,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,پ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, , - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

khabarnamema
khabarnamema

كوكو سبزي با ماكروفر




مواد لازم :

تخم مرغ 4 عدد
كره 40 گرم
روغن 50 گرم
تره فرنگي 50 گرم
جعفري ساطوري شده 50 گرم
شويد يا شبت 50 گرم
گشنيز 50 گرم
فلفل قدري
نمك قدري

طرز تهيه :

ابتدا كره را در يك تابه مخصوص مايكروفر ريخته و به مدت حداكثر 1 دقيقه با قدرت 100% داخل مايكروفر قرار دهيد بقيه مواد را در يك ظرف جداگانه با هم مخلوط نموده و خوب هم بزنيد ، سپس آن را داخل تابه ريخته و 4-5 دقيقه با قدرت 100% داخل مايكروفر قرار دهبد. سپس ظرف را بيرون آورده كوكو را پشت و رو كرده در ظرف را گذاشته و مجددا آن را به مدت 2-4 دقيقه با قدرت 100% داخل مايكروفر قرار دهيد.
در صورت تمايل مي توانيد مقداري زرشك و مغز گردوي خرد شده به مايه كوكو اضافه كنيد . و سپس مراحل پخت فوق را انجام دهيد .


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۵۰:۳۵ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

پوره سيب زميني با مايكروفر مواد لازم :

سيب زميني 1000 گرم
شير هموژنيزه 0.2 ليتر
كره 25 گرم
خامه 50 گرم
جعفري ساطوري شده 2 قاشق سوپخوري
فلفل قدري
نمك قدري

طرز تهيه :

ابتدا سيب زميني ها را پوست كنده و آنها را به قطعات كوچك خرد كرده و در يك ظرف گود مناسب ريخته و شير و كره را نيز با آن مخلوط كنيد و درب ظرف را گذاشته و ان را به مدت 20 - 15 دقيقه با قدرت 100% داخل مايكروفر قرار دهيد و در مدت طبخ آن را يكبار هم بزنيد. پس از اين زمان ظرف را بيرون آورده پس از 5 دقيقه درب ظرف را برداشته و مواد داخل آن را خوب له كرده ، خامه و مقداري نمك و فلفل به آن اضافه كنيد و روي آن را با جعفري ريز شده تزئين نمائيد .


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۴۴:۴۰ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

كوكو سبزي

مواد مورد نياز
سبزي 2كيلو
تخم مرغ 6عدد
روغن به ميزان لازم
نمك به مقدار كافي

سبزي را بدقت تميز مي كنيم و مي شوييم بعد ريز خرد مي كنيم. تخم مرغها را در ظرفي مي شكنيم و خوب بهم مي زنيم. نمك را به تخم مرغ اضافه مي كنيم . كف ظرف را با روغن چرب مي كنيم و مايه كوكو را در آن مي ريزيم. ظرف را با درپوش به مدت 10ـ8 دقيقه قدرت 100% در مايكروويو مي گذاريم تا كوكو بسته شود. سپس كوكو را به شكل دلخواه برش مي دهيم و اگر بخواهيم سطح آن برشته شود آنرا پشت و رو مي كنيم و دستگاه را به مدت 12ـ10 دقيقه با گريل و مايكرو 40% روشن مي كنيم.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۴۰:۳۴ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم :

بيسكويت ديجستيو 225 گرم – كره 50 گرم – پودر شكر 1 قاشق غذاخوري.

طرز تهيه :

بيسكويت را در آسياب خرد كنيد. كره و شكر را در ظرفي ريخته و به مدت 1 دقيقه گرم كنيد. خوب هم بزنيد. پودر بيسكويت را به كره و شكر اضافه كنيد و به خوبي مخلوط كنيد. مواد را در ظرفي به قطر 22 سانتي متر بريزيد و روي آن را صاف كنيد و فشار دهيد و سپس به مدت 2 دقيقه بپزيد و بگذاريد سرد شود.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۳۶:۳۶ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم:



گوشت گوسفندي چرخ كرده بدون چربي 250
گرم




برنج 1 پيمانه سرخالي



سبزي كوفته 1 پيمانه



زرشك 3 قاشق سوپ خوري



پياز سرخ كرده 1 قاشق غذاخوري



ادويه(زيره،زردچوبه،دارچين) 1قاشق مربا
خوري




نمك وفلفل به ميزان لازم



غوره 2/1 پيمانه



مواد سس:



آب 5/2 ليوان



زعفران 2/1 قاشق چاي خوري



كره 2 قاشق سوپ خوري



رب گوجه فرنگي 2 قاشق سوپ خوري



پياز داغ 2 قاشق سوپ خوري



نمك و فلفل كمي





طرز تهيه:



1)برنج را با 2 پيمانه آب مخلوط كرده با قدرت
100%مدت 15 دقيقه بدون درب نيم پز مي كنيم.




2)گوشت دو بار چرخ شده ،پياز داغ،زرشك شسته شده
و خشك شده،سبزي ساطوري شده/فبرنج پخته و ادويه را در دستگاه غذا ساز مي
ريزيم.




3)مواد سس را با هم مخلوط كرده با قدرت 100%به
مدت 10 دقيقه مي جوشانيم(مقداري ترخون و مرزه در مايع سس مي ريزيم)




4)مواد كوفته را گلوله كرده(كوچكتر از كوفته هاي
معمولي)در مايه سس ريخته و به مدت 15 دقيقه با درب با قدرت 100% مي
پزيم.




5)غوره را اضافه كرده بدون درب به مدت 10 دقيقه
با قدرت 100% مي پزيم.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۳۲:۴۱ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم : قيسي 225 گرم – رنده پوست پرتقال 1 عدد – شير 60 ميلي ليتر – آب 60 ميلي ليتر – شكر 100 گرم – تخم مرغ 1 عدد – روغن 3 قاشق غذاخوري – گردو خرد شده 100 گرم- آرد 175 گرم - بكينگ پودر 1 قاشق چايخوري – جوز 4/1 قاشق چايخوري – نمك 2/1 قاشق چايخوري. طرز تهيه : شير ، آب ، زرد آلو و رنده پوست پرتقال را در ظرفي مخلوط كنيد. بدون در با قدرت 100% و 2 الي 3 دقيقه دستگاه را روشن كنيد ، يك بار هم بزنيد. شكر ، تخم مرغ ، روغن را بزنيد و مخلوط ميوه و مواد باقي مانده را به آن اضافه كنيد. مواد را در ظرف چرب شده بريزيد و بدون پوشش با قدرت 60% به مدت 10 دقيقه دستگاه را روشن كنيد و با قدرت 100% و 2 دقيقه ديگر روشن كنيد. اگر لازم بود با قدرت 100% ، 3 الي 7 دقيقه اضافه كنيد. 15 دقيقه صبر كنيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۲۸:۳۶ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم:
گل كلم كوچك : يك عدد
نمك : به ميزان لازم
سركه : يك شيشه كوچك
طرز تهيه :
گل كلم ها را گل گل كرده و با برس تميز كنيد، سپس آنها را با كمي آب نمك پخته و بعد از مدتي آن را از آب خارج كرده بگذاريد آب آن بكلي برود و خشك شود سپس
آنها را درون شيشه دهن گشادي بريزيد،سركه را به آن بيفزاييد درب شيشه رامحم ببنديد.
برگرفته از:كتاب31 نوع غذا و شيريني ساده اما بامزه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۲۴:۳۷ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم :

▪ ماست ۱ پيمانه
▪ سس مايونز نصف پيمانه
▪ مرزه و نعناع خشك ۱ قاشق سوپخوري
▪ نمك و فلفل مقداري

● طرز تهيه :

ابتدا ماست و سس مايونز را بهم زده تا كاملا يك دست شود بعد مرزه و نعنا رو بصورت پودر در بياريد و بعدش با نمك و فلفل مزه دارش كنين.اين سس خوبه كه با انواع سالاد و خوراك سبزيجات سرو بشه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۲۰:۲۳ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم :

نمك و فلفل به ميزان لازم
سركه 1/2 پيمانه
شكر 1 قاشق سوپخوري
نعناع خرد شده 2 قاشق سوپخوري

طرز تهيه :

سركه و شكر را داخل ماهيتابه بريزيد و روي حرارت بگذاريد تا شكر در سركه حل شود . سپس از روي حرارت برداشته نعناع را اضافه كنيد هم بزنيد و در آخر با نمك و فلفل ، سس را مزه دار كنيد . اين سس را درصورت تمايل مي توانيد با انواع سالادها و سيب زميني آب پز شده سرو كنيد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۱۵:۱۸ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

سركه 1 ليتر
نمك قدري
موسير 500 گرم

طرز تهيه :
با موسير به تنهايي يا مخلوط با ساير مواد مي توان ترشي تهيه نمود . از موسير تازه يا خشك مي توان براي تهيه ترشي استفاده كرد . موسير تازه چون كمتر در دسترس قرار دارد از موسير خشك بيشتر استفاده مي شود ولي در هر حال ما دستور استفاده از هر نوع را ذيلا توضيح مي دهيم :
الف- طرز آماده كردن موسير تازه :
موسير را پوست مي كنيم و نازك ورقه ورقه مي كنيم . چون موسير تازه داراي بوي تندي است آنرا دوسه روز در آب سرد خيس مي كنيم و چندين بار آب آنرا عوض مي كنيم ، بعد انرا در صافي مي ريزيم و آب آن كه كاملا گرفته شد موسير را روي پارچه اي پهن مي كنيم و 24 ساعت مي گذاريم بماند تا رطوبت آن كاملا گرفته شود ، اين موسير اماده ترشي مي باشد .
ب - طرز استفاده از موسير خشك :
موسير را مي شوئيم و مقداري آب جوش بروي آن مي ريزيم هر وقت آب آن سرد شد آنرا خالي مي نمائيم و دوباره آب جوش روي موسير مي ريزيم و اين عمل را سه تا چهار بار تكرار مي كنيم و بعد موسير را در آب سرد مي ريزيم تا دو سه روز بماند و در اين مدت نيز چند دفعه آب آنرا عوض مي كنيم . وقتي موسير كاملا نرم و لطيف شد ، آنرا درصافي مي ريزيم و بعد روي پارچه پهن مي كنيم تا رطوبت آن كاملا گرفته شود .
طرز تهيه ترشي
موسير هاي اماده شده را در شيشه مي ريزيم و كمي نمك داخل سركه كه حتما بايد سركه انگور و سفيد و تميز باشد مي ريزيم و داخل شيشه موسير را با اين سركه پر مي كنيم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۱۱:۱۵ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ]
.: Weblog Themes By bornablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 28
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب