,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,پ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, , - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

khabarnamema
khabarnamema


آماده سازي : 45 دقيقه

پخت : 20 دقيقه

مواد لازم جهت تهيه كباب فلفلى براي 2 نفر :

فلفل سبز 2 عدد
گوشت چرخ كرده 150 گرم
سير 2 عدد
فلفل دلمه كمي، قرمز باشد به ميزان لازم
سس خردل يا پودر خردل 1 قاشق چاي خوري
ليمو ترش براي رنده كردن پوست آن 1 عدد
زعفران به ميزان لازم
پودر فلفل قرمز نمك و فلفل سفيد به ميزان لازم
پنير پيتزا به ميزان لازم
پيازچه به ميزان لازم

 


طرز تهيه كباب فلفلى :
به گوشت چرخ كرده برگ سير ريز خردشده، پياز رنده شده ، پيازچه ، كمى فلفل دلمه قرمز ريز خرد شده ، يك قاشق چاي خوري
سس خردل يا پودر آن ، رنده پوست ليمو ترش ، كمى زعفران ، نمك ، فلفل سفيد ، پودر فلفل قرمز اضافه كنيد و ...


فلفل هاى سبز باريك و بلند را از كنار يك برش دهيد و داخل فلفل پنير پيتزا بريزيد و بعد فلفل را با گوشت پوشش دهيد به
طورى كه بالا و پايين فلفل بيرون بماند .


بعد كبابمان را با حرارت كم سرخ كنيد به مدت دو يا سه دقيقه ...بعد درب ظرف را بگذاريد تا ارام بپزد ...


در اين فاصله سس آن را تهيه ميكنيم .

طرز تهيه سس كباب فلفلي:

كمى گردو ، نعناع تازه ، پيازچه ، سير، فلفل قرمز دلمه اى، روغن زيتون را داخل غذا ساز بريزيد و دريك ماهيتابه اول يك
پياز كوچك را رنده كنيد و بعد رب گوجه فرنگى اضافه كنيد كمى تفت بدهيد ، زعفران و كمى اب ليموى تازه اضافه كنيد و مواد
داخل غذا ساز را به رب اضافه كنيد و تفت دهيد ، كمى اب اضافه كنيد و اجازه دهيد حداقل پانزده دقيقه سس ما جا بيافتد .

مقدارى از اين سس را به كبابمان اضافه كنيد و بقيه را موقع سرو روى كباب فلفلي ها بريزيد.
كباب فلفلي راميتوانيد با نان، كته، و يا با چلو ميل بفرمايد ...

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۶:۴۷:۵۸ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
طرز تهيه اسپاگتي با سبزيجات

مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:

- پاستاي رشته‌اي (اسپاگتي) 500 گرم
- باقالاي ريز 160 گرم يا يك پيمانه سرپر (از پوست دوم جدا شود)
- كره 40 گرم
- كرفس يك ساقه (خرد شود)
- نخود فرنگي 160 گرم
- خامه يك و يك‌چهارم پيمانه
- پنير پارمسان 50 گرم
- لوبيا سبز تازه 100 گرم (پاك كرده و خرد شود)
- نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه :

1 - قابلمه‌اي را تا نيمه آب كرده، پس از اضافه كردن مقداري نمك و روغن مايع، روي شعله اجاق‌گاز قرار دهيد تا آب آن به جوش آيد. سپس پاستا را در آب در حال جوش بريزيد و مدت يك ربع حرارت دهيد و پس از گذشت اين مدت، پاستا را در سبدي آبكشي كنيد.
2- در اين فاصله، قابلمه ديگري حاوي آب روي اجاق‌گاز قرار دهيد و صبر كنيد تا آب بجوشد، سپس لوبيا سبز را در آب بريزيد و بگذاريد بپزد. در مراحل پاياني پخت، باقالا را نيز اضافه كنيد و مدت 5 دقيقه ديگر حرارت دهيد تا باقالا نيز بپزد. در ظرف ديگري نخودفرنگي را نيز آب‌پز كنيد.
3 - كره را داخل تابه‌اي بريزيد و روي شعله اجاق‌گاز قرار دهيد تا آب شود، سپس كرفس خرد شده را در كره تفت دهيد. پس از آن، نخود فرنگي را همراه با خامه اضافه كنيد و 3 دقيقه حرارت دهيد.
4 - حالا لوبيا سبز، باقالاسبز و پنير را در مخلوط نخودفرنگي و كرفس بريزيد و پس از اضافه كردن كمي نمك و فلفل، به مدت يك دقيقه حرارت دهيد.
در پايان اسپاگتي يا همان پاستاي رشته‌اي را در ظرف مورد نظر بريزيد و سس سفيد را همراه مخلوط سبزيجات روي آن بريزيد و با قاشق كمي با هم مخلوط كنيد.






ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۶:۴۳:۲۲ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

بهترين ورزش براي كنترل وزن چيست؟


پياده روي بهترين ورزش براي كنترل وزن است

رئيس انجمن علمي غذا و تغذيه حامي سلامت ايران گفت:« پياده روي بهترين راه براي كنترل و كاهش سرعت روند پيري و در واقع پياده روي از بهترين ورزش ها براي حفظ تراكم و استقامت استخوان ها و كنترل وزن است.»
دكتر ضياءالدين مظهري گفت:«نتايج تحقيقات متعدد نشان مي دهد گرچه براي دستيابي به يك اندام موزون، تغذيه متعادل و متنوع لازم است ولي كافي نيست چرا كه تغذيه متعادل يك روي سكه بوده و روي ديگر اين سكه تحرك و فعاليت بدني منظم و مداوم است.»

اين متخصص تغذيه و رژيم درماني ادامه داد:«از ميان انواع ورزش ها، پياده روي در زمين هاي هموار و با شيب نه چندان زياد به ويژه براي كساني كه تازه ورزش را آغاز كرده اند، تمرين بسيار مناسبي است و تقريبا براي همه افراد ميسر است.در آغاز اين ورزش بايد از روزانه 2 تا 3 كيلومتر شروع شود و به تدريج به ميزان و سرعت آن افزوده گردد و اگر وضعيت فرد اجازه بدهد پس از مشاوره با پزشك خود مي تواند گاهي در فواصل پياده روي تا 5 دقيقه اقدام به دويدن هم بكند البته در صورتي كه اين اقدام موجب هيچ گونه ناراحتي و تنگي نفس و تجاوز تعداد ضربان قلب از 110 مرتبه در دقيقه نباشد.»

وي افزود:«در حقيقت پياده روي ممكن است بهترين راه براي كنترل و كاهش سرعت روند پيري باشد چرا كه در هنگام پياده روي تمام عضلات بدن به حركت در مي آيند كه به جريان خون در مفاصل كمك مي كند و آنها را نرم مي كند در واقع پياده روي از بهترين ورزش ها براي حفظ تراكم و استقامت استخوان ها و كنترل وزن است، عضلات بدن را هماهنگ كرده و اندام را متناسب مي سازد.»

اين عضو هيئت علمي دانشگاه گفت:«افرادي كه بدون ورزش كردن، رژيم سخت و خودسرانه مي گيرند بعد از كوتاه ترين زمان چاق تر از قبل مي شوند با وجود اينكه وزن اين افراد در آغاز رژيم به سرعت كم مي شود، زيرا علت كاهش وزن ناشي از، تحليل رفتن عضلات و كاهش آب بدن بوده است بدون اينكه در روند وزن كاهش يافته حتي چند گرم از چربي هاي ذخيره شده كاسته شود و حتي وزن اين افراد بيشر از آغاز رژيم سرجاي اول خود برمي گردد فقط به شكل چربي به وزن بدن اضافه مي شود كه اين افراد براي اجتناب از چاق شدن در مرور زمان بايد متابوليسم خود را با ورزش روزانه بالا ببرند.»

وي تاكيد كرد:«براي كاهش وزن راه رفتن براي افراد چاق از نظر زماني مهم تر است تا از نظر سرعتي و بايد گفت پياده روي در حد يك قدم زدن متوسط در زماني طولاني با مسافت بيشتر، چربي را مي سوزاند و به مصرف مي رساند ضمن اينكه فعاليت ورزشي جهت كاهش وزن بهتر است هر روز انجام شود تا بهترين تاثير را در سلامت و حفظ كاهش وزن بدست آمده را داشته باشد و اگر امكان برنامه ريزي براي هر روز هفته ميسر نباشد يك روز در ميان نيز بسيار مفيد فايده خواهد بود.»

دكتر مظهري خاطر نشان كرد:« از طرف ديگر انجام حركت و ورزش با برخورداري از يك رژيم متعادل تاثير بيشتري داشته و تناسب اندام ايجاد شده نيز ماندگاري طولاني تري را خواهد داشت ضمنا به قطع ناگهاني فعاليت هاي آغاز شده اقدام نگردد و بدين طريق به تدريج به مرحله تثبيت و ماندگاري طولاني تر نايل خواهند شد.»


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۵:۳۳:۳۶ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

قليه كدو حلوايي
اين دستور رو به درخواست سيندرلا جان گذاشتم اينجا. اميدوارم بپزيد و خوشتون بياد.

مواد لازم:
پياز سرخ كرده: 3 تا 4 قاشق (من چون اهل پيازم يكم بيشتر ميزنم)
لوبيا چيتي : 2 مشت (يك شب خيس كنيد يا تو زودپز بپزيد)
عدس: 2 مشت
كدو حلوايي : هر چقدر دوست داريد. من از يك كدوحلوايي متوسط فقط سرش رو استفاده كردم و بقيه اش رو نگه داشتم.
چوب دارچين: يك عدد
نمك و فلفل

طرز تهيه:
لوبيا و عدس پخته رو با هم روي شعله متوسط بزاريد كمي بجوشه، (اصلا آب زياد نريزيد تو هر مرحله پخت! غذاتون نبايد شبيه آش بشه!) چوب دارچين رو از درازا نصف كنيد و توي مواد بندازيد.
پياز داغ رو اضافه كنيد و كمي بالا سرش وايسيد و هم بزنيد. اگه كمي آب مرغ يا آب گوشت داشته باشيد و از اول با اون بپزيد كه ديگه خيلي خوشمزه ميشه. نمك و فلفل اضافه كنيد.
تا اينجا نبايد آب زيادي مونده باشه و فقط مواد رو هم قل بخورند Smile
حالا كدو حلوايي رو به تيكه هايي به اندازه دوتا انگشت قاچ كنيد و روي موادتون بچينيد. فكر كنم ده دقيقه ديگه جوشيد و غذا حاضره
كدو حلوايي خ


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۵:۲۷:۱۳ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

شناخت موقعيت هايي كه احساس گرسنگي كاذب ميكنيد!


سلامت نيوز: موقعيت هايي كه بدن شما احساس گرسنگي كاذب مي كند را بشناسيد و راه مقابله با آن را نيز ياد بگيريد.

افراد بسياري داراي اضافه وزن هستند. علت آن چيست؟ آنها بيش از آنچه بدنشان به آن نياز دارد غذا مي خورند و اين مسئله تقصير خودشان است. خوردن تنقلات هنگام تماشا كردن تلويزيون و يا در مواقع بيكاري (بدون اينكه احساس گرسنگي داشته باشيم)، يكي از نمونه هاي اين زياده روي است. اما به غير از زياده روي و بيكاري، زياد خوردن چه علل ديگري نيز ممكن است داشته باشد؟ ممكن است بخشي از آن تقصير عادت هاي ما باشد، در حاليكه ساير مواقع علل ديگري محرك اشتهاي ما هستند. ليست زير را بخوانيد تا علاوه بر شناختن آن علل، راه هاي مقابله با آن را نيز بشناسيد.


1 – شب قبل به ميزان كافي نخوابيده ايد

كم خوابي از دو جهت در افزايش اشتهاي ما موثر است : كمبود انرژي، كه واكنش طبيعي بدن ما به آن، درخواست مصرف مواد غذايي است و همچنين اختلال در ترشح هورمون اشتها. وقتي بدن ما خسته است، هورمون لپتين (كه توسط سلول هاي چربي ترشح مي شود و در كنترل اشتها موثر است)، كاهش مي يابد؛ در حالي كه ميزان هورمون گرلين (كه توسط معده ترشح شده و اشتها را تحريك مي كند)، افزايش مي يابد. اين دو هورمون عملكردشان بر عليه شما مي شود. راحت ترين كاري كه مي توانيد براي مقابله با اين وضعيت انجام دهيد اين است كه شب ها 8 ساعت خواب كامل داشته باشيد. اگر به هر دليل شب قبل نتوانستيد خواب كافي داشته باشيد، روز بعد حتما همراه خود تنقلات سالمي مانند ميوه تازه، كربوهيدرات هاي سبك و پروتئين هاي كم چربي داشته باشيد تا بتوانيد بدنتان را راضي نگه داريد.


2 – داروهايي مصرف مي ‍كنيد كه افزايش اشتها از جمله عوارض آن مي باشد

اگر آخرين باري كه به دليل سرماخوردگي، ورم مفاصل، آكنه يا آلرژي آنتي بيوتيك مصرف كرديد، در همان زمان اشتهاي شما نيز به ميزان قابل توجهي افزايش پيدا كرد، مي توان گفت علت آن تاثيرات دارو بوده است. اگر شما قبل از مصرف دارو يك وعده غذايي كامل خورده ايد و پس از آن احساس گرسنگي مي كنيد، به اين احساس گرسنگي توجه نكنيد؛ به دنبال راه حل هايي مانند جويدن آدامس، نوشيدن يك ليوان قهوه و يا حتي مسواك زدن باشيد. اگر شما به هر دليل مجبوريد از اين گونه داروها به مدت طولاني مصرف كنيد، حتما از متخصص تغذيه بخواهيد به شما يك برنامه غذايي بدهد كه هم احساس گرسنگي شما ارضا شود و هم به سلامت شما آسيبي نرسد.

3 – بدن شما تشنه يا دچار كم آبي است

علائم كم آبي بدن ( خواب آلودگي وكمي انرژي) خيلي شبيه علائم گرسنگي است؛ به همين دليل هم ممكن است شما تصور كنيد براي رفع اين حالات و افزايش انرژي بايد غذا بخوريد. وقتي شما تشنه هستيد، دهانتان خشك مي شود؛ حالتي كه با خوردن (بجاي نوشيدن!) موقتا رفع مي شود. در چنين شرايطي پيشنهاد مي شود فرد 10 دقيقه قبل از خوردن غذا، يك ليوان بزرگ آب يا چاي معطر بنوشد. اگر بعد از 10 دقيقه همچنان احساس گرسنگي كرد، در آن صورت اقدام به خوردن كند. انجام اين كار گاهي مي تواند از ورود چند صد كالري اضافي به بدن شما جلوگيري كند.


4 – وقت صرف غذا است!

گويي براي همه يك عادت شده است كه وقتي زمان صرف غذا فرا مي رسد، ما شروع مي كنيم به غذا خوردن، گاه حتي بدون آنكه واقعا گرسنه باشيم. درست است كه برخي اوقات داشتن برنامه غذايي منظم براي جلوگيري از گرسنگي بيش از حد لازم است، اما در عين حال ما بايد به علائم بدن خود نيز توجه كنيم. از اين به بعد هر گاه خواستيد غذايي بخوريد، از خود بپرسيد آيا واقعا گرسنه هستيد؟ اگر جواب منفي بود، يا به مقدار خيلي كم از آن غذا بخوريد، يا خوردن آن وعده را به يك ساعت بعد (نه بيشتر) موكول كنيد. اين نكته در شرايطي كه معمول است در آنها ما چيزي بخوريم (مانند هنگام سفر با هواپيما) نيز بايد رعايت شود. سعي كنيد قبل از سفر هوايي برنامه غذايي خود را به گونه اي تنظيم كنيد كه در طول سفر مجبور نباشيد در حالت سيري چيزي بخوريد. همچنين از مهماندار هواپيما بخواهيد برايتان چند نوشيدني بياورد تا احساس گرسنگي كاذب كه در اثر تشنگي به وجود مي آيد را بر طرف كنيد.


5 – بعد از ورزش

ما بايد بعد از ورزش بدن خود را بازسازي كنيم و معمولا بعد از ورزش هاي سنگين و طولاني، شديدا احساس گرسنگي مي كنيم. اما اين بدين معنا نيست كه بدن ما به همه آن كالري هاي اضافي نياز دارد! معناي واقعي اين احساس اين است كه شما بايد به بدن خود يك ماده غذايي مقوي برسانيد. در چنين مواقعي بهتر است از مرغ يا گوشت كم چرب و كباب شده (پروتئين ماهيچه هاي شما را تقويت مي كند) يا برنج قهوه اي يا ساير غلات استفاده كنيد. اين مواد خيلي زود باعث رفع احساس خستگي شده و به مدت زيادي شما را سير نگه مي دارند.

6 – زمان زيادي از صرف غذا نمي گذرد

شما تازه يك وعده غذا خورده ايد اما چند دقيقه بعد دوباره احساس گرسنگي به شما دست مي دهد. از خودتان مي پرسيد "چرا من هنوز گرسنه ام؟" هورمون هاي اشتها نياز به زمان دارند تا بتوانند به مغز شما اعلام سيري كنند. براي اينكه از اين حسي كه بعد از غذا در شما به وجود مي آيد جلوگيري كنيد، چند نكته را همواره به ياد داشته باشيد : غذايتان را آهسته بخوريد، غذاهاي متنوع براي خوردن انتخاب كنيد و سعي كنيد هر وعده غذايي شما حتما شامل پروتئين و كربوهيدرات باشد. اگر با اين وجود همچنان احساس گرسنگي مي كنيد، يك آبنبات نعنا بخوريد تا اين حس كاذب از بين برود.


7 – اطرافيان شما پرخور هستند

تحقيقات نشان مي دهند كه افراد در بسياري از مواقع در خوردن به صورت ناخودآگاه از يكديگر تقليد مي كنند. وقتي يك نفر پرخوري مي كند، بقيه هم كمابيش تقليد مي كنند. براي جلوگيري از اين تقليد ناخودآگاه، يك دقيقه تامل كنيد و عادات غذايي خودتان را يادآور شويد. يا اگر فردي در نزديكي شما در حال خوردن است، او را موقتا ترك كنيد. اگر به دنبال يك راه حل دائمي هستيد، سعي كنيد به جاي اينكه تحت تاثير اطرافيان خود قرار بگيريد، شما آنها را تحت تاثير قرار داده و به عنوان الگوي آنها عمل كنيد. در اين صورت دور شكم نيز افزايش نمي يابد و آنها نيز از شما خيلي ممنون خواهند شد. به گفته يكي از متخصصان، "همانطور كه چاقي يك امر مسري است، عادات خوب غذايي هم قابل سرايت است."


8 – شما غذايي را مي بينيد يا بوي آن به مشامتان مي رسد

ما با حواسمان، (بيشتر از شكممان) از غذاها لذت مي بريم! وقتي بوي مطبوع غذا به ما مي رسد يا آن را مي بينيم (حتي اگر در حد يك تصوير در تبليغات يا تلويزيون باشد)، بزاق دهانمان ناخودآگاه ترشح مي شود كه همين مسئله اشتهاي ما را تحريك مي كند. از مصداق هاي اين گونه موقعيت ها مي توان به ديدن و بوييدن چند كيك در حال پخت، ديدن تنقلات در آشپزخانه و يا ديدن يك برنامه آموزش آشپزي اشاره كرد.
بهترين راه حل : "چشم نبيند، دل نخواهد". سريعا محل را ترك كنيد، يا تنقلات را پنهان كنيد يا تلويزيون را خاموش كنيد. با اينكار به احتمال خيلي زياد از خوردن آنها صرف نظر خواهيد كرد.

9 – دچار استرس هستيد

تحقيقات نشان مي دهند كه وقتي افراد دچار استرس مي شوند، تمايلشان به غذاهاي چرب، شور، و شيرين افزايش پيدا مي كند. اين غذاها اعصاب را آرام مي كنند و حس خوبي را در دهان فرد ايجاد مي كنند. اما اين تنها وجه قضيه نيست. هنگام استرس، فعل و انفعالات شيميايي در بدن باعث افزايش اشتها مي شوند. افزايش هورمون هاي اشتها ( كورتيزول و انسولين)، اشتهاي شما را تحريك مي كند. در هر صورت بايد سعي كنيد عاقلانه تصميم بگيريد.




ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۵:۲۲:۲۱ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]




مواد لازم براي تهيه دمي گوجه فرنگي

پياز دو عدد

روغن يك و نيم فنجان

سيب زميني 750 گرم

زعفران يك چهارم قاشق چاي خوري

گوجه فرنگي يك كيلو

برنج چهار فنجان


با اين مقدار مواد لازم به اندازه يك ديس بزرگ يا 5 بشقاب پلوخوري از ”*دمي گوجه فرنگي“خواهيم داشت.


چهار فنجان برنج (حدود نيم كيلو گرم)، دو عدد پياز متوسط (حدود 200 گرم)


يك چهارم قاشق چاي خوري زعفران، يك كيلو گوجه فرنگي


يك و نيم فنجان روغن (معادل 150 گرم)، 750 گرم سيب زميني (تقريباً سه عدد سيب زميني بزرگ)


روش تهيه دمي گوجه فرنگيدو عدد پياز را در يك و نيم فنجان روغن سرخ مي*كنيم.


يك كيلو گوجه فرنگي را ريز خرد كرده، يا در مخلوط كن مي*ريزيم و يا رنده مي*كنيم سپس همراه كمي نمك به پياز داغ اضافه مي*كنيم.


گوجه را در روغن تفت داده تا به روغن بيفتد. سپس سيب زميني*ها را خرد كرده، همراه كمي نمك اضافه مي*كنيم. در ظرف را گذاشته تا سيب زميني*ها نيم پز شود.


چهار فنجان برنج را شسته، همراه دو قاشق مربا خوري سرپر نمك اضافه مي*كنيم. سپس چهار فنجان آب اضافه كرده، در ظرف را مي*گذاريم و


گاهي آن را هم مي*زنيم تا برنج نيم پز شود سپس در صورت دلخواه كمي زعفران دم كرده اضافه كرده و آن را با شعله كم حدود يك ساعت دم مي*

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۵:۱۷:۴۲ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم براي كاپ كيك
كره 100 گرم
شكر نصف ليوان
وانيل 1 ق چ
تخم مرغ 3 عدد
نوتلا 3 ق غ
شير يك چهارم ليوان
پودر كاكائو 3 ق غ
آرد يك ليوان
بيكينگ پودر يك و يك چهارم ق چ

براي فيلينگ
نوتلا 2 ق غ

براي فراستينگ
خامه فرم گرفته 2 ليوان
نوتلا سه ق غ

طرز تهيه
فر رو روي درجه 180 سانتيگراد قرار ميديم

لاينرها رو توي سيني كاپ كيك قرار داده و كنار ميذاريم. 18 عدد

كره رو از قبل بيرون ميذاريم تا نرم شه. ولي بايد سرد باشه

تخم مرغها رو هم بايد بيرون بذاريد تا به دماي اتاق برسه
(نوتلا رو هم بايد بيرون از يخچال نگهداري كنيد)
اصلا كلا همه چيز بايد هم دما با محيط باشه

آرد و بيكينگ پودر و پودر كاكائو رو الك ميكنيم و كنار ميذاريم

كره رو خوب ميزنيم تا كرم مانند شه

شكر و وانيل رو اضافه ميكنيم و خوب ميزنيم تا كرم يكنواختي بدست بياد

تخم مرغها رو دونه دونه اضافه ميكنيم و خوب هم ميزنيم

نوتلا رو اضافه ميكنيم

وقتي خوب مخلوط شد و يه بافت موس مانند بوجود اومد شير رو بهش اضافه ميكنيم

حالا كم كم مخلوط آرد رو اضافه كرده و هم ميزنيم

باز هم مخلوط مون بافتش شبيه به موسه. يعني مثل خامه فرم گرفته ميمونه كه به خوبي فرم ميگيره

با آيسكريم اسكوپ لاينرها رو پر ميكنيم. من براي هر كاپ كيك يك اسكوپ سرخالي استفاده كردم كه در نهايت سر كاپ كيك دقيقا در موازات خط لاينر باشه. البته زياد مهم نيست ولي شكيل تر ميشه

حالا به مدت 20 تا 25 دقيقه توي فر ميذاريم يا تا زماني كه تستر تميز بيرون بياد

سيني رو كه از فر بيرون آورديم كاپ كيك ها رو از قالب بيرون مياريم

اجازه ميديم كاپ كيكها كاملا سرد شن

اگر ميخوايد فرداش به ادامه كار بپردازيد كاپ كيكها رو باز توي قالب بذاريد و روش يه كاغذ روغني

قرار بديد و بعد با سلفون به خوبي بپوشونيدش كه هوا نبينه

وقتي ميخوايم كاپ كيك مغزدار درست كنيم بايد "اَپِل كُرِر" (مغز كن سيب؟) رو توي كاپ كيك ها فرو برده يه پيچ به دستمون داده اپل كرر رو بلند كرده و بعد با انگشت اون تيكه كيكي كه توي اپل كرر مونده رو بيرون آورده و كنار بذاريم
به اين ترتيب همه كاپ كيك ها رو سوراخ ميكنيم

اگر مايليد مغزش بيشتر باشه بايد با "مِلُن بالِر" خاليش كنيد. يا حتي با قاشق مربا خوري معمولي ميتونيد يه مخروط وسط كاپ كيك ايجاد كنيد

حالا با قاشق كوچيك وسط كاپ كيك ها رو با نوتلا پر ميكنيم

اون تيكه كيكي كه جدا كرده بوديم رو سر جاش برميگردونيم

چون بافت كيك پوكه اين تيكه كيك فشرده شده و مثل يه در عمل ميكنه

براي فراستينگ نوتلا ما بايد خامه فرم گرفته درست كنيم. به اين شكل كه 200 ميلي ليتر خامه رو فرم ميديم. يا اينكه به هر روش ديگه اي خامه فرم گرفته تهيه ميكنيم

نوتلا رو توي خامه فرم گرفته ميريزيم

با قاشق فولدش ميكنيم. اگر مايليد رنگ ابر و بادي داشته باشيد زياد فولد نكنيد كه نوتلا كامل توي خامه مخلوط نشه. نگران نباشيد طعمش نوتلايي باقي ميمونه.

من از ماسوره ساده خيلي بزرگ استفاده كردم. اگر ماسوره به اين بزرگي نداريد از يك قيف پلاستيكي كلفت هم ميتونيد استفاده كنيد. هر چند كه اين ماسوره ايرانيه و ميدونم گيرتون مياد.

من سه رديف روي هر كاپ كيك به صورت مارپيچ فراستيگ كار كردم

ديگه تمام.
كيكش بافت پفكي و پوكي داره و توي دهن پودر ميشه.
اگر مثل منيد و شكيبا نيستيد و يه كاپ كيك -كه گرمه از تنور بيرون اومده- رو تو هوا زديد؛ متوجه ته مزه فندق توي كيك شكلاتيتون ميشيد.
منتها اين ته مزه فندقي با اون مغزي كه اون وسط مسطا قايم شده و اون كرم فندقي شكلاتي روش ديگه كاملا يه طعم قوي نوتلايي بهتون خواهد داد.







ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۵:۱۳:۱۳ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم حلوا بيسكوييت :



مواد لازم
اندازه
مقدار / كالري
آرد گندم
1 پيمانه پر
100 گرم / 360 كالري
پودر بيسكوييت ساده
يك و نيم تا 2 ليوان
100 گرم / 330 كالري
روغن مايع
يك دوم پيمانه
100 گرم / 900 كالري
كره حيواني
50 گرم
100 گرم / 750 كالري
كافي ميت
يك سوم پيمانه
100 گرم / 540 كالري
آب
نصف پيمانه
100 گرم / 0 كالري
شكر
نصف پيمانه
100 گرم / 400 كالري
زعفران دم كرده
به مقدار لازم
100 گرم / 310 كالري




طرز تهيه حلوا بيسكوييت :


*. آرد را در تابه مناسبي ريخته و روي حرارت قرار دهيد، تفت دهيد تا بوي خامي آن گرفته شده و طلايي رنگ شود يا به رنگ دلخواهتان برسد.كافي ميت را اضافه كنيد و با آرد مخلوط كنيد سپس از روي حرارت برداشته و مخلوط را الك كنيد.مخلوط را روي حرارت گذاشته، روغن مايع و كره نرم شده.


*. را افزوده و مواد را با هم مخلوط كنيد تا روغن جذب مواد شود، سپس از روي حرارت برداريد.پودر بيسكوييت را نيز بيفزاييد و هم بزنيد تا مواد يكدست شود.براي تهيه شربت آب و شكر را روي حرارت بگذاريد تا شكر حل شود سپس زعفران را اضافه كنيد و از روي حرارت برداريد.


*. شربت گرم را كم كم روي مواد ريخته و هم بزنيد تا حلوا به غلظت مورد نظر برسد و از ظرف جدا شود.حلواي آماده شده را در ظرف مورد نظر ريخته و به دلخواه تزيين كنيد يا گرد كرده، در پودر بيسكوييت غلتانده و در كپسول هاي كاغذي بچينيد، يا شكوفه بزنيد.



نكات :


*. بعد از درست شدن حلوا اگر حلوا شل بود كمي پودر بيسكوييت اضافه كنيد و در صورتي كه سفت بود مقداري شربت بيفزاييد.مراقب باشيد بعد از افزودن كافي ميت و مخلوط شدن از حرارت برداريد زيرا كافي ميت سريع مي سوزد.حلوا را به دلخواه مي توانيد تزيين نماييد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۵:۰۸:۰۸ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم

  مواد لازم مقدار
1 ‏بال مرغ يا بوقلمون نيم كيلو
2 ‏‏نخودفرنگي ١ ‏ليوان
3 ‏نعناع و ترخان خشك يا تازه ٢ ‏قاشق سوپخوري
4 خردل ١ ‏قاشق مرباخوري
5 كره يا روغن به مقدار لازم
6 ادويه و نمك و فلفل به مقدار لازم
7 زعفران به مقدار كافي





طرز تهيه

‏بالهاي مرغ را همراه با زعفران، نمك و كره يا روغن سرخكنيد. پس از اينكه هر دو طرف بال سرخ شد، يك ليوان آب جوش به داخل ماهيتابه ميريزيم. ‏سپس خردل و سبزي خردشده را به آن ميافزاييم. در اين مرحله نخودفرنگي را ‏افزوده و در ظرف را ميگذاريم. شعله گاز را كم نموده تا بالها با نخودفرنگي پخته شود. اين غذا را ميتوان با برنج زعفراني صرف نمود.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۵:۰۳:۱۸ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

سلام به دوستاي عزيزم...براتون طرز تهيه پاناكوتا رو گذاشتم..اميدوارم لذت ببريد..



طرز تهيه دسر ژله اي پاناكوتا :
*. ابتدا كف و ديواره هاي قالب مناسب دسر را با مقدار كمي روغن مايع چرب كنيد. اگر ميزان روغن براي چرب كردن قالب زياد بود، اضافي آن را با دستمال كاغذي پاك كنيد (اين كار براي برگرداندن دسر به صورت قالبي انجام مي شود).حالا در كاسه بلوري نصف ميزان پودر ژله را ابتدا در نصف پيمانه آب جوش حل كرده.

*. سپس نصف پيمانه آب سرد به آن اضافه كنيد؛ پس از اينكه پودر به طور كامل در آب حل شد، نيمي از دانه هاي انار را در داخل مايه ژله بريزيد و سپس كل مايه را به قالب دسر منتقل كنيد.قالب را به مدت 2 تا 3 ساعت در يخچال قرار دهيد تا ژله ببندد. نيم ساعت قبل از پايان اين مدت، شروع به درست كردن مايه خامه اي كنيد.

*. براي اين منظور شير و خامه را در ظرفي فلزي بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا با هم مخلوط شوند. شكر و پودر ژلاتين را نيز به آن اضافه كنيد و آن قدر هم بزنيد تا شكر و ژلاتين در مواد حل شود ولي مراقب باشيد مايه نجوشد.بعد وانيل را به آنها افزوده و دوباره مخلوط كنيد. حالا مايه را از يك صافي فلزي عبور دهيد.

*. تا دانه هاي ژلاتيني كه حل نشده، روي صافي باقيمانده و مايه اي صاف و يكنواخت حاصل شود.پس مايه را كنار بگذاريد تا سرد شود. پس از آن، ژله را از يخچال بيرون آوريد و مايه خامه اي را روي آن بريزيد و دوباره به يخچال برگردانيد و مدت 3 ساعت در آن قرار دهيد تا خامه سفت شود.پس از اين مدت دوباره با بقيه پودر ژله مايه ژله اي آماده كنيد و بعد از ريختن.

*. باقيمانده دانه هاي انار، سطح خامه اي را با ژله بپوشانيد و آن را دوباره در يخچال قرار دهيد تا ژله رويي ببندد.در پايان، قالب را در ظرف مورد نظر برگردانيد. براي اين منظور ابتدا دست تان را با آب سرد خيس كنيد، سپس به دور ديواره قالب بكشيد و قالب را برگردانيد.نكته: اگر هنگام برگرداندن قالب دسر به طور كامل برنگشت، روي آن را با تكه هاي ژله چسبيده به كف قالب تزئين كنيد.



اميدوارم خوشتون بياد...


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۴:۵۸:۴۸ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ]
.: Weblog Themes By bornablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 28
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب