتي آب جوشيد، فلفل هاي شسته و خشك شده را داخل آن بريزيد و بعد از ۳۰-۴۰ ثانيه آبكش كنيد و بلافاصله داخل آب يخ بريزيد و ۲-۳ دقيقه بگذاريد در آب يخ بمانند . اين كار را دو بار انجام دهيد تا طعم تلخي فلفل ها كاملا از بين برود . براي اينكه مجبور نباشيد دو بار شورآب تهيه كنيد بهتر است فلفل ها را داخل يك آبكش فلزي بريزيد و همراه با آبكش داخل شورآب در حال جوش قرار دهيد }
دو ساعت بعد - يعني زماني كه مواد نيم پز كامل شدند - فلفل ها را به مواد اضافه كنيد، درب قابلمه را نيمه باز بگذاريد، آب خوراك را كنترل كنيد و در صورت نياز كمي آب جوش به آن اضافه كنيد.
۳۰ دقيقه آخر طبخ، سيب زميني ها را تميز بشوئيد و با پوست داخل خوراك بريزيد.
چربي گوشت را خارج كنيد، يك عدد پياز باقيمانده را رنده كنيد، چربي را بكوبيد، با پياز رنديده مخلوط كنيد و داخل ظرف برگردانيد. در اين مرحله نمك خوراك را نيز اندازه كنيد.
هنگام سرو، آبليمو را به مقدار دلخواه به آبگوشت اضافه كنيد و خوراك را در ظرف مورد نظر، همراه با مخلفات دلخواه سرو نمائيد .

نكته :
براي فريز كردن لوبيا سبز، باقلا، نخود فرنگي، ذرت پاك شده ، باميه و محصولاتي از اين دست، مي توانيد از روش بلانچ كردن يا شوك حرارتي استفاده كنيد .
مقدار آب در ابتدا به اندازه اي باشد كه روي مواد را كاملا بپوشاند . هرگاه نياز به اضافه كردن آب بود از آب جوش استفاده كنيد .
در تهيه اين آبگوشت، به طور سنتي فقط از نخود استفاده ميشود . ولي در صورت تمايل مي توانيد از ۱ ليوان نخود + ۱ ليوان لوبياي سفيد استفاده كنيد .
نيمه باز گذاشتن درب قابلمه بعد از اضافه كردن فلفل ها براي جلوگيري از تلخ شدن خوراك است.
توجه داشته باشيد !! طعم اين خوراك نسبتا ( خيلي!! ) تند است ! تهيه و مصرف آن براي كساني كه به فلفل حساسيت دارند يا دچار ناراحتي معده هستند و كودكان زير ۱۰ سال به هيچ وجه توصيه نميشود.

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۲:۴۹:۱۵ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ]
.: Weblog Themes By bornablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 28
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب