,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,پ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, , - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

khabarnamema
khabarnamema
آموزش تزيين كيك مدل گربه تپل

براي اين تزيين كيك بامزه و زيبا به كيك ساده ، باتر كرم ، خمير فوندانت و رنگ خوراكي نياز داريد.

براي اين تزيين به 3 كيك ساده نياز داريد ، يكي از كيك ها را پس از سرد شدن به 2 قسمت برش بزنيد و بين دو لايه مقداري باتر كرم بزنيد سپس اطراف كيك را با باتر كرم بپوشانيد ( اين كيك در كنار گربه قرار ميگيرد ).

براي گربه به 2 كيك اسفنجي نياز داريد ، هر كيك را پس از سرد شدن به دو قسمت برش بزنيد ، لايه ها را روي هم قرار دهيد و مابين لايه ها باتر كرم بزنيد ( اطراف 2 لايه كيكي كه براي بالاي بدن گربه در نظر گرفته ايد را برش بزنيد و اضافي كيك را براي دم ، گوش و دست كنار بگذاريد ) ، بخش بالاي بدن بايد كوچكتر باشد.

مقداري خمير فوندانت سفيد و آبي آماده كنيد ، خمير فوندانت سفيد را روي كيك اول ( كيك كنار گربه ) بكشيد ، خمير فوندانت آبي را به صورت دايره اي با حاشيه نامنظم برش بزنيد و روي فوندانت سفيد قرار دهيد.

خمير فوندانت را با كمي رنگ مشكي مخلوط كنيد تا به رنگ طوسي درآيد سپس اطراف كيك اصلي ( بدن گربه ) را با آن پوشش دهيد ، كيك هاي اضافي را كه برش زده بوديد با كمي باتر كرم مخلوط كنيد تا به شكل خميري نرم درايد سپس براي دم ، گوش ها و دست استفاده كنيد و با خمير فوندانت آن را پوشش دهيد ( براي اتصال به بدن گربه آن را مرطوب كنيد ).

پس از تكميل شدن گربه مقداري خمير فوندانت را با رنگ مشكي رنگ كنيد ، برش هايي از خمير مشكي براي بدن ، دم ، چشم ها ، بيني و … بزنيد و با استفاده از كمي آب خمير را روي سطح بدن گربه متصل كنيد.

خمير فوندانت را با رنگ بنفش و زرد رنگ كنيد و دايره هايي از آن درآوريد و اطراف كيك را با آن تزيين كنيد ( اين دايره ها را با استفاده از كمي آب روي خمير متصل كنيد ).


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۳۹:۳۶ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
 


مواد لازم براي دو الي سه نفر:
پاستاي پنه:1بسته
خامه:دو بسته (از اين خامه شل و ولا +)
قارچ خرد شده: 250 گرم يا عصاره قارچ اليت
سير:4-3حبه
پياز سرخ شده:3ق غذا خوري
كره: 50-25 گرم
آويشن نمك- فلفل
آب:1ليوان
سينه ي مرغ: 1 عدد ژولين خرد شده
پنير پيتزاي رنده شده
پنير پارمزان
جعفري خرد شده

طرز تهيه:

خب اول از همه سينه مرغ رو به صورت ژولين خورد مي كنيم (يعني به شكل مستطيل هايي به طول 1 بند انگشت در مياريم ) با پياز داغ و سير رنده شده تفت مي ديم تا رنگ مرغ به سفيد تغيير پيدا كنه. بعد قارچ رو اضافه مي كنيم تا آبش كشيده بشه! اويشن وفلفل را اضافه ميكنيم.
آب رو ميريزيم تو ماهيتابه تا جوش بياد و مرغ هم خوب بپزه و مايعمون هم كاملن غليظ بشه! حالا نمك رو اضافه مي كنيم.
از اون ور تو يه ظرف ديگه پاستا رو 15-12 دقيقه مي جوشونيم تا نرم بشه و بعد از آبكشي تو يه قابلمه كره رو داغ مي كنيم و سير رنده شده را توش كمي تفت مي ديم و پاستاهاي آبكش شده رو بهش اضافه مي كنيم .
حالا به مواد مرغ خامه رو اضافه مي كنيم و قبل از جوش اومدنش شعله رو خاموش مي كنيم. (خامه نبايد زياد حرارت ببينه)پنير ها ي رنده شده را هم اضافه ميكنيم تا اب شود .
پاستا رو مي كشيم توي يه ظرف بعد سس يا همون مواد خامه ايمونو مي ريزيم روش. اندازه يك يا دو قاشق غذا خوري پنيرپارمزان روش ميريزم و جعفري خرد شده را روش ميريزيم .
پنه با سس چيكن آلفردو تقريبا از معروفترين پاستاهاست.. ميتونين يه سري چيزا مثل قارچ رو ازش خذف كنيديا كلم بروكلي نيمه آبپز استفاده كنيد،اينا ديگه تنوع در آشپزيه



ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۲۵:۵۸ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]



مواد لازم براي ۴نفر:
ميگو بدون سر ۱كيلوگرم
روغن مايع نصف استكان
آب پياز ۴قاشق غذاخوري
زعفران آب شده ۲ قاشق غذاخوري
فلفل سفيد ۱قاشق چايخوري
نمك به مقدارلازم

طرزتهيه:
۱_ ميگوها را پوست كنده وروده پشتي آن را خارج ميكنيم .پس از شستن آنها را در صافي گذاشته تا آب آن گرفته شود. سپس آنها را در ظرفي ريخته و۲ قاشق زعفران روي آن مي ريزيم وخوب مخلوط مي كنيم , آنگاه روغن مايع , فلفل ، آب پياز ونمك به ميگوها اضافه ومخلوط مي نماييم وآن را در محل خنكي به مدت ۲ الي ۳ ساعت نگهداري وسپس آن را به سيخ مي كشيم.
۲_ براي كشيدن ميگوها به سيخ , اول بايستي سيخ ها را چرب نموده وميگوها را از قسمت خميده به سيخ بكشيم وروي زغال گذاشته وموقع كباب نمودن روي ميگوها را با كره آب شده چرب مي نماييم تا موقعي كه رنگ آنها طلائي شود.
۳_ پس از كباب شدن آنها را در ديس بصورت ششليك كشيده واطراف را با ليمو ترش , مارچوبه , خيارشور, جعفري ونخودفرنگي تزئين مي نماييم .اكنون غذا حاضر است.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۰۰:۴۰ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]


دلمه قارچ با مرغ و سيب زميني

مواد لازم :

سيب زميني يك كيلوگرم
سينه يا فيله مرغ 250 گرم
قارچ 200 گرم
پياز داغ نصف پيمانه
فلفل دلمه اي نصف يك عدد
جعفري خرد شده 4/1 پيمانه
تخم مرغ سه عدد
نمك، فلفل، ادويه و آرد سـوخـاري به ميزان لازم
رب گوجه فرنگي يك قاشق غذاخوري
پنير پيتزا و روغن به ميزان لازم



طرز تهيه :
ابتدا سيب‌ زميني‌ها را پخته، پوست كنده و رنده مي‌كنيم. يك عدد تخم‌مرغ را به همراه كمي نمك، فلفل و ادويه به سيب‌زميني افزوده و مواد را ورز داده و كنار مي‌گذاريم.


سينه مرغ را نگيني خرد نموده و به همراه پيازداغ تفت مي‌دهيم تا بپزد، سپس قارچ نگيني خرد شده و ادويه را به آن افزوده و تفت مي‌دهيم. فلفل دلمه‌اي و رب گوجه‌فرنگي را نيز به مواد افزوده، كاملا مواد را هم زده تا مخلوط شوند. حرارت را خاموش نموده و جعفري را به مواد اضافه كرده و هم مي‌زنيم.

از مخلوط سيب‌زميني به اندازه يك توپ كوچك جدا كرده، در دست پهن نموده، از مخلوط مرغ و قارچ در ميان آن مي‌گذاريم، كمي پنير پيتزا روي مواد ريخته و دلمه را جمع مي‌كنيم تا مواد مياني مشخص نباشد. حالا دلمه‌ها را ابتدا در آرد سوخاري غلتانده، دو عدد تخم‌مرغ را با چنگال زده، دلمه‌ها را در تخم‌مرغ فرو برده، مجددا در آرد سوخاري زده و در روغن داغ سرخ مي‌كني


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۴۶:۰۸ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]




مواد لازم:

براي 4 نفر


برنج 1پيمانه
تخم مرغ 2عدد
پياز 1عدد
رب گوجه فرنگي 1قاشق سوپخوري
سير 1حبه
نمك به ميزان لازم
فلفل به ميزان لازم
آرد به ميزان لازم
كره به ميزان لازم
زعفران نصف قاشق چايخوري (ساييده)
گوشت 100گرم (چرخكرده)


طرز تهيه:

1. برنج را حدودا دو ساعت با اب و نمك خيس كنيد و آن را آبكش كرده و حدودا 5دقيقه بعد از دم دادن شعله را خاموش كنيد و آن را 2 بار چرخ كنيديكي از تخم مرغ ها را به برنج اضافه كنيد و خوب مخلوط كرده و با دست ورز دهيد.

2. ادويه و زعفران آب كرده را اضافه كنيد و دوباره خوب ورز دهيد تا مواد چسبندگي خوبي پيدا كنند.پياز را رنده كنيد و در كره يا روغن تفت دهيد تا طلايي شود و سپس گوشت چرخكرده و سير رنده شده را به آن اضافه كنيد و خوب تفت دهيد.

3. سپس گوجه فرنگي را اضافه كرده و تخم مرغ باقي مانده را آبپز كرده و رنده بزنيد و به مواد بيفزاييد و با يك استكان آب اجازه دهيد مواد بپزند تا آبشان تبخير شود.كف دستتان را آردي كرده، يك گلوله از خمير را برداشته در كف دست باز كنيد و مواد را داخل آن گذاشته و آن را ببنديد بعد با مقدار كمي كره در تابه سرخ كنيد.

نكات:

1. اين غذا خيلي روغن به خود جذب ميكند حواستان باشد زيادي روغن نريزيد.

2. كروكت ها خيلي زود پخته ميشود و بعد از آن باز شده و موادشان بيرون ميريزد به محض طلايي شدن آنها را از روي حرارت برداريد.

3. برنج و تخم مرغ را تا ميتوانيد ورز دهيد تا احتمال وا رفتن غذايتان كمتر شود.

4. حواستان باشد اجازه ندهيد برنج كامل دم بكشد 5دقيقه زمان كافي است.

5. ميتوانيد كروكت ها را داخل ارد سوخاري هم غلط دهيد و بعد سرخ كنيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۳۲:۱۳ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]


آماده سازي: 15 دقيقه
مدت انتظار: 15 دقيقه
مجموعاً: 30 دقيقه

مواد لازم : براي 24 نفر
بال مرغ 1 كيلو و 100 گرم آرد 110 گرم نمك 2 قاشق چاي خوري فلفل قرمز 2 قاشق چاي خوري فلفل سياه 1/4 قاشق چاي خوري روغن سرخ كردني به مقدار لازم كره بادام زميني 1/4 فنجان آب 2 قاشق غذاخوري سس تند 2 قاشق چاي خوري شكر قهوه اي 1.5 قاشق چاي خوري آبليمو 1.5 قاشق چاي خوري سس سويا 1.5 قاشق چاي خوري پودر زنجبيل 1/2 قاشق چاي خوري

طرز تهيه:
بالهاي مرغ را به سه بخش تكه كنيد. ته بالها را دور بريزيد.
داخل يك نايلون پلاستيكي نمك، آرد، پاپريكا و فلفل را مخلوط كنيد. بالها را به آن اضافه كنيد و بعد آن را تكان دهيد تا بالها به آرد آغشته شوند.

داخل يك قابلمه روغن را تا دماي 190 درجه سانتيگراد (375 درجه فارنهايت) گرم كنيد. هر كدام از بالها را درون روغن به مدت 6 الي 8 دقيقه سوخاري كنيد و بعد آن ها را روي دستمال حوله اي قرار دهيد تا روغن آن برود و بعد آن ها را به يك كاسه انتقال دهيد تا گرم بماند.

داخل يك قابلمه كوچك كره بادام زميني، آب، سس تند، شكر قهوه اي، آبليمو، سس سويا و پودر زنجبيل را مخلوط كنيد و به مدت يك الي دو دقيقه روي حرارت متوسط قرار دهيد تا يكدست شود و روي بال مرغ بريزيد و سريع سرو كنيد.



ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۲۵:۰۴ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
انجمن تفريحي قاطي

انجمن تفريحي قاطي

انجمن تفريحي قاطي


براي تزئين سالاد مدل باب اسفنجي به مناسبت تولد و جشنهاي كودكانه ، ابتدا مايه سالاد را به فرم مكعب مستطيل در آورد و قسمت يقه و دهان را مشخص كنيد و سطح نا صافي را روي مكعب ايجاد كنيد و توسط زرده و سفيده تخم مرغ و لبو يا كالباس رنده شده چهره و دهان و يقه را به رنگهاي مختلف در آوريد.

از خيار شور هم در قسمتهاي مختلف شبيه به تصوير براي تزئين استفاده كنيد .


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۱۸:۴۴ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
انجمن تفريحي قاطي

انجمن تفريحي قاطي
انجمن تفريحي قاطي
انجمن تفريحي قاطي
انجمن تفريحي قاطي
انجمن تفريحي قاطي
انجمن تفريحي قاطي
انجمن تفريحي قاطي
انجمن تفريحي قاطي







ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۹:۳۲:۱۵ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]




آماده سازي: 15 دقيقه


مدت انتظار: 15 دقيقه


مجموعاً: 30 دقيقه





مواد اوليه : براي 8 نفر


گوشت چرخ كرده :»» / 450 گرم
سس اسپاگتي :»» / 400 گرم
خمير هلالي شكل :»» / 450 گرم
پنير چدار :»» / 115 گرم




طرز تهيه:



داخل يك قابلمه بزرگ، گوشت را روي حرارت متوسط بپزيد و بعد با سس اسپاگتي مخلوط كنيد

و آن را روي حرارت متوسط به مدت 5 الي 10 دقيقه بپزيد تا بدينوسيله گرم هم بشوند.

خمير ها را داخل قالب هاي مافين فشار دهيد و دو قاشق غذاخوري از مخلوط گوشت را در وسط هر كدام بريزيد.


حال به مدت 15 الي 17 دقيقه داخل فر با دماي 190 درجه سانتيگراد (375 درجه فارنهايت) قرار دهيد تا برشته شود.

پنير را روي آن پخش كنيد و به مدت 3 دقيقه ديگر بپزيد تا پنير آب شود.


✾◕ ‿ ◕✾

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۹:۰۴:۳۵ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

ممكن است شما فكر كنيد كه سيب زميني فقط در روغن فراوان مي تواند سرخ شود. ولي اشتباه فكر مي كنيد چون اين كرانچي سيب زميني با مقدار كمي پنير معطر پارمزان و تنها ۲ قاشق چايخوري روغن سرخ ميشود...



مواد لازم براي ۴ نفر :
۷۵۰ گرم سيب زميني با پوست
۲ قاشق چايخوري روغن زيتون
۳/۴ قاشق چايخوري رزماري كاملا خرد شده
۱/۴ قاشق چايخوري فلفل
۱/۴ پنير پارمزان رنده شده
نمك به ميزان لازم
ممكن است شما فكر كنيد كه سيب زميني فقط در روغن فراوان مي تواند سرخ شود. ولي اشتباه فكر مي كنيد چون اين كرانچي سيب زميني با مقدار كمي پنير معطر پارمزان و تنها ۲ قاشق چايخوري روغن سرخ ميشود.
طرز تهيه
ابتدا فر را روي دماي ۴۷۵ درجه فارنهايت يا ۲۴۰ درجه سانتيگراد تنظيم كنيد. سيب زميني ها را رنده كرده و در يك كاسه بزرگ بريزيد و روغن زيتون، رزماري ( اكليل كوهي ) و فلفل را به آن اضافه كنيد.

مخلوط سيب زميني را به ۸ قسمت مساوي تقسيم كنيد . هر تكه به ضخامت ۵ ميلي متر باشد و حدود ۲۰ دقيقه درفربماند.

سيب زميني ها را از فر بيرون بياوريد. با كفگير با دقت سيب زميني ها را جابجا كنيد. سپس پنير پارمزان را روي آن بپاشيد. و آن را در حدود ۳ دقيقه تا حدي كه قهوه اي يا طلايي رنگ بشود حرارت بدهيد. حالا مي توانيد سيب زميني ترد شده را داغ ميل كنيد.
رزماري منبع غني از فلاونوئيدها مي باشد كه از لخته شدن خون جلوگيري مي كند.

شما مي توانيد تا دو مرحله اين سيب زميني را استفاده كنيد به اين صورت كه آن را تا ۸ ساعت در يخچال بگذاريد سپس هنگام سرو غذا ، پنير پارمزان را روي آن بپاشيد و در فر بگذاريد تا طلايي رنگ شود.
ارزش غذايي هر وعده :
۱۶۲ كالري
۷ گرم پروتئين
۴ گرم چربي
۵ ميلي گرم كلسترول
۲۴ گرم كربو هيدرات
۱ گرم شكر
۴ گرم فيبر
۸۲ ميلي گرم سديم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۸:۵۳:۲۸ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ]
.: Weblog Themes By bornablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 28
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب