,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,پ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, , - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

khabarnamema
khabarnamema

مواد لازم براي 4 نفر


  • روغن: يكچهارم پيمانه، 60 ميليليتر
  • برنج: 300 گرم، شسته شده
  • فيله ماهي: 500 گرم، خرد شده
  • پياز متوسط: 2 عدد، خلالي
  • سير: 3 حبه، ساطوري
  • شويد: 120 گرم، ساطوري
  • زردچوبه: 2 قاشق چايخوري
  • گرد ليمو: يك قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم



روش تهيه

1- روغن را در يك قابلمه متوسط روي شعله زياد داغ كرده و پياز را 7-6 دقيقه تفت دهيد تا رنگ بگيرد، سپس آنها را با قاشق سوراخدار از ظرف خارج كنيد.

2- سير را يك دقيقه روي شعله متوسط تفت داده و زردچوبه و گرد ليمو را اضافه كنيد. برنج آبكش شده و شويد را اضافه كرده و كمي بچرخانيد بعد از آن به اندازه يك بند انگشت بالاتر از سطح برنج روي آن آبجوش اضافه كنيد. 3 قاشق مرباخوري نمك و يك قاشق مرباخوري فلفل قرمز اضافه كرده و پس از اينكه آب مجددا به جوش آمد نصف پياز داغ و ماهي را اضافه كرده و با برنج مخلوط كنيد.

3- از اين مرحله به بعد مانند كته عمل كنيد و پس از اينكه آب برنج تمام شد شعله را كم كرده و در قابلمه را بسته و 30دقيقه آن را دم كنيد. در 5 دقيقه آخر شعله را زياد كرده و روي برنج و دور آن كمي روغن بريزيد. پياز داغ باقيمانده را همراه كمي گردليمو و فلفل قرمز يا دارچين براي تزئين روي برنج استفاده كنيد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۲:۴۵:۳۵ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

كف ظرف پيركس را چرب كنيد، نيمي از برنج را در آن بريزيد و روي آن مرغ ريش شده زرشك و بادمجان هاي خرد و سرخ شده را قرار دهيد و خلال پسته بپاشيد...
مواد لازم براي
:
برنج= 3 پيمانه
ماست= نصف پيمانه

زعفران دم كرده = 1 قاشق سوپ خوري

شكر= 3 قاشق سوپ خوري

سينه مرغ = 1 عدد

پياز نگيني خرد شده = 1 عدد

نمك، فلفل و زردچوبه = به مقدار لازم

تخم مرغ = 3 عدد

زرشك = 3 قاشق سوپ خوري

بادمجان دلمه اي= 1 عدد

خلال پسته = 1 قاشق سوپ خوري

 



روش تهيه:
برنج را با مقداري نمك و آب به مدت يك ساعت خيس نماييد.
سپس آن را در آب جوش بريزيد، آبكش نماييد و با ماست و زعفران مخلوط كنيد.
سينه مرغ را با پياز و مقداري نمك، فلفل و زردچوبه و آب روي حرارت قرار دهيد تا مرغ پخته شود، آن گاه آن را از آب خارج و ريش نماييد.
حالا تخم مرغ ها را به برنجي كه با ماست، زعفران و شكر تركيب نموده ايد، بيفزاييد.
كف ظرف پيركس را چرب كنيد، نيمي از برنج را در آن بريزيد و روي آن مرغ ريش شده زرشك و بادمجان هاي خرد و سرخ شده را قرار دهيد و خلال پسته بپاشيد.
سپس بقيه برنج را روي آن بريزيد و با پشت قاشق فشار دهيد.
حالا در ظرف را بگذاريد و به مدت يك ساعت در فري كه از قبل با دماي 200 درجه سانتي گراد گرم شده است، قرار دهيد تا برنج دم بكشد و در سطح پايين ظرف طلايي شود.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۲:۴۱:۵۴ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

خوراك سبزيجات
به اندازه 2.5 پيمانه تهيه مي شود .

مواد لازم :

عدس قرمز ( دال عدس ) 50 گرم
پياز يك چهار عدد
گشنيز كوبيده شده نصف قاشق چاي خوري
زرد چوبه يك چهارم قاشق چاي خوري
آب 1.5 پيمانه / 350 ميلي ليتر
سيب زميني 75 گرم
هويج 75 گرم
گل كلم 75 گرم
كلم برگ 75 گرم




طرز تهيه :
1- عدس را در آب سرد بشوييد و دانه هاي سياه را از آن جدا كنيد .
2- پياز را خرد كرده ، همراه با عدس ف ادويه و آب در يك قابلمه بريزيد .
3- بگذاريد به جوش آيد . در ظرف را ببنديد تا با حرارت ملايم به مدت 20 دقيقه بجوشد
4- سيب زميني ، هويج ، گل كلم و كلم برگ را خرد كنيد .
5- اين سبزيجات خرد شده را به مواد داخل قابلمه اضافه كنيد . بگذاريد به مدت 15 دقيقه ديگر بپزد .
6- سپس اين مواد پخته شده را در مخلوط كن بريزيد تا به صورت يكدست در آيند . اگر لازم است مي توانيد مقدار كمي آب جوشيده نيز به آن اضافه كنيد تا خيلي سفت نباشد .
7- با قاشق ، مقدار كمي از آن را در ظرفي بريزيد . پيش از آن كه غذا را به كودك بدهيد ، دماي آن را امتحان كنيد . اگر لازم است بگذاريد تا سرد شود .
8- - باقي مانده غذا را بسته بندي كرده ، هر چه سريعتر در يخچال قرار دهيد . ظرف مدت 24 ساعت آن را مصرف كنيد .
* مي توان آن را در فريزر هم نگه داري كرد .


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۲:۳۷:۳۸ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]


مواد لازم :

گوشت بيفتكي 6 تكه
پياز حلقه حلقه 2 عدد
تخم مرغ 6 عدد
كره 100 گرم
نمك، فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه :



تابه را داغ كنيد و كره را در آن بيندازيد و بگردانيد تا آب شود. پياز را در كره تفت بدهيد تا بلوري شود. بيفتك را روي پياز بيندازيد، پس از 3-4 دقيقه برگردانيد، پس از 3-4 دقيقه ديگر روي هر بيفتك يك تخم مرغ بشكنيد و بگذاريد ببندد.(تخم مرغ ها را 2-3 ساعت پيش تر از يخچال درآوريد.) نمك و فلفل بپاشيد و با تابه سر سفره ببريد.


مدت پخت بيفتك را مي توانيد بر حسب ميل خود كم يا زياد كنيد. بسته به ذوق و سليقه شخصي،هر روي استيك(يا بيفتك) را از 1 تا 5 دقيقه سرخ مي كنند.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۲:۳۳:۵۳ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

كباب بلدرچين

مواد لازم

بلدرچين 8 عدد
خامه 2/1 پيمانه
زعفران آب شده 1قاشق سوپخوري
كره آب شده 50 گرم
روغن زيتون 4/1 پيمانه
آبليمو 2/1 پيمانه
نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه

بلدرچينها را خوب مي شوييم و مي گذارييم كاملاً خشك شود, سپس آنها را از بالا به پايين دو تكه برش داده , خامه را با چنگال خوب به هم مي زنيم تا صاف و يكدست شود . روغن زيتون , آبليمو, زعفران, نمك و فلفل را به آن اضافه كرده, قطعه هاي بلدرچين را در سس مي خوابانيم و به مدت 4 الي 5 ساعت در يخچال مي گذاريم , سپس بلدرچينها را از سس خارج كرده و به سيخ مي كشيم و روي آتش كباب مي كنيم در حين پخت مرتب بلدرچينها را با برس به كره آغشته مي كنيم . بايد دقت كنيم كه گوشت بلدرچين زود پخته مي شودو نبايد بگذاريم كه خشك شود


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۲:۳۰:۰۹ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

پانچ آناناس و ليمو


مواد لازم:

آب آناناس ۲۵۰ ميلي ليتر
آب گريپ فروت ۲۵۰ ميلي ليتر
آب معدني گازدار ۱۰۰ ميلي ليتر
ليمو ترش ۱ عدد
عرق نعناع ۲ قاشق غذاخوري
برش هاي آناناس براي تزئين به مقدار لازم
حلقه هاي ليموترش به مقدار لازم



طرز تهيه :

در ظرفي آب آناناس،آب گريپ فروت،آب معدني،عرق نعناع و آب ليموترش را مخلوط مي كنيم. سپس ليوان بلندي را كه انتخاب كرده ايم با تكه هاي يخ و برش آناناس و حلقه هاي ليموترش پر مي كنيم. سپس از مخلوط آب ميوه ها داخل ليوان ريخته و آن را سرو مي كنيم.




ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۲:۲۶:۲۱ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

سوپ كدو عدس









مواد لازم :




عدس پلويي يا عدس آشي يا دال عدس
۲۰۰ گرم
كدو حلوايي ۲۰۰ گرم
پياز ۳ عدد
نمك و زردچوبه و فلفل سياه به مقدار لازم
روغن مخصوص سرخ كردن براي سرخ كردن

روغن حيواني يا روغن زيتون
در صورت تمايل




طرز تهيه سوپ كدو عدس :


عدس را از قبل خيسانده و با آب و زردچوبه روي حرارت بگذاريد .كدو حلوايي را به قطعات كوچك برش زده و در روغن تفت داده و به عدس اضافه كنيد . هنگامي كه عدس در حال پختن است پياز خلال شده را سرخ كنيد . وقتي عدس و كدو پخته شد با گوشت كوب آنرا بكوبيدو نمك و فلفل و نيمي از پياز داغ وكمي روغن حيواني يا روغن زيتون را اضافه كرده و چند دقيقه بجوشد تا غلظت مناسبي پيدا كند به اين ترتيب يك سوپ ساده و آسان و خوشمزه درست كرده ايد سوپ را در ظرف ريخته وبا بقيه پياز داغ آن را تزئين كرده و نوش جان كنيد.

در تصويري كه سوپ با پياز داغ و برشهايي از كدو حلوايي تزئين شده نوع عدس ،عدس پلويي ولي در تصوير ديگر از دال عدس براي تهيه اين سوپ استفاده شده است .





ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۲:۲۲:۲۹ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

يك املت ايتاليايي خوشرنگ و لعاب و نيز خوشمزه. مجموعه‌اي از تمام مواد غذايي كه دوست داريد و بدن به آنها نياز دارد. هرنوع كالباس يا گوشت سردي كه دوست داريد، مي توانيد در تهيه آن استفاده كنيد و از خوردنش لذت ببريد.

 


موادلازم براي 4 تا 6 نفر:

  • روغن مايع: 6 قاشق غذاخوري
  • پيازمتوسط: يك عدد، ورقه خيلي نازك
  • سيب‌زميني: يك عدد، ورقه خيلي نازك
  • هويج‌ آبپز: 2عدد، خلالي
  • كدوي كوچك: 2عدد، خلالي
  • فلفل دلمه‌اي قرمز: يك عدد، خلالي
  • تخم‌مرغ: 6عدد
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم
  • ژامبون: 150گرم، ورقه ورقه شده
  • پودرپنير پارمزان: 2 قاشق غذاخوري


روش تهيه:

1- يك ظرف نسوز را چرب كرده و پياز را كف آن پهن كنيد و سيب‌زميني را روي آن بچينيد. ظرف را 30دقيقه در فر با دماي 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا نرم و پخته شود. ظرف را خارج كرده و كنار بگذاريد تا خنك شود.

2- كمي نمك و فلفل روي سيب‌زميني پاشيده و سبزيجات را روي آن بچينيد. روغن را كف ظرف ريخته و تخم‌مرغ‌ها را هم بزنيد تا يكدست شود، دوباره كمي نمك و فلفل روي سبزيجات بريزيد. ظرف را تا زماني كه تخم‌مرغ‌ها ببندد، در فر قرار دهيد، سپس خارج كرده و پس از پاشيدن پنير روي آن، با نان سرو كنيد.

نكات:

1- به دلخواه مي​توانيد از انواع ديگر سبزيجات مثل قارچ،‌ بادمجان تنوري يا انواع پنير مي‌توانيد استفاده كنيد.
2- اگر فر در دسترس نداريد، سيب‌زميني و پياز را در روغن كمي سرخ كنيد تا نرم شود، سپس مواد را روي آن چيده و با در بسته روي شعله متوسط51 تا 02 دقيقه ‌آن را بپزيد.
3- اگر از اجاق‌گاز استفاده مي‌كنيد، سيب‌زميني را كف ظرف بچينيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۲:۱۸:۵۱ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم :

* يك عدد پياز
* يك قاشق سوپ خوري روغن زيتون
* يك قاشق سوپ خوري آرد
* دو و نيم فنجان آب مرغ
* دو برگ كاهوي بزرگ
* يك دسته اسفناج
* دو دسته كوچك شاهي
* يك فنجان شير جوشيده شده
* 3 قاشق سوپ خوري خامه
* فلفل
* يك دسته جعفري خرد شده


طرز تهيه :
كاهو ، اسفناج و شاهي را بعد از شستن خرد كنيد . پياز را در روغن زيتون سرخ كنيد و آرد را يك دقيقه در آن تفت دهيد . آب مرغ را به آن اضافه كرده ، صبر كنيد تا به جوش بيايد . سبزيجات خرد شده را به آن اضافه كرده ، به مدت 15 دقيقه آن را بپزيد . آن را از روي شعله برداشته ، پس از سرد شدن در مخلوط كن ريخته ، تبديل به پوره كنيد . پوره را دوباره داخل ماهيتابه بريزيد ، شير را روي آن بريزيد و به آن فلفل بزنيد .
در صورتيكه آن را داغ سرو مي كنيد ، روي آن خامه بريزيد و با جعفري تزيين كنيد .


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۲:۱۴:۵۹ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم:
سيب زميني ۲عدد
كنسرو تن ماهي ۲۰۰ گرم
كنسرو ذرت ۴/۳ پيمانه
پودرنان خشك ۱پيمانه
جعفري ۳قاشق غذاخوري
نمك، فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه:

سيب زميني پخته شده را پوست بگيريد و بعد از اينكه خوب خنك شد، رنده كنيد. سپس تن ماهي را (كه به طور كامل روغن آن را گرفته ايد) به همراه ذرت ، جعفري، نمك و فلفل در ظرف مناسبي بريزيد و تمام مواد را خوب با هم مخلوط كنيد.
آنگاه از مواد گلوله هايي (به اندازه يك گردو) برداريد و در دست گرد كنيد.
در اين زمان، در پودر نان بغلتانيد، و با كف دست گلوله را فرم دهيد و سپس روي سيني فر بچينيد و در فري كه از قبل با حرارت ۱۷۵درجه ي سانتي گراد يا ۳۵۰ درجه ي فارنهايت گرم كرده ايد، در طبقه ي وسط قرار دهيد، تا زماني كه كتلت ها ترد و طلايي رنگ شوند. اين غذا را به همراه سبزيجات تازه سرو كنيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۲:۱۱:۲۲ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ]
.: Weblog Themes By bornablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 28
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب