,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,پ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, , - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

khabarnamema
khabarnamema
ماست توت فرنگي


براي دوتا فنجون ماست توت فرنگي 1 ليوان توت فرنگي رو ميريزيم توي ظرف با 2 قاشق مرباخوري شكر مخلوط ميكنيم و ميذاريم يخچال تا يكم آب بندازه بعد پوره اش ميكنيم و با يه ليوان ماست مخلوط ميكنيم و ميذاريم يخچال يك ساعت بمونه تا خوب ماست مزه بگيره!
توي يه ظرف خوشگل ميريزيم و ميزمونو باهاش خوشگل ميكنيم
يه دسر سبك و خيلي دلچسب!


*توت فرنگي ميتونه تازه باشه كه الان بعضي از ميوه فروشيا دارن منتها خارجيه! يا مثه من فريزري! يا كمپوتشم هست كه ميشه آبكشي كرد و اسثفاده كرد

* بهتره ماست پر چرب يا تغليظ شده باشه كه خيلي خوشمزه تر ميشه و نيازي به خامه و اينا نيست






ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۴:۱۳:۰۳ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]


مواد مورد نياز :
آرد برنج : 115 گرم
شكر : 120 گرم
آب : 170 ميلي ليتر
گلاب : 60 ميلي ليتر
زعفران دم كرده : ½ قاشق چايخوري
روغن : ½ پيمانه
هل : كمي


طرز تهيه :
روغن را در تابه بريزيد و آرد را به آن بيفزاييد با شعله ملايم حدود 10 دقيقه هم بزنيد تا خامي آرد گرفته شود.
تابه را از روي حرارت برداريد و در صورت دلخواه هل كوبيده را بيفزاييد و در آخر شربت را اضافه كنيد.
كمي كه خنك شد در قيف با سرقيف شكوفه بريزيد ودر كاغذ بريزيد و روي آن را با پودر نارگيل يا پودر پسته تزيين كنيد.


طرز تهيه شربت :
آب و شكر و زعفران و گلاب را در ظرفي روي حرارت بگذاريد از زماني كه شكر حل شد به مدت 3 دقيقه بجوشد
سپس خاموش كنيد و به آرد بيفزاييد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۴:۰۸:۵۷ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مارمالاد پرتقال


مواد لازم:
*پرتقال ۴ عدد
*شكر ۱/۵ پيمانه
*ورقه ژلاتين ۲ عدد
*آب به ميزان لازم



طرز تهيه:
پرتقال ها را پوست كنده و پره پره كنيد. حالا پره ها را نيز پوست كنده و مغز آنها را به دقت جدا كنيد. مغز پرتقال هاي پوست كنده را درون مخلوط كن ريخته و كاملا له كنيد. پرتقال هاي له شده را روي شعله تند گاز قرار دهيد و شكر را به آن اضافه كنيد. يادتان باشد بايد مدام آن را هم بزنيد تا ته نگيرد. ورقه هاي ژلاتين را درون يك كاسه آب ولرم خيس كنيد و وقتي پرتقال ها قوام آمد، ژلاتين را به مواد درون ظرف اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.
بعد از يك دقيقه مارمالاد حاضر است. آن را از روي شعله برداريد و بعد از اين كه كمي سرد شد درون ظرفي ريخته و در يخچال نگهداري كنيد.

 

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۴:۰۴:۵۶ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]





نمونه هايي از جديدترين و زيباترين تزيينات ژله

تزيين ژله

جديدترين تزيينات ژله

تزيين ژله

جديدترين تزيينات ژله

تزيين ژله

جديدترين تزيينات ژله

تزيين ژله

جديدترين تزيينات ژله

تزيين ژله

جديدترين تزيينات ژله

تزيين ژله

جديدترين تزيينات ژله

تزيين ژله

جديدترين تزيينات ژله

تزيين ژله

جديدترين تزيينات ژله

تزيين ژله

جديدترين تزيينات ژله

تزيين ژله

جديدترين تزيينات ژله

تزيين ژله

جديدترين تزيينات ژله

تزيين ژله

جديدترين تزيينات ژله

تزيين ژله

جديدترين تزيينات ژله



ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۳:۵۸:۴۹ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
نوشيدني شير و انجير خشك


مواد لازم :

شير ۱ ليوان
انجير خشك ۵ الي ۶ عدد
گلاب ۳ قاشق



طرز تهيه :
پس از اينكه انجير را از وسط نصف كرديد و سالم بود آنرا شسته و در شير بريزيد و دريك ظرف در دار به مدت يك الي دو روز در يخچال بگذاريد وقتي كاملاً خيس خورد آن را در ميكسر بريزيد و گلاب اضافه كنيد زمانيكه مخلوط و يكنواخت شد آنرا در ليوان ريخته نوش جان كنيد .

اگردوست داشتيد با اضافه و يا كم كردن تعداد انجير ميزان شيرين بودن آنرا تغيير دهيد .


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۳:۵۴:۴۱ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

پاي كره بادام زميني

آماده سازي: 15 دقيقه مواد لازم : براي 5 نفر

بيسكويت (بيسكويت كرم دار كاكائويي) 16 عدد
كره (آب شده) 56 گرم
خامه (پر چرب) 235 گرم
پودر شكر 225 گرم
پنير خامه اي (له شده) 240 گرم
كره بادام زميني 250 گرم
وانيل 1 قاشق چاي خوري



طرز تهيه:
ابتدا بيسكويت ها را آماده كنيد.
به اين صورت كه در دستگاه غذاساز ريخته و يا با آسياب كاملا خرد كنيد.
سپس كره آب شده را به بيسكويت هاي خرد شده اضافه كنيد.
بيسكويت ها و كره را مخلوط كنيد تا تركيب يكدستي داشته باشيد.

سپس مخلوط بدست آمده را بين 5 ظرف دلخواه براي سرو تقسيم كنيد.

پاي كره بادام زميني

خامه را بزنيد تا فرم بگيرد. بعد تا آماده شدن ساير مواد، در يخچال بگذاريد.
پاي كره بادام زميني

حالا وقت اضافه كردن كره بادام زميني است.

پاي كره بادام زميني

پنير خامه اي و كره بادام زميني را با هم مخلوط كنيد تا نرم و يكدست شوند.





پاي كره بادام زميني

سپس وانيل و پودر شكر را اضافه كرده، مخلوط كنيد تا كاملا تركيب شوند.

خامه را به مواد اضافه كرده و مخلوط كنيد تا كاملا يكدست شود.


پاي كره بادام زميني

سپس مواد را بين 5 ظرف تقسيم كرده و روي هر ظرف را با پلاستيك پوشانده، حداقل 3 ساعت قبل از سرو در يخچال بگذاريد.
در صورت تمايل روي پاي را با خامه فرم گرفته و شكلات رنده شده تزئين كنيد.

 

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۳:۵۰:۳۵ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]








مهم‌ترين ويژگي اين شيريني آن است كه در دهان آب مي‌شود و بسيار لذيذ است. پيش از شروع به كار نكات مربوط به اين شيريني را حتما مطالعه كنيد.





شيريني گردويي از آن دست شيريني هايي است كه تقريبا همه دوستش دارند. مهم‌ترين ويژگي اين شيريني آن است كه در دهان آب مي‌شود و بسيار لذيذ است. پيش از شروع به كار نكات مربوط به اين شيريني را حتما مطالعه كنيد.





موادلازم:

 

  • زرده تخم‌مرغ: 5 عدد
  • پودر قند: 200 گرم
  • گردو: 200 گرم، نيمكوب
  • پودر هل: يك قاشق چاي‌خوري
  • يا وانيل: يك‌چهارم قاشق چاي‌خوري

 


روش تهيه:

1- زرده تخم‌مرغ را به همراه پودر قند با همزن برقي بزنيد تا مايه كاملا سفيد و كشدار شود، سپس هل يا وانيل را اضافه كنيد.

2- گردو را نگيني ريز خرد كرده و به مواد اضافه و با ليسك خوب مخلوط كنيد. سيني مخصوص فر را چرب كرده و كاغذ روغني بيندازيد، سپس از مواد به اندازه يك قاشق چاي‌خوري برداشته و با فاصله در سيني قرار دهيد و در فر از پيش گرم شده با حرارت 150درجه سانتي‌گراد به مدت 8 تا 10 دقيقه بپزيد تا زير آن كمي طلايي شود. براي پخت اين شيريني، نيازي به تغيير رنگ روي آن نيست.

نكات:

1- در اين شيريني درجه حرارت خيلي مهم است بايد حتما از قبل فر روشن و داغ شده باشد، در غير اين صورت پف شيريني مي‌خوابد.

2- اگر شيريني را زود از فر بيرون بياوريد روي آن حفره‌هاي ريزي ايجاد مي‌شود.

3- مي‌توانيد به جاي گردو از كنجد، پسته يا هر مغز خام ديگري استفاده كنيد.

4- كمي زعفران دم‌كرده، رنگ و طعم بهتري به شيريني مي‌دهد.

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۳:۴۶:۴۰ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]


مواد لازم

مواد لازم
مقدار
1
‏آب پرتقال
٢ ‏ليوان
2
شكر
1 ليوان
3
‏پوست پرتقال يا اسانس آن
كمي
4
آب
١ ‏ليوان
طرز تهيه
‏آب پرتقال، شكر و آب را باهم مخلوط‌كنيد و روي حرارت گاز بگذاريد. ‏وقتي شكر در شربت حل شد، شربت را روي حرارت ‏بجوشانيد تا غليظ شود. ‏در صورت تمايل خلال پوست پرتقال را ابتداي جوشاندن شربت به آن اضافه ‏كنيد، اما اگر اسانس داشته باشيد بهتر است.

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۳:۴۲:۴۹ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

 


مواد لازم براي بستني نارگيلي و انبه:

انبه رسيده (پوست كنده، بدون هسته و خرد شده) ۳ عدد
آب ليموترش مقداري
خلال پوست ليموترش مقداري
ليمو ترش براي تزيين ۶ تكه
عسل ۲ قاشق غذاخوري
بستني نارگيلي ۵۰۰ ميلي گرم
برگ نعناع مقداري



طرز تهيه بستني نارگيلي و انبه :

نصفي از تكه هاي انبه، نصفي از آب ليمو و نصف خلال ها را در يك كاسه گذاشته، روي آن را بپوشانيد و تا زمان سرو داخل يخچال بگذاريد تا خنك شود. باقي مانده انبه ها را هم براي ۳ تا ۴ ساعت داخل فريزر بگذاريد تا يخ بزند.

انبه هاي يخ زده را از فريزر درآورده و به همراه باقي مانده آبليمو و خلال پوست ليمو داخل مخلوط كن بريزيد تا يكدست شود. بعد اين مخلوط انبه را در يك ظرف ريخته و بگذاريد داخل فريزر تا زماني كه به آن نياز داشته باشيم.

درست قبل از سرو، تكه هاي خنك شده انبه را كه در مرحله اول داخل يخچال گذاشتيم در ليوان هاي مخصوص سرو بستني بگذاريد، بعد بستني نارگيلي و مخلوط منجمد شده انبه را از فريزر در آورده و آن ها را بين ليوان هاي سرو تقسيم كنيد. با استفاده از برگ نعناع و تكه هاي ليمو بستني را تزيين كرده و فورا سرو كنيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۳:۳۹:۱۳ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
مواد لازم جهت تهيه بستني سان شاين

بستني وانيل : 200 گرم
ژله : 2 قاشق غذاخوري
كمپوت آناناس : 2 حلقه
مرباي بهار نارنج : به ميزان لازم
سس توت فرنگي : به ميزان لازم

طرز تهيه:

ابتدا در ته ليوان سس شكلات مي ريزيم و سپس بستني را اضافه ميكنيم و بعد كمپوت انانا س . ژله و مرباي بهار نارنج و بقيه مخلفات را لايه لايه در ليوان قرار مي دهيم . سپس براي تز ئين از خامه ترافل و چوب شور و چتر استفاده مي كنيم

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۳:۳۵:۲۳ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ]
.: Weblog Themes By bornablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 28
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب