,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,پ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, , - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

khabarnamema
khabarnamema
برگر ماهي


طرز تهيه:
سيب زميني را آب پز كرده و بارنده درشت رنده مي كنيم(اگر هم دوست داشتيم ريز خرد مي كنيم)
ماهي را با روغن زيتون تفت داده و با چنگال خرد مي كنيم .سبزي را هم خرد كرده و به همراه نمك و يك عدد تخم مرغ به بقيه مواد اضافه مي كنيم و بمدت يك ساعت داخل يخچال استراحت مي دهيم.
از مواد آماده شده به اندازه يك نارنگي بر داشته و بشكل سوسيس يا برگر فرم مي دهيم و داخل آرد و نمك و فلفل از قبل آماده شده ميغلتانيم و سپس در تخم مرغ زده و در آخر در آرد سوخاري ميغلتانيم و در روغن سرخ مي كنيم.

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۲:۰۷:۴۳ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

موادلازم:
ميگو : 500 گرم
سبزي ماهي شامل ( گشنيز : 250 گرم _ شنبليله : 50 گرم )
سير : يك سر كامل
پياز : 1 عدد بزرگ
عصاره تمر هندي : 1 پيمانه
آرد : 2 قاشق غذا خوري
روغن_ فلفل قرمز _ نمك
ادويه ماهي ( پودر دانه گشنيز _ فلفل قرمز _ فلفل سياه_ پودر سير
رب گوجه فرنگي:1 قاشق غذاخوري(در صورت دلخواه)


تمر را از قبل توي آب گرم ميگذاريم و با دست كمي آنرا چنگ ميزنيم و بعد از مخلوط شدن آنرا صاف ميكنيم و عصاره تمر را با آرد مخلوط ميكنيم .
سبزي را در سبزي خورد كن اكا خوب ريز ميكنيم و در روغن تفت ميدهيم تا به رنگ تيره در بيايد.
پياز را سرخ ميكنيم و سير له شده يا خرد شده ريز را به آن اضافه كرده بعد از كمي تفت سبزي را نيز اضافه ميكنيم و ميگذاريم روي حرارت ملايم كمي جا بيفتد و ادويه ماهي و فلفل قرمز و نمك و بعد عصاره تمر مخلوط با آرد را اضافه كرده مي گذاريم كه جوش بيايد و در آخر ميگو ها را اضافه ميكنيم و اين غذا بعد از 5 دقيقه آماده است.
اگر ميگوي توي قليه زياد بجوشد سفت مي شود.
به قليه ميگو مي توان رب گوجه اضافه كرد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۲:۰۳:۵۶ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم : براي 4 نفر


ميگو
500 گرم
قارچ
200 گرم
فلفل دلمه اي قرمز
1 عدد
پودر سير
1 قاشق چايخوري
فلفل سياه
1 قاشق چايخوري
پودر آويشن
1 قاشق چايخوري
آبليمو
2 قاشق غداخوري
روغن زيتون
2 قاشق غداخوري
زعفران ساييده شده
به مقدار لازم
نمك
به مقدار لازم








طرز تهيه :


ميگوها را تميز كرده و رگ آنها را از پشت آن گرفته و تمييز مي شوييم. سپس در ظرفي آنها را به همراه آبليمو و نمك و زعفران و روغن زيتون و سبزيجات معطر و پودر آويشن و فلفل سياه مخلوط كرده و خوب هم مي زنيم و به مدت حداقل 6 ساعت در داخل يخچال و يا در مجاورت هواي خنك قرار مي دهيم. سپس قارچها و فلفل دلمه اي را به اندازه هاي كوچك خرد مي كنيم سپس يك عدد قارچ و يك ميگو و يك تكه فلفل دلمه اي در داخل سيخ به ترتيب مي كشيم. بعد از اينكه سيخها آماده شد آنها را روي طوري كباب پز گذاشته و بر روي منقل زغال كباب مي كنيم. بايد دقت داشت كه گوشت ميگو به دليل لطافت زمان زيادي براي پخت نياز ندارد و حدود 5 دقيقه الي 7 دقيقه كافي است.


اگر به آتش و زغال دسترسي نداشتيم مي توان از فر يا مايكروفر و يا تستر استفاده كرد زمان لازم براي پخت اين غذا 5 الي 10 دقيقه در مايكروفر مي باشد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۲:۰۰:۰۱ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

موادلازم:
ميگو=12 عدد
آرد سوخاري و شير=از هر كدام نصف پيمانه پنير پارمسان=1/4 پيمانه
زردچوبه و نمك و پودر زنجبيل از هر كدام نصف قاشق چايخوري
فلفل قرمز و فلفل سياه=از هر كدام 1/4قاشق چايخوري
تخم‌مرغ=يك عدد
اسفناج=20 برگ كامل (100 گرم)
آرد =يك قاشق چايخوري
روغن زيتون=يك قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
ميگوها را شسته و پاك مي‌كنيم. آرد سوخاري، پنير، زردچوبه، نمك و فلفل قرمز را با هم مخلوط مي‌كنيم. تخم‌مرغ را با چنگال هم زده ابتدا ميگو را در تخم‌مرغ و بعد در آرد سوخاري غلتانده و دوباره اين كار را تكرار مي‌كنيم. سپس به مدت هفت دقيقه در روغن فراوان سرخ مي‌نماييم. ميگوها را روي دستمال آشپزخانه مي‌گذاريم تا روغن اضافي آن گرفته شود. اسفناج و شير را روي حرارت مي‌گذاريم قبل از گرم شدن، آرد پاشيده تا دو، سه دقيقه جوش بخورد. پودر زنجبيل و فلفل زده و از روي حرارت بر مي‌داريم. روغن‌زيتون را اضافه كرده اسفناج را در ظرف سرو مي‌گذاريم. سس شير را روي آن ريخته و بعد ميگوها را مي‌چينيم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۵۶:۲۲ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
 

مواد لازم:
برنج=۵۰۰ گرم
نخود فرنگي پخته=۲۵۰ گرم
ميگوي تميز شده=۲۰۰ گرم
پياز متوسط=۲ عدد
نمك،فلفل و ادويه=به دلخواه
گوجه فرنگي=۲ تا ۳ عدد
زعفران=به ميزان لازم
روغن مايع=به ميزان لازم
كره=۲۵ گرم
طرز تهيه ميگو پلو با نخود فرنگي :

۱٫ پياز را خلال كنيد و در ماهيتابه اي با كمي روغن مايع مخصوص سرخ كردني سرخ كنيد.
۲٫ گوجه فرنگي هاي نگيني خرد شده را نيز اضافه كنيد و بعد نخودسبز پخته،نمك،فلفل و ادويه را بيفزاييد و ميگوهاي تميز شده را اضافه كنيد.
۳٫ مخلوط را بعد از ۵ دقيقه از روي حرارت برداشته و كره و زعفران آبكرده را بيفزاييد.
۴٫ برنج را آبكش كرده و لابلاي برنج آبكش شده از مخلوطي كه آماده كرده ايد بريزيد و بگذاريد دم بكشد.
۵٫ بعد از دم كشيدن در ظرف مخصوص بكشيد و روي آن را با پياز سرخ كرده و گوجه فرنگي نگيني شده تزئين كنيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۵۲:۴۴ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم:
تخم مرغ زده شده=1 عدد
ميگو تميز شده =1 كيلو
آبليمو=3 قاشق غذاخوري
آرد سفيد=1 ليوان
آرد سوخاري=1 ليوان
روغن براي سرخ كردن=به مقدار لازم
سير له شده=2 قاشق چايخوري
نمك و فلفل و زردچوبه=به مقدار لازم

طرز تهيه:
1. ميگوهاي تميز شده را شسته در ظرفي با آبليمو،سير له شده و ادويه مخلوط كنيد.
2. ظرف را به مدت 2 ساعت در يخچال قرار دهيد تا مواد جذب ميگو شود.
3. تخم مرغ زده شده+آرد سفيد+آرد سوخاري را هر كدام در ظرفي جداگانه بريزيد.
4. ميگوها را ابتدا در آرد سفيد سپس در تخم مرغ و پس از آن در آرد سوخاري بغلتانيد.
5. ميگوها را در روغن فراوان سرخ كنيد سپس روي كاغذ روغني يا در صافي ريخته تا روغن آن برود.
6. ميگوهاي سرخ شده را در ظرفي چيده اطراف آن را با سيب زميني سرخ كرده تزئين كنيد.

 

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۴۸:۵۴ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازمبراي ۶ نفر:
▪ نخود خام: نصف ليوان
▪ گوشت چرخ كرده: ۵۰۰ گرم
▪ برنج: نصف ليوان
▪ تخم مرغ: ۲ عدد
▪ پياز متوسط: يك عدد
▪ روغن آب كرده: يك استكان
▪ رب گوجه فرنگي: ۲ قاشق غذاخوري
▪ نمك، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهيه
برنج و نخود خام را پس از شستن خوب بكوبيد و مخلوط كنيد، گوش چرخ كرده و تخم مرغ را به اين مخلوط اضافه كرده و هم بزنيد، پياز را خرد و در روغن سرخ كنيد و رب گوجه و زردچوبه را به آن اضافه و پس از سرخ شدن ۶ ليوان آب بيافزاييد و بگذاريد آب به جوش بيايد.
با دست از مخلوط اوليه گلوله هايي درست كنيد آن ها را يكي يكي به آب در حال جوش اضافه كنيد وقتي كوفته ها گرفت و در آب باز نشد شعله گاز را كم كنيد و در قابلمه را بگذاريد تا كوفته ها كاملا بپزد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۴۵:۱۱ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
مواد لازم براي 5 نفر
نخود ..................................... 1/4 ليوان
لوبيا قرمز .............................. 1/4 ليوان
لوبيا چيتي ............................ 1/4 ليوان
عدس ................................... 1/4 ليوان
برنج ...................................... 1/2 ليوان
بلغور گندم ............................ 1/2 ليوان
سبزي آش خرد شده ....... 1/5 كيلوگرم
كلم برگ سفيد ....................... 500 گرم
هويج ...................................... 250 گرم
سيب زميني ريز ...................... 250 گرم
كشك سائيده شده ............... 500 گرم
پياز و نعنا داغ .................. به ميزان لازم
نمك و فلفل و زرد چوبه ... به ميزان لازم
روغن مايع ....................... به ميزان لازم

طرز تهيه
حبوبات را از شب قبل با آب گرم خيس ميكنيم. سپس آن را با مقداري آب و نمك ميپزيم.
در قابلمهاي مناسب، برنج و بلغور را با آب ميپزيم و در اواسط پخت كلم و هويج خردشده و سيبزميني را اضافه ميكنيم و اجازه ميدهيم همۀ مواد به خوبي بپزند و برنج لعاب بيندازد. سپس سبزي آش را اضافه ميكنيم.روغن را در تابه گرم ميكنيم و مقداري زردچوبه را در آن تفت ميدهيم و همراه پيازداغ، نمك و فلفل به آش اضافه ميكنيم.اجازه ميدهيم آش با حرارت ملايم بجوشد و جا بيفتد. در نهايت نيمي از كشك را ميافزاييم. پس از چند جوش قابلمه را از روي حرارت برميداريم. آش را در ظرف مناسب ميكشيم و روي آن را با كشك و پيازداغ و نعناع داغ تزيين ميكنيم.





ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۴۰:۳۳ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
بادنجان مسما
براى 7 نفر
مواد لازم
1_ مرغ _ يك عدد
يا گوشت مغز ران _ يك كيلو
2_ بادنجان قلمى ريز _ 8 عدد
3_ پياز سرخ كرده _ 2 قاشق غذاخورى
4_ آبغوره و نمك و فلفل _ به اندازه كافى
5_ گوجه فرنگى ريز _ 4 عدد يا كمى رب گوجه فرنگى
طرز تهيه
مرغ يا گوشت را با كمى روغن سرخ مىكنيم و با دو يا سه ليوان آب مىگذاريم تا بپزد. پياز داغ را به آن اضافه مىكنيم. بادنجان ها را پوست كنده, ميان آنها را كمى چاك مىدهيم. با روغن فراوان سرخ نموده تا طلائى و مغز پخته شود. وقتى كه مرغ(يا گوشت) پخت, بادنجان ها را روى آن مىچينيم. آبغوره و نمك و فلفل را اضافه كرده, مىگذاريم روى حرارت ملايم تا چند جوش بزند ولى بايد دقت نمود كه بادنجان ها در آب گوشت زياد نپزد, چون سياه و له مىشود

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۳۶:۴۶ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم:گوشت چرخ كرده _________________________٢٠٠ گرمپيازمتوسط ______________________________ ١ عددرشته پلويي هشجين _____________________________ ٢٠٠ گرمبرنج ___________________________________ ٣ پيمانهكشمش پلويي ___________________________١۵٠ گرمهل _________________________ ۱ قاشق سوپ خوريزعفران آب كرده ___________________ ۳ قاشق غذا خوريدارچين _________________________ ۱ قاشق غذا خوريطرز تهيه:مواد بالا براي ۳ تا ۴ نفر كافيه .برنج رو با يه مقدارنمك خيس مي كنيم.پياز رو ريز خرد مي كنيم،‌ يه كم زردچوبه مي ريزيم گوشت رو تويش سرخ مي كنيم. كشمش رو اضافه مي كنيم و تفت مي دهيم.(كشمش رو بشوريد و كمي تو آب خيس كنيد.)توي قابلمه مقداري آب مي ريزيم و مي گذاريم جوش بياد. برنجي رو كه خيس كرده ايم آبش رو خالي مي كنيم و توي آب درحال جوش مي ريزيم. ٣،۴ دقيقه قبل از زمان آبكش كردن برنج،‌ رشته رو توي برنج مي ريزيم و مي گذاريم دو سه جوش بزنه. و بعد آبكش مي كنيم. ( از رشته پلويي هشجين استفاده كنيد)توي قابلمه مقداري آب روغن حيواني درست مي كنيم و ميگذاريم جوش بياد. ته ديگ مورد نظرمون رو كف ديگ مي گذاريم،‌براي داشتن ته ديگ كنجدي و زعفروني كمي نون رو مرطوب كنيد بعد كمي از آب زعفرون رو ته ديگ بريزيد و مقداري هم كنجد بپاشيد و بعد نون رو بزاريد كه واقعا عالي ميشه.مقداري از مخلوط برنج و رشته توي قابلمه مي ريزيم،‌ مقداري از مايه گوشت و كشمش. دوباره مقداري برنج،‌مقداري از مايه... تا خلاصه برنج تموم بشه .هر لايه رو كه مي ريزيد مقداري از هل و دارچين هم روي مواد بپاشيد.دقت كنيد مثل همه برنج هاي آبكش كردني برنج و مايه رو به صورت كوت بريزيد. يعني مثل تپه ديواره هاي قابلمه رو خالي كنيد و مواد رو وسط جمع كنيد كه ديواره ها ته ديگ نبندد.بعدم زعفرون رو روش مي ريزيم وبرنج رو دم مي كنيم. براي طعم غذا مي تونيد توي آب زعفرون كمي عصاره گوشت حل كنيد ولي ضرورت نداره و همينطوري هم خوشمزه است.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۳۳:۰۶ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ]
.: Weblog Themes By bornablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 28
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب