,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,پ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, , - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

khabarnamema
khabarnamema

خواص گريپ فروت: اين ميوه تلخ و ترش، مقدار زيادي ويتامين c، ويتامين b1 و b2، كلسيم، فسفر، منيزيم، آهن، مس و منگنز دارد. گريپ فروت به دليل خواص ضدعفوني كنندگي و ادرارآور بودن، به ميوه اي كاربردي در رژيم هاي كاهش وزن تبديل شده است، زيرا اين ميوه دفع مواد زايد موجود در بدن را آسان مي كند و با بهبود عملكرد كار كليه ها و دستگاه گوارش، شرايط هضم بهترِ غذا را فراهم مي كند.


مواد لازم:
گريپ فروت 2 عدد
نعناي خشك 2 قاشق سوپخوري
زعفران يك چهارم قاشق سوپخوري
سركه به مقدار لازم
نمك 1 قاشق سوپخوري

طرز تهيه:

گريپ فروت را خوب بشوييد و بعد از خشك كردن، آن را خرد كنيد. سپس نعناي خشك، زعفران، نمك و سركه را مخلوط كنيد و بجوشانيد. اين مخلوط را داغ داغ روي گريپ فروت بريزيد.
مخلوط آماده شده ترشي را در ظرف مناسبي بريزيد و در هواي خنك نگهداريد.
اين ترشي پس از 14 روز آماده مصرف است.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۰۷:۱۳ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم
سركه ۱ ليتر
نمك قدري
پوست پرتقال ۴۰۰ گرم
فلفل قدري
پوست نارنج قدري
طرز تهيه
پوست پرتقال يا نارنج بدون گرفتن قسمت سفيدي آن دو بار در آب مي‌جوشانيم و ۲۴ ساعت در آب سرد مي‌گذاريم بماند و گاهي آب آن را عوض مي‌كنيم تا تلخي آن كاملاً گرفته شود. بعد پوست‌ها را روي پارچه پهن مي‌كنيم تا رطوبت آن از بين برود بعد آن را از چرخ رد مي‌كنيم و مقداري سركه به‌طوري كه روي پوست‌ها را بگيرد روي آن مي‌ريزيم و چند جوش مي‌دهيم تا سركه كاملاً به خورد پوست‌ها برود و كمي غليظ شود، مقدار كمي نمك و فلفل در آن مي‌ريزيم و خوب مخلوط مي‌كنيم.
ممكن است به اين ترشي مقداري خلال پرتقال يا نارنج تلخي گرفته اضافه كنيم، در اين صورت وقتي پوست‌هاي تلخي گرفته را چرخ كرديم با كمي خلال مخلوط مي‌نمائيم و مي‌جوشانيم.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۰۳:۲۶ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم
گل كلم 200 گرم
هويج 200 گرم
لوبيا سبز 100 گرم
كرفس 150 گرم
فلفل دلمه اي سبز 1 عدد
سير 6 حبه
فلفل سبز تند 5 عدد
بادمجان 200 گرم
نمك 1/2 قاشق غذاخوري
تمر هندي يك بسته 350 گرمي
رب انار 5 قاشق غذاخوري
پودر تخم گشنيز 1/2 قاشق غذاخوري
پودر گلپر 1/2 قاشق غذاخوري
سياه دانه 1 قاشق غذاخوري
سركه انگور يك ليوان
آب 2 ليوان

طرز تهيه
تمام سبزيجات را با هم چرخ كرده سركه و آب را روي تمر هندي ريخته بعد از خيس خوردن آنرا صاف مي كنيم داخل ظرف ريخته بعد از جوش آمدن تمام مواد چرخ شده را اضافه كرده تا10 دقيقه بجوشد بعد آنرا از روي شعله برداشته ادويه جات نمك و رب را اضافه و مخلوط كرده داخل ظرف مورد نظر در يخچال نگهداري كرده تا بعد از يك هفته استفاده گردد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۵۹:۴۸ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
مواد لازم :
ماهي كپور ۵۰۰گرم
ماكاروني يك بسته
پيازداغ ۵ قاشق سوپ خوري
سير ۴ حبه رنده شده
رب گوجه فرنگي به مقدار كافي
روغن ۲ قاشق سوپ خوري

طرز تهيه:
ماهي را پاك كرده و تفت دهيد. پياز داغ را همراه با سير
آماده كنيد. سپس رب گوجه فرنگي ،نمك وفلفل با يك ليوان آب مخلوط كرده وسس
درست كنيد.گوشت ماهي را به اين سس اضافه كنيد. آب را همراه نمك به جوش
آورده وماكاروني را در آب جوش بريزيد تا پخته وآماده شود،ماكاروني را آبكش
كرده بمدت يك ربع ساعت دم كنيد. سپس ماكاروني را در ظرف مناسبي ريخته لابه
لاي آن مايع سس آماده اضافه كنيد.قبل از مصرف مي توانيد روي آنرا با مقداري
جعفري تزئين كنيد.



 

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۵۵:۲۹ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم براي چهار نفر


يك بسته ماكاروني
دو حلقه آناناس
دو قاشق غذاخوري شكر
چهار قاشق غذاخوري آب ليموترش
چهار قاشق غذاخوري شيرنارگيل
يك قاشق مرباخوري زنجبيل
دو حبه سير خرد شده
يك عدد انبه رسيده
فلفل سياه
دو عدد پيازچه خرد شده
دو عدد فلفل تند قرمز
چند عدد برگ نعنا
طرز تهيه


ماكاروني ها را در آب جوش ريخته تا نرم و پخته شوند سپس با آب سرد آبكشي كنيد. آناناس ها را در يك ظرف پيركس قرار دهيد و سپس روي آنها دو قاشق غذاخوري شكر بپاشيد و به مدت پنج دقيقه در فر قرار دهيد تا زماني كه طلايي بشوند. سپس از فر خارج كنيد و بعد از سرد شدن آنها را به قطعات كوچك ببريد.
در يك ظرف آب ليموترش و شيرنارگيل را با يكديگر مخلوط كنيد. باقيمانده زنجبيل را با سير و فلفل سياه مخلوط كنيد و سپس به ماكاروني ها و آناناس ها اضافه كنيد.
انبه ها را به مواد اضافه كنيد و در نهايت با پيازچه ها و فلفل تند قرمز خرد شده و نعنا، سالاد را تزئين كنيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۵۱:۵۰ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
لازانياى ميگو

مواد لازم:

  • خمير لازانيا
  • ميگوي متوسط: 4 عدد
  • ذرت: ‌20 گرم
  • سير تازه: 5 گرم
  • زيتون: 10 گرم
  • پياز:5 گرم
  • فلفل سبز: يك عدد متوسط
  • ليموي برش خورده:يك عدد متوسط
  • فلفل قرمز:به مقدار لازم
  • پنيرخامه‌اي:20 گرم
  • سس فونگي: 40 گرم
  • پنير پارمسان: 20 گرم
  • پنير موتزارلا: 20 گرم
  • روغن زيتون: به مقدار لازم



روش تهيه:

ابتدا ميگوي پاك شده را در تركيبي از فلفل سبز، ليموي برش خورده، پياز و فلفل قرمز مي‌خوابانيم كه دست كم بايد 5 تا 6 ساعت در اين سس بماند. ميگوي مزه‌دار شده را همراه ذرت، سير و زيتون با حرارت ملايم در روغن زيتون تفت داده تا خوب سرخ شود و سپس روي خمير لازانيا تركيبي از سس پامادورو و سس آلفردو بنام «سس فونگي» را مي‌ماليم و با قاشق چوبي يك لايه از پنيرخامه‌اي و پنير موتزارلا اضافه مي‌كنيم و سپس ميگوي خرد شده و ذرت را به آن اضافه كرده و در آخر مقداري پنير پارمسان روي آن اضافه مي‌كنيم. بنا به سليقه خودتان زيتون حلقه شده يا ذرت يا سير تازه را روي خمير لازانياي رول شده قرار مي‌دهيم.

دماي فر 280 درجه سانتيگراد و زمان پخت 6 دقيقه است.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۴۷:۴۵ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

موادلازم:
1 ليوان نخود رسمي
1 عدد پياز بزرگ نگيني شده
كمي روغن مايع
2 حبه سير خرد شده
5 عدد فلفل ريز شيرين خرد شده
2 عدد گوجه فرنگي بزرگ پوست كنده و خرد شده
1 ق چ زيره ساييده شده
به ميزان كافي نمك و فلفل

طرزتهيه:

ابتدا نخودهايي كه از شب قبل خيس كرده ايم را با كمي نمك مي پزيم و آبكش مي كنيم.
پياز را با روغن كمي سرخ مي كنيم سپس سيرها و فلفل ها را اضافه مي كنيم.
نخودها و گوجه ها را اضافه مي كنيم و اجازه مي دهيم آبش كشيده شود و در همين حين زيره و نمك و فلفل را اضافه مي كنيم.
اين غذا با كته عالي ميشه،نوش جان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۴۳:۳۴ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

بادمجان از آن‌دسته تره‌باري است كه اسم و لقب فراوان دارد و خاطرخواه نيز. يكي از اين نام‌ها مرغ سياه بي‌نفس است كه از قضاي روزگار بسيار بامسماست. اين غذاي سريع و خوشمزه با مبلغي ناچيز و صرف زماني اندك آماده مي‌شود و مانند بيشتر خوراك‌هاي گيلاني مزه‌اي به يادماندني دارد.



مواد لازم براي ۴ نفر:


  • بادمجان ريزقلمي: ۸ تا ۱۲ عدد
  • نعناع و جعفري: ۳۰۰گرم، ساطوري شده
  • آبليمو يا آبغوره: يك‌چهارم پيمانه
  • روغن مايع: به ميزان لازم
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم



روش تهيه:
۱ – بادمجان‌ها را پوست كنده و نمك بپاشيد تا تلخاب آن خارج شود، پس از حداقل سي دقيقه، آنها را شسته، خشك كرده و سرخ كنيد.
دو الي شش قاشق غذاخوري روغن مايع را در يك قابلمه متوسط داغ كرده و نعناع و جعفري را هشت قيقه روي شعله متوسط تفت دهيد، سپس بادمجان را اضافه كرده و با دو پيمانه آب جوش سي دقيقه بپزيد. نمك و فلفل آن را اندازه كرده و با كته سرو كنيد.

نكات:
۱- براي لعاب دادن به خورش از يك سيب‌زميني ورقه شده يا دو قاشق چاي‌خوري نشاسته ذرت كه در چند قاشق غذاخوري آب سرد حل شده، استفاده كنيد.
۲- اضافه كردن چند كدوي قلمي سرخ شده خالي از لطف نيست.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۳۹:۲۳ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم :
گوشت بوقلمون ۳۰۰ گرم
سيب‌زميني دو عدد
شويد خشك دو قاشق غذاخوري
پياز خلال شده يك عدد
تخم آفتا‌ب‌گردان يك قاشق غذاخوري
روغن‌زيتون سه تا چهار قاشق غذاخوري
آب، نمك و زعفران به ميزان لازم



طرز تهيه خورش بوقلمون :

گوشت بوقلمون را به تكه‌هاي ريز قيمه‌اي درآورده و به مدت يك ساعت در پياز و زعفران قرار داده و در يخچال بگذاريد.
سپس گوشت‌ها را به همراه پياز و روغن‌زيتون روي حرارت ملايم بگذاريد و تفت دهيد، بعد دو ليوان آب به مواد اضافه كنيد و بگذاريد به مدت ۴۵ دقيقه بپزد تا گوشت نرم شود.
آن‌گاه سيب‌زميني‌ و تخم آفتابگردان را اضافه ‌كنيد.

وقتي گوشت و سيب‌زميني پخت و آب خورش غليظ شد، در ظرف موردنظر بكشيد و در صورت دلخواه يك قاشق روغن‌زيتون روي آن بريزيد.
در ضمن، مي‌توانيد اين خورش را با نان و برنج ميل كنيد.






ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۳۵:۴۰ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

طرز تهيه پيراشكي سبزيجات
مواد لازم:
*آرد ۲۵۰گرم
*تخم مرغ ۱ عدد
*شير ۱/۲ پيمانه
*نمك ۱/۲ قاشق چايخوري
*روغن ۲ قاشق غذاخوري
*پيكينگ پودر ۱/۲ قاشق چايخوري
*قارچ ريز شده و تفت داده شده ۲۵۰ گرم
*فلفل دلمه اي سبز ، زرد و قرمز از هر كدام ۱ قاشق غذاخوري
*جعفري خرد شده ۲ قاشق غذا خوري
*هويج پخته و نگيني شده ۲ قاشق غذا خوري
*نمك ، فلفل و پودر آويشن به مقدار لازم
*پنير نگيني شده ۳ قاشق غذا خوري

طرز تهيه :
همه مواد به جز آرد را در ظرفي ريخته با قاشق بهم زده تا يكدست شود سپس كم كم آرد اضافه كرده تا جائيكه خمير بدست نچسبد خمير را به مدت ۱ ساعت در كيسه در جاي گرم نگه مي داريم بعد از اين مدت خمير را با وردنه به قطر ۵/۰ سانتي متر با وردنه پهن كرده با قالب گرد قالب زده و ۱ قاشق چايخوري از مواد توي آن گذاشته دور خمير را جمع كرده و در روغن مايع داغ شده با حرارت ملايم سرخ مي كنيم . طرز تهيه مواد داخلي پيراشكي : ابتدا قارچها را شسته خشك كرده ريز خرد مي كنيم . همراه با ۱ قاشق غذاخوري كره و ۱ قاشق غذاخوري آبليمو روي حرارت زياد گذاشته تا آب آن كشيده شود . سپس نمك و فلفل و آويشن مي ريزيم . از روي حرارت بر مي داريم با بقيه مواد مخلوط كرده استفاده مي كنيم.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۳۲:۰۳ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ]
.: Weblog Themes By bornablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 28
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب