,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,پ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, , - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

khabarnamema
khabarnamema

طرز تهيه ليموناد خانگي مخصوص تابستان


با موادي كه در خانه تان داريد به راحتي ليموناد تابستاني درست كنيد.

مواد لازم :

آب جوش ۸ پيمانه
آب ليمو به اندازه كافي
برگ نعناع يك پيمانه


طرز تهيه :
پس از به جوش آمدن آب، زير آن را خاموش كنيد و نعناع را اضافه كنيد و بگذاريد به مدت ۲۰ دقيقه دم بكشد.
آب را از صافي رد كنيد و به آن آب ليمو اضافه كنيد.
براي شيرين كردن، مي توان از عسل استفاده كرد.
به همين راحتي ليموناد شما حاضر است.



ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۲:۵۱:۰۵ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

با مواد لازم و طرز تهيه سس اسپانيايي آشنا شويد.



مواد لازم

  مواد لازم مقدار
1 كره 100 گرم
2 ژامبون گوشت ٢ ‏ورق
3 ‏گوجه‌فرنگي ٢ ‏عدد
4 آرد 1 قاشق
5 ‏پياز 1 عدد
6 آب گوشت ١ ‏استكان
7 ‏نمك، فلفل به مقدار لازم


طرز تهيه


‏پياز را در كره سرخ كرده و آرد را مي‌افزاييم. هويج و گوجه‌فرنگي را ‏رنده كرده و به آن‌ها مي‌افزاييم. ژامبون گوشت را نيز خردكرده و اضافه مي‌كنيم.در انتها نمك و فلفل و آب گوشت را داخل مواد قبلي ريخته و مرتب به هم مي‌زنيم تا سس غليظ شود.



ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۲:۴۷:۰۳ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

روش درست كردن راحتي بسيار ساده است. در زير شما را با آن آشنا مي‌كنيم.


مواد لازم

  مواد لازم مقدار
1 پودر نارگيل ٢ ‏ليوان
2 ‏پودر قند ١ ‏ليوان
3 گلاب ١ ‏فنجان

‏طرز تهيه

‏پودر نارگيل را داخل آسياب مي‌ريزيم تا مانند آرد كاملاً نرم شود. آن را در ظرف مناسبي مي‌ريزيم. پودر قند را باكمي آب و گلاب مي‌جوشانيم، در حدي كه پودر قند حل شود. كم‌كم آن را به پودر نارگيل اضافه كرده و با دست ورز مي‌دهيم. خمير را كف سيني چرب پهن نموده و با دست سطح آن را صاف مي‌كنيم. سيني را در جاي خنك قرار مي‌دهيم. وقتي كاملاً سرد شد، با كارد تيز به شكل لوزي برش داده و از سيني جدا مي‌كنيم.



ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۲:۴۲:۴۳ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم:
• خمير پيتزاي آماده
• 220 گرم پنير موزارلا
• 1 فنجان گوجه فرنگي كبابي و له شده
• 450 گرم گوشت چرخ كرده
• نمك و فلفل به مقدار لازم
روش پخت:
1-فر را بگذاريد روي دماي 500 درجه فارنهايت (260 درجه سانتيگراد) داغ شود. خمير پيتزا را با وردنه باز كنيد و با يك فنجان يا قالب گرد، 6 دايره (به قطر 10 سانتيمتر) از آن دربياوريد. حالا آنها را به آرامي پهن كنيد تا تبديل به دايره هايي به قطر 14 سانتيمتر بشوند و لبه هاي آنها را كمي به داخل تا كنيد.


2-حالا روي اين خميرهاي گرد، گوجه فرنگي و پنير بريزيد و به مدت 4 تا 5 دقيقه در فر داغ بگذاريد. خميرها خيلي زود شروع به قهوه اي شدن مي كنند و زمان كوتاهي بين پختن و سوختن آنها وجود دارد. بنابراين بايد مواظب باشيد.

3- وقتي پيتزاها را از فر درآورديد، روي آنها ريحان خرد شده بپاشيد.

4- در اين حين، گوشت ها را آماده كنيد. اندازه پيتزاها را ملاك قرار دهيد و برگرها را به اندازه آنها درست كنيد. نمك و فلفل بزنيد و به اندازه دلخواهتان آنها را كباب كنيد.
5-حالا برگر را روي يك پيتزا بگذاريد و روي آن يك پيتزاي ديگر بگذاريد و سرو كنيد.





ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۲:۳۸:۴۴ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۲:۱۶:۵۱ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

آشپزي ما – مواد لازم براي باميه :

*آرد ۲۰۰گرم
*آب ۳۰۰گرم
*تخم مرغ ۳عدد
*روغن جامد
*يك قاشق سوپخوري
*شكرنيم كيلو
*نمك يك سوم قاشق چايخوري
*آب ۱۵۰ گرم
*آبليمو ۲ قاشق سوپخوري
*گلاب كمي


مواد لازم براي زولبيا:

*نشاسته ۲۰۰گرم
*ماست ۱۸۰ گرم
*آرد ۲۰گرم
*زعفران حل شده يك قاشق سوپخوري
*روغن جامد يك قاشق چايخوري
*جوش شيرين يك دوم قاشق چايخوري
*آب يا گلاب يك قاشق سوپخوري

طرز تهيه باميه:
آب را جوش آورده، با شعله ملايم آرد را اضافه مي كنيم و مرتب به هم مي زنيم تا خمير تقريباً سفتي به دست آيد. بعد روغن را اضافه كرده و مرتب به هم مي زنيم ( در حدود ۳-۲ دقيقه )، به طوري كه خمير به صورت يك تكه درآيد. سپس بعد از كمي سرد شدن خمير، تخم مرغ ها را يكي يكي اضافه مي كنيم و خوب خمير را ورز مي دهيم تا خمير نرم و لطيف شود. براي اين كه باميه رنگ زيباتري به خود بگيرد، بهتر است از شربت باميه يك قاشق سوپخوري به خمير باميه اضافه كرده و با خمير مخلوط كنيم. بعد خمير را در قيف با ماسوره كنگره دار متوسط مي ريزيم و سپس در روغن مايع سرخ مي كنيم.
براي سهولت كار بهتر است روغن را كمي داغ كرده، باميه ها را به وسيله دست و يا با قيچي مخصوص آشپزخانه در روغن ريخته، بعد آن را روي حرارت مستقيم قرار دهيم تا باميه ها سرخ شوند. باميه ها را در حين سرخ شدن مرتب به هم مي زنيم تا به هم نچسبند و يك دست سرخ شوند. باميه ها را در همان حال كه داغ مي باشد، به شربت گرم اضافه مي كنيم تا شربت را خوب به خود جذب كنند، در غير اين صورت باميه ها شربت را جذب نخواهند كرد. اگر باميه پس از چند ساعت شربت خود را از دست داد، علت آن رقيق بودن شربت مي باشد.
طرز تهيه زولبيا:
نشاسته و ماست را مخلوط كرده، چند دقيقه اي صبر مي كنيم تا نشاسته در ماست خيس خورده و به راحتي حل شود. سپس آرد را اضافه مي كنيم و با همزن خوب به هم مي زنيم تا مايع زولبيا صاف و يكدست شود. روغن جامد را اضافه كرده و در حين به هم زدن آب يا گلاب را همراه با زعفران حل شده به مايع اضافه مي كنيم و آن را در قيف مخصوص مي ريزيم.
در اين مرحله جوش شيرين را هم اضافه مي كنيم و مايع را خوب به هم زده، در حالي كه روغن روي شعله قرار دارد، زولبيا را توسط قيف در روغن كاملا داغ به صورت دايره هاي بزرگ و كوچك فرم مي دهيم و بلافاصله پس از كمي سرخ شدن آنها را پشت و رو مي كنيم.
زولبياها را در شربت قرار مي دهيم و پس از۱۵- ۱۰ دقيقه آنها را از شربت خارج كرده و در صافي قرار مي دهيم تا شربت اضافه آن خارج شود.
مواد لازم براي شربت:
شكر ۲فنجان
آب يك فنجان
گلاب ۲قاشق سوپخوري
زعفران حل شده يك قاشق مرباخوري
آبليمو يك قاشق مربا خوري

طرز تهيه شربت :
آب و شكر را روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا بجوشد. بعد گلاب و زعفران را اضافه كرده، سپس آبليمو را مي ريزيم. پس از چند جوش، شربت آماده شده را از روي شعله بر مي داريم.
يادآوري: براي سرخ كردن باميه و زولبيا از روغن مايع استفاده كنيد، چون روغن جامد باعث سفت شدن آنهاخواهد شد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۲:۱۰:۴۰ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
ساندويج خانگي


گوشت گوسفند ريز خرد شده: 150 گرم
قارچ: 3 عدد
پياز: 1 عدد
سس گوجه فرنگي: 2 قاشق غذا خوري
سس تند: 1 قاشق چاي خوري
ماست: 2/1 ليوان
سس مايونز: 1 قاشق غذا خوري
آب: 2 قاشق غذا خوري
پنير چدار: 70 گرم
گوجه فرنگي: 1 عدد
خيار: 1 عدد
گشنيز: 5 ساقه
خمير پيراشكي قالب زده شده: 9 عدد
پودر سير ، آويشن ،روغن ، نمك وفلفل به مقدار دلخواه


دستور تهيه :
ابتدا پياز ها را ريز خرد كرده و با مقداري روغن كني تفت مي دهيم ، گوشت را اضافه كرده و 5 دقيقه تفت مي دهيم ، پودر سير ، آويشن وسس گوجه فرنگي و سس تند را اضافه كرده و در آخر آب و نمك و فلفل را اندازه مي كنيم و مي گذاريم 30 دقيقه بپزد ، گشنيز ها را ريز خرد كرده و با ماست و مايونز و كمي نمك ، فلفل و پودر سير مخلوط مي كنيم و كنار مي گذاريم ، خيار و گوجه فرنگي را خيلي ريز خرد كرده و با مقداري نمك و آبليمو مخلوط مي كنيم . خمير هاي پيراشكي را داخل سرخ كن يا يك تابه كوچك روغن تك تك كمي سرخ مي كنيم و روي دستمال يا توري مي گذاريم تا روغن اضافي اشان گرفته شود ، در آخر به سادگي نان ها را با مخلوط گوشت و مقداري از سس و مخلوط خيار گوجه بصورت ساندويچ در آورده و غذا را سرو مي كنيم .

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۲:۰۶:۴۲ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
 
شيره افرا Maple syrup چيست؟


يكي از سنت هاي كانادايي و همچنين آمريكايي كه از بوميان اوليه به يادگار مانده است گرفتن شيره درخت افرا (Sirop d"érable)يا (Maple syrup) در اواخر زمستان كانادا (مارس) مي باشد. بعد از فصل سرما كه درختان كم كم قادر به توليد مجدد غذا مي شوند، شيره اي كه در فصل سرما مورد استفاده درخت قرار نگرفته طي فرايندهايي (سنتي و مدرن) جمع آوري مي شود. مهمترين قسمت اين فرايندها، غليظ كردن شيره مي باشد به طوري كه از هر ۴۰ ليتر شيره اوليه تنها ۱ ليتر شيره نهايي تهيه مي شود. مزه اين شيره بسيار شبيه به عسل است با اين تفاوت كه بسيار گران تر مي باشد.


شيره افرا Maple syrup چيست؟

تاريخچه:
درمنطقه اي بومي در امريكا در كانادا و خود ايالات متحده براي اولين بار ساخت شيره افرا ديده شده بود. به اين صورت كه فقط مقدار زيادي مايع روان و آبكي از درخت افرا برداشت مي كردند. حتي شيميدان انگليسي به نام روبرت بويل نيز در سفري كه درسال ۱۶۶۳ به ايالات متحده امريكا داشت به ثبت رساند.

به هر حال تنها منشاء مردمي گرفتن شيره افرا ايالت ماساچوست، واقع در ايالات متحده آمريكا، نمي باشد چون همه روزه مردم در حال پيدا كردن راهي هستند تا خود با دستان خود شيره افرا را توليد كنند و اين نيز مشكل به نظر نمي رسد.

چگونگي گرفتن شيره افرا:
با اينكه هنوز به درستي مشخص نيست كه گرفتن شيره افرا از چه زماني آغاز شد ولي اين براي همه مشخص است كه اين رسمي بوده كه از دير باز تا به امروز به ما رسيده است. شيره افراا قفسه بندي شده توسط مغازه هاي كشور به فروش مي رسد تا حدي كه شما مي توانيد شيره افرا را بسته بندي شده مخصوص به عنوان هديه در طعم هاي مختلف را پيدا كنيد.
آنهايي كه مي خواهند گرفتن شيره افرا را به عنوان يك تجارت براي خود محسوب كنند بايد بدانند كاري بسيار راحتر از كساني دارند كه به بسته بندي نان شيريني دست ساز مي پردازند.

شيره افرا Maple syrup چيست؟


ارزش غذايي:
ارزش غذايي شيره درخت افرا در هر ۱۰۰ گرم
انرژي (۲۶۱ كيلو كالري )
كربوهيدرات ۶۷/۰۹ گرم
قندها ۵۹/۵۳ گرم
فيبر غذايي صفر گرم
چربي ۰/۲ گرم
پروتئين صفر گرم
ويتامين ب۱ يا تيامين ۰/۰۰۶ ميلي گرم
ويتامين ب۲ يا ريبوفلاوين ۰/۰۱ ميلي گرم
ويتامين ب۳ يا نياسين ۰/۰۳ ميلي گرم،
ويتامين ب۵ يا اسيد پانتوتنيك ۰/۰۳۶ ميلي گرم
ويتامين ب 6 ۰/۰۰۲ ميلي گرم
كلسيم ۶۷ ميلي گرم
آهن ۱/۲ ميلي گرم
منيزيم ۱۴ ميلي گرم
منگنز ۳/۲۹۸ ميلي گرم
فسفر ۲ ميلي گرم
پتاسيم ۲۰۴ ميلي گرم
روي ۴/۱۶ ميلي گرم

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۲:۰۲:۴۵ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

سيرترشي، جزو خوراكي‌هاي پرطرفداري است كه از زمان‌هاي گذشته در ايران به‌صورت سنتي تهيه مي‌شده و در طول سال‌هاي اخير هم بازار توليد صنعتي اين محصول، رونق خوبي داشته است.

سيرترشي، محصولي است كه از تركيب سير، سركه، نمك و كمي آب به‌دست مي‌آيد. افرادي كه به مصرف سيرترشي‌هاي سفت‌تر علاقه دارند، مي‌توانند سيرترشي‌هاي دست‌ساز خود را بعد از حدود 6 ماه مصرف كنند. هرچه مدت زمان نگهداري سيرترشي‌ بيشتر شود، تغيير رنگ، نرم‌ شدن بافت و شيرين شدن طعم سير بيشتر اتفاق مي‌افتد .

هنگام تهيه سيرترشي‌هاي خانگي،‌ بايد حواستان باشد سيرهاي بوته‌اي را ‌خوب بشوييد تا گل و لاي يا آلودگي‌هاي احتمالي ميان‌بافتي در آنها به داخل بافتشان كه در اثر تماس با سركه، نرم و نفوذ‌پذير مي‌شوند، نفوذ نكند. افزودن سركه جوشيده و داغ به سير خام، باعث رسيدن و نرم شدن زودتر بافت آن مي‌شود اما آنهايي كه طرفدار سيرترشي‌هاي كهنه و اصيل هستند، ترجيح مي‌دهند سير خشك را با آب و سركه سرد مخلوط كنند و اجازه بدهند تا گذر زمان، اين سيرهاي سفت و سفيد را به سيرهايي نرم و قهوه‌اي تبديل كند. با دكتر محمدحسين عزيزي درباره روند توليد سيرترشي‌هاي صنعتي صحبت كرده‌ايم كه در ادامه مي خوانيد.

روند توليد سيرترشي در صنعت چگونه است؟
سيرترشي، جزو خوراكي‌هاي پرطرفداري است كه از زمان‌هاي گذشته در ايران به‌صورت سنتي تهيه مي‌شده و در طول سال‌هاي اخير هم بازار توليد صنعتي اين محصول، رونق خوبي داشته است. براي تهيه سيرترشي در كارخانه‌ها، سيرها را با سركه حرارت مي‌دهند تا آماده عرضه به بازار شوند.

دليل اين حرارت دهي چيست؟
در روند توليد سيرترشي‌هاي سنتي، مقداري سير، سركه و كمي نمك را با هم مخلوط مي‌كنند و اين مخلوط را به‌مدت طولاني نگه مي‌دارند تا كم‌كم رنگ آن قهوه‌اي و بافت سير در اثر تماس طولاني‌مدت با سركه، كمي نرم‌تر شود. از آنجا كه معمولا در صنعت، فرصت چنداني براي نگه داشتن سير براي تبديل آن به سيرترشي‌هاي مورد قبول مردم وجود ندارد، سيرها را حرارت مي‌دهند تا هم بافت نرم‌تري پيدا كنند و هم رنگشان متمايل به قهوه‌اي شود.

يعني تمام سيرترشي‌هاي صنعتي حرارت مي‌بينند؟
نه، الزامي به اين كار وجود ندارد. يعني مي‌توان سيرترشي‌هاي صنعتي را اصلا حرارت نداد يا آنها را فقط در حد پاستوريزه شدن در معرض حرارت كمي قرار داد. اگر دقت كرده باشيد، برخي از سيرترشي‌هاي صنعتي، كمي سفت‌تر و خام‌تر از سيرترشي‌هاي ديگر هستند. اينها، همان محصولاتي هستند كه يا حرارت نمي‌بينند يا كمتر حرارت ديده‌اند تا فقط ميكروارگانيسم‌هاي احتمالي داخلشان از بين بروند. معمولا اين نوع سيرترشي‌ها، طعمي شبيه به شور دارند و كمتر مزه ترشي مي‌دهند.

آيا مي‌توان سيرترشي‌هاي خانگي را هم با كمك همين روش، زودتر از حد معمول، آماده مصرف كرد؟
بله، شما مي‌توانيد سيرهاي پوست‌كنده را با مقداري سركه قرمز (مانند سركه سيب يا خرما) و نمك مخلوط كنيد و آن را روي حرارت ملايم بگذاريد تا كمي رنگ و بافت سير تغيير كند. سپس سيرترشي را درون ظرف‌هاي مناسب شيشه‌اي بريزيد و بعد از مدت كوتاهي مصرف كنيد.

آيا نگهداري از سيرترشي‌ها شرايط خاصي دارد؟
سيرترشي، جزو محصولاتي است كه به‌دليل وجود سركه فراوان، امكان رشد ميكروارگانيسم‌ها در آن وجود ندارد. به‌همين دليل مي‌توان آن را در فضاي خارج از يخچال و البته در مكاني دور از تابش مستقيم نور خورشيد قرار داد. براي پيشگيري از فساد احتمالي اين محصول نبايد از قاشق‌هاي آلوده براي خارج كردن سيرترشي از ظرف استفاده كرد و در ظرف را هم بعد از هربار استفاده، ببنديد تا هواي محيط با تركيب‌هاي داخل ظرف كمتر تماس داشته باشد. از آنجا كه امكان رشد ميكروارگانيسم‌ها داخل سيرترشي تقريبا در حد صفر است، مدت زمان ماندگاري اين محصول هم بسيار بالا خواهد بود.

دليل تفاوت رنگ سيرترشي‌ها
چرا برخي از سيرترشي‌هاي صنعتي، سفيد و برخي ديگر قهوه‌اي هستند؟
تفاوت رنگ سيرترشي‌ها به تفاوت در روند توليد و نوع سركه مصرفي‌شان برمي‌گردد. بسياري از توليدكنندگان سيرترشي‌هاي صنعتي براي جلب رضايت و تامين ذائقه مشتري‌هاي خود، از دو نوع سركه سفيد يا سركه رنگي مانند سركه قرمز استفاده مي‌كنند. زماني كه سيرها با سركه‌هاي رنگي حرارت مي‌بينند، بافتشان نرم‌تر مي‌شود و با نفوذ سركه به اين بافت نرم، رنگ تيره‌تري پيدا مي‌كنند. اين تيرگي رنگ سيرترشي‌هاي صنعتي، ربط چنداني به طولاني بودن يا طولاني شدن روند توليد آنها ندارد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۵۸:۴۴ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

براي خارج شدن حشرات از لاي سبزيجات، جدا كردن دانه باقلا از غلاف آن، جلوگيري از پلاسيدگي سريع هويج، گرفتن مزه تلخ كاهو و... چه ميكنيد؟ با چند فوت‌وفن ساده براي انجام راحت‌تر اين كارها آشنا شويد.
_ ترد شدن كلم قرمز
اگر كلمهايي كه مي خواهيد براي سالاد استفاده كنيد سفت به نظر مي رسند، براي ترد شدن آنها از اين دو روش استفاده كنيد :روش اول :
مقداري آب داخل ظرف ريخته و روي اجاق گاز بگذاريد. دو قاشق غذاخوري سركه به آن اضافه كنيد. كلمها را خرد كنيد و داخل آب جوش و سركه بريزيد. بعد از دو جوش، آنها را داخل آبكش بريزيد تا آبش خارج شود و در ضمن خنك شود. ميبينيد كه چقدر ترد و خوشمزه ميشود.
روش دوم :
مي توانيد كلم خردشده را در ظرف فلزي ريخته و براي چند دقيقه داخل فريزر قرار دهيد، بسيار ترد ميشود.
_ پختن اسفناج
براي پختن اسفناج كمي آب داخل ظرف اسفناج بريزيد و حرارت را كم كنيد اما براي آنكه اسفناج در ظرف بالا نيايد، در قابلمه‌اي كوچكتر از قابلمه‌اي كه روي گاز گذاشته‌ايد انتخاب كنيد و روي اسفناجها بگذاريد. با اين كار اسفناج از ظرف بالا نميآيد.
_ تازه نگه داشتن سبزيهاي خرد نشده
اگر فرصت خرد كردن سبزيهاي پاك كرده را نداريد، آنها را داخل كيسه فريزر گذاشته و داخل فريزر قرار دهيد. موقع استفاده آن را از فريزر خارج كرده و قبل از آب شدن يخ آن، سبزي را رنده كنيد، هم ريز ميشود و هم طعم سبزي تازه را ميدهد. البته بهتر است براي رنده كردن از دستكش استفاده كنيد تا دست شما سرماي زيادي را حس نكند.
_ سبز ماندن سبزيجات
اگر مايليد سبزي آش يا سبزيجات ديگر مانند نخودفرنگي يا لوبياسبز، سبز بمانند و رنگ كدر به خود نگيرند، از اين روش استفاده كنيد:
در مدت پخت، در ظرف را باز بگذاريد يا يكچهارم قاشق چايخوري جوش شيرين به سبزيجات مذكور اضافه كنيد.
_ از بين بردن پلاسيدگي كاهو و كرفس
كمي آبليمو در آب سرد ريخته، سپس كاهو و كرفس را در آن خيس كنيد و چند ساعت درون يخچال قرار دهيد تا تازگي خود را به دست آورد.
_ جلوگيري از پلاسيده شدن هويج
قبل از گذاشتن هويج درون يخچال سر و ته هويج را ببريد. سر هويج رطوبت آن را گرفته، هويج را خشك و پلاسيده مي كند.
_ پوست كندن گوجه فرنگي
ابتدا گوجه‌ها را به مدت ۸ ثانيه داخل آب جوش قرار دهيد و بعد آن را داخل آب سرد بياندازيد. پوست گوجه‌ها براحتي جدا ميشود.
_ پوست كندن سير
مي توانيد سير را براي چند دقيقه داخل آب گرم قرار دهيد تا پوست آن براحتي جدا شود. راه ديگر اين است كه با گوشتكوب ضربه‌اي آرام به سير بزنيد تا پوست آن راحت جدا شود.
_ پوست كندن باقالاراه اول :
با كارد آشپزخانه از بالا تا پايين باقالاي درسته را خراش دهيد. با فشاري مختصر مغز باقلا بيرون خواهد پريد.
راه دوم :
براي جدا كردن پوست دوم باقالا روي پوست اول آن كمي نمك بپاشيد و پس از پنج دقيقه پوست را جدا كنيد.
_ روش پختن نخود فرنگي
وقتي مي خواهيد نخود فرنگي را بپزيد، آن را با غلافش بپزيد. بعد از پخت، نخود فرنگي از غلاف جدا مي شود و روي آب مي آيد. اين كار سبب ميشود نخود فرنگي طعم بهتري هم پيدا كند.
_ از بين بردن تلخي كاهو
اگر كاهوي سالادي تلخ شده است، ميتوانيد آن را چند دقيقه‌اي (حدود ۱۵ دقيقه) داخل آبنمك سرد قرار دهيد. با اين كار تلخي كاهو گرفته خواهد شد._ بيرون راندن حشرات از سبزيجات
براي اينكه حشرات داخل سبزيجاتي مانند كلم، گل كلم و نظاير آن را بيرون بياوريد، ۱۵ دقيقه آن را در آب سردي فرار دهيد كه با چند قاشق چايخوري نمك يا سركه مخلوط كرده‌ايد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۵۴:۳۵ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ]
.: Weblog Themes By bornablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 28
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب