,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,پ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, , - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

khabarnamema
khabarnamema




طرز تهيه:

فر را با دماي 210 درجه سانتيگراد (400 درجه فارنهايت) گرم كنيد.
در يك قابلمه، پياز، گوشت و سير را تفت دهيد تا اينكه گوشت كاملا بپزد و بعد هرگونه چربي را از داخل قابلمه بيرون بياوريد.
فلفل قرمز، ادويه ايتاليايي و سس پيتزا را اضافه كرده و هم بزنيد، حرارت را كم كنيد و اجازه دهيد مخلوط به مدت 10 دقيقه آرام بجوشد.
در اين زمان، قالب پيتزا را يا روغن چرب كنيد و خمير را داخل قالب پخش كنيد و روي خمير يك چهارم فنجان پنير پارمسان را پخش كنيد و نصف مخلوط گوشت را روي پنير بريزيد و پخش كنيد و يك دوم فنجان پنير موزارلا را پراكنده كنيد و دوباره باقيمانده مخلوط گوشت را روي آن بريزيد سپس روي گوشتها باقيمانده پنير پارمسان و پنير موزارلا را پخش كنيد و به مدت 15-20 دقيقه داخل فر قرار دهيد تا برشته طلايي شود.

مواد اوليه :
براي 4 نفر

پياز 1 عدد (كوچك - خرد شده)

گوشت چرخ كرده 450 گرم

سير 2 حبه (خرد شده)

فلفل قرمز 1/3 قاشق چاي خوري

ادويه ايتاليايي 1 قاشق چاي خوري

سس پيتزا 1 فنجان (يا سس اسپاگتي)

خمير پيتزا 1 عدد

پنير پارمسان 1/2 فنجان (رنده شده)

پنير موزارلا 1 فنجان (رنده شده)






ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۹:۲۴:۱۷ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

موادلازم:
گوجه‌فرنگي متوسط: 4 عدد
برگ بو: 7 تا 8 برگ
فيله ماهي: 8 عدد، ‌هر كدام بين 100 تا 150 گرم
پياز قرمز متوسط: 2 عدد خلالي
فلفل دلمه‌اي يا تند: 3 عدد،‌ خلالي
جعفري: يك دسته كوچك، خرد شده
روغن آفتابگردان: 4 تا 5 قاشق غذاخوري
ليموترش بزرگ: يك عدد، ورقه‌ورقه شده
نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم
طرزتهيه:
فر را روي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد. پوست گوجه‌فرنگي‌ها را با چاقو برش داده و 30 ثانيه در آب‌جوش قرار دهيد، سپس آبكش كرده و پوست آنها را جدا كنيد. گوجه‌فرنگي‌ها را نصف كرده و سپس ورقه‌ورقه كنيد.

تكه‌هاي ماهي را شسته و خشك كنيد. يك ظرف نسوز -ترجيحا سفالي گود- را چرب كنيد. پيازها، گوجه‌فرنگي‌ها، فلفل و فيله‌هاي ماهي را لابه‌لاي هم در ظرف چيده و جعفري را روي آنها بپاشيد. برگ بوها را كه بهتر است تازه باشد روي ماهي و دور تا دور آن چيده كمي و نمك فلفل روي محتويات ظرف پاشيده و روغن را به طور يكنواخت روي آنها بدهيد.

روي ظرف را فويل كشيده و 30 دقيقه در طبقه وسط فر قرار دهيد، سپس ظرف را خارج كرده و فويل را برداريد. يكي، دو قاشق غذاخوري كره روي ماهي‌ها قرار دهيد. ظرف را به فر برگردانده و 15 دقيقه در آن قرار دهيد تا ماهي‌ها برشته شود.

ليموترش را روي ماهي‌ها چكانده و با پلوي محمود پاشا يا چلوي ساده سرو كنيد.

نكات:

1. اين غذا را با هر نوع ماهي كه دوست داريد درست كنيد اما ماهي شير،‌ راشگو و اصولا ماهي‌هاي فيله‌اي براي اين كار مناسب‌ترند.

2. به جاي برگ‌بو مي‌توانيد از ريحان بنفش استفاده كنيد، ولي مقدار آن را دوبرابر كنيد.

3. از ليموترش ورقه‌ورقه شده هم مي‌توانيد در لابه‌لاي تكه‌هاي ماهي استفاده كنيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۹:۱۹:۰۸ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

كلم بروكسل
در موقع تهيه و خريد كلم بروكسل يا همان كلم دكمه اي بايد متوجه بود كه نوع مرغوب آن انتخاب شود كلم بروكسل تازه و خوب ، به رنگ سبز تيره و مثل كلم برگ كاملا پيچيده و بدون شته است.

نحوه طبخ :
انتهاي كلم ها را كه سخت و چوبي است ، مي گيريم .آن ها را در ظرفي محتوي آب سرد مي ريزيم و مي گذاريم كمي بماند تا گل و لاي آنها كاملا گرفته شود . بعد آنها را در صافي مي ريزيم . يكي دو بار اين عمل را تكرار مي كنيم تا كاملا تميز شوند. در ظرف مناسبي آب مي ريزيم و آن را روي آتش مي گذاريم تا آب جوش بيايد . كلم ها را در آب جوشان مي رزيم و كمي نمك اضافه مي كنيم . در ظرف را باز مي گذاريم و كلم ها را مي پزيم ، به طوري كه زياد له نشوند ، بعد آنها را در صافي مي ريزيم .

وقتي آب آنها كشيده شد ، مجددا آنها را به ظرف بر مي گردانيم . به نسبت هر كيلو گرم كلم 50 گرم كره را قطعه مي كنيم و روي كلم ها مي چينيم ، ظرف را دوباره روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا كره آب شده در كلم ها جذب شود.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۹:۱۳:۳۱ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم:
*آرد ۲۵۰گرم
*تخم مرغ ۱ عدد
*شير ۱/۲ پيمانه
*نمك ۱/۲ قاشق چايخوري
*روغن ۲ قاشق غذاخوري
*پيكينگ پودر ۱/۲ قاشق چايخوري
*قارچ ريز شده و تفت داده شده ۲۵۰ گرم
*فلفل دلمه اي سبز ، زرد و قرمز از هر كدام ۱ قاشق غذاخوري
*جعفري خرد شده ۲ قاشق غذا خوري
*هويج پخته و نگيني شده ۲ قاشق غذا خوري
*نمك ، فلفل و پودر آويشن به مقدار لازم
*پنير نگيني شده ۳ قاشق غذا خوري

طرز تهيه :
همه مواد به جز آرد را در ظرفي ريخته با قاشق بهم زده تا يكدست شود سپس كم كم آرد اضافه كرده تا جائيكه خمير بدست نچسبد خمير را به مدت ۱ ساعت در كيسه در جاي گرم نگه مي داريم بعد از اين مدت خمير را با وردنه به قطر ۵/۰ سانتي متر با وردنه پهن كرده با قالب گرد قالب زده و ۱ قاشق چايخوري از مواد توي آن گذاشته دور خمير را جمع كرده و در روغن مايع داغ شده با حرارت ملايم سرخ مي كنيم . طرز تهيه مواد داخلي پيراشكي : ابتدا قارچها را شسته خشك كرده ريز خرد مي كنيم . همراه با ۱ قاشق غذاخوري كره و ۱ قاشق غذاخوري آبليمو روي حرارت زياد گذاشته تا آب آن كشيده شود . سپس نمك و فلفل و آويشن مي ريزيم . از روي حرارت بر مي داريم با بقيه مواد مخلوط كرده استفاده مي كنيم.

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۹:۰۴:۳۳ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
مواد لازم:
سينه مرغ 1 عدد
برنج 3 پيمانه
فلفل رنگي 3 عدد
هويج 1 عدد
سير تازه 4 ساقه
پياز سرخ شده 3 قاشق غذاخوري
زنجبيل يك قاشق چايخوري
نمك و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهيه:
سينه مرغ را به قطعات كوچك خرد كرده با پياز داغ تفت ميدهيم. نمك و زردچوبه ميزنيم و با حرارت كم ميگذاريم بپزد ( داخل مرغ آب نمي ريزيم و با بخار آب خود مرغ، نيم پز شود)
فلفل ها و سير و هويج را خرد كرده با يك قاشق روغن سرتفت ميدهيم . نبايد زياد تفت داد و رنگ فلفل ها تغيير نكند. سپس مرغ را به مواد اضافه كرده زنجبيل مي ريزيم.
برنج را كه قبلا خيس كرديم مي پزيم و آبكش ميكنيم. در قابلمه بعد از گذاشتن ته ديگ از برنج كمي مي ريزيم و لابلاي آن از مواد آماده شده مي ريزيم (مثل طبخ لوبياپلو) كمي زعفران حل شده هم روي برنج مي دهيم و ميگذاريم برنج دم بكشد.
پلو چيني را ميتوانيد با ميگو هم درست كنيد. به جاي سير تازه ميتوانيد از پيازچه خرد شده استفاده كنيد و يا مخلوط سير و پيازچه.

 

نوش جان

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۸:۵۹:۵۶ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
طرز تهيه خوراك قارچ ..


مواد لازم- قارچ: نيم كيلو|تخم مرغ: ۴ عدد|فلفل دلمه*اي: ۲ عدد|گوجه فرنگي متوسط: ۴ عدد|پياز متوسط: ۲ عدد|نمك و فلفل: به مقدار لازم.

روش تهيه:
۱- قارچ را تميز كنيد، خرد كنيد، بشوييد و سپس در آّبكش بريزيد تا آبش كاملا كشيده شود.
۲- پياز را هم خرد كنيد و داخل روغن كمي تفت بدهيد.
۳- فلفل دلمه*اي را هم خرد كنيد و داخا پياز در حال سرخ شدن بريزيد.
۴- گوجه فرنگي را هم خرد كنيد و با پياز و فلفل تفت دهيد.
۵- كمي نمك و فلفل به اين مخلوط اضافه كنيد و بعد از كم كردن حرارت كمي آب به اندازه نصف ليوان اضافه كنيد و وقتي مواد شروع به جوشيدن كردن در ظرف را ببنديد.
۶- قارچ را هم در حين جوشيدن بقيه مواد البته آخر از همه به تركيب اضافه كنيد و اجازه بدهيد آب اين مايع كاملا كشيده شود.
۷- بعد از اينكه آب مواد كاملا كشيده شد، تخم مرغ*ها را روي آن*ها بشكنيد و بگذاريد با** همان حرارت ملايم و البته در بسته ظرف تخم* مر*غ*ها سفت شود و به قول معروف بسته شود و خودش را بگيرد. بعد از اين فعل و انفعالات خوراك قارچ شما آماده سرو شدن است.
نكته:
مي*توانيد به جاي اضافه كردن نصف ليوان آب اجازه بدهيد مواد شما با** همان آب گوجه فرنگي جوش بخورند و پخته شوند اما در صورتيكه گوجه فرنگي شما خيلي آبدار نبود مي*توانيد نصف ليوان آب را اضافه كنيد.|خبرآنلاين


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۸:۴۶:۲۲ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]


لوبيا چيتي دو پيمانه
قارچ تفت داده شده
3/1پيمانه پياز
يك عدد سيب*زميني
يك عدد كوكتل گوشت
يك عدد نان تست يك عدد آويشن
نصف قاشق چايخوري گلپر
نصف قاشق چايخوري روغن زيتون
دو قاشق سوپخوري آبليمو
يك قاشق سوپخوري نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم


طرز تهيه

لوبيا را شسته و به همراه پياز خرد شده، چهار پيمانه آب، نمك، فلفل و زردچوبه روي حرارت ملايم مي*پزيم. لوبياها كه نيم*پز شد، سيب*زميني را مكعبي خرد كرده و به لوبيا اضافه مي*كنيم اگر آب خوراك كم شده بود مجددا كمي آب مي*ريزيم. كوكتل را مكعبي خرد كرده و در روغن زيتون تفت مي*دهيم. نان تست را نيز به همين ترتيب خرد كرده و با كوكتل به تفت دادن ادامه مي*دهيم. قارچ، گلپر و آويشن را به آنها افزوده و مخلــــوط مي*نماييم. پس از آماده شدن، خوراك لوبيا را در ظرف سرو كشيده و از مخلوط كوكتل و نان تست تفت داده شده و آبليمو روي آن ريخته و سرو مي*كنيم.




ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۸:۴۰:۴۱ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]


انجمن تفريحي قاطي

مواد لازم :
پياز قرمز كوچك يك عدد
ميوه فيساليس 700 گرم
فلفل چيلي خرد شده يك يا دو عدد
آب مرغ كم نمك نصف پيمانه
نمك به مقدار لازم
شكر به مقدار لازم
نان پيتا 8 عدد
گوشت مرغ ريز شده 3 پيمانه
پنير موزارلا رنده شده 2.5 پيمانه
گشنيز تازه ريز شده 1/3 پيمانه
روغن زيتون دو قاشق غذاخوري
پنير فتا خرد شده ¾ پيمانه

 


طرز تهيه :
منقل را روشن كنيد، يك توري روي آن بگذاريد. نيمي از پياز را حلقه اي برش دهيد و كنار بگذاريد. نيم ديگر را خلالي كنيد و به همراه فيساليس به مدت 7 تا 10 دقيقه روي فويل روي منتقل قرار دهيد تا طلايي و نرم شوند.
سبزيجات كباب شده را داخل غذاساز بريزيد و به همراه آب مرغ آنها را پوره كنيد. براي مزه‌دار شدن نصف قاشق چايخوري نمك و كمي شكر اضافه كنيد. در اين فاصله، در يك كاسه، مرغ و پنير رنده شده را با هم مخلوط كنيد.
مقداري از مخلوط مرغ را وسط نان پيتا بگذاريد، كمي گشنيز بريزيد و نان را لقمه كنيد. همين كار را با بقيه نان و مرغ ها تكرار كنيد. همه اينچيلاداها را در كنار هم داخل يك تابه پيركس بچينيد و روي آنها كمي روغن زيتون بماليد. آنها را به مدت 5 دقيقه داخل فر بگذاريد تا طلايي شوند.
سس فيساليس را روي اينچيلاداها بريزيد و روي آن هم نصف پيمانه پنير بريزيد. دوباره 5 دقيقه ديگر داخل فر برگردانيد و در آخر

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۸:۳۵:۳۸ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
بنيه ميگو با سس تار تار


انجمن تفريحي قاطي



مواد لازم:

ميگو پاك شده نيم كيلو روغن مايع به مقدار لازم

مواد لازمانجمن تفريحي قاطيخمير بنيه)

شير نصف پيمانه تخم مرغ 2 عدد آرد سفيد نصف پيمانه روغن مايع 2 قاشق سوپ خوريبكينگ پودر 1 قاشق مربا خوري نمك و فلفل به مقدار لازم

مواد لازم: (سس تارتار)

سس مايونز 1 پيمانه خيارشور ريز خرد شده 2 قاشق غذاخوري ماست 3 قاشق غذاخوريپياز خرد شده ريز 1 قاشق غذاخوري جعفري خرد شده 1 قاشق غذاخوري آبليمو نصف قاشق غذاخوري


طرز تهيه بنيه ميگو با سس تارتار:

ابتدا براي درست كردن خمير بنيه بكينگ پودر را به همراه نمك و فلفل در داخل شير حل مي كنيم تخم مرغ ها را به آن اضافه مي كنيم آرد و روغن را نيز اضافه مي كنيم و حسابي هم مي زنيم تا يكدست شود. سپس ميگوها را به خمير اضافه مي كنيم و در روغن داغ سرخ مي كنيم.
براي درست كردن سس تارتار تمامي مواد را با هم مخلوط مي كنيم و به همراه ميگوي سرخ شده نوش جان مي كنيم.

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۸:۳۰:۳۸ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
مواد لازم :



بادمجان :5/1 كيلو
مرغ :1 ران ونصفه سينه
آرد : 3 قاشق غذاخوري
شير:3 ليوان
پنير پيتزا: به مقدار لازم
كره :50گرم
خامه :در صورت تمايل 3 قاشق غذاخوري






انجمن تفريحي قاطي





طرز تهيه :

بادمجانها را حلقه حلقه سرخ مي كنيم با كمي نمك بعد مرغها را با كمي نمك وفلفل وآبليمو و1 عدد پياز با آب خيلي كم ميگذاريم بپزد بعد انها را تكه تكه كرده كنار مي گذاريم .
شير سرد وآرد را با هم مخلوط كرده روي گاز گذاشته وهم مي زنيم تا جوش آيد بعد كره را اضافه مي كنيم ونمك وفلفل وخامه را مي افزائيم تا كمي صفت شود (از فرني رقيق تر) ظرف مناسبي كه بتوان داخل فر گذاشت انتخاب كرده كمي از سس سفيدي كه درست كرديم مي ريزيم بعد ورقههاي سرخ شده بادمجان را مي چينيم (نصف آن را)بعد تكه هاي مرغ را رويش ميريزيم وكمي ديگر سس سفيد وبعد بقيه بادمجانها را رويش مي چينيموكاملا سس سفيد را رويش ميريزيم وپنير پيتزاي رنده شده را ريخته وداخل فر گذاشته تا رويش طلائي شود (به مدت

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۸:۲۵:۲۶ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ]
.: Weblog Themes By bornablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 28
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب