,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,پ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, , - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

khabarnamema
khabarnamema

طرز تهيه ترشي انار با لبو

طرز تهيه ترشي انار با لبو

مواد لازم جهت تهيه ترشي انار با لبو :

لبو ۵ عدد
سيب ۳ عدد
انار ۲ عدد
سركه به ميزان لازم
شكر به ميزان دلخواه



طرز تهيه ترشي انار با لبو :
لبو خام را پوست كنده و رنده كنيد. سركه به ميزاني اضافه كنيد كه روي لبو را بگيرد.
لبو و سركه را روي حرارت ملايم گذاشته و اجازه دهيد بجوشد تا شكلي شبيه حالت مارمالاد حاصل شود.
سيب را پوست كرده و رنده كنيد و به لبو جوشيده شده اضافه كنيد. سپس شكر را به ميزان دلخواه اضافه كنيد شيريني اين ترشي سليقه اي است برخي آن را خيلي ترش و برخي شيرين تر ميل ميكنند پس شكر را كم كم اضافه كنيد و كمي كه جوش خورد مزه كنيد اگر طبق مزاج شما هنوز ترش بود مي توانيد شكر بيشتري اضافه كنيد.

اين مخلوط را كنار گذاريد تا سرد شود.

انار را دان كنيد بعد از سرد شدن مخلوط بالا، دانه انار را بصورت خام اضافه كنيد. ترشي انار حاضر است. بگذاريد چند روزي در شيشه در بسته بماند تا مواد ترشي مزه ها را به هم داده و در اصطلاح جا بيفتد.

اين ترشي براي ميز مهماني عصرانه و نهار بسيار زيبا، چشمگير و خوشرنگ مي باشد و به خاطر مزه ملسي كه دارد مورد پسند ميهمانانتان قرار خواهد گرفت. مواد مورد نياز اين ترشي در اوايل پاييز در دسترس است و به علت مواد اوليه كم و دردسترس همچنين طرز تهيه سريع و آُسان مورد توجه قرار مي گيرد.
نكات تهيه ترشي انار با لبو:
اناري كه براي اين ترشي استفاده ميكنيد ، نبايد مغز دانه هاي آن سفت باشد . در اينصورت در ترشي خوشايند نيست!
مي توانيد شكر را كمتر بريزيد و به جاي آن ترشي انار را با نمك درست كنيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۵۲:۱۱ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

روش هاي تهيه مارمالاد هلو


آماده سازي : 60 دقيقه
پخت : 30 دقيقه

مواد لازم جهت تهيه مارمالاد هلو :

هلو 500 گرم
شكر 500 گرم
ژله هلو 1 قاشق غذا خوري سرپر
جوهر ليمو به ميزان لازم



طرز تهيه :
امروز با دو روش متفاوت مارمالاد هلو آشنا مي شويم . تفاوتشان خيلي كم است . به ترتيب دو تاشو هم توضيح مي دهم .
مارمالاد هلو شماره يك: روش هاي تهيه مارمالاد هلو

مارمالاد هلو شماره دو:
روش هاي تهيه مارمالاد هلو

خب همان طور كه در تصوير هم مي بينيد مارمالاد هلو شماره يك كاملا يك دست هست . اين مدل مارمالاد هلو را مي توانيد مثل سس روي دسرها و بستني هايتان بريزيد . ضمن اينكه براي صبحانه هم مي شود استفاده كرد.

مارمالاد هلو شماره دو هلو با پوست است ! يكدست نيست و سفت تر است و تكه هاي بسيار كوچك هلو دارد . خب بعضي ها اينطوري بيشتر مي پسندند . مصارف اين مدل مارمالاد ، علاوه بر صبحانه ، مي تواند وسط شيريني مشهدي ، يا لابه لاي برخي كيك ها و شيريني ها استفاده شود . روش هاي تهيه مارمالاد هلو
__________________________________________________ _____________________
مارمالاد هلو شماره يك (يكدست ):

مواد لازم مارمالاد هلو 1:

شكر 500 گرم
هلو 500 گرم
ژله هلو يك قاشق غذا خوري سر پر
جوهر ليمو به ميزان لازم



طرز تهيه :
مقدار شكر را بيشتر نكنيد. چون پوست و هسته ي هلو ها را كه بگيريم وزنشان كمي پايين مي آيد !

ابتدا هلو ها را پوست مي گيريم و قاچ مي كنيم . بعد در ميكسر آن قدر بايد بزنيم تا كاملا روان شود و تكه اي داخلش نداشته باشد .

روش هاي تهيه مارمالاد هلو
روش هاي تهيه مارمالاد هلو

حالا شكر را اضافه ميكنيم و مي گذاريم روي شعله يكنواخت و متوسط . و مدام كف روي آن را مي گيريم و دور مي ريزيم.

حدود يك ربع بايد از جوشيدن آن بگذرد . بعد ژله هلو را اضافه مي كنيم و پس از 5 دقيقه زير آن را خاموش كرده و چند قطره آبليمو يا جوهر ليمو به آن اضافه مي كنيم. بايد در ظرف خودش به دماي محيط برسد و بعد داخل شيشه اي تميز بريزيم.

اصولا مارمالاد ها يك شب تا صبح بايد داخل يخچال بماند تا خوب جا بيافتد . چون داخلشان ژله دارد .

روش هاي تهيه مارمالاد هلو
__________________________________________________ ________________
مارمالاد هلو شماره دو:

اين مدل هم دقيقا مثل بالايي درست مي شود .

تفاوتش:

اولا هلو ها با پوست هستند . بعد وقتي داخل ميكسر مي ريزيم در حدي مي زنيم كه پوره نشوند . حالت تكه اي خودشان را حفظ كنند.

دوما به جاي ژله هلو داخلش ژله پرتقال ريختم . چون ژله پرتقال كمي ترش تر است ، كمي به شكرش اضافه كردم .

در مورد ميزان ژله بگم درسته كه من گفتم يك قاشق ، ولي شما كاملا مي توانيد كمتر و بيشترش كنيد . هر چي بيشتر كنيد مارمالاد سفت تر خواهد شد و بيشتر مناسب شيريني مشهدي و ... مي شود . اگر هم اصلا ژله نريزيد مارمالاد انسجام لازم را لاي شيريني ها نخواهد داشت .

فقط داخل عكس هم مشخص است ... چون هلوها پوره اي نيستند ، شكر را كه مي ريزيد بايد هم بزنيد تا حل شود . بر عكس مدل قبلي كه پوره بود و شكر در جا حل مي شد .

روش هاي تهيه مارمالاد هلو
روش هاي تهيه مارمالاد هلو
روش هاي تهيه مارمالاد هلو
روش هاي تهيه مارمالاد هلو
روش هاي تهيه مارمالاد هلو


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۴۸:۲۳ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]


چاي يمن، نوشيدني ضد خستگي








مواد لازم:

مناسب براي 4 نفر

 

  • دارچين : يك چوب
  • ميخك : 5 عدد
  • پودر زنجبيل : 1/4 قاشق چايخوري
  • شير كم چرب : 2 فنجان
  • هل : 3 عدد
  • آب : 3/4 فنجان
  • چاي : با توجه به اندازه شير
  • شكر : به ميزان دلخواه

 



دستور پخت:


ابتدا تمام ادويه‌ها را كه شامل ميخك، دارچين، زنجبيل و هل است، با آب مخلوط و سپس شير را اضافه كنيد.

اين مخلوط را روي حرارت ملايم بگذاريد تا بجوشد.

در ظرفي جداگانه، مقداري چاي دم و در نهايت آن را با مقدار دلخواه شكر به اين محتويات اضافه كنيد.

چاي يمني بايد به صورت گرم سرو شود.





ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۴۴:۲۳ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]


اگر مي خواهيد در ماه رمضان چاق نشويد براي افطارتان از اين نوشيدني رژيمي استفاده كنيد.


مواد لازم براي ۲نفر :

انبه پوست و ريز خرد شده يك عدد
آب سرد يك و نيم پيمانه
آب ليموي تازه نصف قاشق مرباخوري
عسل نصف قاشق مرباخوري
برش ليمو و برگ نعناع براي تزيين



طرز تهيه :

در مخلوط كن انبه و آب را با آب ليمو و عسل مخلوط كنيد تا يكدست شود.

نوشيدني در ليوان حاوي يخ بريزيد، سپس هر كدام را با برش هاي ليمو و برگ نعناع تزيين كنيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۴۰:۱۹ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد اوليه :
شكر 50 گرم يا دو قاشق سوپخوري
تخممرغ سه عدد
وانيل يك سوم قاشق چايخوري
موز خردشده و خامه از هر كدام 250 گرم
ژلاتين دو ورق
آب سرد نصف پيمانه
پودر قند دو قاشق غذاخوري



طرز تهيه:
ابتدا زردههاي تخممرغ را به همراه شكر و وانيل خوب با همزن ميزنيم تا سفت و غليظ شود. سفيدههاي تخممرغ را با پودر قند ميزنيم تا كاملا سفت شود. حالا خامه را به زردههاي تخممرغ اضافه كرده ژلاتين را هم با آب سرد مخلوط كرده و به صورت بنماري حل ميكنيم و به مخلوط زرده و خامه ميافزاييم. سفيده تخممرغ را به مواد افزوده و هم ميزنيم. سپس موزهاي خردشده را اضافه ميكنيم. پس از آماده شدن مواد، آن را در ظرف مناسب ريخته و در يخچال قرار ميدهيم تا بسته شود. در انتها سطح سوفله را با پودر پسته تزيين ميكنيم.

نكته:
به جاي دو ورق ژلاتين ميتوانيد از دو قاشق مرباخوري پودر ژلاتين استفاده كنيد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۳۶:۱۱ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]



------------- به روز رساني كرد ---------------

تمشك تازه يخ زده ۳ فنجان (مراقب باشيد تمشك ها له نشده باشند)
ماست ساده كم چرب ۲ فنجان
شكر ۱/۳ فنجان
وانيل ۱ و ۱/۲ قاشق چايخوري
تكه هاي شكلات ۱/۲ فنجان (ترجيحا ريز باشند)

طرز تهيه :
شاتوت، ماست كم چرب، شكر و وانيل را در مخلوط كن ريخته و آنقدر هم بزنيد تا مايع صاف و يكدستي به شما بدهد.
سپس تمام اين مواد را داخل دستگاه بستني ساز ريخته و تا درست شدن بستني صبر كنيد.
سپس تكه هاي شكلات را به اين بستني اضافه كرده و به مدت ۵ دقيقه داخل فريزر بگذاريد.
در اين لحظه بستني شما آماده شده است. كافي است آن را به ظرف هاي مخصوص سرو منتقل كرده و از ميهمانان تان پذيرايي كنيد.
نكته :
اگر دستگاه مخصوص بستني ساز در منزل نداريد از روش زير استفاده كنيد :
مخلوط آماده شده را در ظرفي به قطر ۲۳ و ارتفاع ۳۳ سانتي متر منتقل كنيد و داخل فريزر بگذاريد. سپس اين مخلوط را هر يك ساعت يك بار هم بزنيد تا زماني كه مخلوط سفت در لبه هاي ظرف و مخلوط نيمه سفت در مركز ظرف باشد.
شاتوت ها را براي منجمد كردن بين ۲ تا ۶ ساعت درون فريزر قرار دهيد.
سپس شاتوتها را به بستني اضافه كرده و آن را به مخلوط كن منتقل كرده و هم بزنيد تا مخلوط كاملا يكدست و سفتي درست شود.
سپس تكه هاي شكلات را به بستني اضافه كرده و آن را درون كيسه هاي پلاستيكي كاملا بسته بگذاريد و تا زمان سرو داخل فريزر نگهداري كنيد.
اطلاعات تغذيه اي براي ۱/۲ فنجان بستني شاتوتي :
كالري : ۱۴۸
چربي : ۴ گرم
چربي اشباع شده : ۲ گرم
كلسترول : ۴ ميلي گرم
كربوهيدرات : ۲۵ گرم
فيبر : ۴ گرم
پروتئين : ۴ گرم
سديم : ۴۵ ميلي گرم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۳۲:۰۱ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

پنكيك موز و ليمو
پنكيك يا كرپ انواع بسيار متنوعي دارد كه بسته به مواد آن مي توان بعنوان صبحانه يا دسر سرو كرد. ماده اصلي همه آنها شير، تخم مرغ و آرد مي باشد كه معمولا با عسل يا ماده اي شيرين سرو مي شود. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهيه پنكيك موز و ليمو آشنا مي شويد.

مواد لازم براي 4 نفر :

آرد سفيد ساده 1 پيمانه
تخم مرغ 1 عدد، زده شده
شير 1 پيمانه
آب سرد 4 قاشق غذاخوري
موز 4 عدد
عسل ساده 3 قاشق غذاخوري
آب ليموي تازه 2 قاشق غذاخوري



طرز تهيه :
مرحله 1 - آرد، شير، تخم مرغ و آب سرد را با يكديگر مخلوط كنيد تا مايه اي يكدست و روان درست شود. سپس به مدت 10 تا 15 دقيقه در يخچال قرار دهيد. پنكيك موز و ليمو
مرحله 2 - پوست موزها را گرفته و حلقه اي برش بزنيد، سپس با عسل و ليمو مخلوط كنيد. پنكيك موز و ليمو
مرحله 3 - تابه اي را به مقدار خيلي كم چرب كرده و يك ملاقه بزرگ از مايه را داخل آن ريخته و كمي پهن كنيد. سپس اجازه دهيد هر دو طرف آن كمي قهوه اي شود. مابقي مايه را به همين روش آماده كنيد. پنكيك موز و ليمو
مرحله 4 - پنكيك هاي آماده شده را داخل ظرف مورد نظر بصورت نيم دايره يا چهار گوش قرار داده و مخلوط موز را بين آنها ريخته، با برش هايي از ليمو تزئين كرده و سپس سرو نمائيد.
نكات
پنكيك را مي توانيد به مدت 3 ماه در فريزر نگهداري كنيد، براي اين منظور بين هر پنكيك را با كاغذ روغني پوشانده و در انتها در نايلوني قرار داده و در فريزر قرار دهيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۲۸:۱۷ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم:
شير مايع=1 ليوان
آرد=2 ليوان و نصف
پودر شكر=1 ليوان و نصف
روغن مايع=1 ليوان
تخم مرغ=5 تا 6 عدد(بستگي به ريز و درشت بودن آن دارد)
نمك=كمي
پودر كاكائو=نصف ليوان
پكينگ پودر=2 قاشق غذاخوري
مواد لازم براي كرم:
پودر شكر=1 ليوان
كره=1 ليوان
خامه=2 ليوان
پودر كاكائو=نصف ليوان

طرزتهيه

آرد را با پكينگ پودر و نمك مخلوط مي كنيم. تخم مرغ ها را با همزن برقي خوب هم مي زنيم.

سپس شكر را به اضافه مي كنيم و خوب هم مي زنيم.

روغن و شير و آرد مخلوط شده با پودر كاكائو را هم به آن اضافه مي كنيم و خوب مواد را به هم مي زنيم. سيني كيك را با كره چرب مي كنيم و داخل آن را هم كمي آرد مي پاشيم سپس مواد بدست آمده را در ظرف مي ريزيم و در فر با درجه حرارت متوسط مي پزيم.

طريقه تزئين كيك:

كره آب شده را در ظرفي مي ريزيم و با شكر هم مي زنيم. سپس خامه و پودر كاكائو را هم به آن اضافه مي كنيم و خوب هم مي زنيم.كرم بدست آمده را با قاشق روي كيك مي كشيم . سپس كيك را در فريزر مي گذاريم تا كرم روي آن منجمد شود.








ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۲۴:۳۲ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم :
قهوه ۱ قاشق مرباخوري
شكر ۱٫۵ قاشق مرباخوري
آب ۱ فنجان


طرز تهيه :
تهيه قهوه ترك شايد كار ساده يي باشد ولي براي بهتر شدن آن بايد دقت بيشتري بكار برد .
براي هر نفر يك قاشق مربا خوري قهوهو ۱٫۵ قاشق مربا خوري شكر و يك فنجان سر خالي قهوهخوري آب سرد در نظر ميگيريم .
ممكن است بجاي آب شير مصرف كنيم بديهي است كه قهوه يا شير خوشمزه تر ميشود .


طرز تهيه :
قهوه و شكر و آبرا در ظرف قهوه جوش ميريزيم و خوب مخلوط مي كنيم قهوه جوش را روي حرارت ملايم ميگذاريم تا جوش آمده و كف آن بالا بيايد .
نكته حساس بموقع برداشتن قهوه از روي آتش است يعني بايد بمحض اينكه كف قهوه بالا آمد قبل از اينكه چند جوش بزند قهوه را از روي آتش برداشت و اول كف قهوه را كه به خامه قهوه معروف است بتساوي در فنجانها ريخت و بعد فنجانها را با قهوه پر نمود.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۲۰:۴۳ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم:

شاه توت تازه : 500 گرم

شكر : 1 ليوان

آب : نصف ليوان

طرز تهيه:

شاه توت را توي مخلوط كن ريخته و از صافي رد كنيد
من با دانه هاش ميريزم
آب و شكر را مخلوط كرده روي حرارت بگذاريد تا چند جوش بزند كمي كه غليظ شد شاهتوت را اضافه كرده و هم ميزنيم

نكته :

زياد جوش نزنه كه بد رنگ ميشه
مرتب هم بزنيدو گرفتن كف فراموش نشه

بعد از اينكه شربت سرد شد آن را در شيشه هاي تميز و خشك بريزيد و در يخچال نگهداري كنيد.






ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۱۷:۰۳ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ]
.: Weblog Themes By bornablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 28
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب