,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,پ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, , - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

khabarnamema
khabarnamema

به نام خدا

اشكنه آلبالو

طرز تهيه اشكنه آلبالو
مواد لازم :
آلبالو 500 گرم
شكر قدري
پياز 3 عدد
روغن 150 گرم
شنبليله 1 قاشق سوپخوري
تخم مرغ 4 عدد
آرد سفيد 2 قاشق سوپخوري
زردچوبه 1 قاشق سوپخوري
فلفل مقداري
نمك مقداري


طرز تهيه :
پياز را خرد كرده با روغن در حرارت ملايم سرخ ميكنيم تا طلائي شود آرد و شنبليله را در پياز سرخ كرده كمي سرخ ميكنيم در صورت مصرف زرد چوبه آنرا اضافه مي نمائيم ، بعد 3 تا 4 ليوان آب داخل آن ميريزيم ميگذاريم مايه چند جوش بزند باندازه كافي بآن نمك و فلفل ميزنيم تخم مرغها را در ظرفي ميشكنيم و با كمي نمك مخلوط ميكنيم و كم كم در مايه اشكنه ميريزيم ، مرتب بهم ميزنيم تا تخم مرغها يكجا بسته نشوند بعد از 2 تا 3 جوش اشكنه را در ظرف ميشكنيم .
به مقدار نيم كيلو آلبالو را هسته ميگيريم در اواخر طبخ داخل اشكنه ميريزيم و بعد از پخته شدن آلبالو آنرا در ظرف ميكشيم ، ممكن است باين اشكنه كمي شكر بزنيم .

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۴:۵۹:۵۰ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم:
برنج = 3ليوان
ران وسينه ي مرغ= 6 عدد
پياز متوسط=4 عدد
گردو و خلال بادام=1 ليوان
كشمش پلويي=2/1 ليوان
پودر ليمو عماني=1 قاشق غذا خوري
ليمو عماني درسته= 2 عدد
ادويه ي پلويي=به ميزان لازم
دارچين و زردچوبه= به ميزان لازم
نمك و فلفل= به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا برنج را خوب شسته وخيلي كم نمك مي زنيم و به مدت 2 ساعت قبل از پخت خيس مي كنيم سپس مرغها را با مقداري آب ،پياز و دو عدد ليمو عماني درسته ومقداري زردچوبه ونمك مي گذاريم بپزند .البته بايد يادآور شد كه آب مرغ بايد زياد باشد چرا كه براي دم كردن برنج از آب مرغ استفاده مي شود.
پيازها را پوست كنده وخلال و سرخ مي كنيم تا كاملا طلايي شوند.سپس پيازهاي سرخ شده را به دو قسمت تقسيم مي كنيم،نيمي از آنها را براي پلو ونيمي ديگر را براي تزيين پلو استفاده مي كنيم.
نصف پيازها را در قابلمه ي موراد نظر براي دم كردن پلو مي ريزيم سپس بعد از پخت مرغها آب آن را جدا كرده و در قابلمه ي پبازها ريخته وبعد ازجوش آمدن برنج راازنمك شسته و در قابلمه ي آب مرغ مي ريزيم و مي گذاريم با حرارت نسبتا متوسط بجوشدتا آب آن تمام شود.سپس قبل از اينكه آن را دم كنيم مقداري ادويه ي پلويي و دارچين روي آن مي پاشيم و پلو را دم مي كنيم.
تزيين غذا:
بعد از دم كشيدن پلو،با كفگير پلو را مخلوط مي كنيم تا ادويه و دارچين با پلو مخلوط شوند.سپس كمي روغن زده و درديس گرد مي كشيم .بهتر است پلو را در وسط و مرغها را دور تا دور ديس ومواد را بين مرغها قرار دهيد.
(كشمش و گردو و خلال بادام را با نيمي ازپيازسرخ شده تفت داده وپودر ليمو عماني روي آن مي پاشيم)


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۴:۵۵:۱۴ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم :

آرد ۸ ليوان
شكر 1ليوان
روغن حيواني دو سوم الي نيم ليوان
بكينگ پودر 2قاشق مربا خوري
زردچوبه يك الي يك و نيم قاشق چايخوري
نمك نصف قاشق چايخوري
شير ۲ ليوان
پودر گردو ۱ ليوان
پودر توت خشك ۱ ليوان (پودر شكر)
پودر دارچين ۳ الي ۴ قاشق غذا خوري
رازيانه نيم كوب ۲ قاشق غذاخوري
زرده تخم مرغ ۱ الي ۲ عدد
سياه دانه قدري



طرز تهيه :

۱ـ آرد + نمك + شكر + بكينگ پودر + رازيانه + زردچوبه ----------> در ظرف گودي خوب مخلوط شود
۲ـ به مواد رديف اول را روغن اضافه كرده وخوب با كف دست مواد را سائيده تا گلوله گلوله نشود
۳ـ شير اضافه كنيد و خوب ورز دهيد( ۱۰ الي ۱۵ دقيقه ) تا خميرصاف و يكدست شود اگرخمير سفت بود كمي شير اضافه كنيد .
۴ ـ روي خميررابا نايلكس پوشانده و يك دستمال تميزي روي ظرف بيندازيد و خمير ۲ ساعت استراحت كند
اين نان كه معمولا با روش هاي مختلف درست ميشود و از نانهاي محلي مناطق غرب كشور(استان هاي كرمانشاه و لرستان و كردستان و ...) مي باشد .نان برساق تركيبي از شير و آرد و روغن حيواني و شكر است.معمولا اين نان را بدون مغز درست مي كنند .اين دستور خمير ، ابتكاري و خودم تهيه كرده ام .كه بسيار ترد و خوشمزه ميشود و شكر را در مايه داخلي (مغز) حذف كرده وتوت خشك كه داراي ارزش غذايي فراواني است جايگزين كرده ام اين نان به روش هاي مختلف پخت ميشود .در روستاها با استفاده از ساج اين نان را مثل ساير نانها ميپزند . بعضي در روغن حيواني سرخ مي كنند . اما من دو روش ديگر براي پخت اين نان را براي شما مينويسم .

روش اول:
از خمير گلوله اي به اندازه يك سيب درختي برداشته و كف دست باز وداخل آنرا با دو الي سه قاشق از پودر گردو و دارچين و پودر توت خشك پر كنيد و لبه هاي خمير را به هم بياوريد و كمي خمير را كف دست جابه جا كنيد تا خوب گرد شود سپس روي تخته توسط وردنه به شكل بيضي يا گرد باضخامت يك و نيم الي دو سانتي مترپهن كنيد و روي آنرا با برس ، زرده زده شده بماليد و سياه دانه يا كنجد بپاشيد و در فر ۱۸۰ درجه به مدت يك ربع الي ۲۰ دقيقه بگذاريد و بعد در گرمكن فر گذاشته تا رويش طلايي شود .

روش دوم :
بدون استفاده از فر است .به همان طريق بالا نان را مغز گذاري كرده و ديگر نيازي به زرده و سياه دانه نيست حتي بدون مغز هم ميتوان اين نان را درست كرد .ماهيتابه كفه ضخيمي مثل همين ماهيتابه هاي رژيمي را روي شعله پخش كن و حرارت كم روي گاز گذاشته و نصف الي يك قاشق چايخوري روغن حيواني براي هر دانه از نانها در ماهيتابه ريخته و پس از پهن كردن نان با وردنه ، نان را در كف ماهيتابه گذاشته و يك طرف آن كه پخته شد نان را برگردانيد تا طرف ديگر نيز بپزد در اين روش روغن زيادي مصرف نمي شود و نسبت به سرخ كردن روش خيلي بهتري است .
براي نگهداري اين نان نيازي به يخچال نيست و كافيست كه در نايلكس و ظرف در بسته و در جاي خنك تا يك هفته بيرون از يخچال نگهداري كنيد ودر صورت نگهداري دريخچال يكي دو ساعت قبل از مصرف از يخچال خارج كرده و در جاي گرمي بگذاريد تا از حالت سفتي خارج شود به علت داشتن روغن حيواني وقتي در جاي سرد قرار گيرد كمي سفت شده و با گرم كردن دو باره نرم ميشود.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۴:۵۰:۵۹ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
مواد لازم :
- نان سيب زميني : يك عدد
– سينه مرغ : 500 گرم
– پيازچه ريز شده : يك سوم ليوان
– جعفري ريز شده : يك سوم ليوان
– پنير پيتزاي رنده شده : نصف ليوان
– سس سالسا : سه قاشق غذاخوري
– سس خردل : دو قاشق غذاخوري
– نمك ، فلفل ، ادويه كاري و زعفران خشك : به ميزان لازم
روش تهيه :
مجله خبري لحظه نما:ابتدا سينه هاي مرغ را به شكل خلالي خرد كرده به هم راه ادويه و زعفران با حرارت زياد سرخ كنيد تا استيكي شود ، مي توانيد بعد از سرخ شدن كمي پودر پياز به فيله ها نيز اضافه كنيد. همه مواد را به هم مي زنيد و از روي حرارت بر مي داريد. استيك رويه نان سيب زميني را همانند عكس هشت برش كرده و داخل آن را كمي خالي مي كنيد. مواد را داخل نان پر كرده و به مدت 10 دقيقه داخل فر مي گذاريد تا طعم مواد به خرد نان برود. مي توانيد قبل از پر كردن مواد داخل نان كف نان چند ورقه پنير گودا قرار دهيد.

ساندويچ باز

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۴:۴۷:۲۷ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

به نام خدا

پيتزا انبه

مواد لازم
انبه يك عدد
كالباس دودي ورقه شده 150 گرم
پنير پيتزا مكعبي خرد شده 150 گرم
گوجه فرنگي چري زرد نصف شده 12 عدد
نمك و فلفل سياه به ميزان لازم

طرز تهيه
آرد و مايه را به همراه كمي نمك، در ظرف بزرگي ريخته، وسط آن را گود كنيد. آب را به همراه سه قاشق غذاخوري روغنزيتون درون مواد بريزيد. آنها را با هم خوب مخلوط كرده و روي سطح آن آرد بپاشيد سپس ورز دهيد تا نرم و يكدست شود.
خمير آماده شده را درون ظرف برگردانيد و روي آن را با پارچه نمدار يا پلاستيك چرب شده بپوشانيد. صبر كنيد خمير 30 دقيقه در جاي گرم بماند و اندازه آن دوبرابر شود.
خمير را به شش قمست تقسيم كرده و هر قسمت را به صورت گلوله درآوريد. هر گلوله را با كمك انگشتان به صورت يك دايره به قطر 15 سانتيمتر پهن كنيد به طوري كه لبههاي آن كمي ضخيمتر باشد.
انبه را پوست كنده و هسته آن را درآوريد. سپس آن را به صورت مكعبي خرد كنيد. انبه خرد شده را به همراه كالباس روي خميرها بچينيد و روي آنها پنير خرد شده و گوجهفرنگي چري قرار دهيد، نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد. باقيمانده روغن را روي مينيپتيزاها بپاشيد و آنها را به مدت 10 دقيقه درون فر 200 درجه سانتيگراد يا 400 درجه فارنهايت قرار دهيد.

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۴:۴۰:۵۵ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

به نام خدا

ساندويچ چوبي

مواد لازم
نان ساندويچي كوچك 1 عدد
پنير گودا 150 گرم
گوشت سينه مرغ بدون استخوان 1 عدد
گوجه فرنگي مينياتوري 10 تا 15 عدد
برگ كوچك كاهو 10 تا 15 عدد
خيار شور متوسط 10 تا 15 عدد
زيتون سياه بدون هسته 10 تا 15 عدد

طرز تهيه
نان ساندويچي ، پنير گودا و گوشت سينه مرغ را به صورت مكعب هاي يك اندازه برش بزنيد. مرغ ها را به همراه كمي روغن و پودر سير و نمك در ماهيتابه اي كاملا بپزيد.
خيارشورها را نيز به اندازه ي گوجه فرنگي و زيتون ها برش بزنيد به شكلي كه تمامي قطعات يك اندازه و متناسب باشند.
حالا از همه ي مواد به ترتيب به سيخ هاي چوبي بزنيد. مي توان براي زيباتر شدن ساندويچ ها كاهوها را دو لا يا چند لا كرده و بعد به سيخ بكشيد.

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۴:۳۳:۰۰ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]


طرز تهيه :


به راتميز كرده وقسمت وسط آن رابيرون آوريدوسپس آن راقطعه قطعه كرده دريك ظرف آب ريخته وبجوشانيد تا نرم شود.سپس آن راآبكش كرده ويك ونيم ليوان آب حاصله رامجددا"درظرف ريخته ودوبرابرآن آب عسل اضافه نموده وبجوشانيدسپس قطعات آبكش شده راتوي شيره جوشان ريخته وباحرارت كم آهسته بجوشد وقتي قطعات به شفاف شدآن راازروي آتش برداريدودرظرفهاي مخصوص ريخته ومصرف نماييد

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۴:۲۹:۲۵ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

به نام خدا

ساندويچ اسفناج و قارچ

ساندويچ سبزيجات با سس روسي غذايي ساده و متفاوت براي گياهخواران و همينطور يك اسنك كم هزينه و سالم براي تمام افراد خانواده است.

مناسب براي :2 نفر
زمان آماده سازي : حداكثر 30 دقيقه


اين ساندويچ در واقع نوعي Reuben سبزيجات با سس روسي است.
ساندويچ روبن به ساندويچهاي گرمي گفته ميشود كه با نان تست شده و سس روسي درست ميشوند. اين ساندويچ اولين بار توسط فردي بنام روبن در فاصله سالهاي 1920 تا 1935 ميلادي در نِبراسكا اختراع شد. در هتل محل بازيهاي محلي مردم را با اين ساندويچ پذيرايي كردند و پس از شهرت محلي آوازه اين ساندويچ به شهرهاي اطراف هم رسيد.
اين ساندويچ گياهي نياز به 10 دقيقه زمان براي آماده كردن مواد و 15 دقيقه براي پخت دارد.
مواد لازم:


برگ اسفناج
5 پيمانه
قارچ
1 پيمانه
ترشي كلم
2 قاشق غذاخوري
پنير فتا خردشده
½ پيمانه
نان تست سبوسدار
4 تكه
پياز
1 عدد
مايونز كم چرب
2 قاشق غذاخوري
روغن زيتون
3 قاشق مرباخوري
كيپر
2 قاشق مرباخوري
سس كچاپ
2 قاشق چايخوري
خيارشور
1 قاشق غذاخوري
پودر فلفل سياه
به ميزان دلخواه
طرز تهيه:



  1. خيار شور و كيپر را خرد كنيد.
  2. ابتدا سس مايونز و سس كچاپ را با هم مخلوط كنيد و هم بزنيد تا به خوبي مخلوط شوند.
  3. كيپر و خيارشور خرد شده را به آن اضافه كنيد، به اين ترتيب سس روسي شما آماده است. ( ميتوانيد اين سس را در يك ظرف دربسته قرار دهيد و حداكثر به مدت 2 روز در يخچال نگهداري نماييد.)
  4. براي آماده كردن ساندويچ ابتدا 2 قاشق مرباخوري روغن را در يك ظرف نچسب روي حرارت متوسط گرم كنيد.
  5. پياز و قارچ خردشده را به آن اضافه كنيد و در حدود 4 دقيقه آنها را هم بزنيد تا زماني كه پياز نرم شود. سپس اسفناجها را به مدت 1 تا 2 دقيقه در آن تفت دهيد و اين مخلوط را به ظرفي ديگر منتقل كنيد.
  6. 1 قاشق مرباخوري باقيمانده روغن زيتون را در تابه تميز ريخته روي شعله متوسط گرم كنيد و نانها را كف تابه قرار دهيد و پنير را به طور مساوي روي نانها قرار دهيد حرارت را كم كنيد تا گرما به پنير منتقل شده و كمي آب شود.
  7. كلم ترشيها را بين 2 تكه از نانها تقسيم كنيد و بعد مخلوط اسفناج را روي دو تكه ديگر قرار دهيد.
  8. در حدود 4 تا 6 دقيقه و يا تا زماني كه پنيرها ذوب شوند و نان به رنگ قهوه طلايي شوند.
  9. سس را روي نيمههاي نان و اسفناج بريزيد و دو تكه ديگر نان را با دقت روي آنها قرار دهيد، سپس ساندويچها را به 2 نيم برش بزنيد و سرو كنيد.





ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۴:۲۵:۵۴ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

طرز تهيه ساندويچ سه طبقه

مواد لازم براي دو نفر :
- ۱۶ برگ اسفناج
- چهار عدد گوجه فرنگي
- نمك و فلفل به ميزان دلخواه
- يك قاشق چاي خوري آويشن
- هشت عدد نان تست
- ۲۵۰ گرم پنير سفيد

طرز تهيه :
ابتدا يك نان تست را در ظرف قرار داده و روي آن دو برگ اسفناج بگذاريد، سپس دو حلقه گوجه فرنگي روي برگ اسفناج قرار داده و به ميزان دلخواه نمك و فلفل روي آن بپاشيد. يك ورقه از پنير را به ارتفاع يك سانتيمتر برش داده و روي گوجه فرنگي ها قرار دهيد. كمي آويشن روي پنير پاشيده و سپس نان تست ديگري روي پنير قرار دهيد. همين مراحل را دو بار ديگر تكرار كنيد تا يك ساندويچ سه طبقه درست كنيد.هر كدام از اين ساندويچ هاي سه طبقه عصرانه كاملي براي شما خواهد بود.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۴:۲۱:۴۲ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم:

فلفل سبز تند ۵۰۰ گرم
سركه ۱ ليتر
نمك به مقدار لازم
سير ۱ بوته
ترخون و نعناع چند شاخه



طرز تهيه ترشي فلفل :
سه ليتر آب رو با سه قاشق نمك مخلوط مي كنيم و مي جوشونيم .آب جوشيده رو مي گذاريم سرد بشه فلفل ها رو هم مي شوريم و سه روز توي اين آب نمك مي زاريم بمونه.بعد از سه روز فلفل ها رو آبكش مي كنيم تا آبشون گرفته بشه سير رو حبه حبه پاك مي كنيم .نعناع و ترخون رو هم پاك مي كنيم و مي شوريم و مي گذاريم حتما آبشون بره و خيس نباشه . ظرف مناسب شيشه اي رو در نظر مي گيريم و يك رديف فلفل در اون مي زاريم و بقيه اقلام رو يك رديف ديگه مي گذاريم به همين ترتيب تا تمام فلفل ها و موادمون درش پر بشه . بعد شيشه رو با سركه پر مي كنيم يك روز درش رو باز مي گذاريم و بعد از يك روز درش رو محكم مي بنديم و بعد از حدود پانزده روز ترشي ما آماده است.
روش ديگر تهيه ترشي فلفل سبز و ترشي باميه و نكاتي در مورد آنها
ابتدا فلفل سبزها را تميز بشوئيد و فلفل هاي زده دار يا نصف شده را از فلفل هاي سالم جدا كنيد . بهتر است براي زيبا تر شدن ظاهر ترشي ، چوب اضافه سر فلفل ها ( دم ساقه )...

ابتدا فلفل سبزها را تميز بشوئيد و فلفل هاي زده دار يا نصف شده را از فلفل هاي سالم جدا كنيد . بهتر است براي زيبا تر شدن ظاهر ترشي ، چوب اضافه سر فلفل ها ( دم ساقه ) را با چاقو تا حدي ببريد كه به كلاهك فلفل آسيب نرسد. بعد روي يك پارچه تميز پهن كنيد تا كاملا خشك شود .

فلفل ها را در يك ظرف شيشه اي بريزيد و لابه لاي آن چند حبه ( براي هر 500 گرم فلفل 4-5 حبه ) سير بيندازيد و روي آن را كاملا با سركه سفيد پركنيد . ميتوانيد از انواع فلفل براي ترشي استفاده كنيد .

ظرف ترشي فلفل را در جاي خشك و خنك و دور از تابش مستقيم خورشيد نگهداري كنيد و سعي كنيد به مدت 20 روز درب ظرف را باز نكنيد .

در مورد مدت ماندگاري ترشي فلفل : از بيست روز به بعد ترشي آماده مصرف است و تا 7-8 ماه هرچه بماند خوشمزه تر ميشود . ولي بعد از 7-8 ماه كم كم ترشي ها شروع ميكنند به تجزيه شدن داخل سركه . و كم كم بافت خود را از دست ميدهد . پس بهتر است ترشي را مقداري تهيه كنيد كه حداكثر تا 8 ماه مصرف كنيد.


ترشي باميه : ترشي باميه دقيقا مثل دستور ترشي فلفل سبز تهيه ميشود . بهتر است از باميه هاي ريزي كه معمولا در خورش مورد استفاده قرار نميگيرند استفاده كنيد كه هم ظاهر ترشي زيبا تر باشد و هم زود تر آماده مصرف شوند . نكته اي كه بايد حتما به آن دقت كنيد اين است كه هنگام بريدن دم ساقه هاي باميه ، سر باميه ها سوراخ نشود كه ترشي شما حالت ليز بودن پيدا كند. سواي ظاهر و طعم بدي كه به ترشي ميدهد ماندگاري ترشي را نيز تا حد زيادي تحت تاثير قرار ميدهد . بهتر است از چند حبه سير نيز براي اين ترشي استفاده كنيد .

در مورد مدت ماندگاري اين ترشي : اگر در يخچال باشد ( يا جاي خيلي خنك ) 5-6 ماه قابل استفاده است



ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۴:۱۷:۴۴ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ]
.: Weblog Themes By bornablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 28
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب