,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,پ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, , - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

khabarnamema
khabarnamema

سس كنگر فرنگي و اسفناج

• زمان تهيه: 15 دقيقه

• زمان پخت: 30 دقيقه
مواد لازم

• 4 حبه سير با پوست

• 1 پيمانه اسفناج خرد شده
• 1 پيمانه كنگر فرنگي
• 1 پيمانه سس آلفردو
• 1 پيمانه پنير موتزارلا خرد شده
• 1/3 پيمانه پنير پارمسان رنده شده
• ½ پيمانه پنير خامه اي


طرز تهيه
1. براي تهيه سس كنگر فرنگي و اسفناج، ابتدا فر را روي دماي 350 درجه فارنهايت (175 درجه سانتيگراد) تنظيم كنيد. سير با پوست را در يك ظرف پخت كوچك بريزيد.
2. به مدت 20 تا 30 دقيقه حرارت دهيد تا زماني كه نرم شود، سپس از روي حرارت برداريد.
3. وقتي به اندازه كافي خنك شد، پوست سير را جدا كنيد و آن را بكوبيد.
4. در يك ظرف مخصوص فر، سير، اسفناج، مغز كنگر فرنگي، سس آلفردو، پنير موتزارلا، پنير پارمسان و پنير خامه اي را با هم مخلوط كنيد.
5. مخلوط آماده شده را در فر، به مدت 30 دقيقه يا تا زماني كه پنيرها آب و طلايي رنگ شوند، قرار دهيد.
6. سس كنگر فرنگي و اسفناج را از فر خارج كنيد.

امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۵:۴۹:۰۱ ] [ sooroosh ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By bornablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 28
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب