,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,پ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, , - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

khabarnamema
khabarnamema

طعم دلچسب باميه را با طرز تهيه خورشت آن امتحان كنيد.

مواد لازم

  مواد لازم مقدار
1 ‏گوشت قرمز نيم كيلو
2 باميه ٣٠٠ ‏گرم
3 ‏رب گوجه فرنگي ٣ ‏قاشق سوپخوري
4 آبليمو ٢ ‏قاشق سوپخوري
5 ‏پياز ٢ ‏عدد
6 روغن به مقدار لازم
7 ‏نمك و ادويه و فلفل به مقدار لازم


طرز تهيه

‏گوشت خرد شده را با پياز ريز شده سرخ مي نماييم. باميه را هم جداگانه در روغن سرخ مي نماييم. گوشت و پياز را مي گذاريم تا بپزد. پس از پخت گوشت باميه را كه جداگانه پخته شده به آن اضافه مي كنيم. آبليمو و نمك و فلفل و رب را ‏به خورشت افزوده و مي گذاريم تا روي حرارت متوسط آب آن غليظ شود. توجه ‏كنيد كه اگر باميه زياد بجوشد له مي شود.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۲۸:۵۹ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]


حليم بادمجان


• تعداد: ۸ تا ۱۰ نفر

مواد لازم:


• ۱۰ تا ۱۲ عدد بادمجان قلمي
• يك كيلوگرم گوشت سر دست گوسفند و گوساله
• 500 گرم لوبياي سفيد
• يك عدد پياز متوسط
• ۲ تا ۳ پيمانه كشك ساييده
• ۳۵۰ گرم روغن
• يك‌دوم پيمانه عدس
• يك‌دوم پيمانه برنج
• نمك وفلفل
• نعناع‌داغ (براي تزئين)



طرز تهيه:

1. بادنجان‌ها را پوست بگيريد و نمك بزنيد تا تلخي آنها گرفته شود. سپس آنها را بشوييد و كنار بگذاريد. براي اين كه بادنجان موقع سرخ شدن روغن زيادي به خود نكشد، روي آنها ماست بماليد و حدود دو ساعت در يخچال قرار دهيد.

2. عدس و برنج را از چند ساعت قبل خيس كنيد و كنار بگذاريد.

3. پياز را خرد كنيد و در تابه تفت دهيد تا سبك شوند. سپس گوشت را اضافه كنيد و به همراه، نمك، فلفل، زردچوبه، تخم گشنيز و كمي آب آنها را بپزيد.

4. در اين فاصله، بادنجان‌ها را سرخ كنيد. سپس آنها را روي دستمال حوله اي قرار دهيد تا روغن اضافه گرفته شود.

5. برنج و عدس را همراه نمك به گوشت پخته اضافه كنيد و نيم ساعت در قابلمه را بگذاريد تا پخته شوند

6. در آخر، بادنجان‌ها و كشك رقيق شده با آب را به قابلمه اضافه كنيد. پس از اينكه آب غذا كشيده شد، با گوشت‌كوب همه آنها را به خوبي له كنيد. به قدري بگوبيد كه حالت كشساني پيدا كند.

7. براي سرو، مي توانيد آن را با نعناع‌داغ، كشك، پيازداغ و گردوي خردشده تزيين كنيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۲۳:۲۳ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]



بالا بردن سرعت سوخت و ساز بدن، مبارزه با گرسنگي و افزايش طعم و مزه غذا، فقط چند مورد از معجزات ادويه‌هاست، اين فوايد در فصول سرد سال بيشتر هم مي‌شود. ما به شما مي‌گوييم كه چرا بايد در اين فصل غذاهايتان را پر از ادويه كنيد.ادويه داركردن مواد غذايي، عطر و طعم طبيعي به آنها مي‌بخشد، كه باعث كاهش مقدار چربي و نمكي مي‌شود كه شما نياز داريد براي خوشمزه و دلچسب كردن غذا به آن بزنيد. يكي از روشهاي كنترل وزن، كاهش نمك در رژيم غذايي است.

نمك موجب احتباس آب در بدن شده و وزن را بالا مي‌برد. با استفاده از ادويه به جاي نمك، مصرف آن را كم كرده و علاوه بر كاهش وزن با كاهش فشار خون به سلامت قلبي خود نيز كمك مي‌كنيد.همچنين، يك مطالعه نشان داد كه ادويه جات غني از آنتي اكسيدان مانند دارچين، فلفل قرمز و... سوخت و ساز را بالا برده و مي‌توانند منجر به سوزاندن چربي در بدن شده و مانع تجمع چربي اضافي در بدن مي‌شوند.

ادويه‌جات با ايجاد احساس سيري ميل شديد به غذا را كنترل و ظاهر و طعم غذا را بهتر مي‌كنند. غذاهاي خوشمزه و با ظاهر خوب احساس رضايت خاطر بيشتري ايجاد مي‌كنند. اگر غذا رضايت بخش نباشد، احتمال پرخوري در شما افزايش مي‌يابد.

عادت كنيد به خوراكي‌ها و ميان وعده‌هايي كه قبلا درست مي‌كرديد ادويه اضافه كنيد. مثلا اگر مي‌خواهيد رنگ سبز بد سوپ عدس را تغيير دهيد، به آن زردچوبه اضافه كنيد تا زرد شود.اگر مي‌خواهيد مزه خوراك مرغ شيرين خود را تغيير دهيد كمي فلفل به آن اضافه كنيد و...




9 ادويه زير مي‌توانند به كاهش وزن كمك كرده و عطر و طعم طبيعي را به غذاي شما اضافه كنند:


جينسينگ


برخي از انواع جينسينگ مي‌تواند سوخت و ساز بدن را زياد كرده و انرژي را افزايش دهد. با توجه به تحقيق دانشگاه مريلند، جينسينگ Panax به طور خاص داراي خواص كاهش وزن است.


فلفل قرمز

فلفل قرمز با عنصر اصلي خود يعني، كپسايسين، بدن را گرم كرده و به سوزاندن چربي كمك و اشتها را سركوب مي‌كند. همچنين با توجه به پژوهش‌هاي انجام شده در دانشگاه پاردو، با افزايش سوخت و ساز بدن، سبب مي‌شود بدن كالري بيشتري بسوزاند.


دارچين


دارچين، قند خون و كلسترول LDL (نوع بد) را كاهش مي‌دهد. مطالعات نشان مي‌دهند كه اين ماده مي‌تواند سوخت و ساز بدن و سطح انسولين را افزايش دهد و اين يعني كاهش احتمال ابتلا به ديابت. براي ايجاد طعم شيريني از دارچين استفاده كنيد.



فلفل سياه


اين ادويه محبوب خانواده‌ها مي‌تواند سوخت و ساز بدن را از طريق ماده اصلي آن، يعني پپرين افزايش دهد. فلفل سياه نه تنها به بهبود هضم غذا كمك مي‌كند بلكه موجب افزايش سرعت سوزاندن چربي نيز مي‌گردد. بر اساس تحقيق دانشگاه اوكلاهما، در واقع، فلفل سياه مي‌تواند به طور بالقوه به اندازه راه رفتن به مدت 20 دقيقه، كالري بسوزاند.



خردل


خردل در واقع يك ماده عالي براي كاهش وزن است. محققان موسسه پلي تكنيك دانشگاه آكسفورد انگلستان مي‌گويند كه يك قاشق چايخوري مي‌تواند سرعت متابوليسم را تقريبا 25 درصد افزايش دهد.


زردچوبه

زردچوبه، اين ادويه نارنجي روشن، به شكستن چربي و به تنظيم متابوليسم بدن كمك مي‌كند. با توجه به تحقيقات دانشگاه كلمبيا زردچوبه همچنين در كاهش خطر ابتلا به ديابت موثر است.


زنجبيل


مطالعات نشان مي‌دهند كه زنجبيل مي‌تواند اشتها را سركوب كرده و به هضم غذا كمك كند، سموم را از بدن خارج كرده و با بالا بردن درجه حرارت بدن به افزايش متابوليسم منجر شود. چه كسي مي‌دانست كه زنجبيل اين همه قدرت دارد؟


هل


هل موجب افزايش متابوليسم و كاهش چربي اشباع شده مي‌گردد. همچنين مي‌تواند به هضم سالم غذا كمك كند.


زيره


زيره ضمن اينكه به مراحل هضم غذا و توليد انرژي كمك مي‌كند، سيستم ايمني بدن را نيز تقويت مي‌كند. با توجه به برخي از پژوهش‌ها همچنين ممكن است براي كساني كه مبتلا به آسم، ورم مفاصل، بيماري‌هاي كليه و سرطان روده بزرگ هستند نيز مفيد باشد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۱۹:۰۴ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم براي ۴ نفر :
*نان تست ۸ ورق
*روغن زيتون به ميزان لازم
*پنير موتزارلا ۱۵۰ گرم، ورقه ورقه
*گوجه فرنگي متوسط ۲ عدد، حلقه حلقه
*ريحان يك دسته كوچك
*نمك و فلفل سياه به ميزان لازم





روش تهيه :
۱- نان ها را روي تخته كار قرار داده و هر دو طرف آن را با قلم مو، روغن زيتون بماليد.
۲ – روي چهار ورقه نان، پنير موتزارلا، گوجه و برگ ريحان قرار داده و كمي نمك و فلفل بپاشيد.
۳ – چهار نان باقيمانده را روي ساندويچ ها قرار داده و با دست، كمي فشار دهيد تا نان ها و مواد به هم بچسبند.
۴- دو قاشق غذاخوري روغن زيتون بكر را در يك تابه روي شعله متوسط داغ كنيد. در هر نوبت، ۲ ساندويچ را داخل تابه گذاشته و هر طرف را دو، سه دقيقه سرخ كنيد تا ترد و برشته شود. همين كار را با دو ساندويچ ديگر انجام داده و به سرعت آنها را سرو كنيد.

● نكته
اگر به دنبال يك طعم جديد هستيد، مي توانيد گوجه هاي ورقه شده را يك ساعت در سركه بالزاميك بخوابانيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۱۵:۰۱ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

 

چگونه غذاهاي‌مان را خوش‌طعم‌تر كنيم؟
آشپزي از آن هنرهايي است كه اگر كمي خلاقيت هم چاشني آن شود، لقب «كدبانو» را براي خانم خانه همراه مي‌آورد و دست‌پخت خوبش را خوب‌تر مي‌كند. به همين دليل در اين بخش به برخي از طعم‌دهنده‌هاي مواد غذايي مختلف اشاره مي‌كنيم تا طعم غذايتان بهتر و لذيذتر شود…


۱) پنير خامه‌اي + تخم‌مرغ: ۲ تخم‌مرغ خام را خوب هم بزنيد. سپس ۲ قاشق غذاخوري كره را با يك‌چهارم فنجان پنير خامه‌اي و كمي نمك مخلوط كنيد و اين مخلوط را روي حرارت ملايم بگذاريد. وقتي پنير و كره كاملاً آب شدند، تخم‌مرغ‌ها را به ظرفتان اضافه كنيد و پس از هم زدن تمام مواد با يكديگر، درِ ظرف را تا پف كردن و پختن كامل تخم‌مرغ‌ها ببنديد. بعد از حدود ۵ دقيقه يك املت فوق‌العاده خوش عطر و طعم خواهيد داشت. افزودن كمي پودر آويشن به اين املت، خوشمزه‌ترين صبحانه عمرتان را براي شما فراهم خواهد كرد.


۲) قهوه + استيك: اگر قصد درست كردن استيك يا حتي گوشت تنوري داريد، مي‌توانيد از پودر قهوه نيم‌كوب براي طعم دادن به گوشت استفاده كنيد. تركيب پودر قهوه اسپرسو، نمك، فلفل قرمز، پودر فلفل دلمه‌اي، زيره سبز و چند دانه فلفل سياه بهترين تركيب براي طعم‌دار كردن گوشت‌هاي استيك و كبابي است.


۳) مايونز + جوجه كباب: اضافه كردن يك قاشق غذاخوري سس مايونز به مواد جوجه‌كباب مي‌تواند هم طعم جوجه را دلپذيرتر كند و هم بافت آن را نرم‌تر، بنابراين اگر تصميم به پخت اين غذا داريد، كمي سس مايونز قبل از پخت تكه‌هاي گوشت به آن اضافه كنيد.


۴) آب‌ليمو + ماكاروني: خيلي‌ها به آب در حال جوش ماكاروني، كمي نمك اضافه مي‌كنند. اين بار به جاي اين كار يك قاشق غذاخوري آب‌ليموي تازه را به آب ماكاروني اضافه كنيد و هنگام سرو ماكاروني هم كمي آويشن يا پودر ريحان خشك روي آن بريزيد. به اين ترتيب هم حجم سديم دريافتي را كاهش مي‌دهيد و هم طعم جديدي را در ماكاروني تجربه خواهيد كرد.
معمولاً بيشتر افراد طعم سبزي‌هاي بخارپز را دوست ندارند اما مي‌توانيد با افزودن كمي روغن كنجد و سركه بالزاميك به سبزي‌هاي بخارپز، طعمي مطلوب به آن‌ها بدهيد


۵) آب سيب + كتلت: اگر مي‌خواهيد طعم كتلت شما با تمام كتلت‌هاي تمام دنيا متفاوت باشد، به جاي پياز رنده شده، از آب سيب غليظ در تهيه مواد اوليه آن كمك بگيريد. افزودن كمي نان خشك خردشده به مواد اوليه كتلت مي‌تواند شلي حاصل از افزودن آب سيب را نيز برطرف كند.


۶) برنج + شامي: اگر مقداري از برنج مهماني شب گذشته‌تان باقي مانده است، اصلاً نگران نباشيد. شما مي‌توانيد يك ليوان برنج پخته را خوب بكوبيد و با كمي گوشت چرخ‌كرده و پياز رنده شده آن را مخلوط كنيد و پس از افزودن ادويه و سبزي‌هاي معطر، يك شامي بسيار خوشمزه سر ميز غذايتان بگذاريد.


۷) پنير پيتزا + فيله سوخاري: معمولاً بچه‌ها علاقه فراواني به خوردن فيله سوخاري و مرغ كبابي دارند. شما مي‌توانيد براي بالا بردن كالري و بهبود طعم گوشت‌هاي سوخاري از كمي پنير پيتزاي رنده شده و آب‌ليموي تازه استفاده كنيد.



سوپ سفيد
۸) خامه + سوپ سفيد: اگر اضافه وزن نداريد، چربي خونتان بالا نيست يا مي‌خواهيد مهماني برگزار كنيد، حتماً به سوپ‌هاي سفيد خود كمي خامه هم بزنيد. افزودن خامه و جعفري تازه به سوپ‌هاي سفيد عطري دل‌پذير و طعمي به ياد ماندني به آن مي‌دهد.


۹) پنير صبحانه + ماكاروني: وقتي ماكاروني را پختيد و در ظرف مخصوص سرو آن ريختيد، كمي پنير صبحانه روي آن رنده كنيد. مطمئن باشيد با اين كار يك رشته ماكاروني هم ته ظرفتان باقي نخواهد ماند.


۱۰) رب انار + مرغ: پس از اينكه تكه‌هاي مرغ را با آب و كمي نمك پختيد، ۲ قاشق غذاخوري رب انار را با نصف ليوان پياز سرخ‌شده و يك قاشق چاي‌خوري زعفران دم‌كرده كمي تفت بدهيد و روي مرغ‌ها بريزيد. سپس اجازه دهيد تكه‌هاي مرغ طعم‌دار شده به مدت ۲ تا ۳ دقيقه روي حرارت بمانند تا آماده خوردن شوند.


۱۱) كنجد + نودل: نودل يكي از غذاهاي مورد علاقه بسياري از بچه‌هاي بدغذاست. شما مي‌توانيد به سادگي ارزش تغذيه‌اي آن را با افزودن كمي كنجد بوداده و پختن آن در آب مرغ يا آب گوشت بالا ببريد و با اين كار طعم بهتري هم به آن بدهيد.
اضافه كردن يك قاشق غذاخوري سس مايونز به مواد جوجه‌كباب مي‌تواند هم طعم جوجه را دلپذيرتر كند و هم بافت آن را نرم‌تر، بنابراين اگر تصميم به پخت اين غذا داريد، كمي سس مايونز قبل از پخت تكه‌هاي گوشت به آن اضافه كنيد .


۱۲) گل محمدي + برنج: براي طعم گرفتن برنج‌هاي بدون عطر مي‌توانيد هنگام خيس كردن آن‌ها چند گلبرگ گل محمدي را داخل آبشان بريزيد تا عطر و طعم خوبي پيدا كنند. اگر براي ناهار مي‌خواهيد برنج سفيد بپزيد، براي يك‌بار هم كه شده اين توصيه را امتحان كنيد.


۱۳) روغن كنجد + سبزي‌هاي بخارپز: معمولاً بيشتر افراد طعم سبزي‌هاي بخارپز را دوست ندارند اما مي‌توانيد با افزودن كمي روغن كنجد و سركه بالزاميك به سبزي‌هاي بخارپز، طعمي مطلوب به آن‌ها بدهيد. البته كمي تفت دادن اين سبزي‌ها طعم بهتري به آن‌ها مي‌دهد.


۱۴) آويشن + ذرت و نخودفرنگي: ذرت، نخودفرنگي، باقلا و لوبيا سبز را بلافاصله بعد از پخت از داخل ظرف خارج كنيد تا پوست رويي آن‌ها جدا نشود و ظاهر زشتي پيدا نكنند. افزودن كمي كره، نمك و آويشن مي‌تواند طعم اين سبزي‌ها را بسيار مطلوب‌تر كند.



ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۱۰:۰۰ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

ترشي رب انار


مواد لازم :

*بادنجان كباب شده ۱ عدد
*هويج متوسط ۲ عدد
*گل كلم ۳۰۰ گرم
*سيب ترش ۲۰۰ گرم
*فلفل سبز تند ۱ عدد
*كرفس ۱ ساقه
*گردوي چرخ شده ۱۰۰ گرم
*جوز هندي ۱ قاشق چايخوري
*نمك ۱ قاشق چايخوري
*رب انار ترش ۱ تا يك و نيم پيمانه


طرز تهيه:
بادنجان را پوست گرفته و با چاقو ريز خرد كنيد. هويج، گل كلم، سيب ترش، فلفل سبز تند و كرفس را در خرد كن ريخته و كاملاً ريز خرد كنيد. درون كاسه اي سبزيجات، بادنجان، گردو، جوز هندي و نمك را با هم مخلوط كرده، سپس رب انار را اضافه كرده و همة مواد را با هم مخلوط كنيد. سپس در شيشة در بسته ريخته و بعد از ۱۰ روز ميل كنيد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۱۹:۴۰ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]


مواد لازم
روغن زيتون 2 قاشق سوپ خوري
فيله گوشت گاو چرب 300 گرم
نخود فرنگي 100 گرم
ليموي برش داده شده 1 عدد

مواد لازم براي تهيه سس كارپاچيو
زرده تخم مرغ 1 عدد
خردل 3 قاشق سوپ خوري
آبليمو يك چهارم فنجان
روغن زيتون 75 ميلي گرم
خامه غليظ 2 قاشق سوپ خوري


طرز تهيه
يك قاشق سوپ خوري روغن را در يك ماهيتابه نچسب، با درجه حرارت بالا داغ كنيد. گوشت گاو (يا گوساله يا ماهي) را در ماهيتابه قرار داده و بگذاريد 45 دقيقه در حرارت پايين، در روغن تفت ببيند. سپس آن را از ماهيتابه خارج كرده و به ظرف ديگري منتقل كنيد و به آن نمك و فلفل بزنيد. پس از آنكه سرد شد، آن را در يك پوشش آلومينيومي بپيچيد و بگذاريد 20 دقيقه در فريزر بماند.
براي تهيه سس زرده تخم مرغ، خردل و آب ليمو را در يك كاسه بريزيد سپس روغن زيتون را به آن اضافه كنيد و آنقدر هم بزنيد تا تركيب حاصل ضخيم شود. حالا نمك و فلفل را به آن بيفزائيد.
پس از 20 دقيقه، گوشت ها را از فويل خارج كرده و آنها را با يك چاقوي تيز به صورت برش هاي باريك درآوريد و در يك ظرف بزرگ قرار دهيد. حالا سس آماده شده را روي آنها ريخته و فلفل، نمك و خردل را رويشان بپاشيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۱۴:۴۷ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
طرز تهيه ترشي هفت بيجار فوري


مواد لازمبادمجان= ۲ كيلوفلفل قلمي تند= ۳-۲ عددادويه ترشي= ۱ قاشق غذاخوريفلفل دلمه اي( سبز، قرمز، زرد و نارنجي)=نيم كيلونعنا خشك= ۱ قاشق غذاخوريسير= ۱ بوتهگوجه فرنگي نارس= ۳۰۰ گرم(۵-۴عدد)آب غوره يا سركه= يك كيلونمك =۱ قاشق غذاخوريسبزي معطر( خرد شده)= ۲۵۰ گرم( ۱ ليوان)طرز تهيه۱٫ بادمجان خام را رنده يا ساطوري مي كنيم. بعد آن را درون يك تنظيف ريخته فشار مي دهيم و آبش را مي گيريم.۲٫ گوجه فرنگي ها را كه بهتر است نيم رس يا نارس باشند، به صورت نگيني خرد مي كنيم. لازم به ذكر است كه گوجه فرنگي نارس بايد به رنگ سبز، و گوجه فرنگي نيم رس به رنگ نارنجي باشد.۳٫ سبزي هاي معطر را هم بسيار ريز مي كنيم. هر چه قدر سبزي ريزتر شود، طعم و رنگ ترشي بهتر خواهد شد. اگر يك يا چند نوع از سبزي ها در دسترس نباشند اشكال ندارد، حتي مي توان از خشك شده آن ها نيز استفاده كرد.۴٫ سير را رنده كرده و فلفل تند را خرد يا چرخ مي كنيم. همچنين فلفل دلمه اي هاي رنگي را بسيار ريز خرد مي كنيم.۵٫ نعنا خشك، ادويه، نمك و سركه يا آبغوره را با هم مخلوط مي كنيم.۶٫ در ظرف مخصوص ترشي، بادمجان ساطوري شده ، گوجه فرنگي هاي خرد شده، سبزي هاي خرد شده، سير، فلفل دلمه اي و فلفل تند را مي ريزيم و مخلوط سركه، نعنا، ادويه و نمك را نيز به آن مي افزاييم.نكاتي در مورد تهيه ترشي :۱٫ طعم اين ترشي با آبغوره دلپذيرتر است، اما اگر آبغوره تازه و خوش طعم در دسترس نبود، مي توان از سركه طبيعي هم استفاده كرد. مقدار سركه مورد استفاده از مقدار آبغوره كمتر است، چون طعم ترش سركه بيشتر از آبغوره مي باشد. اين ترشي نبايد زياد آبدار باشد.۲٫ مقدار نمك و آبغوره را بنا به ذائقه مي توان كم يا زياد كرد.۳٫ اين ترشي در همان لحظه اتمام كار آماده مصرف است و نيازي به گذشت زمان ندارد. ( ترشي فوري)۴٫ آبغوره بسيار به اكسيژن هوا حساس است، لذا در صورتي كه درب ظرف آبغوره به طور كامل بسته نباشد طعم آن تغيير كرده و تلخ يا بي مزه مي شود و كپك مي زند، اما مقاومت سركه نسبت به شرايط محيط بيشتر بوده و نگه داري آن آسان تر است.با تشكر از : آشپز آنلاينبازنشر اختصاصي : گروه ياس


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۰۶:۳۷ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

گوشت بوقلمون بسيار لطيف است و ميتوان با آن انواع غذاهاي خوشمزه ايراني را طبخ نمود.

ميتوان با گوشت بوقلمون انواع خورش، كباب، كتلت و خوراك را تهيه نمود. چاشني هاي ترش مزه مثل آلو، تمبر هندي، رب انار و قره قروت اين گوشت را بسيار خوشمزه مينمايند.

ساق يا ماهيچه و گردن بوقلمون براي تهيه باقالي پلو با گوشت بسيار شكيل و مناسب است. هر ماهيچه بوقلمون بين 800 تا 1000 گرم است و براي 4 تا 5 نفر كاملاً كافي است.

بال بوقلمون از دو قسمت كتف و ساعد تشكيل شده است. كتف بوقلمون همانند ماهيچه اي كوچك با گوشتي سفيد است و ساعد آن داراي گوشتي بسيار لطيف و خوشمزه است كه مي توانيد از آن براي تهيه انواع سالادها و خوراكها استفاده نماييد.

خورش اسفناج و آلو براي 6 تا 8 نفر
1- گوشت بوقلمون نيم كيلو
2- اسفناج دو كيلو
3- آلو 250 گرم
4- روغن 200 گرم
5- پياز سرخ كرده 3 تا 4 قاشق سوپخوري
6- آبليمو به مقدار كم
7- نمك و فلفل
طرز تهيه:
گوشت را تكه تكه كرده و با پياز و 2 تا 3 ليوان آب مي گذاريم با حرارت ملايم بپزد، سپس اسفناج را شسته درشت خرد مي كنيم و كمي تفت مي دهيم تا آب آن كاملا كشيده شود، آلو را شسته و همراه با اسفناج به گوشتي كه آب آن كشيده شده اضافه مي كنيم و ميگذاريم نيم ساعت اين موادهمراه با نمك و فلفل و آبليمو بپزند تا به روغن بيفتد.
ممكن است اين خورش را با لوبيا يا لپه نيز طبخ نمايند كه در اين صورت 100 گرم از اين حبوبات مي توان استفاده نمود.

خورش فسنجان
1-گوشت سينه بوقلمون نيم كيلو
2- مغز گردو چرخ شده نيم كيلو
3- پياز سرخ كرده 3 تا4 قاشق سوپخوري
4- رب انار 4 تا 5 قاشق سوپخوري
5- شكر در صورت دلخواه
6- نمك
طرز تهيه:
گوشت سينه بوقلمون را با پياز و 3 تا 4 ليوان آب و گردووكمي نمك در ظرف مناسبي ريخته روي حرارت ملايم ميگذاريم رب انار را نيم ساعت اواخر پخت اضافه مي كنيم و اجازه مي دهيم تا كاملا جابيفتد.

خورش قوررمه سبزي
1- گوشت بوقلمون نيم كيلو
2- سبزي شامل تره،جعفري،شنبليله به مقدار كم يك كيلو
3- لوبيا 100 گرم
4- ليمو عماني درسته 3 تا 4 عدد
5- گرد ليمو عماني1 قاشق سوپخوري
6- پياز سرخ كرده 2-3 قاشق سوپخوري
7- روغن و نمك وفلفل به ميزان لازم
طرز تهيه:
گوشت را با ليمو عماني هاي درسته پياز و لوبيا و 2 ليوان آب مي گذاريم بپزد تا نيم پز شود بعد سبزي خرد شده را تفت مي دهيم و داخل گوشت مي ريزيم و در نهايت نيز نمك و گرد ليمو را به آن اضافه مي كنيم و ميگذاريم به روغن بيفتد.

جوجه كباب يا شنيسل بوقلمون

1- گوشت بوقلمون بدون استخوان 1000 گرم
2- سركه يك چهارم ليوان
3- روغن، يك چهارم ليوان
4- ماست يك ليوان
5- سير رنده شده يك حبه
6- پياز متوسط خُرد شده يك عدد
طرز تهيه:
سركه، روغن، پياز، ماست و سير رنده شده را با هم مخلوط كرده و گوشت را به تكه هاي كوچك خرد مي كنيم. گوشت را به مدت حداقل 8 ساعت در اين مواد خوابانده و درب ظرف حاوي مواد را ميبنديم. پس از زمان لازم گوشت آماده كباب شده يا كوبيده شدن و تركيب با آدر سوخاري و شنيسل شدن ميباشد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۹:۳۹:۴۳ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم :

گندم خورد شده يا گندم معمولي (توضيح مي*دهم) 400 گرم
گوشت سردست (بعضي بوقلمون هم استفاده مي*كنند)
400 گرم
پياز
1 عدد
زردچوبه
نيم قاشق چاي خوري
نمك 1 قاشق چاي خوري
روغن يا كره به مقدار نياز
آب سرد تقريبا 1.5 ليتر
شكر، دارچين و روغن به اندازه دلخواه


طرز تهيه :

گندم را معمولا بايد گندم پوست كنده استفاده كنيد. اگر مثل من گندم بدون پوست در دسترس نداشتيد مي*توانيد گندم پوست دار استفاده كنيد. اگر گندم پوست كنده نبود بايد بعد از جوشاندن و نرم شدن گندم آنرا از يك توري فلزي يك چيزي مثل آبكش رد كنيد تا پوست*هاي آن را بگيريد، مثل اين وسيله تصوير كنار. اگر گندم پوست دار استفاده مي*كنيد كمي بيشتر گندم مصرف كنيد چون پوست آن دور ريز مي*شود (تقريبا 350 گرم) اگر گندم خورد شده گير نياورديد مي*توانيد گندم درسته بخريد و آنرا قبل از مصرف در ماشين آشپزخانه خورد كنيد، باز هم به طريق بالا بايد پوست آنرا جدا كنيد. ظروف و وسايل لازم: دو عدد قابلمه يكي تقريبا 4 يا 5 ليتري و ديگري 6 تا 7 طرز تهيه: اول قبل از شروع گندم را پنج شش ساعت در آب خيس كنيد. بگذاريد تا خوب آب جذب كند به اين صورت مدت طبخ را هم كاهش مي*دهيد. گوشت را همراه با 2 ليوان آب داخل قابلمه كوچكتر قرار دهيد، پياز را پوست بكنيد و به چهار قسمت تقسيم كنيد و داخل گوشت بريزيد، زردچوبه را هم بيفزايد و شعله اجاق را روي درجه متوسط قرار بدهيد بگذاريد گوشت خوب بپزد. گندم را با يك ليتر آب در قابلمه دوم بريزيد روي اجاق بگذاريد و با شعله ملايم بپزيد تا نرم شود و دانه آن له شود. دقت كنيد ته قابلمه نگيرد هر از چند دقيقه*اي آنرا هم بزنيد تا ته قابلمه نسوزد، اگر قبل از نرم شدن گندم، آب آن رو به اتمام گذاشت كمي آب گرم به آن بيفزايد. وقتي گوشت پخت آنرا از مايع خارج كنيد و با ماشين آشپزخانه خورد كنيد. دقت كنيد گندم بايد خوب نرم شده باشد و دانه آن رفته باشد (يعني دانه*ها نبايد كامل باشد، بصورت خمير در آمده باشد). اگر گندم با پوست مصرف كرده*ايد حالا بايد پوست آنرا با كمك يك آبكش جدا كنيد. حالا گندم نرم شده را كه تقريبا به صورت مايع سفت در آمده را با گوشت كوبيده مخلوط كنيد و روي حرارت ملايم بگذاريد و با حرارت بسيار ملايم بگذاريد غليظ شود (قوام بيايد). دقت كنيد در اين مرحله حتما بايد حليم را زير نظر داشته باشيد تا ته قابلمه نگيرد حليم نبايد مثل گوشت كوبيده زياد سفت و يا مثل آب گوشت زياد شل و روان باشد. هنگام مصرف حليم، مي*توانيم روي آن را دارچين پاشيده و با روغن حيواني يا كره داغ و شكر نوش جان كنيد. نان سنگك را من ترجيح مي*دهم ولي حليم را مي*توانيد با نان*هاي ديگر هم سرو كنيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۹:۲۹:۲۲ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ]
.: Weblog Themes By bornablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 28
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب