,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,پ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, , - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

khabarnamema
khabarnamema

 

نان چايي، شيريني سنتي قزوين مي باشد كه به سادگي و بسيار آسان قابل آماده كردن مي باشد كه در اين مطلب دستور تهيه شيريني نان چايي را براي شما آموزش مي دهيم.

شيريني سنتي قزوين

مواد لازم براي شيريني نان چايي

 

  • آرد به ميزان لازم
  • كره 1پيمانه
  • تخم مرغ 3 عدد
  • پودر قند 1 پيمانه
  • ماست 1 قاشق سوپخوري
  • بكينگ پودر 1 دوم قاشق چايخوري
  • هل 1 قاشق چايخوري

 


طرز تهيه

1. كره و پودر قند رو ميزنيم تا كاملا يكدست بشه. 1 عدد تخم مرغ كامل و 2 تا زرده و هل رو اضافه كرده و مجددا ميزنيم. (دو تا سفيده اضافه است)

2. ماست و بكينگ پودر رو با هم مخلوط كرده و به مواد اضافه ميكنيم . در انتها آرد رو بتدريج اضافه ميكنيم تا وقتي كه خمير نرم و يكدستي به دست بياد. خمير رو به قطر يكسانت با وردنه باز كرده و با قالب دلخواه بهش شكل ميديم.

3. خميرهاي قالب زده رو داخل سيني فر ميچينيم و روش رو زرده ي تخم مرغ ماليده و كنجد ميپاشيم و به مدت نيم ساعت داخل فر 170 درجه قرار ميديم تا بپزه.

شيريني سنتي قزوين








ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۹:۰۳:۴۴ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
موادلازم :
خرماي بدون هسته 30 عدد
آب جوش يك و يك چهارم فنجانكره يا روغن آب شده يك و يك چهارم فنجانشكر يك و يك چهارم فنجانوانيل يك سوم قاشق چايخوريتخم مرغ 2 عددآرد سفيد دو و نيم فنجانبيكينگ پودر 2 قاشق مرباخوريگردوي خرد شده 2 فنجان
طرز تهيه:
آب جوش را روي خرما مي ريزيم و با چنگال خوب له كرده و كنار مي گذاريم. پس از آن شكر و تخم مرغ را همراه با وانيل با همزن خوب مي زنيم تا به طور كامل غليظ شود. آنگاه كره يا روغن آب شده را اضافه كرده و كمي هم مي زنيم. سپس آرد و بيكينگ پودر را كه قبلاً الك كرده ايم با كمي از خرماي له شده در مايه مي ريزيم و مايه را با دور ملايم هم مي زنيم. اين كار را هم چنان ادامه مي دهيم تا آرد و خرماي له شده با مواد كيك مخلوط شود. پس از آن همزن را كمي تند مي كنيم تا مايه، يكدست و صاف شود. سپس همزن را خاموش مي كنيم و يك فنجان مغز گردو را اضافه مي كنيم و خوب مخلوط مي نمائيم. مغز گردو بايد به تكه هاي كوچك خرد شود و نبايد آن را چرخ يا له كرد. حال اين مايه را در قالبي كه قبلاً در آن كاغذ چرب شده انداخته ايم مي ريزيم و يك فنجان باقي مانده گردو را روي سطح آن مي پاشيم و در طبقه وسط فر كه 15 دقيقه قبل روشن كرده ايم با حرارت 175 درجه سانتي گراد به مدت يك ساعت مي پزيم.
اين تنها كيكي است كه آرد آن با همزن زده مي شود. پس از خنك شدن كيك، آن را از قالب جدا كرده و به هر شكلي كه دوست داشتيم برش مي دهيم و سرو مي كنيم.

اميدواريم با تهيه اين كيك خوشمزه، لذت كافي را برده و لحظات خوشي را در كنار خانواده سپري كنيد و هميشه شيرين كام باشيد.
نـوش جان

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۸:۵۹:۴۷ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

طرز تهيه نان تست فرانسوي


در اين دستور ، نان تست فرانسوي را به شما آموزش خواهيم داد.اميدواريم طرز تهيه آن مورد استفاده شما قرار بگيرد.

مواد لازم:


  • تخم مرغ 2 عدد
  • خامه يا شير يك دوم فنجان
  • جعفري خرد شده 2 قاشق غذا خوري
  • نان باگت 8 تكه



طرز تهيه نان تست فرانسوي


طرز تهيه:


1. در يك كاسه ، تخم مرغ ، خامه يا شير رابا جعفري خرد شده مخلوط كنيد.

2. نمك و فلفل اضافه كنيد و هم بزنيد تا به خوبي تركيب شوند.

3. 8 تكه از نان باگت را كه برش زديم در تخم مرغ گذاشته و 3 تا 4 دقيقه به آن زمان مي دهيم.

4. 15 گرم كره را داخل ماهي تابه ذوب مي كنيم و نان باگت ها را پس از بيرون آوردن از تخم مرغ داخل ماهي تابه سرخ مي كنيم.2 تا 3 دقيقه زمان لازم است تا هر سمت نان ها سرخ و طلايي شود.اين نان ها الان آماده اند.مي توانيد آنها را ميل كنيد.نوش جان.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۸:۵۳:۳۸ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
شيريني اردي
براي نوروز و سال جديد اين شيريني خوش طعم را درست كرده و از خوردن آن لذت ببريد.
مواد لازم :
كره : 100 گرم
روغن جامد : 100 گرم
پودر شكر : 75 گرم
آرد ذرت : 65 گرم
آرد سفيد قنادي : 200 گرم
بيكينگ پودر : 1/8 قاشق چايخوري
وانيل : 1/8 قاشق چايخوري
پودر هل : 1/2 قاشق چايخوري
طرز تهيه :
آرد، آرد ذرت و بيكينگ پودر را مخلوط كرده و الك كنيد.
در ظرف ديگر كره و روغن را با همزن خوب بزنيد تا سفيد و روشن شود.
پودر قند را اضافه كنيد و 4 تا 5 دقيقه هم بزنيد تا كرمي و روشن شود. بعد وانيل و پودر هل را اضافه كرده كمي هم بزنيد تا با هم مخلوط شوند.
سپس تركيب آرد را به آن اضافه كرده و با هم مخلوط كنيد.
 
خمير را جمع كنيد و به مدت 20 دقيقه در يخچال بگذاريد تا استراحت كند.
سپس از يخچال بيرون آورده و قالب بزنيد.
و با فاصله 2 سانت از هم در سيني فر بچينيد.
به مدت 20 دقيقه در فري كه از قبل با حرارت 170 درجه سانتيگراد گرم شده، بگذاريد.

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۵:۲۵:۱۳ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
دماي فر را روي 400 درجه فارنهايت تنظيم نماييد، تا گرم شود.


مواد لازم :
ماكاروني لوله اي 500 گرم

كره يك چهارم پيمانه
كره ذوب شده يك قاشق غذاخوري
آرد يك چهارم پيمانه
آويشن خشك شده يك چهارم قاشق چاي خوري
فلفل قرمز يك چهارم قاشق چاي خوري
فلفل سفيد يك چهارم قاشق چاي خوري
شير 3 پيمانه
جوزهندي آسياب شده نوك قاشق چاي خوري
نمك 1 قاشق چاي خوري
پنير چدار خرد شده 3 پيمانه
خردل 1 قاشق چاي خوري
آرد سوخاري نصف پيمانه

روش تهيه :

* دماي فر را روي 400 درجه فارنهايت تنظيم نماييد، تا گرم شود.
* قابلمه‌اي را تا نيمه از آب پر كنيد و كمي نمك در آن حل كنيد. قابلمه را روي حرارت بگذاريد تا آب شروع به جوشيدن كند.
* ماكاروني را داخل آن بريزيد تا حدود 8 دقيقه در آب جوش، بپزد. در اين مدت درب ظرف را نبنديد و هرچند وقت يك‌بار ماكاروني را به هم بزنيد. دقت كنيد كه ماكاروني‌ها نبايد خيلي نرم شوند. وقتي به اندازه كافي، پخته و نرم شدند، آن‌ها را آبكش نماييد.
* يك چهارم پيمانه كره را روي حرارت متوسط قرار دهيد تا شروع به جوشيدن كند. آرد را به آن اضافه نماييد. حدود 3 الي 4 دقيقه كره و آرد را روي حرارت، به هم بزنيد تا رنگ آن‌ها به زرد كمرنگ تغيير كند.
* سپس آويشن، فلفل قرمز و فلفل سفيد را اضافه نماييد و آن‌ها را خوب به هم بزنيد.
* بعد از چند دقيقه يك پيمانه شير به آن‌ها بيفزاييد. وقتي مواد كاملاً با هم مخلوط شدند، باقيمانده شير را اضافه نماييد و آن‌ها را دوباره به هم بزنيد. تركيب شير مي‌بايست روي حرارت بسيار ملايم بجوشد.
* جوزهندي و نمك را اضافه كنيد. مواد را روي حرارت ملايم به هم بزنيد تا سس غليظي مهيا شود. بعد از 8 دقيقه، گاز را خاموش كنيد.
* حدود دو پيمانه و يك چهارم پيمانه از پنير چدار را در تركيب شير بريزيد و آن‌ها را به هم بزنيد تا پنير ذوب شود. خردل را اضافه كنيد. سس پنير آماده است!
* ماكاروني را به ظرف پيركسي منتقل نماييد و سس پنير را به آن بيفزاييد. همه مواد را كاملاً با هم مخلوط كنيد.
* در ظرف جداگانه‌اي، آرد سوخاري و يك قاشق غذاخوري كره ذوب شده را مخلوط كنيد. مخلوط آن‌ها را روي سطح ماكاروني و پنير بريزيد. سپس سه چهارم پيمانه پنير چدار باقيمانده را روي سطح آن‌ها بپاشيد.
* ظرف حاوي ماكاروني را داخل فر كه از پيش گرم نموده‌ايد، قرار دهيد. بعد از حدود 20 دقيقه، در صورتي كه سطح پنير و آرد سوخاري طلايي رنگ شد، ظرف را از فر خارج نماييد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۵:۲۱:۲۴ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
تزئين كاپ كيك به شكل قلب صورتي

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۵:۱۷:۳۳ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]


طرز تهيه كيك لامينگتون

كيك لامينگتون (يك كيك استراليايي ساده و خوشمزه...)

مواد لازم:

كره نرم شده
190 گرم
شكر 1 فنجان يا 220 گرم
وانيل 2 قاشق چايخوري
تخم مرغ 3 عدد
آرد 2 و 1/3 فنجان يا 350 گرم
شير 1 فنجان يا 250ml
شكلات تلخ 220 گرم
خامه پرچرب 1 فنجان يا 250ml
پودر نارگيل 1 فنجان

 


طرز تهيه :
فر را روي حرارت 180 درجه سانتيگراد روشن ميكنيم. قالب مورد نظر يك قالب مربع حدود 20 سانتي و تقريبا كم عمق است كه از قبل چربش مي كنيم. شكر و كره را با سرعت بالاي همزن به مدت 2 دقيقه هم ميزنيم.سپس تخم مرغ هارا با هم همراه با 1 قاشق چايخوري وانيل اضافه كرده و تا زمانيكه خوب تركيب شوند هم ميزنيم. آرد و شير را در 3 مرحله اضافه كرده و متناوب هم مي زنيم. مواد را داخل قالب ريخته و به مدت 50 تا 60 دقيقه داخل فر مي گذاريم تا كاملا بپزد.

پس از پخت،مي گذاريم 5 دقيقه بماند تا سرد شود.شكلات،خامه و وانيل باقي مانده را بر روي حرارت غير مستقيم (بخار آب) قرار داده، تا شكلات خوب ذوب شده و با مواد خوب تركيب شود (حدود 20دقيقه). روي كيك را كاملا با شكلات مي پوشانيم و پودر نارگيل را رويش مي پاشيم.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۵:۱۴:۰۳ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم

آرد سفيد الك شده.......................... ۱ پيمانه + ۲ قاشق غذاخوري

تخم مرغ......................................... ۶ عدد

شكر............................................ ..۱/۴ پيمانه

وانيل........................................ .....۱ ق چ

كرم تارتار...................................... . ۱/۴ ق چ

شكر............................................ ..۱/۳ پيمانه

خامه.......................................... .....به ميزان دلخواه

توت فرنگي......................................ب ه ميزان دلخواه

۱-زرده و سفيده تخم مرغ ها را جدا كرده سپس زرده، شكر و وانيل را با همزن به مدت ۲-۳ دقيقه بزنيد تا كرم مانند شود

۲-سفيده ها را جداگانه داخل ظرف مناسب بريزيد و با سر همزن تميز بزنيد، قبل از اينكه كاملا سفيد و سفت شود ۱/۳ پيمانه شكر و كرم تارتار را اضافه كرده و به همزدن ادامه دهيد تا فرم بگيرد
-سفيده و زرده را به آرامي با هم مخلوط كنيد

۴- آرد را به مواد اضافه كنيد
-مواد آماده شده را داخل قيف ريخته و روي سيني كه از قبل چرب شده و آرد پاشيده ايد با كاغذ روغني با فاصله مناسب به طول ۱۰ سانتي متر بريزيد
-داخل فر به مدت ۱۰-۱۵ دقيقه قرار دهيد تا كمي طلايي شوند. (مي توانيد قيل از پخت روي مواد خاك قند الك كنيد
-پس از پخت و خنك شدن لايه لايه خامه و توت فرنگي بگذاريد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۵:۱۰:۳۰ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
به نام خدا

خورشت سيب و آلو براي حداقل 4تا 6 نفر

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

گوشت گوسفند يا گوساله يا بوقلمون و ... : 800 گرم

پياز دو عدد

زعفران يك قاشق سوپخوري

سيب 3 يا 4 عدد بزرگ

آلو خورشتي 20تا 30 عدد

لپه در صورت دلخواه : 100 گرم

رب در صورت دلخواه : يك قاشق سوپخوري

نمك و فلفل و زردچوبه و دارچين


طرز تهيه :

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

اول گوشت را آبش رو گرفته و با كمي روغن تفت دهيد پياز را اضافه و با گوشت تفت دهيد تا پياز سبك شود . در صورت استفاده از لپه . لپه را شسته و به گوشت و پياز اضافه كرده تا كمي لپه تفت بخورد . كمي زردچوبه اضافه و با بقيه مواد كمي تفت دهيد و روي گوشت را آب ولرم ريخته بذاريد به جوش بياد بعد زير شعله را كم كرده تا كم كم گوشت و لپه پخته شود .

در اواسط پخت آلوها را با كمي آب ولرم خيس كنيد . سيب را نگيني يا به صورت قاچ خورد كنيد ميتونيد بدون پوست يا با پوست سيب را خورد كنيد بلافاصله بعد از خورد شدن سيب را با كمي روغن سرخ كنيد .

بعد از سرخ شدن سيبها آلو را كه خيس خورده سرخ كنيد وقتي رنگش طلايي شد از روي شعله برداريد . در صورت استفاده از رب ميتونيد بعد از سرخ شدن آلو رب را در تابه كمي سرخ كنيد .

آب الو را كه خيس داده بودين را به خورشت اضافه و سيب و زعفران و رب و نمك را به خورشت اضافه كنيد .

در انتهاي پخت حدودا 20 دقيقه قبل از سرو آلو را اضافه و در وصورت دلخواه آبليمو يا شكر و دارچين را اضافه كنيد .

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۵:۰۶:۵۶ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

به نام خدا

خورش كلم بروكلي

مواد لازم :
250 كلم بروكلي گرم
300 گرم گوشت چرخ كرده
1عدد پياز متوسط
سير2حبه
رب گوجه فرنگي 1قاشق غذا خوري
1 دارچين قاشق چايخوري
زرد چوبه نصف قاشق چايخوري
فلفل قرمزيك سوم قاشق چايخوري
نمك.به ميزان لازم
80گرم روغن مايع

طرز تهيه :
ابتد كلم بروكلي را تكه تكه خرد مي كنيم و 10 دقيقه با آب و نمك مي پزيم.
سپس در آبكش ريخته و كنار مي گذاريم.
در قابلمه اي روغن مايع را ريخته و پياز، سير و بعد گوشت چرخ كرده را در آن تفت مي دهيم.
نمك، فلفل، زردچوبه، دارچين و رب گوجه فرنگي را نيز داخل آن تفت مي دهيم و يك ليوان آب و كلم بروكلي هاي پخته شده را به مواد اضافه مي كنيم.
سپس مي گذاريم خورش با شعله ي ملايم به مدت 25 دقيقه بپزد.

نكته:
در صورتي كه بخواهيم از تكه هاي گوشت خورشي استفاده كنيم، حتما بايد در انتهاي پخت، وقتي گوشت پخته شد، كلم بروكلي را به خورش اضافه كنيم.

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۵:۰۳:۲۳ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ]
.: Weblog Themes By bornablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 28
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب