,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,پ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, , - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

khabarnamema
khabarnamema



آش كارن شيراز


مواد لازم

برنج 150 گرم
لپه 50 گرم
آب گوشت به مقدار لازم
سبزي كارده ( شيويد 100 گرم كارن 400 گرم )
پياز داغ به مقدار لازم
آرد به مقدار لازم ( دو تا قاشق غذاخوري )
روغن به مقدار لازم
نمك و فلفل و زردچوبه مقدار لازم
آب 4 ليوان


طرز تهيه :
ابتدا گوشت را با مقداري آب بصورت ريشه ريشه مي كنيم لپه را در آن مي ريزيم بعد از نيم ساعت برنج را اضافه مي كنيم و سپس سبزي شويد و كارده را اضافه نموده و خوب ميپزيم 10 دقيقه مانده به كشيدن 2 قاشق آرد را در مقداري آب حل كرده اضافه مي كنيم و به آش اضافه مي كنيم تاآني قوام آيد نمك و فلفل و زردچوبه را در موقع طبخ غذا كمي به آخر مانده اضافه مي كنيم و پياز داغ را به آن اضافه نموده و خوب كه آني جا افتاد با نعناع داغ و پياز داغ تزئين مي كنيم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۲۹:۲۵ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

دستور تهيه 8 نوع كباب خوشمزه در منزل , در اين مطلب چندين نوع كباب را برايتان آموزش داده ايم تا از طعم و مزه عالي آنها لذت ببريد. با ما همراه باشيد.
كباب برگ
مواد لازم
• 1.5 كيلوگرم گوشت راسته پاك كرده
• دو تا سه عدد پياز
• يك فنجان روغن زيتون
• فلفل

دستور تهيه 8 نوع كباب خوشمزه در منزل

طرز تهيه1. كباب برگ را مي توانيم به هر اندازه كه ميل داريم پهن كنيم به اين ترتيب كه راسته را روي تخته مي گذاريم به اندازه اي كه ميل داريم پهناي كباب بشود يك قطعه جدا مي كنيم مثلا پهنا چهار انگشت و آن قطعه را پهلوي قطعات ديگر گوشت مي گذاريم قطعات ديگر را مي بريم( با اين عمل پهناي تمام گوشتها به يك اندازه مي شود) بعد گوشت را به قطر نيم سانتيمتر ورقه ورقه مي كنيم و آماده مي گذاريم.

2. پياز را نرم رنده مي كنيم و روغن زيتون و فلفل را با پياز رنده شده مخلوط مي كنيم و گوشت را در اين مايه مي خوابانيم و مي گذاريم يك شب بماند.

3. بعد از ۲۴ ساعت گوشت ها را به سيخ كشيده و كمي روي آن را با كارد مي كوبيم و روي حرارت ملايم كباب مي كنيم و گاهي سيخهاي كباب را بر مي گردانيم كباب بايد در عين پختگي زياد خشك نشود و آبدار باشد .

4. كباب برگ را نبايد هيچ وقت لاي نان قرار داد زيرا آب كباب به خورد نان مي رود و خشك مي شود.
تاس‌كباب مرغ

مواد لازم
• 2 عدد سينه مرغ بزرگ و پوست‌گرفته و دو نيم شده
• 4 عدد ران مرغ پوست‌گرفته
• 2 قاشق سوپ‌خوري روغن‌زيتون:
• 200 گرم موسير پوست‌گرفته
• 2 بوته سيرخرد شده
• 4 سانتي‌متر زنجبيل تازه رنده شده
• يك قاشق سوپ‌خوري پودر زيره
• يك قاشق سوپ‌خوري تخم گشنيز: ، كمي آسياب‌شده
• 2 عدد چوب دارچين كوچك
• 375 گرم گردو آسياب‌شده
• 500 ميلي‌ليتر عصاره مرغ
• يك قاشق سوپ‌خوري عسل
• 2 قاشق سوپ‌خوري گشنيز ساطوري شده
• زعفران و چيلي مقداري، ساييده‌شده

دستور تهيه 8 نوع كباب خوشمزه در منزل

روش تهيه1. اجاق را با دماي 160 درجه سانتي‌گراد گرم مي‌‌كنيم. تكه‌هاي مرغ را خوب ادويه زده، روغن را در يك تابه متوسط و نسوز گرم مي‌كنيم. مرغ‌ها را درون ظرف خوب سرخ مي‌كنيم تا كاملا برشته شوند، بعد آن‌ها را از ظرف خارج مي‌كنيم.

2. شعله گاز را كم كرده، موسيرها را در تابه تفت دهيد تا طلايي رنگ شوند. حالا سير و زنجبيل رنده شده را هم به آن اضافه كرده و براي 30 ثانيه بپزيد و بعد تمام ادويه‌ها را داخل تابه ريخته و به مدت يك دقيقه تفت دهيد.

3. گردوهاي آسياب‌شده را با مواد داخل تابه حسابي مخلوط كنيد تا طعم ادويه‌ها به خورد گردو برود. حالا مرغ‌ها را درون تابه گذاشته و عصاره مرغ و عسل را روي آن بريزيد. وقتي غذا به جوش آمد، تابه را درون فر بگذاريد تا براي 40 دقيقه بپزد تا نرم شود. حالا گشنيز را روي آن بپاشيد و سرو كنيد.
كباب چوبي
مواد لازم• مغز ران گوسفندي با چربي يا فيله گوساله يا راسته گوسفندي: ۱كيلو
• پياز متوسط: ۱ عدد
• گوجه فرنگي: ۴ عدد
• غوره: ۲۵۰ گرم
• دنبه: ۱۰۰ گرم
• فلفل دلمه ايي: در صورت تمايل

دستور تهيه 8 نوع كباب خوشمزه در منزل

طرز تهيه1. گوشتها را به صورت كبابي برش مي دهيم و حداقل سه ساعت قبل در پياز رنده شده و زعفران و آبليمو و فلفل گوشت ها را استراحت مي دهيم فقط دقت داشته باشيد كه نمك گوشت را سفت مي كند پس هميشه نمك را در آخرين مراحل طبخ به گوشت اضافه كنيد.

2. سيخ هاي چوبي را چند ساعت قبل در آب خيس كنيد تا نرم شده و گوشت را پاره نكنند.

3. گوشتها و دنبه ها يك در ميان به سيخ بكشيد؛ در صورت تمايل مابين هر تيكه مي توانيد از يك برش فلفل دلمه اي استفاده كنيد؛ البته به صورت سنتي از فلفل دلمه ايي استفاده نمي شود.
كباب چيكن تيكا
مواد لازم
• 5 عدد سينه مرغ بدون استخوان
• 100 گرم زنجبيل تازه
• نصف قاشق چايخوري زيره
• گشنيز تازه يك دسته
• يك عدد از هر كدام از فلفل قرمز و سبز تند
• يك پيمانه ماست
• نمك به مقدار دلخواه
• يك عدد هويج
• سير به مقدار دلخواه
• 100 گرم دانه خردل

دستور تهيه 8 نوع كباب خوشمزه در منزل

روش تهيه1. سينه مرغ را تكه تكه كرده و در زنجبيل و سير رنده شده، گشنيز خرد شده فلفل قرمز خرد شده، ماست، نصف ليمو ترش و مقداري روغن حداقل براي سه ساعت بخوابانيد.

2. تكه هاي مرغ را به سيخ كشيده و روي كباب پز كباب كنيد.

3. مرغ را روي نان سير ( روي نان تافتون روغن، فلفل قرمز، فلفل سبز تند، زيره، گشنيز و سير ريخته و آن را به مدت 10 دقيقه در فر قرار دهيد. نان هندي آماده است) به همراه سبزيجات دلخواه سرو كنيد.

4. دانه خردل را در روغن به همراه يك حبه سير و فلفل قرمز و سبز تازه، نمك و مقداري ادويه كاري به مدت يك دقيقه تفت دهيد و بعد از اينكه سرد شد، هويج رندخ شده را به آن اضافه كنيد. سپس سس هويج و خردل را روي ماست بريزيد و سرو كنيد.
كباب ميگو
مواد لازم• يك كيلوگرم ميگوي بدون سر
• نصف استكان روغن مايع
• 4 قاشق غذاخوري آب پياز
• 2 قاشق غذاخوري زعفران آب شده
• يك قاشق چاي خوري فلفل
• نمك
• كره

دستور تهيه 8 نوع كباب خوشمزه در منزل

طرز تهيه1. ميگو را پوست كنده و روده ي پشتي آن را خارج كنيد. بعد از شستن، آن را در صافي بريزيد تا آب آن گرفته شود. سپس آن را در ظرفي ريخته و 2 قاشق غذاخوري زعفران روي آن بريزيد و خوب مخلوط كنيد.

2. روغن مايع، فلفل، آب پياز و نمك را به ميگو اضافه كرده و مخلوط كنيد. ظرف حاوي مواد را به مدت 2 الي 3 ساعت در محلي خنك قرار دهيد.

3. ابتدا سيخ ها را چرب كنيد. ميگوها را از قسمت خميده به سيخ بكشيد و روي ذغال قرار دهيد. موقع كباب نمودن روي ميگوها را با كره ي آب شده چرب كنيد تا زماني كه رنگ آن ها طلايي شود.
كباب فيله رول ميكس
مواد لازم
• فيله گوساله: 400 گرم
• هويج: يك عدد
• كرفس: يك شاخه
• پياز: يك عدد
• فلفل دلمه اي: يك عدد

دستور تهيه 8 نوع كباب خوشمزه در منزل

روش تهيه1. براي درست كردن اين غذا، بايد چند ساعت قبل آماده شويد. فيله را بايد به صورت ورقه هاي 6 در 4 سانتي متري ببريد. سپس قطعات فيله را براي مزه دار كردن چند ساعتي در سس خردل بگذاريد.

2. بعد از سه چهار ساعت، فيله ها را با گوشت كوب دندانه دار خوب بكوبيد تا گوشت نازك شود.

3. سپس پياز و سبزيجات ديگر را به صورت خلال نازك درآوريد و داخل گوشت بگذاريد و از طرف نازكشان رول كنيد. اگر از قسمت نازك، گوشت را رول كنيد، بهتر جمع مي شود و قيافه بهتري دارد. هر دو عدد رول را در به يك سيخ چوبي بكشيد. كباب را مي توانيد هم روي منقل قرار دهيد و كباب كنيد و يا با كمي روغن سرخ كنيد.
كـــــباب بلدرچين
مواد لازم
• بلدرچين 8 عدد
• خامه 2/1 پيمانه
• زعفران آب شده 1 قاشق سوپخوري
• كره آب شده 50 گرم
• روغن زيتون 4/1 پيمانه
• آبليمو 2/1 پيمانه
• نمك و فلفل به ميزان لازم

دستور تهيه 8 نوع كباب خوشمزه در منزل

طرز تهيه1. بلدرچين ها را خوب مي شوييم و مي گذارييم كاملاً خشك شود. سپس آنها را از بالا به پايين دو تكه برش داده، خامه را با چنگال خوب به هم مي زنيم تا صاف و يكدست شود.

2. روغن زيتون، آبليمو، زعفران، نمك و فلفل را به آن اضافه كرده، قطعه هاي بلدرچين را در سس مي خوابانيم و به مدت 4 الي 5 ساعت در يخچال مي گذاريم.

3. سپس بلدرچين ها را از سس خارج كرده و به سيخ مي كشيم و روي آتش كباب مي كنيم در حين پخت مرتب بلدرچينها را با برس به كره آغشته مي كنيم. بايد دقت كنيم كه گوشت بلدرچين زود پخته مي شودو نبايد بگذاريم كه خشك شود.
كباب ايزگارا
مواد لازم
• ۳۰۰ گرم سينه مرغ
• 1 عدد پياز متوسط
• 1 عدد فلفل سبز شيرين
• يك قاشق غذا خوري آرد

دستور تهيه 8 نوع كباب خوشمزه در منزل

طرز تهيه1. سينه مرغ را ساطوري كنيد.
2. فلفل و پيازرو را نيز جداگانه ساتوري كنيد.
3. همه مواد را با هم مخلوط كنيد. نمك و فلفل سياه را اضافه كنيد و خوب ورز دهيد.
4. آنها را به سيخ بكشيد و از مخلوط زعفران و كره روي آنها بماليد. سپس كباب كنيد.<


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۲۵:۳۵ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

تا همين چند سال پيش همه كيك هاي لقمه اي كه دورشان كاغذ پيچيده شده بود يعني همان كيك يزدي خودمان يك طعم مشترك داشتند تنها تفاوتشان در پوكي خميرشان بود .ولي اين روزها اين كيك يزدي هاي مدرن يا همين مافين هاي امروز با انواع و اقسام طعم پخته ميشوند.اين هم مدل تابستاني آن با طعم توت فرنگي است.

مواد لازم:
۱۵۰ گرم آرد سفيد
۱۲۵ گرم پودر شكر
۱/۴ ق چ وانيل
۳ عدد تخك مرغ
۱۲۵ گرم كره
۱ ق س آرد ذرت
كپسول كاغذي براي مافين و مقداري ترافل رنگي و توت فرنگي براي تزيين

پوره توت فرنگي
۱-براي درست كردن اين مافين ابتدا پوره توت فرنگي را آماده كنيد،براي اين منظور توت فرني ها را شسته ،دم هاي آنها را گرفته و در غذاساز يا مخلوط كن بريزيد.شكر را هم اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد.
۲-پوره را در قابلمه كوچك لعابي ريخته روي حرارت بگذاريد و هم بزنيد.بعد آرد ذرت را اضافه كنيد و دوباره هم زدن را ادامه دهيد تا سس غليظي به دست بيايد.بعد از غليظ شدن ،پوره را از روي حرارت برداشته و بگذاريد تا خنك شود.
نكته:اضافه كردن آرد ذرت در اينجا براي غليظ شدن پوره توت فرنگي است.

مواد لازم براي پوره:۲۰۰ گرم توت فرنگي + ۱۰۰ گرم شكر +۱ ق س آرد ذرت

۱_كره را در دماي محيط بگذاريد تا نرم شود.پودر شكر و كره نرم شده را در كاسه اي بزرگ بريزيد و با همزن خوب بزنيد تا پوك و سفيد شود.وانيل را هم به آن اضافه كنيدو كمي ديگر هم بزنيد.
۲_تخم مرغ ها را يكي يكي به مواد بالا اضافه كنيد و به هم زدن ادامه دهي.وقتي محلول يكئست و سفيدي ه دست آمد،پوره توت فرنگي آماده و خنك شده را به آن اضافه كرده و خوب با همزن بزنيد.
۳_آرد ذرت و آرد سفيد را مخلوط كرده و الك كنيد تا يكدست شوند.مخلوط آرد را به مواد بالا اضافه كنيد و با قاشق با كاردك مخصوص كيك پزي به آرامي هم بزنيدتا گلوله هاي آرد از هم باز شوند و يك مخلوط يكدست و خمير نرم و لطيفي داشته باشيد.
۴_قالب مافين (يا همان كيك يزدي خودمان)را روي سطح كارتان بگذاريد و كپسولهاي مافين را درون قالب بگذاريد.هر كاغذ را درون يك محفظه قالب گذاشته و مقداري از مواد كيك درون آن بريزيد تا حدودا دو سوم قالب پر شود.
نكته »دقت كنيد نبايد كاملا قالب را از مايه مافين پر كنيد چون وقتي كيك پف ميكند از قالب بيرون ميزند.
۵_فر را با درجه حرارت ۱۷۰ درجه سانتي گراد گرم كنيد.قالب مافين را در فر (طبقه وسط)بگذاريد.مدت زمتن ۲۵ دقيقه براي پخت آنها كافيست.بعد از پخت قالب را در آورده بگذاريد خنك شود.بعد از خنك شدن به آرامي مافينها را با كاغذ دورشان از قالب درآوريد و با توت فرنگي تازه و پودر قند و ترافل تزيين كنيد.
**ترافل و كپسولهاي كاغذي (كاغذ دور كيكهاي كوچك)را از فروشگاهاي لوازم قنادي تهيه كنيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۲۱:۴۱ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]




مواد لازم:


آرد =225 گرم
كره= 185
شكر= 110 گرم
زرده تخم مرغ= يك عدد
رنده پوست ليموترش =1 عدد
دارچين= 1 قاشق غذا خوري
كشمش= 80 گرم
گردوي خرد شده= 50 گرم
بكينگ پودر =1 قاشق غذا خوري

طرز تهيه:

1.كره نرم شده را با رنده پوست ليموترش و شكر و زرده تخم مرغ با همزن برقي بهم ميزنيم .


2. دارچين و آرد و بكينك پودر را از الك رد ميكنيم و كشمش و گردوي خرد شده را اضافه مي كنيم خمير را در ظرفي گذاشته و در يخچال به مدت 30 دقيقه قرار مي دهيم.


3. فر را با حرارت 200 درجه سانتيگراد گرم كرده و خمير را بصورت توپ كوچك در ميآوريم و كمي گردوي خرد شده روي آن ميريزيم.


4. سيني فر را چرب مي كنيم البته يا كاغذ روغني انداخته و توپهاي كوچك را به فاصله 4 سانتي متر به هم كنار هم ميچينيم. زمان پخت به مدت 12 الي 15 دقيقه ميباشد .


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۱۷:۵۴ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم براي 36 مافين :
آرد ذرت زرد يك و نيم پيمانه- آرد سفيد الك شده يك پيمانه- شكر يك سوم پيمانه- بيكينگ پودر يك قاشق غذاخوري- نمك يك قاشق غذاخوري- شير يك و نيم پيمانه- كره آب شده 110 گرم- تخم مرغ 2 عدد
روش تهيه:
-فر را روي 180 درجه سانتي گراد داغ كنيد. قالب را با مقداري از كره آب شده چرب كنيد.
-همه مواد خشك را در يك كاسه بزرگ مخلوط كنيد. شير،كره و تخم مرغ را نيز در كاسه جداگانه مخلوط كنيد. مايه شير را كم كم به مخلوط آرد اضافه كرده و به آرامي مخلوط كنيد.
-قالب ها را تا دوسوم با خمير مافين پر كرده و قالب را 20 تا 25 دقيقه در طبقه وسط فر بپزيد. پس از پخته شدن مافين ها، قالب را از فر خارج كرده و صبر كنيد تا سرد شود، سپس مافين ها را بيرون آورده و سرو كنيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۱۴:۱۲ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

● مواد لازم
▪ يك پيمانه آرد كيك
▪ يك و نيم قاشق چاي خوري بكينگ پودر
▪ يك چهارم قاشق چاي خوري نمك
▪ ۲قاشق غذاخوري شكر
▪ يك عدد تخم مرغ زده شده
▪ يك پيمانه شير
▪ ۳،۲ قاشق غذاخوري روغن يا كره آب شده
▪ كره يا روغن براي چرب كردن ماهي تابه

● طرز تهيه
▪ در ظرف آرد، بكينگ پودر، نمك و شكر را با هم مخلوط كنيد.
▪ در ظرف جداگانه اي، تخم مرغ، شير و كره يا روغن را باهم مخلوط كنيد و هم بزنيد.
▪ مواد به دست آمده را باهم مخلوط كنيد. هم زدن بيش از حد اين مايه باعث سفت شدن آن به هنگام پخت خواهد شد.
▪ كمي روغن يا كره در ماهي تابه بريزيد و هنگام داغ شدن كمي از مايه را بريزيد و به محض پخته شدن يك طرف آن را برگردانيد. قبل از ريختن مايه، هر بار ماهي تابه را كمي چرب كنيد.
▪ با اين مايه حدود ۸ پنكيك ۷سانتي متري به دست خواهد آمد كه براي ۴نفر كافي است.
اين كيك را مي توان با عسل، مربا، خامه، پنير و يا هر ميوه اي براي صبحانه سرو كرد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۱۰:۳۳ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

آماده سازي: 5 دقيقه

مدت انتظار: 5 دقيقه

مجموعاً: 10 دقيقه


مواد لازم : براي 1 نفر

پنير موزارلا به ميزان دلخواه
نان تست 2 عدد
كره به ميزان دلخواه




طرز تهيه :

مقداري كره را روي هر دو قسمت از نان ها ماليده و و مقداري پنير بر روي يكي از نان ها گذاشته و نان ديگر را روي آن قرار دهيد، سپس نان را در درون ماهي تابه تفلون قرار دهيد و اجازه دهيد تا روي نان سرخ و پنير داخل آن آب شود، 2 طرف نان هارا سرخ كنيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۰۶:۵۳ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]




مواد لازم :
آرد 400 گرم ( اين مقدار آرد اوليه هست كه بعد براي اينكه به دست نچسبه ممكنه تا 800 گرم هم نياز باشه )
خمير مايه فوري : 1 ق س
نمك : 1 ق م
شكر : 1 ق س
عسل : يك چهارم پيمانه
روغن : مايع يك چهارم پيمانه
تخم مرغ : 3 عدد
آب ولرم : يك پيمانه


مواد لازم براي رومال :
زرده تخم مرغ يك عدد
كنجد به مقدار لازم


طرز تهيه :
400 گرم آرد ، نمك ، شكر و خمير مايه فوري رو با هم مخلوط مي كنيم.
بعد تخم مرغ و آب و روغن رو اضافه مي كنيم .

 



حتما به ترتيبي كه خدمتتون عرض كردم مواد رو اضافه كنيد پس اول با پيمانه روغن مايع رو اندازه گرفته و اضافه كنيد بعد عسل رو بريزيد .چرا ؟ توي تصاوير هم نشون دادم تا ببينيد كه وقتي پيمانه تون چرب مي شه عسل به پيمانه نمي چسبه و اندازه گيري تون دقيق بوده و تا قطره آخر عسل در مواد ريخته مي شه .
اينم از تصاوير تا خودتون هم شاهد اين قضيه باشيد ...
دريغ از يك ذره عسل كه به پيمانه چسبيده باشه .
مواد رو مخلوط مي كنيم .
و مجدد آرد رو كم كم اضافه مي كنيم تا خمير به دست نچسبه .
بعد بمدت 10 دقيقه ورز مي ديم .
داخل ظرف رو چرب مي كنيم و خميرو داخلش قرار داده و روشو سلفون مي كشيم بعد يه دستمال روش قرار مي ديم .
سپس در يه جاي گرم قرار مي ديم تا خمير استراحت كرده و حجمش دوبرابر بشه تقريبا يك ساعت زمان نياز داره .
بعد خمير رو به 6 قسمت مساوي تقسيم مي كنيم .
بعد هر كدومو بطول تقريبي 35 سانت مثل تصوير لوله مي كنيم .
و درنهايت خمير رو مثل تصوير بصورت گيس بافت مي بافيم .


نكته :
سعي كنيد اندازه تون همون حدوداي 35 سانت باشه تا نان نهايي تون خوشگل تر بشه .نان سمت راست با طول تقريبي 35 سانت هست ولي سمت چپ نه . چون من براي اينكه بتونم روش گيس بافت رو بهتون آموزش بدم يه مقدار خميرم بيشتر كش اومد كه تصوير سمت چپ بافتهاش بهم نزديك تر شد و البته بگذريم كه درنهايت هم نتونستم درعين حال عكاسي كرده و هم آموزش بافتش رو قرار بدم .

 



روي خمير رو با نايلون بپوشونيد و اجازه بدين بمدت 40 دقيقه استراحت كنه و دوباره حجم بگيره .
ببينيد چقدر قشنگ دوباره حجم گرفته ... من عاشق اين مراحل پخت نون هستم .
بعد روي خمير رو با قلمو زرده تخم مرغ مي ماليم .
و روش كنجد مي پاشيم .
فر رو از قبل با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم مي كنيم . سيني رو طبقه وسط قرار مي ديم و طبقه پايين فر يه كاسه آبجوش مي ذاريم تا محيط مرطوب مثل تصوير برامون بوجود بياره .
بعد همونجا جلوي فر مي شينيم و شاهد پخت نون مي شيم .
در نهايت روي نونها طلايي شده و بوي نون كل ساختمونو مي گيره .

 



دوباره يه فوت كوزه گري ديگه خدمتتون عرض مي كنم : نون بعد از پخت بايد سبك بشه يعني مقداري از اون آبي كه اضافه كرديم بايد بخار بشه وگرنه داخل نون خميري مي شه . پس اينو با دستتون هم حس مي كنيد نون رو تو دست بگيريد اگه حس مي كنيد سنگينه پس داخل نون هنوز نپخته و خميري هست . حالا چيكار كنيم روي نون طلايي شده ولي داخلش نپخته : در اينگونه موارد پيشنهاد مي كنم دماي فر رو به 150 - 160 درجه كم كرده و اجازه بدين نان مدت زمان بيشتري داخل فر بمونه تا سبك شده ( درواقع داخلش از حالت خميري دربياد و بپزه ) و البته كاسه آب داغ به خشك نشدن نون كمك مي كنه . پس نان آب اضافيشو از دست ميده و در عين حال خشك نمي شه. اگه اين نكاتي كه خدمتتون عرض مي كنم دونه دونه رعايت كنيد مطمئنا هميشه نتايج خوبي از دستورهاي بهارسايت بدست مي آريد .


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۰۳:۱۶ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

 

مواد لازم:
تخم مرغ=5 تا 6 عدد(بستگي به ريزي و درشتي تخم مرغ دارد)
آرد سفيد نرم=2 ليوان معمولي(300 گرم)
ماست شيرين غليظ=1 ليوان معمولي
شكر=1 ليوان معمولي(250 گرم)
كره=200 گرم يا 150 گرم روغن جامد
پكينگ پادر=3 قاشق مرباخوري
وانيل=1 قاشق چايخوري
گردوي خرد شده=1 فنجان(100 گرم) بدون گردو هم مي توان اين كيك را تهيه نمود
طرز تهيه:
قالب گرد يا مستطيل شكلي را چرب كرده،كف و اطراف آن را آرد مي پاشيم. فر را با حرارت 350 درجه فارنهايت و يا 175 درجه سانتيگراد گرم مي نماييم. كره يا روغن را كمي گرم مي كنيم تا نرم شود. بعد كره را با همزن برقي هم مي زنيم تا نرم و صاف و يكنواخت گردد. پكينگ پادر و وانيل و شكر را داخل كره ريخته، همزدن را ادامه مي دهيم و يكي از تخم مرغها را مي شكنيم و خوب مخلوط مي نمائيم تا كاملا جذب كره گردد؛ بعد تخم مرغ دوم را و به همين ترتيب تمام تخم مرغ ها را يكي يكي در كره شكسته و كاملا مخلوط مي نمائيم. ماست را به هم مي زنيم تا صاف شود و با مايه تخم مرغ مخلوط مي نمائيم و آرد را مي ريزيم. همزدن را ادمه مي دهيم تا تمام مواد مخلوط و صاف شود. در صورت مصرف گردو، آن را هم اضافه كرده مايه را در قالب مي ريزيم. قالب را كمي تكان مي دهيم تا سطح مايه صاف شود. قالب را روي پنجره وسط فر قرار داده در فر را مي بنديم، به مدت 45 دقيقه كيك بايد در فر بماند. در اين مدت در فر را باز نمي كنيم. كيك بايد بالا آمده روي آن كاملا ذرين شود. قالب را بيرون مي آوريم مي گذاريم سرد شود و با لبه كارد اطراف كيك را از قالب جدا كرده، در ظرف مناسبي بر مي گردانيم و كمي پودر قند و در صورت امكان پسته چرخ كرده روي آن مي پاشيم.

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۵۹:۳۵ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
طرز تهيه مارمالاد ريواس
ريواس يكي از سبزي هايي است كه در فصل بهار موجود است

ريواس يكي از سبزي هايي است كه در فصل بهار موجود است. به همين بهانه در اين مقاله طرز تهيه مارمالاد ريواس را آموزش داده ايم.
مواد لازم :

ريواس خرد شده ۶ پيمانه
شكر ۶ پيمانه
پرتقال متوسط ۲ عدد



طرز تهيه مارمالاد ريواس :
ريواس و شكر را با هم مخلوط كنيد.
پرتقال را ريز خرد كنيد و همراه با مقداري پوست رنده شده آن به ريواس اضافه كنيد.
مواد را به جوش بياوريد، سپس حرارت را كم كنيد و بدون قرار دادن در قابلمه اجازه دهيد، آرام آرام به مدت يك ساعت بپزد.

سپس آن را از روي حرارت برداريد و كف هاي روي آن را جدا كنيد.
مارمالاد ريواس آماده را در شيشه بريزيد به گونه اي كه كمي از سرشيشه خالي بماند. هواي اضافه را خارج كنيد و در آن را محكم ببنديد.

شيشه ها را در قابلمه حاوي آب در حال جوش قرار دهيد.
آب بايد روي شيشه را بگيرد؛ بگذاريد به مدت ۱۰ دقيقه بجوشد.
سپس شيشه ها را از آب دربياوريد و بگذاريد خنك شود.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۵۵:۵۴ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ]
.: Weblog Themes By bornablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 28
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب