,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,پ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, , - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

khabarnamema
khabarnamema




چيكن كوردن بلو ( فرانسه )



سينه مرغ پخته 2 عدد . كالباس 6 ورق . پنير ورقه اي 6 عدد . آرد سوخاري 1 ليوان

كره 3 قاشق غذاخوري . آرد 3 قاشق غذاخوري . شير 2 ليوان . فلفل 1/2 قاشق چايخوري

آبليمو 1 قاشق چايخوري . نمك 1/2 قاشق چايخوري . جعفري خرد شده 1 قاشق غذاخوري






طرز تهيه : ته قالب را چرب كنيد ، مرغ پخته را ريش ريش كنيد و ته قالب بريزيد و پخش كنيد ، ورقه هاي كالباس را روي مرغ قرار دهيد سپس روي كالباس را با ورقه هاي پنير بپوشانيد.



كره را داخل قابلمه اي بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا ذوب شود ، آرد را به كره اضافه كنيد و تفت دهيد تا رنگ آرد طلايي شود سپس شير را اضافه كنيد و هم بزنيد تا زماني كه سس غليظ شود ، سس را از روي حرارت برداريد و آبليمو ، نمك و فلفل را اضافه كنيد.




سس سفيد را روي ورقه هاي پنير بريزيد و خوب پخش كنيد ، آرد سوخاري را با جعفري خرد شده و چند قاشق روغن مخلوط كنيد تا بافتي مانند خرده نان پيدا كند سپس روي سس سفيد را با آن بپوشانيد.



قالب را داخل فري كه از قبل با دماي 180 درجه سانتيگراد روشن كرده ايد و گرم شده است 30 – 40 دقيقه قرار دهيد ، پس از اينكه كوردن بلو طلايي رنگ شد از فر خارج كنيد و 10 دقيقه كناري قرار دهيد تا خنك شود سپس برش بزنيد و سرو كنيد.



نكته ها : ميتوانيد به جاي پنير ورقه اي از پنير موزارلا يا پنير گودا استفاده كنيد ، پيشنهاد ميشود از كالباس با طعم دودي استفاده كنيد.







امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۱۲:۴۹ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By bornablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 28
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب