,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,پ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, , - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

khabarnamema
khabarnamema

با روشي ساده جهت تهيه كوفته تبريزي آشنا شويد.


مواد لازم

  مواد لازم مقدار
1 ‏گوشت چرخ كرده ٥٠٠ ‏گرم
2 زرشك ١ ‏فنجان
3 ‏پياز ٢ ‏عدد
4 تخم مرغ ٨ ‏عدد
5 ‏زعفران ١ ‏قاشق چايخوري
6 مغز گردو 100 گرم
7 نمك و فلفل به مقدار لازم
8 آلو بخارا در صورت تمايل


طرز تهيه

‏پيازها را خلال كرده و در روغن سرخ مي نماييم. زرشك، گردو و زعفران را ‏اضافه كرده، بعد از ١‏دقيقه گاز را خاموش مي كنيم. گوشت چرخ شده را به همراه نمك و فلفل ورز مي دهيم. تخم مرغها را با كمي سركه و نمك پخته، پوست كنده و گوشت را به دور آن مي كشيم تا كاملا اطراف تخم مرغ را بپوشاند البته از مخلوط آماده شده نيز در بين آنها قرار مي دهيم (حدود يك قاشق سوپخوري براي هر كوفته كافي مي باشد).سپس كوفته ها را در ظرف مناسبي به طوري كه از هم كمي فاصله داشته باشد چيده آب را به آرامي از كنار داخل قابلمه مي ريزيم. مقدار آب از 2/5 ‏ليوان تجاوز نكند. شعله گاز را بسيار كم كرده و در قابلمه را محكم مي بنديم بعد از اينكه آب كوفته غليظ شد، آماده سرو كردن مي باشد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۹:۴۵:۰۴ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

با روشي ساده براي تهيه دلمه بادمجان آشنا شويد.


مواد لازم

  مواد لازم مقدار
1 بادمجان دلمه‌اي ۵ ‏الي ۶ ‏عدد
2 گوشت چرخ‌كرده 300 گرم
3 پياز ١ ‏عدد
4 برنج ٦ ‏پيمانه
5 ‏لپه ٦ ‏پيمانه
6 گوجه‌فرنگي 3 عدد
7 رب گوجه‌فرنگي ٢ ‏قاشق
8 سبزي معطر يا سبزي كوفته نصف پيمانه
9 نمك، فلفل، روغن به مقدار لازم

طرز تهيه

بادمجان دلمه‌اي ها را بايد راه‌راه پوست بگيريد تا زيباتر شود و مواد داخل بادمجان را نيز ‏كف قابلمه ريخته تا حالت ته ديگ به خود بگيرد. قبل از پخت دلمه مي‌توانيد كف و اطراف بادمجان را سرخ نماييد. 1. برنج را با لپه و نمك در آب مطابق دستور چلو جوشانده و آبكشي نماييد.2. پياز را ‏خردكرده و در روغن سرخ‌كنيد. سپس گوشت را افزوده و سرخ‌كنيد و پس از سرخ شدن به آن جعفري را افزوده و تفت دهيد. بعد از آن نوبت رب گوجه و نمك و ادويه است تا به مخلوط اضافه كرده و خوب تفت‌داده شود. اين مخلوط را با برنج و لپه قاطي كرده و هم بزنيد.3. ‏سر بادمجان ها را با كارد بريده و تخمه‌هاي آن را خارج سازيد. سپس درون بادمجان را از مواد فوق پر كرده و درب بادمجان‌ها را به درون بادمجان كمي فشار داده تا ‏خوب جا بيفتد. بادمجان‌هاي آماده را در قابلمه‌اي مناسب چيده و گوجه رنده شده را باكمي نمك، ادويه، روغن و آب در كف قابلمه بريزيد تا دلمه‌ها با شعله كم پخته شوند


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۹:۴۰:۲۴ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

آبگوشت غوره يكي از لذيذترين غذاهاي ايراني مي باشد اين مقاله شما را با طرز تهيه اين آبگوشت آشنا مي‌كند.




مواد لازم

  مواد لازم مقدار
1 ‏گوشت با استخوان ۵٠٠ ‏گرم
2 نخود و لوبيا سفيد ١ ‏پيمانه
3 ‏غوره ٣٠٠ ‏گرم
4 سيب زميني ٢ ‏عدد
5 ‏رب گوجه فرنگي ٧ ‏قاشق
6 پياز ٢ ‏عدد
7 ‏نمك و زعفران و زردچوبه به مقدار لازم


طرز تهيه

‏آب را به جوش آورده و گوشت را به همراه و نخود و لوبيا داخل آن مي ريزيم.وقتي محتويات داخل قابلمه پخته شد، سيب زميني را نيز مي افزاييم.‏رب، غوره، نمك، فلفل و ادويه را اضافه كرده و درب قابلمه را مي گذاريم. زماني كه سيب زميني ها پخته شد ‏غذاي شما نيز آماده مي باشد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۹:۲۴:۱۷ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

با مواد لازم و طرز تهيه كوكو سيب زميني آشنا شويد.


مواد لازم

  مواد لازم مقدار
1 ‏سيب زميني ۵ ‏عدد
2 پياز ١ ‏عدد كوچك
3 تخم مرغ ٣ ‏عدد
4 نمك، ادويه و روغن به مقدار لازم


طرز تهيه

‏سيب‌زميني‌ها را پخته و له مي‌كنيم. سپس تخم‌مرغ‌ها، نمك، فلفل و زعفران را افزوده و خوب باهم مخلوط مي‌كنيم. آن را با قالب مخصوص و يا با استفاده از دست فرم مي‌دهيم و در روغن سرخ مي‌كنيم.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۹:۱۹:۲۲ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

روشي ساده جهت تهيه كتلت عدس.




مواد لازم

  مواد لازم مقدار
1 ‏عدس ٣ ‏پيمانه
2 پياز ٢ ‏عدد
3 ‏خمير خشك شده باگت ٣ ‏قاشق
4 تخم مرغ ١ ‏عدد
5 ‏نمك، فلفل و روغن به مقدار لازم
6 آبغوره به مقدار لازم
7 رب گوجه فرنگي به مقدار لازم
8 روغن به مقدار لازم


طرز تهيه


عدس را از قبل خيس كرده و آن را مي‌پزيم. سپس را كرده و با خمير خشك‌شده باگت، تخم‌مرغ، نمك و پياز رنده شده خوب مخلوط مي‌كنيم و ورز مي‌دهيم. در آخر مواد را به شكل و اندازه دلخواه فرم داده و در روغن داغ سرخ مي‌نماييم.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۹:۱۴:۱۵ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

 

آشنايي با روش تهيه سبزي پلو با ماهي.


مواد لازم

مواد لازم مقدار
برنج 2 پيمانه
سبزي پلويي 1 كيلو
سير پلويي به اندازه دلخواه
سيب زميني 1 عدد
نمك و فلفل به مقدار دلخواه
روغن آب شده 1 استكان
ماهي دودي 2 عدد

طرز تهيه

‏ماهي‌دودي را 3 ‏تا ٨ ‏ساعت در آب گرم گذاشته تا نمك آن گرفته شده و نرم شود.برنج را جوشانده و آبكشي نماييد. سبزي و سير را شسته و ريز خردكنيد. قابلمه مناسبي انتخاب كرده و مقداري آب و روغن كف ظرف ريخته و براي ته ديگ مي‌توانيد از نان يا سيب‌زميني ورقه‌اي شده همراه با ‏زعفران استفاده كنيد.يك لايه برنج ريخته و سپس يك لايه سبزي بريزيد. اين عمل را تا اتمام برنج ‏و سبزي ادامه دهيد. باقي آب و روغن را هم روي برنج ريخته و آن را دم كنيد سپس ماهي را ريز ريز كرده و لابه لاي سبزي پلو بپاشيد و آن را دم كنيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۷:۱۶:۱۵ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

در اين مقاله با طرز تهيه فلافل و دستور پخت آن آشنا خواهيد شد.


مواد لازم

مواد لازم مقدار
نخود 500 گرم
تخم مرغ 3 تا 4 عدد
گشنيز 250 گرم
زيره ي كوبيده 1 قاشق سوپخوري
فلفل قرمز كوبيده 1 قاشق سوپخوري
آرد گندم 3 تا 4 قاشق سوپخوري
آبليمو 2 تا 3 قاشق سوپخوري
روغن مايع جهت سرخ كردن به مقدار لازم
نمك به ميزان لازم

طرز تهيه

نخود را بپزيد. (بهتر است نخود را قبلاً خيس كنيد تا زودتر بپزد، در هر حال نخود بايد كاملاً پخته شود و آبش به خورد آن برود). سپس آن را در حالي كه هنوز گرم است چرخ كنيد تا كاملاً مانند پوره نرم و لطيف شود. گشنيز را تميز كرده و بشوييد و در صافي بريزيد. وقتي آب گشنيز كشيده شد آن را ريز خرد كنيد. تخم مرغ ها را با زيره و كمي نمك و فلفل قرمز يا فلفل سياه (در صورت استفاده از فلفل سياه يك قاشق چايخوري زعفران هم در كمي آب جوش حل كرده به كار ببريد). داخل پوره نخود بريزيد و مايه را خوب مخلوط كنيد.بعد گشنيز را ريخته، به هم بزنيد تا مواد مخلوط شوند. مقداري روغن مايع را در تابه ي مناسبي بريزيد و آن را داغ كنيد تا حدي كه دود نكند. از مايه ي تهيه شده گلوله هايي به اندازه ي يك تخم مرغ برداريد و آنها را در آرد غلطانيده و همه را با دست صاف و گرد كنيد. بايد دقت كنيد كه سطح گلوله ها كاملاً صاف شود. سپس آنها را در روغن بيندازيد. حرارت را كمي ملايم كنيد. وقتي يك طرف طلايي شد آنها را برگردانيد تا طرف ديگرشان هم طلايي شود.

نكات تغذيه اي

فلافل يك نوع غذاي لبناني است كه براي افراد گياهخوار غذاي مناسبي مي باشد. اين غذا به علت داشتن حبوبات به خصوص نخود، پروتئين را در حد كافي و نياز بدن تامين مي كند. نخود نيز مانند ساير حبوبات، فيبر بالايي دارد. فيبر محلول مانند يك برس زبر، سيستم گوارشي را پاك مي كند. اين نوع فيبر، گلوكز (قند) و كلسترول خون را كاهش مي دهد. همچنين نياز به انسولين را در افراد ديابتي كم مي كند.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۷:۱۱:۰۸ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

در اين متن با روش تهيه سس انار آشنا مي‌شويد.




مواد لازم

مواد لازم مقدار
رب انار ٢ ‏قاشق
آب انار ١ ‏استكان
‏نمك، فلفل به مقدار لازم



طرز تهيه


‏رب انار و آب انار را در ظرفي كاملاً باهم مخلوط مي‌كنيم. نمك و فلفل را افزوده و سس را در يخچال مي‌گذاريم.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۷:۰۶:۱۸ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]



مواد لازم براي چهار عدد :

هويج رنده شده ½ پيمانه
پياز خرد شده ¼ پيمانه
بلغور ¾ پيمانه
كشمش پلويي ۳/۱ پيمانه
فلفل دلمه اي كوچك ۴ عدد يا ۲ عدد بزرگ
پنير موتزارلا رنده شده ¾ پيمانه
آب ½ پيمانه
خلال بادام يا گردوي خرد شده برشته ۲ قاشق سوپ خوري


۲ ليوان(۴۰۰ ميلي ليتر) آب كه با تعداد كافي قرص عصاره سبزيجات يا مرغ مخلوط شده باشد .
طرز تهيه :
۱٫ عصاره سبزيجات يا مرغ، هويج و پياز را در يك قابلمه بزرگ ميريزيم و روي حرارت قرار ميدهيم تا به جوش آمده، سپس حرارت را كم ميكنيم تا به مدت ۵ دقيقه بپزد. بلغور و كشمش را اضافه كرده و قابلمه را از روي حرارت برميداريم. درب آنرا بسته و به مدت ۵ دقيقه كنار ميگذاريم.
2. در اين فاصله، فلفلها را از قسمت بالا جدا كرده و داخل آنرا خالي ميكنيم.3. پنير رنده شده را به مخلوط بلغور اضافه ميكنيم و مخلوط را به طور مساوي داخل فلفل ها ميريزيم. فلفلها را داخل يك قابلمه مناسب قرار داده، ½ پيمانه آب را اضافه كرده و ميگذاريم بجوشد و سپس حرارت را كم ميكنيم. فلفلها را در قابلمه در بسته به مدت ۱۰ دقيقه يا تا زماني كه فلفلها نسبتا نرم شده و حرارت به داخل دلمه ها نفوذ كند، حرارت ميدهيم و در هنگام سرو بابادام وگردو تزيين ميكنيم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۷:۰۱:۲۹ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

با طرز تهيه خورشت مسماي بادمجان آشنا شويد.

مواد لازم


  مواد لازم
مقدار
1 ‏مرغ ١ ‏عدد كوچك
2 بادمجان 6 عدد متوسط
3 ‏گوجه فرنگي ٢ ‏عدد
4 غوره يا آبغوره به اندازه چاشني
5 ‏لپه نصف پيمانه
6 آب زعفران ٢ ‏قاشق سوپخوري
7 ‏پياز 1 عدد
8 روغن به مقدار لازم
9 ‏نمك و ادويه و فلفل به مقدار لازم


طرز تهيه


‏1. مرغ شسته و تكه شده را با ٢ ‏ليوان آب و زعفران آب پز نماييد. لپه را جداگانه بپزيد و بادمجان ها را پوست كنده و از طول نصف كرده و سرخ نماييد. بعد از اين كه مرغ نيمه پز شد لپه و بادمجان را به آن بيفزاييد.

2. گوجه فرنگي ها را پوست كنده و رنده نماييد و با غوره يا آبغوره به خورشت اضافه كنيد. شعله گاز را كم كرده و بگذاريد تا خورشت جا بيفتد. (به جاي استفاده از ‏گوجه فرنگي مي توان از ٢ ‏قاشق سوپخوري رب گوجه استفاده كرد)


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۶:۵۶:۳۲ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ]
.: Weblog Themes By bornablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 28
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب