,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,پ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, , - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

khabarnamema
khabarnamema


نيمرو را اين بار بدون روغن درست كنيد
براي افرادي كه رژيم دارند، مصرف سفيده تخم مرغ بدون روغن توصيه مي شود. بنابراين روش تهيه تخم مرغ بدون روغن را به شما آموزش مي دهيم.

روش كار :
در قابلمه اي كمي آب بريزيد.
به آن كمي نمك و 2 قاشق چاي خوري سركه سفيد اضافه كنيد و روي حرارت متوسط به جوش آوريد.
تخم مرغ را در كاسه بشكنيد و در حالي كه با قاشق آب را به يك جهت هم مي زنيد، تخم مرغ را بريزيد.


گاز را خاموش كنيد، روي قابلمه را بپوشانيد و 5 دقيقه صبر كنيد.
به هيچ عنوان قبل از 5 دقيقه نبايد در را باز كنيد و يا اين كه تخم مرغ را هم بزنيد.
سپس با قاشق تخم مرغ را در بياوريد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۷:۰۷:۰۳ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]


هويج را بپزيد و آن را لابه‌لاي سينه مرغ كه پهن شده است، بگذاريد و روي آن را پنير رنده‌ شده بريزيد و آن را مانند دلمه برگ مو بپيچيد.


مواد لازم :
سينه مرغ : 2 عدد
تخم مرغ : يك عدد
كره : 80 گرم
پنير چدار : 200 گرم
هويج : متوسط 4 عدد
آرد سفيد : يك ليوان
روغن، نمك و فلفل : به ميزان لازم


طرز تهيه :
گوشت مرغ را روي يك تخته باز كرده و با يك وسيله مثل بيفتك‌ كوب به آن ضربه وارد كنيد تا گوشت‌ها پهن و نازك شود، اما به اندازه‌اي كه گوشت پاره نشود.
هر سينه مرغ را به دو قسمت تقسيم كنيد و از وسط برش بزنيد.
روي تكه‌هاي مرغ را مقداري نمك، فلفل و كره بماليد.
هويج را بپزيد و آن را لابه‌لاي سينه مرغ كه پهن شده است، بگذاريد و روي آن را پنير رنده‌ شده بريزيد و آن را مانند دلمه برگ مو بپيچيد.
هر دلمه را در آرد و سپس تخم‌ مرغ زده شده و پنير بغلتانيد و در نهايت دلمه‌هاي آماده شده را در روغن فراوان سرخ كنيد.
بعد از سرخ شدن، دلمه‌ها را در ظرف مناسب بچينيد و اطراف آن را با زيتون و سبزيجات بخارپز و كمي سس كچاپ تند تزئين كنيد.






ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۸ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۲۷:۴۴ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]







كباب گوشت با ريواس


مواد لازم :

گوشت فيله گوساله 1150 گرم
ريواس دو ساقه
انبه تازه نصف پيمانه
برگ آويشن تازه دو ق.غ
روغن زيتون يك ق.غ
نمك ¼ ق.چ
فلفل سياه ¼ ق.چ
سس باربيكيو به مقدار لازم



طرز تهيه :
فر را با دماي 325 درجه فارنهايت گرم كنيد. چربي‌هاي اضافه گوشت را بگيريد و آنها را افقي برش بزنيد. آنها را داخل فويل بچينيد. ريواس‌ها را نيز از طول برش دهيد. ساقه‌هاي ريواس، برش‌هاي انبه و برگ‌هاي آويشن را نيز در كنار گوشت‌ها بجينيد. روي آنها روغن، نمك و فلفل سياه بريزيد و فويل را ببنديد.


آنها را در سيني فر قرار دهيد و به مدت يك ساعت بپزيد. سپس فويل را باز كنيد و سس باربيكيو را روي آنها بماليد و دوباره در فر قرار دهيد و بقيه روند پخت را ادامه دهيد.


فر را خاموش كنيد. اما گوشت را تا 10 دقيقه بيرون نياوريد. پس از اين زمان، آنها را به همراه سس باربيكيو سرو كنيد.تركيب طعم ريواس و آويشن به گوشت مزه دلپذيري مي بخشد.




ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۸ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۱۹:۰۶ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

انجمن تفريحي و سرگرمي وب فان

مواد لازم :

شكر 1 پيمانه سرخالي
آب تمشك يا raspberry 2 پيمانه
ماست معمولي 1/2 پيمانه
آب 1/2 پيمانه
پودر ژلاتين 1 قاشق سوپخوري



طرز تهيه:
آب و پودر ژلاتين را در ظرفي مخلوط كنيد و روي بخار آب قرار دهيد، تا پودر ژلاتين در آب حل شود.
آب تمشك و شكر را مخلوط نموده و روي حرارت قرار دهيد و هم بزنيد تا شكر در آب تمشك حل شود.
سپس محلول ژلاتين را اضافه نموده، بمدت چهل و پنج دقيقه در يخچال قرار دهيد، تا نيم بند شود.
بعد ماست را به مواد فوق الذكر اضافه كنيد. با همزن برقي هم بزنيد، تا با ماست كاملاَ مخلوط شود.
مواد را به چهار قسمت تقسيم كنيد، و داخل چهار گيلاس پايه دار بريزيد. سپس به مدت نه ساعت در يخچال قرار دهيد تا ببندد .


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۸ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۵:۴۶:۴۵ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم


برنج يك كيلو
شكر يك كيلو
روغن
زعفران
مغز پسته
بادام
خلال نارنگي

 

طرز تهيه :
برنج را كه از چند ساعت قبل در آب خيس كرده اند، با آب در ظرفي روي اجاق گذاشته كمي زردچوبه به آن اضافه مي كنند و يكي دو جوش مي دهند . شكر را با دو ليوان آب جوشانده، به صورت شيره شكر در مي آورند و درضمن يك قاشق چايخوري زعفران ساييده شده را در آب جوش حل كرده، به شيره شكر اضافه مي كنند و دو قاشق روغن نيز به آن مي افزايند . برنج را دم مي كنند و قبل از دم كشيدن كامل، با كفگير به داخل سيني يا چلوصافي ( ترش باله ) ريخته، شيره شكر را روي آن پاشيده ، با هم مخلوط مي كنند. سپس برنج را دوباره در داخل ديگ يا قابلمه ريخته ،روي حرارت ملايم دم مي كنند. پس از دم كشيدن شكر پلو ، خلال بادام پسته و خلال نارنگي را شيرين كرده را روي آن ريخته مصرف مي كنند.شكر پلو را در شيراز هميشه با خورشت قيمه صرف مي كنند.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۸ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۵:۴۰:۰۵ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

مواد لازم: چغندر ك دانه، برنج ك ل وان و ن م ، گوشت چرخ كرده ن م ك لو، لپه نصف ل وان ، انار، نعناخشك وپ از داغ به اندازه كافي .
طرز ته ه: چغندر را كوتراش ( رنده ) كرده مي پزند . گوشت كوب ده ا چرخ كرده را به صورت كوفته ر زه ( گلوله ها ي به اندازه ك فندق) در مي آورند. برنج و كوفته ر زه و نعنا خشك و پ از داغ را به چغندر در حال پختن اضافه مي كنند. وقتي كه برنج پخته شد، آب انار به آن افزوده و مي گذارند به خوبي بپزد . در صورتي كه آب انار ترش باشد ، ك ا دو استكان شكر به آن اضافه مي كنند. وقتي كه آش به اندازه دلخواه سفت شد آن رادر ظرف ر خته روي آن را با نعنا و پ از داغ تز ن مي كنند


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۸ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۵:۳۳:۵۵ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

يك دسر مقوي و خوشمزه: بستني:۳ اسكوپ(نصف ليوان)
شير:نصف ليوان
موز:۱عدد
مالت:۲ ق غ(مي تواند حذف شود)

بستني (من وانيلي استفاده كردم فرقي نمي كنه )و شير و مالت و موز(همه مواد)را در مخلوط كن مي ريزيم اگه مخلوط كن نمي چرخيد كمي شير را بيشتر كنيد.غلظت اين دسر مي تواند شبيه شير موز باشد و يا كمي سفت تر كه با قاشق خورده شود.علت استفاده از مالت اينكه خيلي مقويه و مفيد واسه بچه ها.

نكته:مي توان از مغز هاي اسياب شده نيز در دسر استفاده كرد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۸ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۵:۲۶:۳۵ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

كوشاري برنج و ماكاروني

• آشپزي ملل كوشاري برنج و ماكارونيمواد لازم
برنج ۲ پيمانه
عدس يك دوم پيمانه
پاستا فرمي يك دوم پيمانه
نمك و فلفل و روغن به ميزان لازم
مواد لازم براي سس كوشاري
پياز خلال شده ۱ عدد
سير له شده ۲ حبه
رب گوجه فرنگي ۱ قاشق غذاخوري
نمك و پودر چيلي و روغن يه ميزان لازم
طرز تهيه
عدس رو بپزيد و آبكش كنيد تا آب اضافي اون خارج بشه. پاستا رو به روش روي بسته آماده كنيد. برنج رو به روش كته يا آبكش آماده كنيد و مواد رو به صورت لايه لايه در قابلمه بذاريد تا غذاتون دم بياد.
طرز تهيه سس
پياز رو تفت بديد, سير رو هم اضافه كنيد و خوب اونا رو تفت بديد. وقتي سير و پياز سرخ شدند, رب گوجه رو اضافه كنيد و باز هم تفت بديد, حالا پودر چيلي و نمك اضافه كنيد و كمي آب بريزيد و اجازه بديد تا سس غليظ بشه.
غذا رو در ديس بكشيد و سس رو روي غذا بريزيد و سرو كنيد.
نكات

  • اين غذا, يكي از غذاهاي پرطرفدار مصري هاست!
  • مصري ها اين غذا رو خيلي تند سرو ميكنند! پس اگر با تندي ميانه خوبي نداريد, اين غذا رو درست نكنيد.
  • اين غذا بدون گوشت سرو ميشه, ولي شما ميتونيد كمي گوشت چرخ كرده تفت داده هم با اين غذا ميل كنيد.

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۷ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۲:۴۸:۴۳ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

روش تهيه مطبل لبناني

مُطَبّل لبناني: بادنجان را كباب كرده پوست آنها را گرفته و بكوبيد يا در مخلوط‌كن بريزيد.ارده و آب ليموترش را به بادنيجان اضافه كرده و كمي نمك بزنيد دو قاشق روغن هم افزوده و مخلوط كنيد...

طرز تهيه مطبل لبناني

مواد لازم براي مطبل لبناني:


بادنجان يك كيلوگرمارده سه قاشق وپخوريآب ليموترش و روغن زيتون از هر كدام نصف پيمانهپودر فلفل قرمزو نمك به ميزان لازم
روش تهيه
:
بادنجان را كباب كرده پوست آنها را گرفته و بكوبيد يا در مخلوط‌كن بريزيد.ارده و آب ليموترش را به بادنجان اضافه كرده و كمي نمك بزنيد دو قاشق روغن هم افزوده و مخلوط كنيد.

مواد را داخل ظرف ريخته وسط آن را گود كنيد بقيه روغن زيتون را در گودي بريزيد. روي مطبل را مي‌توانيد پودر فلفل قرمز و مقداري جعفري خردشده بپاشيد و ميل كنيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۷ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۲:۴۲:۴۲ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]

طرز تهيه ژيگو فرانسوي



مواد لازم : براي 10 تا 12 نفر

ران گوسفند:1 عدد (در حدود 2 كيلو گرم)
سير:يك بوته
نعناع و ترخان:يك دسته كوچك
روغن مايع:100 گرم
كره :100 گرم
نمك و فلفل به قدر كافي



طرز تهيه :
استخوان هاي انتهاي ران و استخوان سر ماهيچه را قطع مي كنيم . ميتوانيم از قصاب بخواهيم كه آن را آماده كند ، گوشت را مي شوئيم ، خشك مي كنيم . سطح گوشت را با كارد سوراخ هاي عميقي مي نمائيم و پرهاي سير را پوست كنده در آن عمقا فرو مي نمائيم. روغن مايع را در قابلمه مناسبي مي ريزيم . ظرف را روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا روغن داغ شود .
ران را در قابلمه مي گذاريم ، در آن را مي بنديم ، گاهي آن را زير و رو مي نمائيم تا آب گوشت كاملا كشيده شود و دو طرف گوشت سرخ گردد . نكته حساس در طبخ ژيگو آن است كه گوشت نبايد به شكل گوشت آبپز درآيد. بعد از سرخ شدن كم كم از كنار ظرف آب در آن مي ريزيم . چند حبه سير و نعناع و ترخان را بدون خرد كردن كنار ظرف ژيگو مي ريزيم ، مي گذاريم ژيگو پخته شود .
ما ايراني ها معمولا گوشت را كاملا پخته دوست داريم ، ولي طبخ ژيگوي صحيح در آن است كه كاملا خون دار مصرف شود و به شكل كباب پخته گردد. البته نوع گوشت بايد مطلوب باشد ، يعني با كمتر پخته شدن قابل استفاده باشد. در هر حال وقتي گوشت آماده شد ، بايد كمي آب كه در حقيقت سس گوشت است داشته باشد. دسته سبزيجات را از ظرف خارج مي نمائيم . كره را روي سبزيجات پخته مي ريزيم ، مي گذاريم آب شود و جذب سبزيجات گردد. ژيگو را در ديس قرار مي دهيم . چند حلقه از آن را مي بريم ، كنار قطعه درسته مي گذاريم . سبزيجات پخته شده را اطراف ژيگو مي ريزيم و سس را روي آن مي دهيم.

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۴۷:۵۱ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ]
.: Weblog Themes By bornablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 28
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب