,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,پ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, , - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

khabarnamema
khabarnamema
آرد 2 ليوان . شكر 1 ليوان . پودر كاكائو 10 قاشق غذاخوري . كره 100 گرم .شير ولرم 1/2 ليوان
تخم مرغ 4 عدد . شكلات تخته اي 100 گرم . بكينگ پودر 1 قاشق چايخوري . نمك 1/4 قاشق چايخوري

طرز تهيه : شكلات تخته اي و كره را داخل كاسه اي بريزيد و روي حرارت بخار آب قرار دهيد تا آب شود سپس شكر و پودر كاكائو را اضافه و مخلوط كنيد ، پس از مخلوط كردن مواد بايد شير ولرم را اضافه كنيد ، كمي هم بزنيد و از روي حرارت بخار آب برداريد و كناري قرار دهيد تا مايه شكلاتي خنك شود.خم مرغ ها را داخل كاسه اي بشكنيد و با همزن بزنيد تا كف كند سپس مايه شكلاتي را به تخم مرغ هاي زده شده اضافه كنيد و با همزن كمي بزنيد و پس از اينكه مواد مخلوط شدند بكينگ پودر و نمك را اضافه كنيد و مجدد بزنيد تا مايه كيك يكدست شود.پس از اينكه مايه كيك يكدست شد آرد را روي مايه كيك الك كنيد و به آرامي با قاشق مخلوط كنيد ( كم كم ارد را الك كنيد و دوراني و در يك جهت هم بزنيد تا مايه كيك آماده شود ) ، پس از اتمام كار مايه كيك را داخل كاسه اي بريزيد و روي آن را با پلاستيك بپوشانيد و به مدت 2 ساعت در جاي گرمي قرار دهيد تا استراحت كند.ته قالب كيك كاغذ روغني بيندازيد و ديواره هاي قالب را نيز چرب كنيد سپس مايه كيك را در قالب بريزيد و داخل فري كه از قبل با دماي 180 درجه سانتيگراد روشن كرده ايد و گرم شده است به مدت 45 تا 60 دقيقه قرار دهيد ( دماي فرها متفاوت ميباشد و بايد پس از 45 دقيقه كيك را بررسي كنيد، خلال چوبي يا چاقويي را وارد كيك كنيد و اگر تميز بيرون آمد يعني كيك شكلاتي قبل با دماي 180 درجه سانتيگراد روشن كرده ايد و گرم شده است به مدت 45 تا 60 دقيقه قرار دهيد ( دماي فرها متفاوت ميباشد و بايد پس از 45 دقيقه كيك را بررسي كنيد، خلال چوبي يا چاقويي را وارد كيك كنيد و اگر تميز بيرون آمد يعني كيك شكلاتي پخته است ).



ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۴:۵۴:۱۲ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]


مواد لازم:
شير يك و نيم پيمانه
خامه صبحانه ۱۵۰ گرم
خرماي بدون پوست و هسته ۱۰۰ گرم
پودر ژلاتين ۲ ق س
سس كارامل ۸۰ گرم
پودر قهوه فوري ۱ ق م
طرز تهيه:
* شير را داخل قابلمه ريخته و سپس خامه را اضافه مي نماييم .

* پوست و هسته خرما را گرفته و كاملا با چنگال له مي كنيم و به مواد قبل مي افزاييم.

* سپس سس كارامل رو اضافه مي كنيم.


* پودر ژلاتين رو روي مواد مي پاشيم .

* و در آخر قهوه فوري رو مي ريزيم و قابلمه رو روي حرارت قرار مي ديم و مدام هم مي زنيم.

* اين هم زدن تا وقتي ادامه داره كه مواد با هم مخلوط شده و شير به حد جوش برسه ولي نجوشه.

* سپس از روي حرارت برداشته و داخل صافي مي ريزيم تا كاملا صاف شده و ريشه يا پوست خرما داخل دسر نمونه.

* بعد داخل قالب ريخته و در يخچال بمدت حداقل ۴ ساعت قرار مي ديم.


* براي زيبايي بيشتر بعد از بسته شدن دسر ، روي اونا اسپري برنز زده و در ظرف مورد نظر مي چينيم.


* اين هم دسر خوشمزه كه با ميوه بسيار خوشمزه تر خواهد شد.




ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۴:۴۹:۲۸ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]



توي اين گرما واقعا بستني يخي مي چسبه ، اونم اين بستني يخي هاي خوش قيافه !! كه براي مهموني ها هم عالي هستن !حتما امتحان كنيد و لذت ببريد



مواد لازم:
1.5 فنجان آب انواع ليمو
1/4 فنجان شهد آگاوه يا عسل
1/2 قاشق چايخوري نمك
1 فنجان آب
انواع گل هاي خوراكي



دستور تهيه :
همه مواد رو تو يه ظرف بزرگ مخلوط كنيد (به جز گل هاي خوراكي)
مخلوط رو توي قالب هاتون بريزيد و بذاريد يك ساعت تو فريزر بمونه تا وقتي كه كريستال هاي يخ در حال شكل گيري هستن
حالا گل ها رو خيلي آروم با كمك يه انبر توي بستني يخي بذاريد جوري كه سر جاشون ثايت بشن (بايد زماني اين كاروبكنيد كه ديگه نتونن ته قالب جمع بشن ) و بعد دوباره قالبها رو داخل فريزر بذاريد تا كاملا يخ بزنه !

در آخر هم در حالي كه زير آفتاب قدم مي زنيد اونها رو نوش جان كنيد و لذت ببريد ، البته قبلش ازشون عكس بگيرين چون خيلي خوشگلن !





ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۴:۴۲:۲۲ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
طرز تهيه انواع نان (1)


در اين مطلب چند قسمتي، طرز پخت و تهيه انواع نانهاي متنوع و خوشمزه را برايتان آموزش داده ايم. برخي از آنها براي صبحانه، برخي براي وعده هاي اصلي غذا و برخي ديگر را حتي بهعنوان دسر يا همراه با چاي يا قهوه ميتوان سرو و ميل كرد.


 


در اين مطلب چند قسمتي، طرز پخت و تهيه انواع نانهاي متنوع و خوشمزه را برايتان آموزش داده ايم. برخي از آنها براي صبحانه، برخي براي وعده هاي اصلي غذا و برخي ديگر را حتي بهعنوان دسر يا همراه با چاي يا قهوه ميتوان سرو و ميل كرد.

براي آشناي با مراحل پخت اين نانها با ما همراه باشيد.

نان شكلاتي

• زمان تهيه: 60 دقيقه

• زمان پخت: 20 دقيقه

مواد لازم

• عدد خمير شيريني

• 200 گرم شكلات تخته اي تلخ

• عدد تخم مرغ زده شده


طرز تهيه

1. براي تهيه نان شكلاتي، ابتدا فر را روي دماي 425 درجه فارنهايت (220 درجه سانتيگراد) تنظيم كنيد.

2. خمير شيريني را به 4 قسمت مساوي تقسيم كنيد. روي يك سطح صاف، هر قسمت از خمير را با وردنه پهن كنيد. با استفاده از يك چاقو دو مستطيل از هر قسمت درآوريد.

3. شكلات تخته اي را به 8 قسمت تقسيم كنيد و هر تكه را در داخل هر يك از خميرها قرار داده و بصورت رول بپيچيد.

4. با استفاده از يك قلممو، روي هر يك از شيريني ها را تخم مرغ بماليد. آن ها را در سيني مخصوص فر بگذاريد.

5. سيني فر را در فر به مدت 10 دقيقه قرار دهيد.

6. دماي فر را تا 375 درجه فارنهايت (190 درجه سانتيگراد) كاهش دهيد و 5 تا 10 دقيقه ديگر منتظر بمانيد تا نان شكلاتي طلايي قهوه اي رنگ شود.

7. نان شكلاتي ها را از فر خارج كنيد و در ظرف مناسب بچينيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۴:۳۶:۱۵ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

• تعداد: 8 نفر

• زمان تهيه: 15 دقيقه

• زمان پخت: 35 دقيقه

• خوراك: شرقي

مواد لازم

• دو قاشق غذاخوري روغن زيتون

• يك عدد پياز خرد شده

• يك قاشق غذاخوري دانه كاج بوداده

• 400 گرم گوشت چرخكرده

• دو عد عصاره مرغ

• ¼ پيمانه آب

• ¼ پيمانه كشمش

• نصف پيمانه پنير موزارلا رنده شده

• دو قاشق غذاخوري برگ گشنيز تازه و خرد شده

• دو قاشق غذاخوري نعنا تازه خرد شده

• يك قاشق چايخوري فلفل سياه

• يك بسته خمير فيلو


طرز تهيه

1. روغن زيتون را در تابه روي حرارت ملايم گرم كنيد. دانه هاي كاج و پياز را به مدت 5 دقيقه در آن تفت دهيد تا طلايي شوند.

2. گوشت چرخكرده را بيفزاييد و 5 تا 8 دقيقه ديگر تفت دهيد. عصاره هاي مرغ را در دست پودر كنيد و به مخلوط داخل تابه بيفزاييد. آب را اضافه كنيد. آنها را 3 دقيقه بپزيد و سپس از روي حرارت برداريد و كنار بگذاريد.

3. كشمش، پنير موزارلا، گشنيز، نعنا و فلفل سياه را به مخلوط تابه اضافه كنيد و هم بزنيد.

4. هر كدام از ورقه هاي فيلو را به سه نوار برش دهيد. يك قاشق غذاخوري از مخلوط گوشت را داخل آن قرار دهيد. انتهاي رول ها را ببنديد و به شكل انگشت فرم دهيد. براي محكم دن انتهاي ورقه، با آب كمي آن را خيس كنيد.

5. فر را با دماي 190 درجه سانتي گراد روشن كنيد. فيلو فينگرها را درون سيني فر بچينيد و به مدت 15 تا 20 دقيقه در فر بگذاريد تا طلايي شود.

6. سپس آنها را با سالاد سرو كنيد.



ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۴:۳۰:۵۳ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

• تعداد: 7 نفر

• زمان تهيه: 20 دقيقه

• زمان پخت: 45 دقيقه

• خوراك: ايتاليايي

مواد لازم

• نصف پيمانه آرد (60 گرم)

• يك قاشق چايخوري فلفل سياه

• 500 گرم فيله مرغ خرد شده

• دو قاشق غذاخوري روغن گياهي

• يك عدد پياز متوسط خرد شده

• يك عدد فلفل دلمهاي قرمز خرد شده

• 3 عدد سير رنده شده

• دو قاشق غذاخوري رب گوجهفرنگي

• يك قاشق چايخوري زردچوبه

• 3 عدد گوجهفرنگي خرد شده

• ¼ پيمانه سركه بالزاميك

• 1.5 قاشق چايخوري پودر آويشن

• يك پيمانه آب

• دو عدد قرص عصاره مرغ

• 3 قاشق غذاخوري كيپر

• يك بسته فتوچيني (450 گرم)

• 8 پيمانه آب

• يك قاشق غذاخوري روغن زيتون

• ¼ پيمانه برگ ريحان خرد شده


طرز تهيه

1. آرد و فلفل سياه را با يكديگر مخلوط كنيد. آنها را روي فيلههاي مرغ بپاشيد تا همه سطح آنها را بپوشاند.

2. روغن گياهي را در يك قابلمه بزرگ گرم كنيد. فيلههاي مرغ را درون آن بيندازيد و سرخ كنيد تا كاملا طلايي شوند. پيش از سرخ شدن، آنها را روي دستمال كاغذي حوله اي بچينيد تا روغن اضافه شان گرفته شود.

3. در همان تابه، پياز را تفت دهيد تا سبك شوند. سپس فلفل دلمهاي، سير، رب گوجهفرنگي و زردچوبه را اضافه كنيد و به مدت 2 تا 3 دقيقه تفت دهيد.

4. گوجهفرنگي خرد شده، سركه بالزاميك، آويشن، آب و عصاره مرغ را نيز اضافه كنيد و هم بزنيد. آنها را روي حرارت ملايم قرار دهيد تا 15 دقيقه نيمجوش و كمي غليظ شوند.

5. كيپر و مرغ را به تابه برگردانيد و آنها را به مدت 20 دقيقه ديگر بپزيد.

6. پاستا را در آب جوش و نمك بپزيد و پس از نرم شدن، با آب سرد آبكش كنيد. آنها را درون قابلمه بريزيد. روي آنها روغن زيتون بريزيد و هم بزنيد.

7. پاستاي پخته شده را در بشقاب بكشيد، روي آن سس بريزيد و با برگ هاي تازه ريحان تزئين كنيد.



ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۴:۲۶:۱۸ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]



فرني معمولي خوراك سنتي و آرام بخشي است. اين نوع خامه اي آن را گرم با جوز هندي معطر و تند به همراه ميوه هاي پخته يا تازه سرو نماييد تا تنوعي در سفره ي غذاي شما باشد.

مناسب براي :۴ نفر

زمان آماده سازي : بيش از ۱ ساعت


مواد لازم:

تخم مرغ 4 عدد
شكر دانه ريز ½ پيمانه (110 گرم)
شير 300 ميلي ليتر
خامه 300 ميلي ليتر
وانيل 1 قاشق چايخوري
جوز هندي كمي
ميوه فصل پخته يا تازه، براي سرو كردن

طرز تهيه:

1. فر را با دماي 150 درجهي سانتيگراد داغ كنيد.
2. تخم مرغها و شكر را با هم بزنيد تا تركيب شوند.
3. شير، خامه و وانيل را داخل يك روغندان بريزيد و روي شعلهي متوسط درست تا كمي مانده به رسيدن به نقطهي جوش حرارت دهيد، سپس از روي شعله برداريد و مخلوط تخم مرغها را اضافه كنيد. بزنيد تا مخلوط شوند سپس آن را از داخل صافي رد كنيد و داخل يك ظرف مخصوص فر با حجم 1 ليتر بريزيد. روي فرني جوز هندي رنده شده بپاشيد.
4. ظرف را داخل يك تابهي بزرگتر قرار دهيد و تابه را با مقداري آب جوش پر كنيد كه تا نصف لبههاي ظرف مخصوص فر بالا بيايد. 45 دقيقه تا زماني كه فرني خودش را بگيرد در فر بپزيد. گرم به همراه ميوههاي پخته سرو نماييد.





ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۴:۲۰:۳۹ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

پيراشكي گوجه فرنگي



مواد اوليه:

كره135 گرم
تخم مرغدو عدد
آردسه پيمانه
گوجهفرنگي پوره شدهنصف پيمانه
بيكينگپودردو قاشق چايخوري


موادلازم داخل پيراشكي

گوجهفرنگي خرد شدهدو عدد
قارچ200 گرم
كلم سفيد100 گرم
جعفريپنج قاشق غذاخوري
پيازيك عدد
سس گوجهفرنگيدو قاشق سوپخوري
نمك، فلفل، آويشنبه مقدار لازم


طرز تهيه:

* كره ذوب شده را با تخم مرغ خوب زده، سپس پوره گوجهفرنگي را به آن اضافه كنيد و در انتها آرد و بيكينگپودر را افزوده كمي ورز داده تا خمير يكدستي به دست آيد.
* خمير را داخل كيسه نايلوني به مدت نيم ساعت در يخچال استراحت دهيد.

* پياز را خرد كرده و تفت دهيد سپس قارچ را اضافه كرده و به تفت دادن ادامه دهيد.
* گوجهفرنگي، كلم سفيد و جعفري، سس گوجهفرنگي را به آنها افزوده ادويهها را هم اضافه كنيد.
* خمير را با وردنه باز و با قالب دايره قالب زده و از مواد داخل آن را پر كرده و خمير را به شكل نيم دايره بسته اطراف آن را با چنگال فشار داده تا دو لبه به هم بچسبند.
* سپس پيراشكيها را در روغن سرخ كنيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۴:۱۵:۱۵ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

 


مواد لازم


  • 2 عدد ران مرغ پختهشده
  • 1 ق س روغنزيتون
  • 4 /1 پياز
  • 2 عدد هويج متوسط
  • 1 عدد سيبزميني متوسط
  • مقدار كمي پودر سير
  • 1 پيمانه آب مرغ
  • 1 پيمانه ذرت پخته
  • كمي نعنا و مقدار خيلي كم نمك و فلفل يا جعفري خردشده



طرز تهيه:

1. ابتدا هويج را پوست بگيريد سپس آن را نگيني خرد كنيد. سيبزميني را هم بعد از شستوشو و پوستش را بگيريد، نگيني خرد كنيد و كنار بگذاريد. تابهاي را روي حرارت متوسط قرار دهيد و روغنزيتون را در آن بريزيد.

2. پياز خردشده را داخل آن كمي تفت دهيد سپس هويج، سيبزميني، پودر سير، نعنا يا جعفري خردشده و مقدار خيلي كم نمك و فلفل را داخل تابه بريزيد و خوب هم بزنيد. در تابه را بگذاريد و به مدت 20 دقيقه صبر كنيد تا مواد خوب بپزند. 5 دقيقه قبل از آنكه مواد را از روي حرارت برداريد ذرت را به آنها اضافه كنيد.

3. حالا پوست مرغ پختهشده را بهخوبي از گوشت جدا كنيد، استخوان ران را هم جدا كرده و دور بريزيد سپس گوشت مرغ را داخل مخلوطكن يا آسياب برقي بريزيد. سبزيهاي پخته را هم به گوشت اضافه كنيد. در انتها آب مرغ را هم اضافه كنيد. حالا دستگاه را به مدت 4-3 روشن كنيد تا مواد كاملاً باهم مخلوط شده و كمي پورهاي شكل شود.



ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۴:۰۹:۴۶ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مفهوم بازيافت را كه مي دانيد. همان مبحثي كه از دورريختي ها وسيله با كاربرد ديگري درست مي كنند. اين هم يك غذاي بازيافتي است. تعجب نكنيد. شما مطمئنا پوست كدو سبز را كه نمي خوريد. يك پيشنهاد ويژه برايتان داريم كدو ها را خوب بشوييد و پوست آن ها را بعد از كندن به يك غذاي ديگر خوشمزه اي براي شام تبديل كنيد. بله درست متوجه شديد منظورمان آماده كردن غذايي با پوست كدو است.


مواد لازم براي 1 نفر


  • 10 الي 15 عدد پوست كدوي سبز
  • 1 عدد پياز بزرگ
  • 5 حبه سير
  • 10 ق س سرپر ماست
  • 1 ق س سرپر ربگوجه فرنگي
  • روغن مقداري براي سرخ كردن
  • 3 /1 ق چ زرد چوبه
  • نمك و فلفل به ميزان لازم



طرز تهيه:

1. ابتدا پوست كدوها را با چاقوي تيز يا پوستكن كمي ضخيمتر بكنيد و به صورت قطعات ريز يك سانتيمتري خرد كنيد. پياز را بعد از پوست كندن، شسته و به صورت خلالي خرد كنيد. حالا تابهاي آماده كنيد و مقداري روغن در آن بريزيد.

2. ابتدا پيازهاي خلاليشده را در آن تفت دهيد سپس پوست ريزشده كدو را همراه زردچوبه به پياز داغ اضافه كرده و به مدت يك ربع در روغن سرخ كنيد. پس از آن، نصف فنجان آب به مخلوط افزوده و در ظرف را بگذاريد تا پوست كدو خوب بپزد. البته در اين ميان 5 حبه سير را نيز پوست كنده و سپس با رنده ريز در غذا رنده كنيد.

3. بعد از 10 دقيقه، ربگوجه فرنگي را به مواد اضافه كنيد و در ظرف را بگذاريد و 10 دقيقه ديگر صبر كنيد تا غذا پخته شده ، به روغن بيفتد.

4. پس از طي اين مدت، 10 قاشق سوپخوري ماست را به اين مخلوط اضافه كنيد. با اضافه كردن ماست، غذا شل شده و شبيه به يك سوپ نارنجي رنگ ميشود؛ به خصوص اگر ماست شل باشد و غلظت كافي نداشته باشد ولي نگران نباشيد؛ ابتدا نمك و فلفل مورد نياز را به غذا بيفزاييد سپس آن را به مدت 10 دقيقه روي حرارت مرتب هم بزنيد زيرا وجود ماست باعث ميشود كه غذا زود بسوزد. اين كار را آن قدر تكرار كنيد تا غذا غلظت بيشتري پيدا كرده و آماده شود.

نكته: به جاي پوست كدو از لوبيا سبز هم ميتوانيد با همين روش استفاده كرد. در انتها روي آن را با گوشت چرخ كرده تزيين كنيد.





ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۴۵:۳۳ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ]
.: Weblog Themes By bornablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 28
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب