,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,پ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, , - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

khabarnamema
khabarnamema
مواد لازم:

برنج=2 پيمانه

انار دانه شده= يك و نيم پيمانه

خلال پسته= يك سوم پيمانه

گشنيز تازه خرد شده=1 پيمانه

پودر تخم گشنيز= 1قاشق مربا خوري

كشمش پلويي=نصف پيمانه

زعفران=به مقدار لازم


طرز تهيه:

مرحله 1
- برنج را با آب و نمك خيس كرده، سپس به روش معمول آبكش كنيد.


مرحله 2 - مابقي مواد لازم را با يكديگر مخل كرده و هنگام دم كردن برنج، يك رديف برنج ريخته، يك رديف مخلوط انار


و همينطور ادامه دهيد تا آخر و نهايتا اجازه دهيد برنج دم بكشد.


مرحله 3 - هنگام كشيدن برنج مقداري كره و زعفران روي برنج داده و سپس در بشقاب يا ديس مو
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۴:۴۰:۴۷ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By bornablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 28
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب