,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,پ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, , - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

khabarnamema
khabarnamema
لازانياى ميگو

مواد لازم:

  • خمير لازانيا
  • ميگوي متوسط: 4 عدد
  • ذرت: ‌20 گرم
  • سير تازه: 5 گرم
  • زيتون: 10 گرم
  • پياز:5 گرم
  • فلفل سبز: يك عدد متوسط
  • ليموي برش خورده:يك عدد متوسط
  • فلفل قرمز:به مقدار لازم
  • پنيرخامه‌اي:20 گرم
  • سس فونگي: 40 گرم
  • پنير پارمسان: 20 گرم
  • پنير موتزارلا: 20 گرم
  • روغن زيتون: به مقدار لازم



روش تهيه:

ابتدا ميگوي پاك شده را در تركيبي از فلفل سبز، ليموي برش خورده، پياز و فلفل قرمز مي‌خوابانيم كه دست كم بايد 5 تا 6 ساعت در اين سس بماند. ميگوي مزه‌دار شده را همراه ذرت، سير و زيتون با حرارت ملايم در روغن زيتون تفت داده تا خوب سرخ شود و سپس روي خمير لازانيا تركيبي از سس پامادورو و سس آلفردو بنام «سس فونگي» را مي‌ماليم و با قاشق چوبي يك لايه از پنيرخامه‌اي و پنير موتزارلا اضافه مي‌كنيم و سپس ميگوي خرد شده و ذرت را به آن اضافه كرده و در آخر مقداري پنير پارمسان روي آن اضافه مي‌كنيم. بنا به سليقه خودتان زيتون حلقه شده يا ذرت يا سير تازه را روي خمير لازانياي رول شده قرار مي‌دهيم.

دماي فر 280 درجه سانتيگراد و زمان پخت 6 دقيقه است.

امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۴۷:۴۵ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By bornablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 28
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب